Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 27 Σεπτεμβρίου 2009.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Αυτό το νήμα που αποφάσισα να ανοίξω ίσως εκ πρώτης όψεως σας φανεί βανίλλα, αλλά φρονώ... ότι κάπου αφορά και τον χώρο μας!

    Πάμε λοιπόν αρχίζοντας από μερικές ερωτήσεις:

    1ον Έχετε την αποψή ότι ο GREEK LOVER δεν ζει πια ανάμεσά μας;

    2ον Ότι ο άντρας κυνηγός έχει εκλείψει άραγε και γιατί;

    3ον Είναι αλήθεια αυτό που λένε πολλές γυναίκες ότι δεν υπάρχουν πραγματικά αρσενικά την σήμερον ημέρα;...

    4ον Πόσοι τύποι αντρών υπάρχουν κατά την άποψή σας; Αν μπορείτε, κάντε μία πλήρη ανάλυση του κάθε τύπου που θα αναφέρετε. Για να σας βοηθήσω θα σας πω μερικούς τύπους αντρών, κατά την προσωπική μου άποψη πάντα, και θα σας αναλύσω έναν μόνο από αυτούς για να μην σας τρώω πολύ χρόνο.

    Ιδού λοιπόν τρεις τύποι: ο αδρανής, ο αγχωμένος και ο ευκαιριακός (υπάρχουν φυσικά πολλοί τύποι ακόμα).

    Και για να μην σας κλέβω τον πολύτιμο χρόνο σας θα σας κάνω ανάλυση μόνο του πρώτου τύπου:

    Ο αδρανής τύπος άντρα: η αδράνεια είναι ένα πρόβλημα ιδιαιτέρως έντονο ειδικά στους νέους άντρες στις ημέρες μας. Αυτό πιστεύω ότι οφείλεται στο ότι σήμερα υπάρχει υπερέκθεση σε ερωτικά ερεθίσματα, κάτι το οποίο οδηγεί ουσιαστικά σε απευαισθητοποίηση. Σιγά-σιγά δεν μας κάνουν αίσθηση τα άπειρα αυτά ερεθίσματα που δεχόμαστε, με συνέπεια να υπάρχει μειωμένη ερωτική επιθυμία.

    Αυτά ως προς τις ερωτήσεις και τις αναλύσεις προς το παρόν.

    Και μερικές απόψεις μου ακόμα για την ερωτική ταυτότητα του σημερινού άντρα: πιστεύω ότι ο σημερινός άντρας είναι σ' ένα συνεχές μπέρδεμα του ρόλου του και της ερωτικής του ταυτότητας διότι διαβάζει και βλέπει λάθος πράγματα, ακολουθεί τα tips και το πρότυπο του μοντέρνου άντρα που του δίνουν εν αφθονία τα περιοδικά και η TV και κάπου έχει χάσει τον ρόλο του σαν αρσενικό ψάχνοντας το σημείο G εκεί που δεν υπάρχει...

    Σήμερα, βλέπουμε ανθρώπους που δηλώνουν "ασέξουαλ", "τρανσέξουαλ", "μπαισέξουαλ". Αποδέχομαι αυτές τις τάσεις, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το μπέρδεμα γύρω μας.

    Ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώσατε διαβάζοντας το νήμα μου και περιμένω τις απόψεις σας επί του θέματος και μόνο.
     
    Last edited: 27 Σεπτεμβρίου 2009
  2. Animator

    Animator Regular Member

    Προσπαθεις να κατηγοριοποιησεις τους αρσενικους ανθρωπους αν καταλαβα σωστα; Τα τοσα και τοσα μυρια των ατομων που διαφερουν σε τοσα και τοσα σημεια; Τσαμπα κοπος.
    Εγω θα κοιτουσα περα απο τα τα 'ηλιθια' στερεοτυπα για τον σημερινο ανδρα που προβαλλουν στα Μ.Μ.Παραπληροφορησης και θα κοιταζα τον καθε ανθρωπο ως μια ξεχωριστη οντοτητα με διαφορετικη ιδιοσυγκρασια/εμπειριες/βιωματα κτλ. Η αρσενικοτητα η μη του καθενος εξ'αλλου δεν μπορει να οριστει απο 'ξενα' μεσα και αρθρογραφους ειδικα οταν το καθε ατομο μπορει να ειναι τοσο πολυπλευρο. Ασε που η ουσια ειναι να ειναι ο ιδιος ενημερος για την αρσενικοτητα του (η μη) και οχι να ακουει τις 'δηθεν' εγκυρες γνωμες αλλων. 
     
  3. XplorR

    XplorR Regular Member

    Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

    Μεγάλο θέμα και δυστυχώς εγώ θ' αναλύσω μόνο ένα μικρό κομμάτι...
    Η υπερ-απελευθέρωση της γυναίκας στη σήμερον ημέρα, με την πλήρη ανεξαρτητοποίηση και χειραφέτησή της, σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη σεξουαλική της ελευθερία έχει μπλέξει τους ρόλους γιατί, π.χ. αν κι εκείνη έχει "προχωρήσει" τόσο πολύ, ακόμα κρατάει παραδοσιακά στοιχεία του γυναικείου ρόλου.
    Μ' άλλα λόγια, όταν η γυναίκα γίνεται "άντρας", ο άντρας πρέπει ή να γίνει ο superman, η να "λουφάξει"...  
     
  4. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

    σημερα ο αντρας εχει λουφαξει..δεν υπαρχει αμφιβολια καμμια..
     
  5. apollon

    apollon New Member

    το θεμα αυτο χωρα πολυ συζητηση κ αναλυση.....δεν ειναι πιστευω οτι δεν υπαρχουν ανδρες πια,η΄ ακομα χειροτερα οτι δεν υπαρχουν γυναικες,ειναι οτι ολα κ ολοι εχουν αλλαξει.δεν υπαρχουν πια ρολοι,δεν υπαρχει αυτο που λεμε ΄΄φυσικο΄΄,οι ανδρες κ οι γυναικες εχουν καταντησει κακεκτυπα των παραδοσιακων τους ρολων,προβλεψιμα ρομποτακια,που νευρωτικα τρεχουν απο το πρωι ως το αγχωμενοι για τον επιουσιο.δημοσιογραφοι,που ωρυονται οτι η ελλαδα καταστρεφεται.....ειναι δυνατον μεσα σε ενα πλαισιο επαγγελματικο που τρεχει με φρενηρεις ρυθμους να σκεφτεται κανεις τον ερωτα? το φλερτ δειχνει να γινεται ειδος προς εξαφανιση,το ιδιο και ο υγιης ερωτας μεταξυ των 2 φυλων! και οταν δεν υπαχει φλερτ,ερωτας,αγαπη μεταξυ των 2 φυλων,τοτε μιλαμε για αντικατασταση με νευρωσεις,ψυχωσεις,αρα και ψυχαναλυση.......και να μην ξεχναμε το Νietszche που εγραψε''ο χριστιανισμος δηλητηριασε τον ερωτα,αλλα ο ερωτας δεν πεθανε,αλλα εκφυλιστηκε σε βιτσιο''. στη θεση του ΄΄χριστιανισμου΄΄,εννοειστε τον ΄΄συγχρονο δυτικο πολιτισμο΄΄,η' καλυτερα ''the new world order''.αλλωστε ο χριστιανισμος,ειναι ισως ο τελευταιος ενοχος αυτης της καταστασης..
     
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    Πολύ ενδιαφέρον νήμα MasterPerris!

    Φυσικά και αφορά στο BDSM, από τη στιγμή που το παραδοσιακό μοντέλο άνδρα του προηγούμενου αιώνα, πλέον θεωρείται into BDSM με το status "Dom". Θα επανέλθω εντός των ημερών με περαιτέρω απάντηση.
     
  7. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

    Επί του θέματος λοιπόν:1.ούτε greeklover υπήρξα ποτέ γιατί ποτέ δεν με εξέφραζε κάτι τέτοιο.
    2.ούτε επίσης άντρας κυνηγός,επίσης δεν μου άρεσε.
    3.πραγματικά αρσενικά;μάλιστα.Υπάρχει κανένα όργανο μέτρησης του ανδρισμού και δεν το ήξερα;Συγνώμη κιόλας αλλά οι πιο πολλές από αυτές πιθανόν να ψάχνουν αλλού να μεταφέρουν την ευθύνη του ότι είναι μόνες και φυσικά υπάρχουν και άπειρες που περνάνε και με τα υπάρχοντα μοντέλα μια χαρά.
    4.Δεν υπάρχουν τύποι ανδρών.Υπάρχουν ξεχωριστές προσωπικότητες.Πάντα υπήρχαν.Απλά προφάνως παλιότερα έβγαινε προς τα έξω ένα άλλο μοντέλο,ενώ σήμερα ένα άλλο.

    Επίσης ούτε αδρανής ένιωσα ποτέ,ούτε αγχωμένος και ούτε ευκαιριακός.Ποτέ μα ποτέ!!!Μια χαρά είμασταν και είμαστε.Οι εποχές αλλάζουν,οι κοινωνίες αλλάζουν ,ωστόσο ο καθένας είναι κυρίαρχος του εαυτού του.Εάν δεν είναι τότε ας πρόσεχε....
     
  8. apollon

    apollon New Member

    Syrah,εδω νομιζω οτι κανεις μεγαλο λαθος...το οτι καποιος ειναι dom στο bdsm,δε σημαινει οτι ειναι υποχρεωτικα και κυνηγος εκει εξω,με την παραδοσιακη του ορου εννοια.καθε ανδρας,πιστευω,ειτε ειναι dom,ειτε ειναι switch,ειτε ειναι slave,μπορει και ισως ''θα επρεπε'',εκει εξω,στην πραγματικη ζωη να ΄΄κυνηγα ΄΄ και να διεκδικει με τολμη τη γυναικα που τον ενδιαφερει.οι τιτλοι,αφορουν το bdsm,και μοναχα αυτο,δηλ περιοριζονται αυστηρα στη σεξουαλικη ζωη του καθενος! αλιμονο εαν καποια η' καποιος ηταν μαστερ η' σκλαβος σε ολες τις πτυχες της ζωης του! αρα το μοντελο του ανδρα-κυνηγου δεν αφορα μονο τους dom,αλλα ολους τους ανδρες που ,οταν προκειται για γυναικα,΄΄΄το λεει η καρδια τους΄΄,και δεν εχουν προβλημα να τρεξουν,να κουραστουν,να διεκδικησουν,να ΄΄κυνηγησουν΄΄,τον εωτα μιας γυναικας.....φιλικα και διευκρινιστικα:xyxwave:
     
  9. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .


    A, τώρα ξανάγινε το bdsm "σεξουαλική ζωή"; Γιατί ως χθες, όπως εσύ τα έλεγες, δεν ήταν...


     
  10. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

    Εδώ τίθεται το ερώτημα, φίλτατε, θέλει άραγε η σημερινή γυναίκα τον άντρα λουφαγμένο ή θηλυπρεπή και αυτή να έχει πάρει τους πατροπαράδοτους αντρικούς ρόλους στους ώμους της σε όλους του τομείς ή έχουν έρθει τα πράγματα έτσι από λάθη και των δύο φύλων;
    Μπορει άραγε να αντέξει ένα τέτοιο φορτίο η γυναίκα και αν ναι για πόσο ακόμα;

    Αναρωτιέμαι ορισμένες φορές γιατί έχουν εισέλθει τόσες βανίλλες γυναίκες στο site αυτό αφού είναι ένας χώρος που δεν τις αντιπροσωπεύει!

    Μήπως τελικά ψάχνουν (λέω εγώ τώρα...) το αρσενικό που θα τις κάνει να νιώσουν απόλυτα θηλυκά (τουλάχιστον στο κρεβάτι...) αφημένες στα χέρια ενός κυρίαρχου άντρα;
    Γιατί αυτήν την έστω ας υποθέσουμε ολίγη ερωτική βία που ψάχνουν δεν μπορούν να την πάρουν από τους βανίλλα άντρες και αν την παίρνουν μερικές φορές είναι απλά θεατρική, π.χ "θα στο κάνω αγάπη μου αυτό που σου αρέσει γιατί σε αγαπώ".

    Η άνωθεν παράγραφος είναι ερώτηση προς τις βανίλλες γυναίκες του χώρου, και δεν είναι άποψη.
     
    Last edited: 27 Σεπτεμβρίου 2009
  11. apollon

    apollon New Member

    Re: Απάντηση: Re: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

    το bdsm,αφορα την ΄΄εσωτερικη΄΄,ερωτικη,σεξουαλικη ζωη των ανθρωπων.το βδσμ ΔΕΝ ειναι ομως σεξ.αυτη ειναι η ουσια της αποψης μου...αρα οσοι προσφερουν αυστηρα και μονο βδσμ υπηρεσιες δε μπορει να εινα πορνες/οι
     
  12. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .



    "Εσωτερική"; Μα νόμιζα πως δεν μιλάς γιά διείσδυση...

    Anyway δεν πειράζει, άσ' το...