Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και υγεία' που ξεκίνησε από το μέλος extreme32, στις 6 Μαρτίου 2008.

  1. extreme32

    extreme32 Regular Member

    elfcat σ'ευχαριστω πολυ πολυ γι΄ αυτο το αρθρο. Μακαρι να το εβλεπαν και πολλοι αλλοι λιγο πιο σοβαρα, γιατι η σοβαροτητα του θεματος φαινεται στο οτι όντος καποιοι επιστημονες απο αυτους που αναφερονται στο αρθρο ειναι σημαντικοι. Αρα για να ειναι πεπισμενοι αυτοι που ξερουν και δυο πραγματακια παραπανω το πιο φυσικο ειναι να μπερδεψουν εμενα που δεν ξερω τιποτα. Ηταν αυτο που ελεγα. Γιατί δεν βγαινουν να ενημερωσουν τον κοσμο; Μιλησα με εναν φιλο γιατρο προσφατα. Δεν ειχε ακουσει καν για την αντιθετη αποψη. Αρα προφανως δεν ηξερε καν για τους αρνητες. Ποσο ασημαντο γεγονος ειναι αυτο; Καθολου ,μια και οι αρνητες ειναι πλεον παρα πολλοι και χτυπιουνται και φωναζουν τους μη αρνητες σε συζητησεις. Πολλοι ομως κανουν τους κινεζους. Εγω μονο ειχα καλεσει τρεις γιατρους στη Θεσσαλονικη να ερθουν για αντιπαραθεση οι οποιοι τελικα δεν ηρθαν. Δεν υπαρχει περιπτωση να ξερω ποιοι εχουν δικιο και ποιοι οχι. Γι αυτο θα επρεπε να λυθει αυτη η μαλακια δημοσια και απο ειδικους. Δεν μου αρεσε που διαβασα "βότανα, μασάζ, ομοιοπαθητική και μια ποικιλία αναπόδεικτων θεραπειών". Αυτο με χαλασε. Φανταζομαι οτι βαζει και την ομοιοπαθητικη στην ποικιλια των αναποδειτκτων θεραπειών.

    "Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι αρκετοί διαπρεπείς επιστήμονες που κάποτε συσχετίζονταν με τους αρνητές, έχουν πλέον αλλάξει την άποψη τους και αποδέχονται πως ο HIV είναι ένας σημαντικός αιτιώδης παράγοντας για την ανάπτυξη του AIDS: ο Robert Root-Bernstein, καθηγητής επιστημών υγείας στο Michigan State University (Rethinking AIDS: The Tragic Cost of Premature Consensus 1993), ο Joseph Sonnabend, συνταξιούχος γιατρός, επιστήμονας και ερευνητής πάνω στο AIDS, και ο Walter Gilbert κάτοχος του Νόμπελ Χημείας του 1980.".....

    αν αυτοι λοιπον ηταν αρνητες δεν θα ειναι η Μαρια η οποια μυριζε θανατο απο χιλιομετρα και τωρα λαμπει απο υγεια; Οταν καποιος φτασει στα προθυρα της τυφλωσης και του θανατου ενω παιρνει μια αγωγη και σταματωντας την βλεπει την υγεια του να βελτιωνεται θεαματικα τι θα πει μεσα του; Οταν μαζεψει και ολες αυτες τις ισως λανθασμενες πληροφοριες που μαζεψαν αυτοι οι πρωην αρνητες και τις συνδιασει με την περιπτωση του τί θα σκεφτει; Οι γιατροι γιατι δεν ξερουν τιποτα γι αυτο τελικα; Εγω διαβασα στοιχεια που μαζευουν οι αρνητες και τωρα διαβασα αλλα στοιχεια που μαζευουν οι αρνητες των αρνητων. Ειναι δυνατον να ξερω ποιος λεει αληθεια; Οχι. Αρα καποιοι αλλοι επρεπε να το κανουν αυτο και να δημοσιοποιησουν τα συμπερασματα ξεκαθαρα.

    Ελφκατ σ'ευχαριστω και παλι. Μαζι με αυτα που βρηκα χθες , μου εδωσες homework. Θα τα στειλω λοιπον αυτα στην αλλη πλευρα και αν εχω απαντηση ........κόπυ / πάστε.
     
  2. Uranoos

    Uranoos Regular Member

    Re: Απάντηση: AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?

    Και ο προεδρος της Νοτιας Αφρικής έλεγε τετοια περι συνομοσιών(μαζί με τους υπουργούς του) για μια δεκαετια και βάλε και βρέθηκε η χώρα του να έχει τα υψηλότερα ποσοστά της νόσου και τα υψηλότερα ποσοστά βιασμών!

    Μην αναπαράγετε μαλ..ίες του internet!
    Ολο και κάποιος αρκετα μαλ..ας μπορεί να βρεθεί να τις πιστέψει.

     
     
  3. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?


    Αυτά φωνάζουμε κάποιοι εδώ, επί μήνες, Uranee. Tο έχει πει πολύ σωστά, πολύ καιρό πριν, ο G_E:

     
  4. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?

    Η Μαλάχη η άγρια είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως προστατεύει από το aids.
     
  5. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?

    To ίδιο και η Μαλακία η κοινή (ιδίως αν έχεις πλύνει πρώτα σχολαστικά το χέρι σου)...


     
  6. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Re: Απάντηση: AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?

    Δεν νομιζω οτι αυτο εκανα. Οι πηγες μου τουλαχιστον δεν ειναι μονο απο το ιντερνετ. Απλα δεν μου κολλαει οι μισοι να λενε απλα μαλακιες με σκοπο την παραπληροφορηση και οι αλλοι μισοι για να πουλησουν βιβλια. Το θεμα το ανοιξα για να ακουστουν αποψεις για ενα θεμα που εχει παρει αρκετα μεγαλες διαστασεις σε ολο τον κοσμο. Και πιστεψε με πολλοι ειναι οι μαλακες που τις πιστευουν αυτες τις μαλακιες.
     
  7. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?


    Ακριβώς! REP!!!  


     
  8. extreme32

    extreme32 Regular Member

    New reputation!

    --------------------------------------------------------------------------------

    Σας δώθηκαν 3 reputation points από MindMaster.
    Το Reputation δώθηκε για αυτό το post.

     πως να το παρω τωρα αυτο; Θα το παρω οπως θελω
     
  9. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?



    Μα δεν είδες ότι κι εδώ, από πάνω, είπα ότι θα σου το δώσω; Γιατί απορείς;

     
  10. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Φυσικα και το είδα. Η απορια μου ηταν στο λογο του Rep ομως οπως ειπα θα τον παρω οπως θελω.

    Το νημα αυτο το ανοιξα περισσοτερο για προβληματισμο, οχι για να περασω τις ιδεες μου. Αυτο που μου τη δινει ειναι οτι διαβαζοντας στο γειτονικο νημα οτι ειμαστε κοντα στο εμβολιο του Aids κανεις δεν ειπε τιποτα. Μονο ενα "μακαρι". Και φυσικα μακαρι. Τι να πει; "Οχι ....να μη βγει, κοροιδευουν τον κοσμακι δινοντας του ψευτικες ελπιδες";;;;;; Δεν εννοω αυτο. Να προβληματιστει, και να συζητησει. Οι ιδιοι που μας πουλανε τις μαλακιες για τον ιο τις γουρουνογριπης δεν ειναι αυτοι που τωρα ,μας καθησυχαζουν για το aids? Και για την γριπη υπαρχει ανθρωπος σε αυτο το φορουμ τουλαχιστον, που δεν εχει καταλαβει ποσο μας υποτιμουν με αυτα που μας λενε; Ομως εδω το συζηταμε και το παραδεχομαστε οτι το συστημα ειναι αδιστακτο και φωναζουμε οτι δεν θα κατσουμε να μας εμβολιασουν. Το να εμβολιασουν με τοξικα φαρμακα το μωρακι που γεννιεται απλα απο οροθετικη μανα ομως το δεχομαστε και επειδη εγω θελω απλα να προβληματιστουμε, γινομαι μαλακας. Κι εγω σας λεω ενα πιθανο σεναριο ,τελευταιο, φρεσκο, απο τη σφαιρα της φαντασιας μου.
    Το aids τελικα ειναι οντως μουφα, τα ατομα που ειδαν οι γιατροι που δεν γνωριζαν για την μουφα,πεθαιναν απο αλλες αιτιες, πολλοι πεθαινουν απο τα φαρμακα και τις παρενεργειες τους και το μυστικο σιγα σιγα αρχισε να μαθενεται. Στομα με στομα και με πολυ γρηγορο ρυθμο. Αρχιζουν λοιπον τα μεγαλα κεφαλια να χανουν τον ελεγχο. Ομως το ειχαν στημενο τοσο καλα το παιχνιδι που εχουν ακομα λιγο χρονο οχι μονο να προλαβουν μη γινουν ρεζιλι, αλλα να βγαλουν και κατι παραπανω. Βγαζουν το εμβολιο για τη μουφα. Ο κοσμος ειναι ευτυχισμενος, το aids εξαφανιζεται σιγα σιγα, αυτοι που φωναζουν τωρα δεν εχουν λογο να φωναξουν για μια εξαφανισμενη μουφα, δεν θα τους ακουσει κανεις, αυτοι που πλουτισαν εξακολουθουν να πλουτιζουν με το καινουριο εμβολιο και η υποθεση περναει στα ξεχασμενα.

    Καποιοι φιλοι μου ειπαν οτι δεν μπορει να ειναι απατη γιατι το ζησαν απο μεσα. Θα το συσχετισω παλι με την νεα γριπη. Κι αυτο το κανω γιατι σε αυτη την περιπτωση και ο πιο χαζος θα ηταν σιγουρος οτι κατι δεν παει καλα. Οι γιατροι που βγαινουν και μας ενημερωναν καθημερινα στα καναλια δεν το ζησαν απο μεσα; Ειναι δυνατον να ανηκουν σε μια καλοστημενη παγκοσμια συνομοσια; Οχι βεβαια. Ομως ειναι η δεν ειναι τελικα παγκοσμια και θρασητατη κοροϊδία ολα αυτο; Εγω ειπα οτι μπορει να ειναι καλοστημενη απατη. Κατι σαν το Ματριξ. Μπορει και οχι. Το οτι προτιμω να ειναι απατη νομιζω οτι ειναι φανερο,λογικο και δν ειναι λογος να στραφει καποιος εναντιον μου. Δεν ειμαι απλα ενας αφελης παπαρας ,ουτε εχω επαγγελματικες σχεσεις με την Παπαγιαννιδου και γινομαι πλουσιος παιρνοντας ποσοστα απ τα βιβλια που πουλαει κι κλεινοντας μου συναυλιες. Το να αφυπνησω ολους μας να ψαχτουμε για θετικα και αρνητικα στοιχεια ,παλι δεν ειναι λογος να στραφει κανεις εναντιον μου. γι αυτο μην τα βαζετε απλα σε ενα σακι ολα που γραφει "μαλακιες" κι εμενα σε ενα αλλο που λεει "μαλακες".
     
  11. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?

    extreme, μετά απ' αυτό το ποστ, μετά από ένα ακόμη τέτοιο ποστ, ελπίζω να μη γυρίσεις πάλι να μου πεις "να μην σου την πέφτω"...

    Ξεκίνησα να γράψω πάρα πολλά, αλλά καταλήγω πως δεν αξίζει τον κόπο να κουραστώ με τίποτε, πέρα από τα απολύτως απαραίτητα. Λοιπόν:

    Γιά άλλη μιά φορά, ενώ αρχικά διατείνεσαι ότι άνοιξες το νήμα "γιά προβληματισμό", δεν κάνεις τίποτε άλλο τελικά από το να απολογείσαι υπέρ μιάς επικίνδυνης αναπόδεικτης, σαθρής, αντιεπιστημονικής θεωρίας, εμπλουτίζοντάς τη μάλιστα με νέες, δικές σου παραμυθίες, που ονομάζεις "πιθανό σενάριο"... Θα μπορούσα βέβαια να σου αναγνωρίσω το ελαφρυντικό του ότι ίσως δεν ξέρεις τί ακριβώς κάνεις ή γράφεις, αλλά παίζεις με τόση τέχνη το ρόλο "αυτού-που-προσπαθεί-να-είναι-αντικειμενικός-αλλά-δεν-τον-αφήνουν", που αν το έκανα, θα σε αδικούσα... Ξέρεις πολύ καλά τί κάνεις, λοιπόν. Το "γιατί" δεν θα το αναλύσω, εσύ κι εγώ όμως (όπως και αρκετοί άλλοι, είμαι σίγουρος), ξέρουμε, έτσι δεν είναι; Ή μπας κι εσύ ο ίδιος, δεν ξέρεις; Γιά ψάξου λίγο...


    Τίποτε νέο δεν πρόσθεσες λοιπόν, εκτός από ένα εναλλακτικό "ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα", γιά το παραμύθι. Δεν θα προσθέσω κι εγώ κάτι νέο λοιπόν, θα υπενθυμίσω απλώς και πάλι, κάποια από τα προηγούμενα:

    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/t10969/#post155455
    Αξίζει ιδιαίτερα να ξαναδιαβαστεί ολόκληρο αυτό το ποστ-κέντημα του DocHeart, που απαντήθηκε πώς;
    Απ' εκείνους τους "2.576 επιστήμονες" λοιπόν γιά όποιον δεν ξέρει ή δεν θυμάται, είναι ζήτημα αν σχετικοί με την ιατρική επιστήμη, ήταν οι 76...

    Ακόμη: Τί έγινε με κείνη την ερώτηση γιά "όλα αυτά που έλεγε" ο Doc "γιά το φίλο του"; Τέθηκε στην Κα Παπαγιαννίδου; Απάντησε κάτι; Εδώ πάντως εμείς, απάντηση δεν είδαμε. Πώς μας διαφεύγουν μερικές φορές κάποια πράγματα λοιπόν ή πώς μας λείπει πάντα ο απαραίτητος χρόνος γιά κάτι τέτοια, έ; Δεν είναι αξιοπερίεργο;


    Εδώ θα έπρεπε να είχε κλειδωθεί το νήμα, κατά την άποψή μου.


    Ρίξατε καμμιά ματιά; Αξίζει...


    Και μετά απ' αυτό επίσης -κατά την άποψή μου πάντα-, θα μπορούσε να έχει κλείσει το νήμα...


    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/t10969-3/#post188155




    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/t10969-4/#post260210


    Και τέλος, επαναφέρω βέβαια αυτό

    και την απάντηση:

    Α, και κάτι ακόμη. Μιά νέα υπόσχεση που δόθηκε πρόσφατα, και πιθανότατα θα παραμείνει κι αυτή όπως άλλες δύο τουλάχιστον που αναφέρθηκαν πιό πάνω, απλά υπόσχεση:


    Μην παραπονιέσαι λοιπόν, extreme, ότι "σου την πέφτω". Φρόντισε να είσαι πρώτα συνεπής με τις υποσχέσεις σου, γίνε όντως αντικειμενικός, και έπειτα κάνε παράπονα, αν συνεχίσω να "σου την πέφτω". Και μη μου λες σε παρακαλώ ότι "δεν έχεις αρκετό χρόνο γιά να ψάξεις", ή γιά να γράψεις, ή γιά να απαντήσεις σε ότι δεν μπορείς να απαντήσεις και προτιμάς να το ξεχνάς (ή να κάνεις πως το ξεχνάς). Και μη μου λες επίσης ότι δεν θα χρησιμοποιούσες το ξυραφάκι ή την οδοντόβουρτσα του οροθετικού, "επειδή σιχαίνεσαι". Είναι τουλάχιστον αστείο, σαν δικαιολογία.

    Μην ξαναπείς επίσης αυτό
    αφού νωρίτερα έχεις πει αυτό
    Δεν μπορείς να τα λες μιά έτσι και μιά αλλοιώς, οι ίδιοι άνθρωποι είμαστε, που τα διαβάζουμε. Κάποτε παραπονιόσουν ότι δεν τα διαβάζουμε, κι ότι δεν τα προσέχουμε. Δεν πιστεύω τώρα που όπως διαπιστώνεις αυτά που γράφεις τα διαβάζουμε, τα προσέχουμε και τα θυμόμαστε, να προτιμάς κάθε φορά που διαβάζουμε κάτι δικό σου, να ξεχνάμε πρώτα όλα τα προηγούμενα, γιά να μην ανακαλύπτουμε τις ανακολουθίες;
     
    Last edited: 10 Σεπτεμβρίου 2009
  12. puppetmaster

    puppetmaster Regular Member

    Κι' έστω ότι ο σύντεκνος που μόλις κατέβηκε από τον Ομαλό
    βόσκοντας πρόβατα για είκοσι χρόνια πιστέψει ότι το AIDS
    είναι απλά μούφα των πολυεθνικών...

    Η σύφιλη; Μούφα;
    Η γονόρροια; Μούφα;
    Χλαμύδια; Μούφα;
    Ηπατίτιδα Β; Ηπατίτιδα C; Μούφα; (κι' αυτές σκοτώνουν, με άσχημο τρόπο και είναι πιο λοιμώδεις από το AIDS)
    HPV; Μούφα; (κάτι ψιλά που προκαλεί κάτι καρκίνους εδώ κι'εκεί...)

    Όλα μούφα;
    Γενικώς;

    Πάρτε τις καπότες, φουσκώστε τις για μπαλόνια και κατά τα λοιπά βουρ!
    Κι' ότι ξημερώσει;