Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

'Σκύλα"

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος petrosmpo, στις 17 Σεπτεμβρίου 2009.

  1. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    Απάντηση: 'Σκύλα"

    Απ'όσο έχω συζητήσει γι αυτό με διάφορα άτομα, καθένας μπορεί να το εννοεί διαφορετικά.
    Δηλαδή:
    α) Οι σκύλες ακολουθώντας τις (ζωώδεις) ορμές τους μπαίνουν στη διαδικασία της αναπαραγωγής με διάφορα αρσενικά. Έτσι, μου έχουν εξηγήσει ότι σκύλα λένε μια γυναίκα που αντίστοιχα με τη σκύλα πηγαίνει με πολλούς.
    β) Λόγω της επιθετικής συμπεριφοράς. ( "Η προϊσταμένη μου είναι μεγάλη σκύλα")

    Το "σκύλα" σαν προσωνύμιο θεωρείται υποτιμητικό, σε αντίθεση με το "σκυλί" ( "δουλεύει σα σκυλί", "πιστός σαν σκυλί", κτλ)

    Στο σεξ χρησιμοποιείται για να δηλώσει τόσο την ορμή/επιθετικότητα, όσο και την "ιδιοκτησία", και φυσικά η παραβολή της γυναίκας με θηλυκό σκυλί μπορεί να λειτουργήσει και ως διεγερτικό.
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 'Σκύλα"

    Lesson No 1: Διαβάζουμε προσεκτικά. 

    Κυριολεκτούσα. "Μου αρέσει να γαμιέμαι πάνω στο πόδι του". Αυτό είπα. Είναι εφικτό γιατί το έχω κάνει. Δεν είπα ότι έτριβα το μουνί μου, αυτά τα συμπληρώνει μάλλον η φαντασία σου. Μία γυναίκα γονατιστή, παλουκωμένη πάνω στο πόδι του Αφέντη της, μπορεί άνετα να τρίβεται πάνω στη γάμπα του, και μάλιστα να είναι και μπουκωμένη με την ψωλή του. Τρίβεται με τους μηρούς της, την κοιλιά της και τα στήθια της. Το μόνο που απαιτείται είναι ένας σωματότυπος σαν τον δικό μου (ευλύγιστη και γυμνασμένη, με δυνατούς μηρούς για να αντέχει το γονάτισμα της μισής ώρας - ιδανικό χρονικό περιθώριο κατ' εμέ - με 1.60 ύψος για να μην ξεφεύγει το κεφαλάκι της από το ύψος του καβάλου του - ξέρω κάτι νταρντάνες που δεν θα μπορούσαν να κάνουν αυτό το απλό πράγμα που περιγράφω).

    Ευχαρίστως να σου δείξουμε πώς το κάνουμε την επόμενη φορά που θα βρεθούμε όλοι μαζί για καφεδάκι. 

    Δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάς. Υπάρχει κάποιος ορισμός της σκλάβας τον οποίο δεν πληρώ; Και αν ναι, είχα μια σκασίλα ξέρεις... 

    Σ' αυτό ένα δίκιο τόχεις. Είμαι βέβαιη ότι δεν έχεις διαβάσει τα Άπαντα. 

    A όχι. Ένσταση κύριε Πρόεδρε. Μόνο οι σκλάβες επιτρέπεται να έχουν ελαττώματα. Εσύ πρέπει να είσαι ταπεινός. 

    Νάσαι καλά αγαπητέ μου. Πάντα χαίρομαι να σε βλέπω ακμαίο και ζωηρό. Τα φιλιά μου.
     
  3. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 'Σκύλα"

    Διαβάζω πάντα, προσεκτικότατα.
    Εσύ μάλλον πρέπει να προσέξεις περισσότερο, τί κάνουν τα σκυλάκια.

    Ευχαριστώ, αλλά δεν χρειάζεται να μπείτε σε τέτοιο κόπο, μιά και απ' ότι κατάλαβα, δεν μιλάς και γιά τίποτε το εξαιρετικό. Ακόμη και το σκίτσο που ζήτησα στην αρχή, δεν είναι απαραίτητο. Γιά σκέτο καφέ, όποτε θέλετε (όχι όμως, "όλοι μαζί". Έχω πάψει από καιρού, να συγχρωτίζομαι με "όλους").

    Δεν μιλούσα γιά ορισμό, καλή μου. Γιά ουσία, μιλούσα.

    Κάθε άλλο, όπως σου είπα. Θυμήσου το αυτό την επόμενη φορά, σε παρακαλώ...

    Λυπάμαι, αλλά από ταπεινότητα, δεν πάσχω. Μιά μετριοφροσύνη σε πολύ αρχικό στάδιο με ταλαιπωρεί λίγο ενίοτε, αλλά το παλεύω, επιτυχώς συνήθως.

    Τα αυτά επιθυμώ και δι' υμάς. Επίσης...  



     
  4. angelosub

    angelosub New Member

    ακομα και εγω που ειμαι υποτακτικος μου αρεσει να τις αποκαλω σκυλες. Αν και στην πραγματικοτητα πιο πολυ σε γατεσ θυμιζουν οι γυναικες.
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 'Σκύλα"

    Δυστυχώς καλέ μου φίλε, για να αποφανθείς περί της ουσίας, πρέπει να την γνωρίζεις. Από ότι έχω καταλάβει από κατ' ιδίαν συζητήσεις μας και από τις απόψεις που έχεις εκφράσει εδώ στο φόρουμ, είσαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα ρωτούσα οτιδήποτε περί της ουσίας των σχέσων M/s. Θα σε εμπιστευόμουν σε θέματα S/M, πρακτικής φύσεως κυρίως, και σε κάποιες γενικές συμβουλές περί ντομαρίσματος σε σέσσιον. Αυτή είναι μία καθαρά προσωπική άποψη και την εκφράζω με όλο το θάρρος που μου έδωσες με την φιλία σου καθώς και με την έκφραση της δικής σου απόψεως περί της ουσίας μου. Θεώρησα ότι είσαι αρκετά δημοκρατικός ώστε αυτό που επιτρέπεται σε σένα, να επιτραπεί και σε μένα. Ελπίζω να μην έσφαλλα, αν ναι, να με συγχωρείς.

    Θα ήθελα να προσθέσω ότι επί θεμάτων M/s, επειδή ακόμη η πορεία μου δεν έχει ολοκληρωθεί ασφαλώς, τα τελευταία δύο χρόνια έχω δυο τρεις μέντορες οι οποίοι μου παρέχουν τα μέγιστα σε καθοδήγηση εκεί όπου την χρειάζομαι, σε θέματα για τα οποία δεν επιθυμώ να ενοχλήσω τον Κύριό μου, κυρίως θέματα στα οποία μπορούν να με καλύψουν sisters/ μέντορες, αλλά όχι μόνο. Σε όλα τα υπόλοιπα, ο V είναι ο μόνος του οποίου την κρίση εμπιστεύομαι περισσότερο ακόμη και από την δική μου, εφ όλης της ύλης και ιδίως επί της ουσίας μου.

    Συγνώμη που παρεκτραπήκαμε λίγο από το ωραίο νήμα. Ας επανέλθουμε. Γαβ και πάλι γαβ. 
     
  6. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 'Σκύλα"

    dora μου, καλώς έγραψες αυτά που έγραψες, κανένα απολύτως πρόβλημα. Είναι άλλωστε σαφέστατο, το ότι ειδικός στο M/s δεν είμαι, όπως ουδέποτε άλλωστε, δήλωσα... Η άποψη που έκφρασα λοιπόν -καθαρά προσωπική βεβαίως, επίσης- δεν αφορά το M/s, αλλά -όπως σωστά το έθεσες- τη δική σου ουσία, αυτό που είναι κατ' εμέ στην πραγματικότητα, σε αντίθεση με αυτό που προβάλεις, ή ίσως κατά βάθος, επιδιώκεις. Και δεν περιμένω φυσικά να την ασπαστείς, ή να την εμπιστευθείς. Ενδόμυχα μόνο, θα μπορούσα ίσως να ελπίζω να προβληματισθείς. Ως εκεί, και πολύ είναι.

    Ως εδώ και πολύ είναι επίσης, και ως προς την ανάλυση. Εξακολουθώ να πιστεύω ακράδαντα αυτό που έγραψα, αλλά δεν έχω και λόγους να καθήσω να επιχειρηματολογώ, πράγμα που ίσως τελικά να κατέληγε και δυσάρεστα. Επίτρεψέ μου μόνο να πω ότι δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός στο M/s γιά να μπορεί να καταλαβαίνει τους ανθρώπους, ακόμη κι αυτούς που ασχολούνται με το M/s, ή το ζουν, ή προσπαθούν να το ζήσουν...




     
  7. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: 'Σκύλα"

    Σιγουρα σαν λεξη υποδηλωνει πολλα..την προτιμω παντως στην παρακατω version με πολλα ''α'' στο τελος

    -Σκυλααααα
    χρησιμοποιειται σαν εκφραση για να της αποδωσεις τα ευσημα την ωρα που την Σκιζεις πραγματικα(μονος σου η'' με παρεα)..οχι μονο αντεχει το σκληρο sex αλλα το απολαμβανει δεοντως σαν "ξαναμμενη σκυλα"(εχεις δει ντοπερμαν να ζευγαρωνουν?)
     
  8. Eri

    Eri


    Συμφωνω μ'αυτους τους δυο.....
     
  9. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: 'Σκύλα"

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  10. zou

    zou

    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  11. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: 'Σκύλα"

    τουκα προ