Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Βυζιά, χειρισμός τους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος monster, στις 27 Σεπτεμβρίου 2009.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Απάντηση: Βυζιά, χειρισμός τους...

    Περισσότερο χρόνο στο διάβασμα, από ότι στο γράψιμο. Επειδή δεν λες κάτι περισσότερο από αυτά που είπες, θα το πάω ένα βήμα παρακάτω. Το μόνο επιχείρημα που ακούω είναι το θέμα αισθητικής.

    Το θέμα αισθητικής δεν είναι κανόνας σε αυτό το φόρουμ. Για αυτό το λόγο όλοι μας ανέχονται αισθητικές που δεν είναι δικές μας. Αλλιώς αν επικρατήσει η αισθητική του ενός, το θέαμα θα είναι πιο αποτρόπαια αντιαισθητικό.

    Υπάρχει λοιπόν έστω και ένας από εδώ μέσα που μπορεί να αποδείξει ότι παραβαίνω κάποιον κανόνα;
     
  2. spectrum

    spectrum Regular Member

    Re: Απάντηση: Βυζιά, χειρισμός τους...

    Kαποιος πολιτικος εκει στην θεσσαλονικη πριν ενα χρονο ειχε πει..

    " Οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο"...

    Απο τοτε πηρε την κατω βολτα σε ποσοστα...
     
  3. tinkerbelle

    tinkerbelle Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Βυζιά, χειρισμός τους...

    Θα ήθελα πολύ να μου δείξετε τη φράση "είσαι γκάου".
     
  4. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Βυζιά, χειρισμός τους...


    1) Δεν ξέρω εάν εγώ διάβασα αρκετά, εσύ όμως δεν διάβασες τίποτε απολύτως απ' ότι έγραψα εγώ. Σε κανένα σημείο, δεν μίλησα γιά αισθητική. Η αισθητική είναι πολύ ψιλά γράμματα, γιά να ελπίζει κανείς πως μπορούν να τα διαβάσουν όλοι. Η κουβέντα λοιπόν δεν είναι γιά την αισθητική, αλλά γιά τη λογική και τον παραλογισμό, γιά την ανθρωπιά και την αναλγησία, γιά τη στοιχειώδη αίσθηση κοινωνικότητας και την παντελή έλλειψή της. Αποδεικνύεται δυστυχώς πως και πάλι, τα γράμματα είναι πάρα πολύ ψιλά...

    2) Μου μιλάς σήμερα γιά κανόνες, όπως χθες μου μίλησες γιά τους νόμους. Και πάλι δεν διάβασες καλά. Δεν είπα ούτε πως θα σε μηνύσω ή θα ζητήσω την λήψη αναγκαστικών μέτρων εναντίον σου, ούτε επίσης ανέφερα το ποστ σου στη Διαχείριση (εδώ μπουκάρει φυσικά και πάλι ο Ιονέσκο), γιά να σου επιβληθεί ποινή. Πουθενά λοιπόν δεν ζήτησα εγώ τη συνδρομή του νόμου, των κανόνων ή κάποιας ανώτερης εξουσίας, γιά να επιβάλλω την άποψή μου πάνω στη δική σου. Αντίθετα, με διακρίνει ως τώρα τέτοιος παραλογισμός, που προσπαθώ να σου εξηγήσω όσο πιό αναλυτικά μπορώ το πού ήσουν λάθος και γιατί, ενώ ξέρω πολύ καλά -δεν είναι δα και η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο- πως το εγχείρημά μου, είναι καταδικασμένο εκ προοιμίου σε αποτυχία. Δεν θα συνεχίσω να είμαι τόσο κραυγαλέα ηλίθιος. Από τη στιγμή που θα αναρτηθεί αυτό το ποστ, θα ισχύει και πάλι το disclaimer που ίσως θυμάσαι ότι βρισκόταν παλιότερα στη θέση της "υπογραφής" μου (θα εννοείται βέβαια, δεν θα βγάλω την ωραία μου υπογραφή γιά να το ξαναβάλω), το οποίο δήλωνε πως επ' ουδενί διαλέγομαι μαζί σου, ακόμη κι αν σχολιάζεις δικά μου λόγια. Η επιλογή μου να πάψω να το εφαρμόζω γιά μιά περίοδο αποδείχθηκε τελείως λανθασμένη, και η ελπίδα μου γιά τ' ότι θα μπορούσε ίσως να υπάρξει σημείο συνεννόησης μεταξύ μας στη βάση αυτών που εγώ τουλάχιστον νοώ ως λογική και ελληνική γλώσσα, στην καλύτερη των περιπτώσεων, υπεραισιόδοξη.

    3) Υπάρχουν πολλοί κανόνες που καταστρατηγείς, αλλά δεν θα τους αναφέρω. Βλέπεις, επειδή εάν εγώ παραβώ κάποιους κανόνες η Δαμόκλειος Σπάθη θα πέσει χωρίς, πιστεύω, να το σκεφτεί ούτε δευτερόλεπτο, φρόνιμο είναι να διϋλίζω στο έπακρο αυτά που λέω, μιά και συμβαίνει εσύ να κρατάς τόσο το καρπούζι όσο και το μαχαίρι (βλ. Δαμόκλειο Σπάθη, εν προκειμένω). Μόνο ένα κανόνα θα αναφέρω λοιπόν, κι αυτόν επειδή ήδη τον ανέφερες εσύ:
    Αυτός είναι ο κανόνας που παραβαίνεις, δεν θα μπω όμως φυσικά στη διαδικασία να σου το αποδείξω, το έχω ήδη κάνει, όποιος έχει μάτια είδε κι όποιος έχει αυτιά άκουσε, κι αυτό μου αρκεί.

    Οι δυό μας, τελειώσαμε.



    Τίτλοι τέλους

    και

    Disclaimer._



     
  5. tinkerbelle

    tinkerbelle Regular Member

    Re: Απάντηση: Βυζιά, χειρισμός τους...

    "Να βαράνε;" Μήπως κι εσύ να μου δείξεις πού στο αρχικό ποστ υπήρξε αυτή η λέξη ή έστω η νύξη;
    Πού αναφέρεται ότι η πρόθεση του "χειρηστή" είναι να κακομεταχειριστεί - συγγνώμη εννοώ να κακομεταχειρηστεί- το "βυζί-στήθος";
    Το ποστ του monster αν δεν ήταν εδώ μέσα δεν θα πέρναγε καν για βουδουσουμικό. Η μήπως νομίζετε ότι οι βανίλια το "βυζί-στήθος" το βάζουν στα εικονίσματα;

    Το παραθέτω εδώ ολόκληρο ξανά το αριστούργημα για να μου πείτε πού αναφέρεται βίαιος "χειρησμός" του στήθους.

    "Αγγίζοντας το στήθος της" λέει ο τάλας! Το μόνο που είναι σκοτεινό ως πρακτική και έννοια είναι το "πρήξεις" αλλά και σε αυτό μια βανίλλα ερμηνεία είναι εξίσου καλή με μια bdsm. Πού τα είδατε όλα αυτά που γράφετε και υπερασπίζεστε με πάθος; Στο ίδιο σημείο που είδατε και την έλλειψη δημοκρατικής ευαισθησίας με το "γκάου" ας πούμε;
    Τουλάχιστον εγώ που μίλησα για γκάου μέλη κοινοτήτων δεν το απεύθυνα στον monster, και οπωσδήποτε δεν ερμήνευσα τα γραφόμενά του με τον τρόπο που θα εξυπηρετούσε τη λογική μου. Διαγράφετε ποστ και μετά μεταφέρετε στρεβλά το νόημά τους, διαστρεβλώνετε τα ήδη γραμμένα, επιμένετε στη στρέβλωση παρά τις όποιες καλές προθέσεις σας... Και μετά παραδίδετε μαθήματα αξιοπρέπειας!
    Οχι, δεν το σώνετε!
     
    Last edited: 30 Σεπτεμβρίου 2009
  6. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: Βυζιά, χειρισμός τους...

    Kαι να θελει να το ''σωσει'' ο Ηλιας.....δεν ''σωνεται''.Οχι κυρια γιατι θα του ηταν δυσκολο να ''χρεωθει'' ενα ανθρωπινο λαθος,στο οποιο ο καθεις μπορει να πεσει,οσο γιατι ειναι μεγαλο ρισκο μια τετοια ενεργεια να αποτελεσει δεδικασμενο για μελλοντικα ''φαινομενα''.Ειναι προτιμοτερο, με δεδομενο το κλιμα απο την ''συμπεριφορα'' και αλλων mods,η αντιμετωπιση ως ''ενα''.Θα μπορουσε καποιος να την θεωρησει ως και ''αυτοθυσια''.
    Στα ματια μου ειναι καθαρη η μερια του δικιου.Στον αντιποδα ομως,ενα κινητρο να υπερασπιστω την σταση του Ηλια(περα της προσωπικης μου υποκειμενικης εκτιμησης,εμπειρικα ολο αυτο το διαστημα στο forum)ειναι η ουσια αυτου που θελω να πω.Ο σοβαροτατος κινδυνος δηλαδη καθε ατοπημα του x mod να αντιμετωπιζεται σθεναρα και καθετα,ακριβως λογω της δικαιολογημενης ''αγανακτησης'' λαθεμενων εως τωρα χειρισμων,σε τετοιο βαθμο που ενας ''τριτος'',ενας ''ουδετερος'' ή ενα καινουργιο μελος να πειθεται απο το επιχειρημα περι προκαταληψης και περι αφορμων.Οταν συναντα μαλιστα την ακαταλληλη κατα την γνωμη μου σε εκταση επιμονη.
    Θεωρω ιδιαιτερα σημαντικο και εξισου ανησυχητικο να ελλοχευει ενας τετοιος κινδυνος ειδικα για την μερια αυτων που στα ματια μου ''κουβαλουν'' το δικαιο.
    Προσωπικα μου ειναι αρκετη η εκταση στο συγκεκριμενο νημα,για να σχηματισω γνωμη(μιλωντας παντα για το post του Ηλια).Απο κει και περα μονο τον παραπανω ''κινδυνο'' μπορω δω. 


    Υ.Γ......Για να πω την αληθεια,ο λογος που τον υπερασπιζομαι ειναι καθαρα απο συμφερον.Καναμε μυστικη συμφωνια,εγω να τον ''γλειφω'' και κεινος να βαλει να καθαρισουν το βατραχι....!!!! 
     
    Last edited: 30 Σεπτεμβρίου 2009
  7. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Βυζιά, χειρισμός τους...

    Είμαι Αθηναίος...
     
  8. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Απάντηση: Βυζιά, χειρισμός τους...

    Γιατί;;;  
     
  9. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Απάντηση: Βυζιά, χειρισμός τους...

    Ότι είχα να πω το είπα. Δεν έχω να προσφέρω κάτι άλλο επί του θέματος. Καλή συνέχεια σε αυτό  
     
  10. tinkerbelle

    tinkerbelle Regular Member

    Μάλιστα. "Οταν φθηνύνουν τα φασόλια" που έλεγε κι ο Χάρρυ Κλυν, θα πάρω απαντήσεις.
     
  11. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: Βυζιά, χειρισμός τους...

    Για τα φασολια...???? 
     
  12. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    Re: Απάντηση: Βυζιά, χειρισμός τους...

    Μωρέ ας είναι και για τα φασόλια! εδώ που φτάσαμε μια απάντηση και τι στον κόσμο!