Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και υγεία' που ξεκίνησε από το μέλος extreme32, στις 6 Μαρτίου 2008.

  1. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?

    Το να παραθέτει κανείς την άποψή του είναι παράνομο; Από πότε;
    Και ζητάμε να κλειδωθεί και το νήμα;

    Ποιος νόμος απαγορεύει σε κάποιον να υποστηρίζει πως ο ιός του AIDS δεν υπάρχει (έστω κι αν ο ίδιος δεν έχω καμιά αμφιβολία πως υπάρχει);
    Το να κλειδωθεί αυτό το νήμα θα αποδείκνυε πως φοβόμαστε ιδιαίτερα τις απόψεις των άλλων.


    Αρκετοί ισχυρίζονται συχνά πυκνά πως είναι υπέρ της ελευθερίας της έκφρασης.
    Καλό θα ήταν λοιπόν να σταματήσουν αυτό το ζήτημα με τα «κλειδώματα».

    Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην έρχονται σε αντίθεση (άνευ λόγου μάλιστα) με αυτά που είχαν υποστηρίξει κάποτε.

    Εν κατακλείδι, διαφωνώ κάθετα με τις απόψεις του extreme (έχω postαρει σχετικά), αλλά βρίσκω αστείο το να ζητάμε να σταματήσει να λέει την άποψή του για το θέμα.
     
  2. Προφανώς και την καθιστά ανούσια... Η τύπισσα που βγαίνει και πρωτομιλάει, η Christine Joy Maggiore, πέθανε στις 27 Δεκεμβρίου του 2008... δεν θές να σου πω από τι, έτσι;
    Αλλά κι αυτό είναι μέσα στην παγκόσμια συνομωσία!

    ---------- Post added at 00:40 ---------- Previous post was at 00:32 ----------

    Elysium κόφτην πλάκα... Οι απόψεις έπί του θέματος έχουν εξαντληθεί, το μόνο που γίνεται με το να κρατιέται ανοικτό είναι να συντηρείται η δυνατότητα της μιας από εκ των δύο πλευρών, να επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια... και να συνεχίσει να δημιουργεί θέμα ενώ πρακτικά έχει κλείσει.
    Η ελεύθερη έκφραση έχει και τόπο και χρόνο...
    Η χαλκεντεροσύνη δεν πάει ποτέ μαζί με την ελεύθερη έκφραση, αγαπητέ μου... Αλλιώς, στο τέλος θα επικρατήσουν μόνο όσοι αντέχουν να μην κοιμηθούν

    Κι υπάρχει κι η ευθύνη όλου του φόρουμ, που ανέχεται να διογκώνεται ένα θέμα, με τρόπο που να το καθιστά επκίνδυνο για τους νέους που διαβάζουν.
     
  3. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?

    Οκ πάμε παρακάτω-στο βίντεο υπάρχουν αρκετές μαρτυρίες κάποιων που ισχυρίζονται ότι είναι διαγνωσμένοι φορείς του έητζ.ποιά η γνώμη σου για τύπους που λεν ότι πέρναν φάρμακα για το έητζ για μια δεκαετία....ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΕ δεν λέω κάτι(δεν εκφέρω άποψη) απλά το αναφέρω. κάτι τέτοια με κάνουν απλά να αναρωτιέμαι
    Και επί τι ευκαιρία τι λέει ακριβώς η επιστημονική κοινότητα για το έητζ?για τα ερωτήματα που θέτονται-αν το θες αλλιώς η γνώση που έχω(και μάλλον στην πληοψηφία έχομε) για το θέμα δεν είναι η γνώση της επιστημονικής κοινότητας ....κατά κύριο λόγο γνωρίζουμε ότι μεταδίδουν τα μέσα επικοινωνίας.Στο κάτω κάτω είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι η "επιστημονική κοινότητα" δεν χειραγωγήται?ποτέ?
    Δεν εκφέρω συγκεκριμένη άποψη για το θέμα απλά λέω ότι έχομε την δυνατότητα να σκεφτόμαστε και λίγο....πιο αλλιώς-

    ΑΠΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ....ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
     
  4. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?

    Νομίζω πως πρέπει να βάλουμε στο σωστό πλαίσιο το θέμα.

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?


    "Πάμε παρακάτω", έτσι; Καλά, να σου την κάνω τη χάρη...  


    Λοιπόν, στα ερωτήματά σου, έχει ήδη απαντήσει η ariadni, στο ποστ #115. Διάβασέ το. Τελειώσαμε...




     
  6. Re: Απάντηση: AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?

    jimboy, έχετε κολλήσει σε ένα πράγμα και το πάτε και το φέρνετε αλά λιακόπουλος...
    Πιθανόν και να χειραγωγείται η επιστημονική κοινότητα, αλλά έχει τρόπους εσωτερικού ελέγχου και δικλείδες ασφαλείας πολύ περισσότερες από αυτές που προσφέρουν τα διάφορα βιντεάκια που κυκλοφορούν από διάφορους άσχετους. Κοντολογίς, κανείς μπορεί να είναι επαρκώς ανώμαλος για να φάει τα νιάτα του στα εργαστήρια, αλλά δεν είναι επαρκώς μαλάκας να διαγράψει αυτό που έκανε τόσα χρόνια για να χειραγωγηθεί απο "συνομώτες".

    Επίσης όσο κι αν πας να το καλύψεις, εκφέρεις άποψη... Λές οτι οι αρνητές μπορεί και να'χουν δίκιο... Ας τους ακούσουμε για να "έχομε την δυνατότητα να σκεφτόμαστε και λίγο....πιο αλλιώς-"... Αυτό δεν λές; Οκ, τι να σκεφτείς για ένα πράγμα που δε γνωρίζεις που παν τα τέσσερα; Αναπαράγοντας αστικούς μύθους; Και ακούγοντας τις θρησκευτικού τύπου υστερίες των αρνητών που πέθαναν από αυτό που έλεγαν οτι δεν υπάρχει;

    Υ.Γ.: Διαχειριστηηηηηηηηηής, πλυμμύρισε ο βόθρος, μάτια μου... μας πήραν τα σκατά μέχρι το κλιμακοστάσιο
     
  7. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Απάντηση: Re: Απάντηση: AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?

    Ήρθα!!! Έφερα και το φλογοβόλο, ποιον, ποιον να κάψουμε;   Δείξε μου την κατεύθυνση και εγώ θα τον κάψω τον άτιμο  
     
  8. Dolcett_Cabana

    Dolcett_Cabana Regular Member

    My 2 cents:
    H μέρα που η Παπαγιαννίδου θα γίνει ταινία με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Ρομπερτς, θα είναι η μέρα που θα ασχοληθώ με τις απόψεις της- και αυτό γιατί όλο και κάποια βλαμενίδου θα θέλει να με παρασύρει να δούμε Τζούλια Ρόμπερτς και πρέπει να αντισταθώ με επιχειρήματα.
    Ως τότε, μόνο μια θερμή παράκληση.By all means, ζητήστε το κλείδωμα του νήματος, απλά παρακαλώ όχι για χάρη και στο όνομα "των νέων μας". Αν ο ανήλικας διαβάζει bdsm δύο τινά συμβαίνουν: ή είναι σε θέση να ξεχωρίσει δύο γαιδουριών άχυρο (και να χρησιμοποιεί δημιουργικά τη σέλα), ή θα έχει πιό συνολικό πρόβλημα να λύσει από το ότι διάβασε ένα urban legend.
     
  9. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Re: AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?




    αυτό ακριβώς ήθελα να πω.η τύπισα διαγνώσθει σαν φορέας το 1992.
    σταμάτησε να παίρνει τα φάρμακα το 2000. πέθανε 8 χρόνια μετα, οκ μέχρι εδώ? Και πέθανε από έητζ. Δηλαδή απο τι ακριβώς(απο ποια ασθένεια στην οποία ο οργανισμός της δεν μπόρεσε να ανταπεξέρθει λόγω του υιού του εητζ που υπήρχε στο αίμα της)? και σίγουρα αυτό δεν μας τοπε η επιστημονική κοινότητα αλλά τα μέσα ενημέρωσης έτσι δεν είναι απο κει δεν προέρχεται η γνώση-πληροφόρησή μας? 

    anyway εγώ απ αυτά που είδα έκανα δυο σκέψεις τίποτα παραπάνω και απλά αυτό παρέθεσα.έστω ότι είμαι χαζό ευκολόπιστο κτλ οκ.Ε με το να υποστώ επίθεση(ειρωνεία χλευασμό κτλ) ε μάλλον δεν θα πιστώ άσε που το ύφος(δε μιλώ απαρέτητα για το δικό σου)είναι τέτοιο που μάλλον θυμήζει θρυσκευτικό φανατισμό!

    Περι παγκόσμιας-ων συνομοσίας-ών ΠΡΟΣΕΞΕ με δεν λέω ότι υπάρχουν απλά δεν είμαι και απόλυτα βέβαιος ότι δεν υπάρχουν πουθενα. Και απλά όταν πιάνω με τ αυτί μου κάτι διαφορετικό απ τα συνηθησμένα το παρακολουθώ προσπαθώντας να μην είμαι προκατειλημένος-
     
  10. Φλογοβόλο; Με λάθος εργαλεία μου ήρθατε αγαπητέ Διαχειριστά  
     
  11. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Απάντηση: Re: AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?

      Τι προτείνεται αξιότιμε Κύριε Γουρούνι; (Αχχχ αυτός ο μισής ώρας οργασμός για τα αρσενικά με κάνει και αναρωτιέμαι γιατί βγήκα άνθρωπος)
     
  12. Re: Απάντηση: Re: AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?

    Δεν ήξερες, δε ρώταγες; Μου'θελες άνθρωπος αμέτη μουχαμέτη!

    Λέω λοιπόν αγαπητέ μου, οτι το μόνο που θα δημιουργείται απο εδώ και πέρα σ'αυτό το νήμα είναι προσωπικές αντεγκλήσεις... Δεν υπάρχει κοινός τόπος κουβέντας. Καλό θα ήταν να κλειδώσει μια και έχουν ακουστεί πλήρως, οι μπάντες... αλλιώς πάμε όρτσα λα μπάντα!