Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

πούτσα και αρχιδια τι μπορούν να αντέξουν πια τα ορια τους ???

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος mprizas, στις 17 Αυγούστου 2009.

  1. zou

    zou

    Απάντηση: πούτσα και αρχιδια τι μπορούν να αντέξουν πια τα ορια τους ???

    μηπως θα επρεπε να το συζητησεις με εναν ανδρολογο? μπορεις επισης, αν φοβασαι, να θετεις οριο στις πιο ευσωμες κυριες που επιθυμεις να εχεις συνεδριες μαζι τους, οτι φοβασαι να μην παθεις καποια ζημια στο μοριο σου.

    Υ.Γ. παντως θα μπορουσες να εισαι λιγοτερο ωμος στον τροπο που αναφερεσαι στο μοριο σου.
     
  2. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: πούτσα και αρχιδια τι μπορούν να αντέξουν πια τα ορια τους ???

    Γαμωτο μου λειπουν 16cm και οταν μου σηκωθει αλλοιθωριζει..πως διαολο θα το επιβεβαιωσω δια του πειραματος?..ΦΤΟΥ,κ ειχα μια αγωνια να δω ποσα σηκωνει στο αρασε κ ποσα στο ζετε 
     
  3. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: πούτσα και αρχιδια τι μπορούν να αντέξουν πια τα ορια τους ???

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  4. atasai

    atasai Regular Member

    Re: Απάντηση: πούτσα και αρχιδια τι μπορούν να αντέξουν πια τα ορια τους ???


    Όχι, δεν έχει χόνδρο. Έχει μύες όμως, οπότε, φαντάζομαι μπορεί να πάθει θλάση.
     
  5. female

    female Contributor

    Απάντηση: πούτσα και αρχιδια τι μπορούν να αντέξουν πια τα ορια τους ???



    χαχαχα

    Εκτός από κανένα γαμίσι, μια μικρή μελέτη τι είναι ο πούτσος που κουβαλάς δεν θα έβλαπτε καθόλου.


    Ξέρω, ξέρω, είναι κάπως μεγάλο το κείμενο, αφορά όμως το τεράστιο σημαντικό κομμάτι που κρύβεται στα παντελόνια σου. Αξίζει να κάνεις τον κόπο να το διαβάσεις, λέω...



     



    Ανατομία των ανδρικών αναπαραγωγικών οργάνων:
    1. Ουροδόχος κύστη
    2. Ηβική σύμφυση
    3. Πέος
    4. Σηραγγώδες σώμα
    5. Βάλανος
    6. Πόσθη
    7. Έξω στόμιο ουρήθρας
    10. Σπερματοδόχος κύστη
    12. Προστάτης
    13. Αδένας του Cowper
    15. Σπερματικός πόρος
    16. Επιδιδυμίδα
    17. Όρχις


    Βάλανος (κεφαλάκι): Η βάλανος περιβάλλεται από λεπτή επιδερμίδα. Εκεί καταλήγουν πολλά νεύρα και είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη στο άγγιγμα. Η βάλανος μεγαλώνει και γίνεται σκούρα κόκκινη από το αίμα που συσσωρεύεται εκεί όταν είσαι ερεθισμένος και το πέος σου είναι σε στύση.



    Κορόνα: Είναι ο δακτύλιος που χωρίζει την βάλανο από το την ράβδο του πέους.




    Πόσθη: Είναι το δέρμα που καλύπτει το πέος. Το δέρμα του πέους είναι λεπτό και ελαστικό και συνδέεται χαλαρά με τους ιστούς κάτω από την επιφάνεια του.




    Ακροποσθία (πετσάκι)
    : Είναι ένα πολύ ευαίσθητο δέρμα που καλύπτει την βάλανο. Σε μερικές θρησκείες και κουλτούρες το δέρμα αυτό κόβεται τελετουργικά στην βρεφική ή εφηβική ηλικία δηλαδή γίνεται περιτομή. Μερικές φορές γίνεται περιτομή και για ιατρικούς λόγους (π.χ. φίμωση). Στα νεογέννητα η ακροποσθία είναι κολλημένη στην βάλανο και μετά την νηπιακή ηλικία αρχίζει και αποχωρίζεται. Κατά την σεξουαλική δραστηριότητα, η ακροποσθία τραβιέται προς τα πίσω αφήνοντας να φανεί η βάλανος.




    Χαλινός: Είναι ένα κομματάκι δέρμα που συνδέει τη βάλανο με τη ράβδο του πέους και θεωρείται από τα πιο ευαίσθητα σημεία του άνδρα. Σε μερικούς άνδρες το δέρμα αυτό κόβεται στις πρώτες σεξουαλικές επαφές τους, ενώ σε άλλους παραμένει έτσι για όλη την ζωή τους.




    Η ράβδος του πέους:
    Το κυρίως σώμα του πέους που προβάλει έξω από το σώμα. Κάθε πέος έχει τη μοναδικότητά του και διαφέρει από τα άλλα σε μέγεθος, σχήμα, χρώμα, μήκος, γωνία στύσης και στο σχήμα της βαλάνου. Οι διαφορές αυτές έχουν ελάχιστη σχέση με την ικανοποίηση και την ηδονή στο σεξ.




    Ουρήθρα: Είναι ένας στενός σωλήνας στο εσωτερικό του πέους που μεταφέρει σπέρμα και ούρα έξω από το σώμα, μέσα από ένα άνοιγμα στην άκρη της βαλάνου.





    Όσχεο (σάκος των όρχεων)
    : Είναι ένας σάκος από ρυτιδωμένο δέρμα που κρέμεται κάτω από το πέος και περιέχει τους όρχεις. Χωρίζεται στη μέση από μία μεμβράνη, που στην επιφάνεια φαίνεται σαν μια ραφή και λέγεται οσχεϊκή ραφή. Το δέρμα του οσχέου έχει σκούρο χρώμα και αραιές τρίχες.
    Κάτω από την επιδερμίδα υπάρχει ένας λείος μυς, ο δαρτός χιτών, που με το κρύο συστέλλεται, με αποτέλεσμα να συρρικνώνεται το όσχεο και να ζαρώνει το δέρμα του.




    Ορχεις:
    Είναι λείοι ωοειδείς αδένες που μοιάζουν με μεγάλα φασόλια. Συνήθως ο αριστερός όρχις κρέμεται λίγο χαμηλότερα από τον δεξιό ώστε να μην τρίβονται μεταξύ τους όταν περπατάμε. Το ύψος των όρχεων καθορίζεται από μικρούς μυς, τους κρεμαστήρες μυς. Η θέση τους μπορεί επίσης να αλλάξει ανάλογα με την σεξουαλική διέγερση, τα συναισθήματά και τη θερμοκρασία του οσχέου.

    Οι όρχεις βρίσκεται έξω από το σώμα μας επειδή για να παραχθούν τα σπερματοζωάρια χρειάζονται θερμοκρασία δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη από εκείνη του σώματος.


    Εκτός από τα σπερματοζωάρια οι όρχεις παράγουν και τις ανδρικές ορμόνες (τα ανδρογόνα) με πιο γνωστή την τεστοστερόνη που είναι υπεύθυνη για την σεξουαλική λειτουργία του άνδρα




    Επιδιδυμίδα
    : είναι ένας σωλήνας που τεντωμένος φτάνει τα πέντε με επτά μέτρα και βρίσκεται στην πίσω πλευρά του κάθε όρχη. Η επιδυμίδα αποτελεί συνέχεια του σπερματικού πόρου. Τα σπερματοζωάρια, που παράγονται στους όρχεις, μεταφέρονται στην επιδιδυμίδα μέσω του σπερματικού πόρου και αποθηκεύονται. Κάθε πόρος περνάει πίσω από την ουροδόχο κύστη και εκεί ενώνεται με τον αγωγό μιας κύστης που ονομάζεται σπερματοδόχος κύστη, σχηματίζοντας έναν αγωγό εκσπερμάτωσης. Οι δύο αυτοί αγωγοί περνούν μέσα από τον προστάτη και την ουρήθρα. Καθεμία από τις δύο σπερματοδόχους κύστες περιέχει δύο έως τρία χιλιοστά του λίτρου παχύρρευστο υγρό όπου τρέφονται και κολυμπούν τα σπερματοζωάρια.




    Περίνεο: είναι το κομμάτι δέρματος που συνδέει τον δακτύλιο του πρωκτού με τους όρχεις. Εκεί καταλήγουν πολλά νεύρα με αποτέλεσμα να είναι πολύ ένα πολύ ευαίσθητο σημείο που μπορεί να προσφέρει και μεγάλη ηδονή.



    .....​


    Στύση ονομάζεται το φαινόμενο κατά το οποίο το πέος γίνεται παχύτερο, επιμηκέστερο και θερμότερο. Η διαδικασία της στύσης περιλαμβάνει πλήρωση των σηραγγωδών σωμάτων με αίμα από της αρτηρίες του πέους και παρεμπόδιση της παροχέτευσής του από τις φλέβες.

    Η στύση προκαλείται από ερεθίσματα (οπτικές, ακουστικές, οσμικές ή φαντασιακές ερωτικές παραστάσεις) ή από ερεθίσματα που προέρχονται από την βάλανο (προστριβή του πέους). Τα ερεθίσματα αυτά αναλύονται στον φλοιό του εγκεφάλου και διεγείρουν στην συνέχεια το βασικό γενετησιακό κέντρο που βρίσκεται στον υποθάλαμο.

    Η λειτουργική σημασία της στύσης είναι η επίτευξη της συνουσίας και η μεταφορά του σπέρματος ώστε να εναποτεθεί στο βάθος του γυναικείου κόλπου κοντά στον τράχηλο της μήτρας.






    Οι μύες του περινέου που σχετίζονται με την λειτουργία του πέους είναι ο βολβοσηραγγώδης και οι ισχιοσηραγγώδεις μύες. Ο βολβοσηραγγώδης μυς περιβάλλει τον βολβό του σηραγγώδους σώματος της ουρήθρας, ενώ οι ισχιοσηραγγώδεις πορεύονται κάτω από κάθε σκέλος του πέους.




    Εκσπερμάτιση

    Η εκσπερμάτιση αποτελεί αντανακλαστικό φαινόμενο το οποίο ελέγχεται από ένα κέντρο που βρίσκεται στην οσφυϊκή μοίρα του νωτιαίου μυελού. Το κέντρο αυτό ενεργοποιείται από το βασικό γενετησιακό κέντρο λόγω της συνεχιζόμενης σεξουαλικής διέγερσης και τελικώς επιφέρει την εκσπερμάτωση. Η διαδικασία της εκσπερμάτωσης διακρίνεται σε δύο φάσεις:

    1. Εξώθηση του σπέρματος: σε αυτή τη φάση προκαλούνται συσπάσεις της επιδιδυμίδας, του προστάτη και του σπερματικού πόρου μεταφέροντας το σπέρμα στον αυλό της ουρήθρας. Παράλληλα, η παλινδρόμηση του σπέρματος προς την ουροδόχο κύστη αποτρέπεται από την σύσπαση του έσω σφιγκτήρα της ουροδόχου κύστης.
    2. Ιδίως εκσπερμάτιση: σε αυτή τη φάση το σπέρμα εξέρχεται από την ουρήθρα με της ρυθμικές συσπάσεις του βολβοσηραγγώδη μυ που προκαλούνται από τον οργασμό. Λόγω των ρυθμικών συσπάσεων η εξακόντιση του σπέρματος από το έξω στόμιο της ουρήθρας γίνεται κατά κύματα.


    GaySexualHealth
    Πέος - Βικιπαίδεια


     
  6. mprizas

    mprizas New Member

    Απάντηση: πούτσα και αρχιδια τι μπορούν να αντέξουν πια τα ορια τους ???

    Συγγνώμη για το έκφραση του μορίου μου αν κε δεν κατάλαβα τι εννοείς γιατί νόμιζα ότι αιδώ πέρα θα μπορούσαμε να πούμε τα σύκα σύκα κε την σκάφη σκάφη δηλαδή την πουτσα πουτσα κε το μουνι μουνι .
     
  7. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: πούτσα και αρχιδια τι μπορούν να αντέξουν πια τα ορια τους ???

    Αιδώ πέρα μας πιάνει πού και πού μια εδώς και λέμε την πούτσα βούρτσα.
     
  8. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: πούτσα και αρχιδια τι μπορούν να αντέξουν πια τα ορια τους ???


    Γι' αυτό εγώ προτιμώ να εκφράζεται το άτομό μου, και όχι το μόριό μου...


     
  9. mprizas

    mprizas New Member

    Απάντηση: πούτσα και αρχιδια τι μπορούν να αντέξουν πια τα ορια τους ???

    Female σε ευχαριστώ για την απάντηση σου το κείμενο όντος μεγάλο αλλά έμαθα πολλά σε ευχαριστώ κε πάλι .
    Απλά όπως κε έκανα την ερώτηση μου βλέπουμε σε πολλά σημεία ότι τελικά είναι το πιο σκληρό αλλά κε το πιο ευαίσθητο πανό στον άντρα κε βλέπουμε για αρχή τους όρχις οπός αυτόν αιδώ



    Η αυτή αιδώ




    Κε ι ζημία είναι αιδώ
    Επιδιδυμίδα: είναι ένας σωλήνας που τεντωμένος φτάνει τα πέντε με επτά μέτρα και βρίσκεται στην πίσω πλευρά του κάθε όρχη. Η επιδυμίδα αποτελεί συνέχεια του σπερματικού πόρου. Τα σπερματοζωάρια, που παράγονται στους όρχεις, μεταφέρονται στην επιδιδυμίδα μέσω του σπερματικού πόρου και αποθηκεύονται.

    Αυτά για τους άντρες να πάω κε στην γυναίκα για να μην λένε κάποιοι ότι είναι ι μονή μου απορία ι πρόβλημα το αντρικό μέρος
    Γυναίκες στήθος μεγάλο μικρό δένετε τραβιέται μελανιάζει τσιμπάμε κε βάζουμε βαράκια στις ρόγες ,πόσο μπορεί να αντέξει πόσο μπορεί να μην πάθει ζημία για να ανταπεξέλθει στην βασική του λειτουργία να παράγει κε να θρέψη ένα βρέφος όταν θα έρθει ι στιγμή ???
     
  10. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: πούτσα και αρχιδια τι μπορούν να αντέξουν πια τα ορια τους ???

    Που την είδες την αιδώ; Όλοι ξετσίπωτοι είμαστε εδώ μέσα  
     
  11. mprizas

    mprizas New Member

    Απάντηση: πούτσα και αρχιδια τι μπορούν να αντέξουν πια τα ορια τους ???

    Για το πρώτο είναι αυτό

                     

    Για την δεύτερη αυτή
             
     
  12. zou

    zou

    Απάντηση: πούτσα και αρχιδια τι μπορούν να αντέξουν πια τα ορια τους ???

    δυσκολευτηκα λιγο αλλα τελικα το καταλαβα... ναι οκ τα λεμε, αλλα ο τροπος που μιλας ειναι αυτος που προσελκυει καλυτερα καποιον να σου λυσει μια απορια σου.

    @MindMaster. μην το μπερδευουμε τον ανθρωπο με φυσικες επιστημες, ακομα μαθαινει ορθογραφια και ιατρικη