Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 27 Σεπτεμβρίου 2009.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .


    Κατ΄αρχάς, αγαπητή Emma, δεν είπα πουθενά: "βγάζω συμπέρασμα ότι οι βανίλλες που μπαίνουν στο φόρουμ θέλουν να γίνουν δέκτες ερωτικής βίας", ερώτηση έκανα και περιμένω απαντήσεις.

    Τώρα αν θέλεις την προσωπική μου γνώμη να σου πω για πιό λόγο μπαίνουν τόσες βανίλλες γυναίκες σ΄ένα χώρο που δεν τις αντιπροσωπεύει, θα σου πω ό,τι αν μπαίνουν πραγματικά γιατί θέλουν να ζήσουν καταστάσεις του bdsm τότε ένα 65% μπαίνει για να γνωρίσει κυρίαρχους, ένα 25% από απλή περιέργεια και ένα 10% μόνο σαν κυρίαρχες, άλλωστε και οι υποτακτικοί άντρες το λένε ότι δεν υπάρχουν πραγματικές κυρίαρχες γυναίκες.


    Και τώρα ας πάμε και στό κυρίως θέμα μας. Είναι τελικά είδος... προς εξαφάνιση τα αρσενικά;

    Ας το ψάξουμε λοιπόν και επιστημονικά...
    Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Πανσιλβάνιας και δημοσιεύτηκε στο PloS Genetics λέει ότι από πρόσφατη γενετική μελέτη που έγινε προκύπτει πως το αντρικό χρωμόσωμα Υ και τα τυπικά αντρικά γονίδια που αυτό περιέχει παρουσιάζουν μια σαφή εξελικτική τάση να εξασθενούν προοδευτικά και ίσως κάποτε εξαλειφθούν!

    Τελικά το "ισχυρό φύλο", σήμερα είναι πιο ασθενές από ποτέ;
    Και αν ναι, μήπως σ΄αυτό συνετέλεσε και το ότι σήμερα οι άντρες είναι απομυθοποιημένοι κοινωνικά, και αποδυναμωμένοι εργασιακά και οικογενειακά;
    Έχετε κάποιες άλλες απόψεις επί του θέματος;
     
  2. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .



    Εσύ τί λες, αγαπητέ μου Πέρρη; Εάν υποθέσουμε έστω ότι τις τελευταίες μιά-δυό γενιές οι άντρες δεν είναι οι παλιοί "γαμάω και δέρνω", αρκεί αυτός ο ελάχιστος χρόνος γιά να συντελεστούν γονιδιακές αλλαγές; Απίθανο μου φαίνεται...

    Κανείς με σοβαρές γνώσεις βιολογίας, εδώ γύρω;




     
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

    Ο ανδρισμός κάποιου δεν προσδιορίζεται από το πόσο κυνηγός είναι με τις γυναίκες, αλλά από το ποιες ανδρικές αρετές διαθέτει.

    Έτσι μπορούμε να έχουμε το παράδειγμα κάποιου υ, ο οποίος παρουσιάζει υποτακτική σεξουαλική συμπεριφορά με τις γυναίκες, αλλά θα έσπαγε εύκολα το κεφάλι κάποιου Αφέντη ή Dom αν αυτοί τον εκνεύριζαν.

    Καλό είναι να μην συγχέονται λοιπόν τα status με τον ανδρισμό.
     
  4. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

    Ωραία, ας συνδέσουμε τώρα τον ανδρισμό με το ξύλο   Κάποιος Αφένδρος να μας διαφωτίσει επ' αυτού;
     
  5. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

    Παράδειγμα ήταν  
    Σημαντικότερη είναι η υπογραμμισμένη πρόταση.

     
  6. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    μισό λεπτό γιατι μπλέκουμε τα μπούτια μας. Εαν η εμφανιση του χρωμοσώματος Υ αρχίζει να σπανίζει, αυτό δεν σημαίνει πως οι άντρες θα είναι λιγότερο άντρες. Απλά σημαίνει πως θα γεννιούνται λιγότεροι άντρες.

    Μολαταύτα ας μην μπλέξουμε στη συζήτηση τους διάφορους τυχαρπαστους ντετερμινισμούς της κάθε μπουρδο-έρευνας του συρμού, διότι ο Underherfeet, εξέθεσε το ζήτημα σαφέστατα και με αρκετή πληρότητα.

    Ο ρόλος "άντρας" είναι ένα φαντασιακό κοινωνικό κατασκεύσμα. Το ότι γεννήθηκες με πουλί είναι το μοναδικό βιολογικό γεγονός που έχει σημασία. Αυτό το γεγονός σε έβαλε στην κατηγορία άντρα και αμέσως σου έδωσε και τον ρόλο που οι γονείς και ο περίγυρος σου περιμέναν από αυτή την κατηγορία.
    Φυσικά όπως είπαν και πολλοί άλλοι, ο ρόλος αυτός δεν είναι μονομπλόκ και επηρεάζεται από τις αντιλήψεις των άλλων ανθρώπων. Εάν λοιπόν κάνεις τον ταρζάν και καμία γυναίκα δεν δείχνει να ενδιαφέρεται, ή θα αλλάξεις ρόλο ή θα είσαι δυστυχισμένος που καμία δεν σου κάθεται, και ανάποδα. Εάν φοράς φορεματάκια περιμένοντας οτι τα κορίτσια θα θέλουν να σου πιάσουν κουβέντα και δεν βρεθεί η Έμμα τριγύρω ή καμιά φίλη μου να σε συμπαθήσει, θα πρέπει ή να αναθεωρίσεις το ρόλο σου ή να παραμείνεις πιστός και δυστυχής (ή ατυχής).

    Φυσικά τίποτα δεν είναι τόσο απλό όπως περιγράφουμε και οι ρόλοι είναι πιο περίπλοκοι. Διότι εσύ μπορεί να παίζεις τον ταρζάν ενθυμούμενος πως η μαμά σου γούσταρε πολύ τους ταρζάν και τον αρχιδαρά τον γιόκα της, παρόλο που καμία θυληκιά δεν σε πλησιάζει πια. Κι έτσι μπορείς να αρνείσαι την εμφανή αποτυχία του μοντέλου ταρζάν στο συγκεκριμένο περίγυρο, επιμένοντας να "ανταμοιφθείς" γιαυτή σου τη συμπεριφορά όπως συνέβαινε με τη μαμά όταν ήσουν μικρός. Ή απλά μπορείς να αλλάξεις περίγυρο μέχρι να πετύχεις ομο-ιδεάτησες της μαμάς σου.

    Δεν υπάρχει κάποιο μοντέλο "σφαιρικός άνδρας υπό κενό" που να αποτελεί και ένα αρχέτυπο βάση του οποίου όλοι κάνουν τις προσαρμογές τους. Ούτε υπάρχει κάποια πανανθρώπινη αλήθεια για την κάθε κατασκευή. Το ότι το μοντέλο Mesodo έχει επιτυχία σήμερα στην αθήνα, δεν σημαίνει ούτε πως θα έχει επιτυχία στο βερολινό, ούτε πως θα είχε επιτυχία στην αθήνα του 1990.

    Παμε τώρα στην κατασκευή των προτύπων από τη βιομηχανία.


    Φυσικά το μοντέλο Bratt Pit έχει μια ευρύτερη επιτυχία σε περισσότερες γεωγραφικές περιοχές, αλλά αυτό συμβαίνει διότι το μοντέλο Bratt Pit διαφημίζεται ως μοντέλο με εξαιρετικά αποτελέσματα. Το να προσπαθήσεις επιτυχώς να του μοιάξεις φυσικά και θα σου αποφέρει τα ανάλογα οφέλη. Αυτό είναι που ονομάζουμε κατασκευή προτύπων.

    Όμως στους άνδρες, σε αντίθεση με τις γυναίκες η κατασκευή προτύπων είναι πιο περιορισμένη και με λιγότερα αντικειμενικά κριτήρια. Πράγμα που σημαίνει η βιομηχανία έχει αρκετές αντικειμενικές "αλήθειες" για την ποθητή γυναίκα σε δύο-τρια πλαίσια (ας πούμε μοντέλο κέιτ μος, μοντέλο μόνικα μπελούτσι κλπ) και πολύ πιο μετρίσημα μεγέθη (βυζια κωλος μεση).
    Στους άνδρες ακόμα η βιομηχανία βασίζεται αρκετά σε ποιοτικά χαρακτηριστικά (δυναμικός, αποφασιστικός, θεληματικός κλπ) που δεν βοηθάνε στη δημιουργία μιας καθαρά υπολογίσιμης τακτικής. Κάτι που θολώνει το τοπίο.

    Διότι ενώ μπορείς να αποκλείσεις γρήγορα μία τσίκα επειδή έχει μικρά βυζιά, χρειάζεται μια μεγαλύτερη προσπάθεια για να αποκλείσεις έναν άνδρα επειδή είναι πχ φλώρος. Εκεί για εμένα εντοπίζεται και το μεγάλο πρόβλημα που θέτουν πολλές γυναίκες πως ενώ μπορούν να βρούν αρκετές ωραίες γκόμενες σενα μαγαζί, δεν μπορούν να πουν το ίδιο και για τους άντρες. (ή απλά βρίσκονται στο λάθος μαγαζί)
     
  7. Emma

    Emma Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .


     




    Υ.Γ. Πώς ορίζεις το "απόλυτο θηλυκό" (άνευ συναρτήσεως με τον άντρα);
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Re: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

    αν είναι έτσι δεν θα έπρεπε κανονικά οι γυναίκες να έχουν μεγαλύτερο εύρος επιλογής άντρα, αφού δεν καταπιέζονται όσο οι άντρες απόο τα βιομηχανικά πρότυπα?
     
  9. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

    Ναι, θα έπρεπε κανονικά αλλά:

    όπως συμβαίνει και με τις μουστάρδες, η τεράστια επιλογή στο σούπερμαρκετ δεν σε κάνει πιο ευτυχισμένο, αλλά πιο μπερδεμένο. Διότι μπορεί να μην καταπιέζεσαι για το μέγεθος της μουστάρδας ή το σχήμα της, αλλά έχεις εξίσου την πίεση να κάνεις μία "καλή" επιλογή. Κι ενώ ένας άντρας μπορεί να ορίσει την καλή επιλογή μεταξύ του μεγάλα βυζιά, ωραίος κώλος και καλό φαί σαν της μαμάς, μια γυναίκα μένει απέναντι από το ράφι και νιώθει το άγχος μήπως πάρει καμιά πατάτα...

    Τα βιομηχανικά πρότυπα είναι τόσο επιτυχημένα, όχι μόνο γιατί οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι, αλλά και γιατί παίρνουν από πάνω μας το άγχος της επιλογής. Διότι εάν πάρεις ένα μοντέλο κέιτ μος και στο δρόμο δεν σε ικανοποιήσει, μπορείς πάντα να κατηγορήσεις το μοντέλο, ή τον κώλο της που μεγάλωσε και χάλασαν οι προδιαγραφές, ή ό,τι άλλο. Ενώ εάν μόνη σου απλώσεις το χεράκι και τσιμπίσεις τη μουστάρδα Κεν κεν, μετά ποιον θα κατηγορήσεις που η μουστάρδα σου βγήκε αλ μπάντι?

    Σε αυτό το πρόβλημα υπάρχει μια ποσοτικοποιήσιμη παράμετρος που λειτουργεί υπερ των γυναικών. Η οποία είναι τα πόσα χρήματα βγάζει. Αλλά αυτή η παράμετρος δεν βοηθά στην εύρεση του "κατάλληλου" συντρόφου, απλά λειτουργεί ως hedge σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Άρα η παράμετρος χρήμα δεν λειτουργεί απαραίτητα θετικά, διότι ακόμα και η πιο φιλοχρήματη γυναίκα θέλει μια "καλή" επιλογή. Απλά ταυτόχρονα θέλει να είναι σίγουρη πως εαν η επιλογή δεν βγει καλή, θα είναι τουλάχιστον άνετη και θα προσφέρει αντισταθμιστικά οφέλη που θα κάνουν τη συμβίωση ή τον χωρισμό αρκετά πιο βολικά.
     
  10. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

    Γιατι πρεπει ο ερωτας να ειναι κυνήγι; γιατι πρεπει να υπαρχει θηρευτης και θηραμα; γιατι απλα να μην ειναι παιχνιδι;
     
  11. Animator

    Animator Regular Member

    Re: Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

    Γιατι πολυ απλα φοβουνται το "ραφι" που παραμονευει. 
     
  12. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

    Emma, αυτό το ποστ μου το γράφω προς απάντηση του δικού σου νούμερο 35.

    Λοιπόν, αγαπητή μου, πήρες το ποστ μου, κράτησες ότι σε βολεύει άφησες έξω αυτά που δεν σου κάνουν και το πόσταρες, κατ΄αυτό τον τρόπο λοιπόν φάνηκε ότι εσύ είχες δίκιο και όχι εγώ (πονηρό θηλυκό...    ).

    Διάβασε λοιπόν ολόκληρο το αρχικό μου ποστ για να δεις ότι κάπου στο τέλος γράφω (το έβαλα και σε έντονο φόντο για να το δεις καλύτερα...) ότι αυτό είναι ερώτηση προς τις βανίλες γυναίκες και όχι άποψη μου άρα ούτε και συμπέρασμα μου, κάπου ακόμα γράφω τις λέξεις "αναρωτιέμαι" και "μήπως" άρα δεν λέει πουθενά ότι συμπεραίνω κάτι.

    Φιλιά πονηρό θηλυκό, και άλλη φορά να προσέχεις όταν γράφεις προς σ΄εμενα, ντάξει; ...   





     
    Last edited: 29 Σεπτεμβρίου 2009