Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεσιμο για ενα καλο Μαστιγωμα !!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος petrosmpo, στις 16 Σεπτεμβρίου 2009.

  1. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Tί ψάχνετε ακριβως ωρε κλεφτόπουλα; δεν υπαρχει νομιζω ενα δεσιμο καλο. Εξαρταται πως βολευει αυτον που μαστιγωνει. Δηλαδη αν θα τον δεσει απο καρπους και ποδια στο κρεβατι πχ θα πρεπει να τον βολευει να χειριζεται το μαστιγιο σε εκεινο το υψος και εκεινη την κατευθυνση. Για τον σκλαβο νομιζω παλι οτι πρεπει να νοιωθει ανετα ωστε να απολαμβανει την διαδικασια και να μην τον ενοχλει τιποτα. Αλλα υπαρχουν και οι χαζοι σκλαβοι που δεν το ξερουν αυτο. Τελος, πιστευω οτι το πιο ενδιαφερον δεσιμο ειναι αυτο που ο σκλαβος ειναι δεμενος με σχοινια που ερχονται απο το ταβανι , να κρεμεται λιγο στον αερα ακουμποντας στις μυτες των ποδιων, και ξαφνικα να αρχισει να τρεχει γυρω γυρω πατωντας στους τοιχους, και η αφεντρα του να τον κυνηγαει απο πισω με το μαστιγιο και να του φωναζει ¨"στασου ντε.... περιμενε πουλακι μου...." και αλλα τετοια
     
  2. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    Αχ ωρε κλεφτόπουλο! δεν μας τα λες καλά!
    Εξαρταται πως βολευει αυτον που μαστιγωνει. Δηλαδη αν θα τον δεσει απο καρπους και ποδια στο κρεβατι πχ θα πρεπει να τον βολευει να χειριζεται το μαστιγιο σε εκεινο το υψος και εκεινη την κατευθυνση
    Σε πληροφορώ ότι ο καλός ο μαστεράς όλα τα καταφέρνει .. Δεν ξέρεις - που να ξέρεις και εσύ ωρέ κλεφτόπουλο (πολύ μου αρέσει το κλεφτόπουλο ως όρος) - ότι το πάν στο μαστίγωμα είναι ο ευλύγιστος καρπός; Στο μαστίγωμα και στο badmington! Αλλά μόνο το ένα έγινε ολυμπιακό άθλημα! Αν ήταν κάθε φορά που άλλαζες κατεύθυνση μαστιγώματος να επανατοποθετείς το αντικείμενο του πόθου σου θα την είχες πάθει σαν τον πίθηκο και την καμηλοπάρδαλη με το λύσε δέσε!

    Για τον σκλαβο νομιζω παλι οτι πρεπει να νοιωθει ανετα ωστε να απολαμβανει την διαδικασια και να μην τον ενοχλει τιποτα.
    Μην τρελαθούμε τελείως εδώ πέρα! ΚΑΙ σκλάβος ΚΑΙ άνετα ΚΑΙ να μην καταλαβαίνει τίποτα;;;; ντροπή ωρέ κλεφτόπουλο! πάνε οι κόποι μας χαμένοι!

    Τελος, πιστευω οτι το πιο ενδιαφερον δεσιμο ειναι αυτο που ο σκλαβος ειναι δεμενος με σχοινια που ερχονται απο το ταβανι , να κρεμεται λιγο στον αερα ακουμποντας στις μυτες των ποδιων, και ξαφνικα να αρχισει να τρεχει γυρω γυρω πατωντας στους τοιχους, και η αφεντρα του να τον κυνηγαει απο πισω με το μαστιγιο και να του φωναζει ¨"στασου ντε.... περιμενε πουλακι μου...." και αλλα τετοια

    Όλοι μας κρύβουμε έναν Neo μέσα μας, έναν MATRIX .. να το δω και αυτό σε session και ας πεθάνω! Εξαιρεική σκηνη κλεφτόπουλο μου   πράγματι εξαιρετική ..
     
  3. wolf

    wolf New Member

    Απάντηση: Δεσιμο για ενα καλο Μαστιγωμα !!!

    Οτι γινεται ειναι παντα συναινετικο....υπαρχει παντα safe word η αν ειναι σε θεση που δε μπορει να μιλησει καποιο συνθηματικο οποτε αν μελανιζει, ποναει πολυ, δεν ευχαριστιεται, δεν αντεχει, αλλο οτιδηποτε εχει τη δυναμη να το σταματησει....χρησιμοποιω bondage restraints που δενουν με scrach κ δεν αφηνουν σημαδια (τουλαχιστον που να διαρκουν πανω απο κανενα δεκαλεπτο). Τελος δεν δενω παντα εγω!
     
  4. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor





    Το καλύτερο δέσιμο,για το καλύτερο μαστίγωμα,είναι το "δέσιμο".

    Μάθε της να μένει ακίνητη και στην θέση που θέλεις εσύ,την εκάστοτε στιγμή,με ένα μόνο πρόσταγμά σου..χωρίς σχοινιά,μέταλλα και κορδελάκια.

     
     
  5. vincent72

    vincent72 New Member

    Απάντηση: Re: Δεσιμο για ενα καλο Μαστιγωμα !!!

    Καλά τα λες..Καμιά φορά τα απλά δεσίματα βοηθούν καλύτερα και στο σεξ που μπορεί να ακολουθήσει..

     
  6. prevalente

    prevalente New Member

    Συμφωνώ απόλυτα με την Lady Dementia!! αλλά το να κρεμάσεις-δέσεις την σκλάβα από κρίκους στο κρεββάτι (με ουρανό) είναι αφάνταστα ερεθιστικό για ένα Master. 
     
  7. orgasmatron

    orgasmatron New Member

    shinbari....ειναι η μαγικη λεξη που ψαχνετε
    [ame=http://en.wikipedia.org/wiki/Japanese_bondage]Japanese bondage - Wikipedia, the free encyclopedia[/ame]

    ---------- Post added at 14:11 ---------- Previous post was at 14:03 ----------

    αυτο ειναι η απάντηση σε ολα τα παραπάνω

    [ame=http://en.wikipedia.org/wiki/Japanese_bondage]Japanese bondage - Wikipedia, the free encyclopedia[/ame]
     
  8. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Απάντηση: Δεσιμο για ενα καλο Μαστιγωμα !!!

    Lady Dementia έχει όμως την χάρη του το δέσιμο πριν από ένα μαστίγωμα.Η αίσθηση του ότι είσαι αδύναμος...
     
  9. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Δεσιμο για ενα καλο Μαστιγωμα !!!


    "Shibari" είναι μάλλον, η "μαγική λέξη που ψάχνουμε"...

    Αλλά τί να σου πούμε τώρα κι εσένα, μετά τα όσα έχουν τραβήξει εδώ μέσα τα Ελληνικά; Να σου κάνουμε παράπονα γιά ανορθογραφία στα Γιαπωνέζικα;  



     
  10. orgasmatron

    orgasmatron New Member

    Re: Απάντηση: Re: Δεσιμο για ενα καλο Μαστιγωμα !!!

    εχεισ απολυτο δικιο αγαπητε ΜΜ αν και ειναι λαθος του τυπογραφειου κι οχι ορθογραφικο με την ευρυτερη εννοια...  

    Ου κρίνεις ίνα μην κριθείς. Αγαπάτε αλλήλους
     
  11. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δεσιμο για ενα καλο Μαστιγωμα !!!


    Με πρόλαβες πριν απαντήσω και τα έσβησες εκείνα τα πολλά που είχες γράψει, αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν πρόλαβα να τα διαβάσω, έχε το υπ' όψη σου... Μένω στο "αγαπάτε αλλήλους" λοιπόν, αυτό καλό μου φαίνεται, κι ας μην το πάμε παραπέρα, σ' ετούτο τουλάχιστον το νήμα... Χαλάρωσε λιγάκι -θα σου τα πω βέβαια κι αλλού-, πάρε και λίγο μυρωδιά γιά το τί γίνεται γύρω σου στο φόρουμ πριν κάνεις βιαστικές κινήσεις, που αποδεικνύονται λανθασμένες... Το σχόλιο γιά την ορθογραφία και τα ελληνικά ας πούμε, ήταν γενικό, δεν πήγαινε σε σένα, έχουνε δει κι έχουνε δει τα μάτια μας εδώ...



    Σο λονγκ, μάδαφάκα, τα λέμε...  
     
  12. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member