Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η σκλάβα αντικείμενο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος SadalMelik, στις 9 Οκτωβρίου 2006.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Η σκλάβα αντικείμενο




           
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. Kaveiros

    Kaveiros Regular Member

    Απάντηση: Η σκλάβα αντικείμενο

    ....ποθουμενο αποτελεσμα εργασιας του κυριαρχου!
     
  3. ellinas_afentisss

    ellinas_afentisss New Member

    Αν και ειμαι καινουργιος εδω θα μου επιτρεψεται να εκφρασω λιγες σκεψεις. Σκλαβα-ος ειναι ο ανθρωπος που εχει χασει την ελευθερια του και εχει υποδουλωθει σε αλλον, τον οποιο οφειλει να υπηρετει καθως αυοτς εχει πανω του δικαιωμα καθε δικαιωμα.Αντικειμενο ειναι αυτο που πανω του εκδηλωνεται καθε συναισθημα. Οπως γινεται κατανοητο πανω στο αντικειμενο , του οποιου εχω τον πληρη ελεγχο , θα ικανοποιησω το ΕΓΩ μου.
     
  4. Αυτό όμως δεν μοιάζει με το «ικανοποιώ το ΕΓΩ μου όπου με παίρνει»?
     
  5. ellinas_afentisss

    ellinas_afentisss New Member

    Αυτό φίλτατε είναι ένα πολυ μεγάλο θέμα. Το Εγώ μου είναι ανικανοποίητο , η αισθηση της ικανοποιησης , η ανταποκριση στις απαιτήσεις μου ειναι δυσκολο πολυ δυσκολο. Ρωτας αν αυτό γίνεται όπου με παίρνει θα ήταν καλυτερα να ρωτούσες ποίος μπορει να το ικανοποιήσει , ποίος είναι ικανος να το κάνει και όχι αν το κανω όπου με παίρνει. Θα μπορούσα εύκολα να σου πω ότι με παίρνει παντού . πραγμα όχι μόνο ψευδές αλλά και επικίνδυνο. Για αυτό περιορίζομαι να σου πώ ότι το κάνω στο αντικείμενο που διαλέγω ΕΓΩ !
     
  6. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Η σκλάβα αντικείμενο

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member


    Εδώ και καιρό "χρωστάω" μια διευκρίνηση στην Emma.
    Εννοώ αυτό ακριβώς που έγραφα Emma.

    "Η "απλή" σκλάβα όπως την ονομάζεις έχει σύμβαση αορίστου χρόνου ενώ η σκλάβα αντικείμενο είναι ωρομίσθια."

    Υπάρχουν γυναίκες που επιλέγω να τις έχω πιο κοντά μου από κάποιες άλλες. Υπάρχουν γυναίκες που τις χρησιμοποιώ για πολύ συγκεκριμένα πράγματα και μετά τελείωσε η δουλειά τους και υπάρχουν γυναίκες που επιλέγω να τις κρατώ πιο κοντά μου την κάθε μια για τους λόγους μου.
    Δεν γνωρίζω τι εύχεσαι και για ποιο λόγο το εύχεσαι να μην το εννοώ.
    Τα έχω πει αρκετές φορές έως τώρα. Είπα πως δεν θεωρώ πως υπάρχουν απλές ή σύνθετες σκλάβες. Η σκλάβα είναι μία. Αυτή που με ικανοποιεί χωρίς "πολλά πολλά". Αυτή που δεν λειτουργεί σαν "νυφούλα" περιμένοντας τα όποια ανταλλάγματα. Το πώς, το που και το πότε θα μου χρειαστεί μια σκλάβα το καθορίζω εγώ.
    Μέσα λοιπόν όλο αυτό επιλέγω κάποια να μου είναι χρήσιμη για πολύ πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Για αυτά και μόνο αυτά.
    Όσον αφορά την τελευταία ερώτησή σου, σου απαντώ ότι δεν με ενδιαφέρει το πώς προσδιορίζει εκείνη των εαυτό της. Με ενδιαφέρει το πώς λειτουργεί προς εμένα.


    Υστερόγραφο: Για εκείνους που μιλούν για φαντασιακές καταστάσεις, περί αδύνατου κτλ ένα έχω να πω.
     
  8. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    SadalMelik,
    βρίσκω την ιδέα του ανθρώπου (φαντάζομαι το νήμα δεν αφορά μόνο στις γυναίκες ) αντικείμενο,πολύ ερεθιστική.
    Έχω υπάρξει πιάτο,τραπεζάκι και σπερματοδοχείο με μεγάλη επιτυχία και έχω χρησιμοποιήσει ανθρώπους ως υποπόδια, τραπέζια, καρέκλες, κ.α.
    Μόνο όμως στα πλαίσια ενός role play. Ο καθείς έχει τον ρόλο του και καλείται να τον παίξει όσο καλύτερα γίνεται.

    Καταλαβαίνω βέβαια,πως εσύ μιλάς για μόνιμη κατάσταση. Αναφέρεσαι σε μια γυναίκα,η οποία θα είναι stand by,24/7,μη τυχόν και επιθυμήσεις να την χρησιμοποιήσεις,οπότε αυτή θα πρέπει να τρέχει για να σε ικανοποιήσει. Φαντάζομαι,πως αυτό θα είναι κάτι που θα έχει συμφωνηθεί και από τα δύο μέρη,επομένως ως εδώ καλά. Μπορώ να κατανοήσω αυτό που επιθυμείς και ουδεμία διάθεση έχω,να φιλτράρω κατ' οιονδήποτε τρόπο τις επιθυμίες και τις προσδοκίες σου.

    Αυτό που αδυνατώ να κατανοήσω,είναι,με ποιον τρόπο θα εκπαιδευτεί μια τέτοια γυναίκα,όταν μάλιστα δεν θα έχει τίποτε να πάρει από σένα. Ποιο θα είναι το κίνητρό της; Καταλαβαίνω να το κάνει η γυναίκα με την οποία σχετίζεσαι,αλλά η Χ τυχαία γυναίκα,πως θα δεχτεί να σου παρέχει τόσα πολλά,απ'τη στιγμή που δεν θα της προσφέρεις τίποτα;

    Θα με ενδιέφεραν πολύ οι απαντήσεις σου,καθώς και οι απαντήσεις κάποιας γυναίκας που έχει κάνει κάτι ανάλογο. Ας είναι και μέσω πμ..  

     
  9. Emma

    Emma Contributor

    Ευχαριστώ για την απάντηση.

    Αυτό και το παρακάτω:
    απαντάνε την ερώτησή μου στο ποστ #118.

    Ενδιαφέρεσαι για σχόλια;

    Asked and answered. (Posts #115-#118).
     
  10. Miss D

    Miss D New Member

    Δεν ξέρω πόσο θα μου άρεσε να γίνομαι το τραπέζι του άλλου ή το τασάκι του. Όμως έχω διαπιστώσει πως υπάρχουν φάσεις που λαμβάνεις μεγάλη ηδονή με το να γίνεσαι μια χαλαρή ανθρώπινη μάζα με τρύπα που τη γαμάνε. Το σώμα είναι εντελώς χαλαρό και δεν υπάρχουν καθόλου αντιδράσεις. Μοιάζεις πεθαμένη- μια αναίσθητη ανθρώπινη μάζα. Δεν υπάρχει καμιά συμμετοχή από την πλευρά σου. Είσαι εκεί για να ικανοποιηθεί ο άλλος. Σαν μια πλαστική κούκλα. Τότε είναι που μπορείς να συγκεντρώνεσαι στον κόλπο σου (στο μόνο δηλαδή σημείο του σώματος που βρίσκεται σε λειτουργία)και σε όσα συμβαίνουν εκεί μέσα χάνοντας την αίσθηση του υπόλοιπου σώματος. Ή ακόμη να αποστασιοποιείσαι τόσο πολύ σαν να μην είσαι εκεί ή σαν να μην είσαι εσύ. Μπορείς να κάνεις άσχετες σκέψεις ή να παρακολουθείς τη φάση σαν τρίτος και αυτό περιέργως να σου αρέσει πολύ.

    Αν και ακόμη βρίσκομαι σε φάση αναζήτησης και αυτοπροσδιορισμού σε σχέση με το bdsm έχω την εντύπωση πως το ζήτημα σχετίζεται με τη δημιουργία των όρων – που θα σου επιτρέπουν να απολαμβάνεις (ή και να υποφέρεις –αν αυτό θες-αυτά τα δύο εξάλλου ορισμένες φορές για κάποιον ηλίθιο και ενοχλητικό λόγο μπορεί και να είναι και ίδια) να νιώθεις καλά (ή και χάλια- αν αυτό είναι ζητημένο) με το να είσαι αντικείμενο (αντικείμενο χρηστικό προορισμένο αποκλειστικά και μόνο για την ικανοποίηση των ορέξεων- φαντασιώσεων κλπ του άλλου). Και εδώ πάμε μάλλον στον κυρίαρχο αναφορικά πάντα με το συγκεκριμένο «εν δυνάμει αντικείμενο» και κυρίως στις ικανότητες που ενδεχομένως έχει ο ίδιος για να διατυπώσει-στοιχειοθετήσει το αίτημα έτσι ώστε να επιθυμείς να ανταποκριθείς (ως αντικείμενο) και αυτό να σου δίνει (ή και να μη σου δίνει) απόλαυση. Άρα στην «υποτακτική» -μια που αν δεν στηρίξει το αίτημα αδειάζει τον μάστερ δηλαδή εκείνη αποτελεί προϋπόθεση για την ύπαρξη του και αντίστροφα- και στη σχέση που νομίζει πως έχει χτίσει με τον αυτόν (εμπιστοσύνη οικειότητα επιθυμία να τον ικανοποιεί και μέσα από αυτό να λαμβάνει ικανοποίηση). Κάπως έτσι το σκέφτομαι προς το παρόν.

    ---------- Post added at 11:32 ---------- Previous post was at 10:53 ----------

    Μόλις δίαβασα ορισμένες από τις παραπάνω συνομιλίες και με τον τρόπο που έχει τεθεί θα συμφωνησω με την παρακάτω άποψη:


    καθως ευστοχα τα ερωτήματα της Lady Dementia
     
  11. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Αχ αυτό το role play τι μας έχει κάνει. Σε αυτό το σημείο δεν θα ήθελα να αναφερθώ στο αν νιώθει πως μπαίνει σε κάποιο ρόλο σε αυτή τη διαδικασία ή όχι. Πολλές φορές μου αρέσει να της υπενθυμίζω κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας συνεύρεσης, ότι είναι αντικείμενο. Για εμένα σίγουρα δεν είναι role play. Όταν τη χρησιμοποιώ δεν νιώθω την ανάγκη να υποδυθώ κάποιον ρόλο.
    Οι φράσεις «μόνιμη κατάσταση», «γυναίκα η οποία θα είναι stand by, 24/7», χτυπούν στα αυτιά μου κομματάκι απόλυτες και μη εφαρμόσιμες έως τώρα. Δεν έχω ζήσει ποτέ μια τέτοια κατάσταση. Όταν ο άλλος σου λέει πως δουλεύει ή έχει κανονίσει ήδη, δεν με ενδιαφέρει ποτέ να το πω δεύτερη φορά.
    Κάποιο άλλο σημείο που θα ήθελα να σταθώ είναι το «δεν θα έχει τίποτε να πάρει από σένα.» Δεν πιστεύω πως υπάρχουν σχέσεις χωρίς πάρε δώσε. Η Μητέρα Τερέζα πέθανε εδώ και καιρό. Όλοι μας παίρνουμε κάτι. Ίσως θα μπορούσε να είναι ένα χαρακτηριστικό μιας τέτοιας κατάστασης το ότι ο ένας από τους δύο δεν ενδιαφέρεται για το τι παίρνει ο άλλος. Ας μην ξεχνάμε πως είναι ανεξάρτητο αν θέλεις να δώσεις κάτι και το αν τελικά δίνεις ή όχι.
    Τελειώνοντας μπορώ να σου απαντήσω στον τρόπο εκπαίδευσης. Δεν είναι κάποιο συγκριμένο μυστικό. Σε τέτοιες περιπτώσεις τα δύο βασικά σημεία είναι η ειλικρίνεια για το τι ακριβώς τη χρειάζεσαι και η απόλυτη εφαρμογή αυτής της ειλικρίνειας. Να νιώθει πως χρησιμοποιείται μόνο για αυτό. Πολλές φορές η ανάπτυξη της όποιας συζήτησης πέρα από τη δράση αποπροσανατολίζει. Αυτά όσον αφορά το πρακτικό μέρος. Απλά λες τι σου αρέσει και τον τρόπο που σου αρέσει.
     
  12. vincent72

    vincent72 New Member

    Απάντηση: Re: Η σκλάβα αντικείμενο

    Πιστεύω ότι είναι δύσκολο να συνυπάρχει σχέση σκλάβου/σκλάβας-αφέντρας/αφέντη και ταυτόχρονα κανονική σχέση...