Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η σκλάβα αντικείμενο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος SadalMelik, στις 9 Οκτωβρίου 2006.

  1. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Η σκλάβα αντικείμενο


    Ελπίζω να με συγχωρήσει η Λαίδη που προτρέχω, αλλά ως τρίτος (και σε περίπτωση αγαπητέ μου που δεν αστειεύεσαι, και τζάμπα τσίμπησα), λέω πως πολύ σχετικότερος είναι ένας σκλάβος με την αντίκα (και όχι μόνο επειδή μπορεί να δίνει και prestige  ), παρά με το τραπεζάκι μαζικής παραγωγής. Έτσι δεν είναι; Εκτός κι αν όντως πιστεύεις ότι το ζητούμενο από έναν σκλάβο-αντικείμενο, είναι η χρηστικότητά του.

    Επειδή λοιπόν φαίνεται πως είναι μάλλον δυσκολότερο ν' αποκτήσεις σκλάβο-τραπεζάκι (και δη 24/7) από το ν' αγοράσεις τραπεζάκι αντί 14 ευρώ και 59 λεπτών απ' το ΙΚΕΑ, μάλλον με την αντίκα είναι πλέον συγκρίσιμος ο σκλάβος, μιά και τον έχεις κυρίως γιά την απόλαυση του πράγματος, κι όχι γιατί όντως δεν φτάνεις στο πάνω ράφι της βιβλιοθήκης, και δεν μπορείς να βρεις σκαμνί.

    Υποθέτω επίσης πως όταν έχεις ένα σκλάβο είναι γιατί τον διάλεξες, κι όχι επειδή τον τράβηξες τυχαία από το καλάθι με τις προσφορές, όπου όλα είναι ίδια...




     
  2. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Η σκλάβα αντικείμενο

    Δεν προλαβαινω τωρα,παω να δω ποσα θα φαμε,αυριο! 
     
  3. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Η σκλάβα αντικείμενο

    Θα φάτε και αύριο;;;  

     
  4. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Η σκλάβα αντικείμενο

    Απορία: Έχω χάσει συνέχειες; Διεγράφησαν ποστς; Γυναίκα το ξέθαψε αυτή τη φορά το νήμα με το μπαϊράκι ανά χείρας, ή ο νηματοθέτης αυτοβούλως, μετά από ένα συναπτό εξάμηνο αδράνειας;
    Άλλη απορία (παιδεύτηκα πολύ γιά να συλλάβω το νόημα, εδώ): Γιατί "φαντάζεσαι"; Δεν είναι δεδομένο το ότι θα ήταν πολύ δυστυχισμένες;


     
    Last edited: 1 Οκτωβρίου 2009
  5. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Η σκλάβα αντικείμενο

    Ηρέμησε   Είναι δυνατόν να έχεις χάσει συνέχειες εσύ, ο πανταχού παρών και τα πάνθ' ορών σε τούτο το συζητητήριο;

    Άβυσσος η ψυχή των γυναικών  
     
  6. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Η σκλάβα αντικείμενο


    Έλα μου ντε; Γι' αυτό απόρησα κι εγώ... Επίτηδες τα έγραψες εκείνα που έγραψες, έ; Γιά να τσεκάρεις μπας και κοιμάμαι στη σκοπιά...  

    Σύ είπας! (άντε, να πω κι εγώ κάτι το παροιμιώδες...).


     
  7. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Η σκλάβα αντικείμενο

    Ναι, όταν γράφω κάτι και πατώ post reply, γίνεται επίτηδες, αλλά μην το πεις παραέξω, είναι μυστικό!
     
  8. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Η σκλάβα αντικείμενο


    Ως γνωστόν θα μπορούσαμε να παίζουμε πιγκ-πογκ ως αύριο, αλλά "ας αφήσουμε το νήμα ν' ανασάνει"...


     
  9. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Η σκλάβα αντικείμενο

    Eννοουσα οτι αυριο (σημερα) θα επανελθω βρε! Αμεσως εσυ!
    (Παρεπιπτοντως το χασαμε το over,αλλα δεν πειραζει,χαλαλι, οι ημετεροι δικεφαλοι αετοι ξεπουπουλιασαν τους αετους της Λισσαβωνος που συν τοις αλλοις ειχαν κοκκινα φτερα )  )

    Επι του θεματος τωρα:

    Δεν ειχα σκοπο να αντιπαραβαλλω την αντιστοιχια <σκλαβος - αντικα> με αυτην της <σκλαβος-επιπλο μαζικης παραγωγης.>
    Μπορει να ισχυουν και οι δυο αντιστοιχιες .
    Η παρατηρηση μου ομως στη Λαιδη , εχει να κανει με την επισκευασιμοτητα του σκλαβου-αντικα και κατα ποσον αν αυτο συμβει ,διατηρει την αξια του,εστω και αν αυξανει η χρηστικοτητα του.
    Με αλλα λογια, το πηγαινα στο εξης και ισως να ηταν οντως λιγο θολη η αρχικη μου διατυπωση:
    Ενας σκλαβος με ισχυρη ,ιδιαιτερη προσωπικοτητα καποιες πτυχες της οποιας ειναι ελαττωματα κατα την αποψη του Κ ,πρεπει να επισκευαζεται - εκπαιδευεται, πραγμα που συνεπαγεται την αλλοιωση και κατα την προσωπικ μου εκτιμηση υποβαθμιση της προσωπικοτητας του ,η πρεπει να γινονται σεβαστα τα "ελαττωματα" του εστω και αν αυτο γινεται εις βαρος της "χρηστικοτητας" του.
    (Υπαρχει και ενας ακομα προβληματισμος μου,που αφορα κατα ποσον ο ιδιος ο σκλαβος πρεπει να δεχθει την επισκευη - εκπαιδευση του ,αντιλαμβανομαι ομως πως αν τον θεσω θα ξεσηκωθει θυελλα διοτι αμφισβητει τα ευαγγελια ,οποτε το αφηνω -προς το παρον.)
     
  10. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Η σκλάβα αντικείμενο


    Τώρα, μάλιστα, κατάλαβα  .

    Λοιπόν, αγαπητέ μου, έχω εκφρασθεί τόσο πολύ αναλυτικά επ' αυτού στο παρελθόν, που δεν έχω το κουράγιο να το ξανακάνω, τώρα... Θα πω λοιπόν επιγραμματικά ότι συμφωνώ με την προφανή θέση σου ότι η όποια σχέση M/s ή D/s δεν πρέπει να είναι συνώνυμη με την Προκρούστεια κλίνη ή το χειρουργικό τραπέζι της λοβοτόμησης και το ότι ούτε ο από πάνω θα έπρεπε να επιχειρεί κάποιες επεμβάσεις, ούτε ο από κάτω να δέχεται τα πάντα ως πρόβατο επί σφαγήν, και θα σε παραπέμψω γιά του λόγου το αληθές και γιά λεπτομέρειες, εδώ: https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/t8121/

    Όρεξη νά 'χεις, να διαβάζεις...  




     
  11. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    Re: Απάντηση: Η σκλάβα αντικείμενο

    Θα έλεγα - αν μου επιτρέπεται δηλαδή - οτι ο πιο πάνω προβληματισμός έχει νόημα μονάχα αφού ξεκαθαριστεί αν οι όροι χρησιμοποιούνται με την κυριολεκτική τους έννοια ή όχι.
    Αν λοιπόν οι όροι σκλάβος, κύρης και αφέντης, εκπαίδευση και αναμόρφωση χρησιμοποιούνται κυριολεκτικά, θεωρώ ότι όποιος το υποστηρίζει είναι βαθειά νυκτωμένος, μια και όσο και να το θες κανένας, μα κανένας δεν είναι τόσο ευπλαστος ώστε να καταφέρεις να τον κάνεις αντικείμενο και να μείνει έτσι για πάντα. Μπορεί ίσως για λίγο να υποκύψει, αλλά και πάλι τι σόι ποιοτική μεταβολή και εκπαίδευση είναι αυτή, που μόλις μειώσεις την πίεση επανέρχεται; Άλλωστε, χρόνια τώρα, αιώνες τώρα, ακόμη και σε απολυταρχικά καθεστώτα, με πρόγραμμα, πυγμή και αποφασιστικότητα να το εφαρμόσουν, όλο και κάποιος αντιφρονών βρισκόταν να τους αντισταθεί παρά την πίεση που υφίστατο! Ο μέσος κυρίαρχος θα το καταφέρει;

    Αν πάλι οι όροι δεν χρησιμοποιούνται κυριολεκτικά, τότε θα πρέπει να δούμε με άλλο μάτι την μετατροπή του σκλάβου σε αντικείμενο. Δεν πρόκειται πια για μετατροπή αλλά για αποκάλυψη ... οπότε όλα τα βαρύγδουπα περί κυριαρχίας .. πάνε περίπατο... λέω εγώ τώρα!

    Κάλυψα την μη ρηθείσα απορία σου underherfeet?
     
  12. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Η σκλάβα αντικείμενο

    Συμφωνω πως αν χρησιμοποιησουμε τους ως ανω ορους κυριολεκτικα ,μιλαμε στον αερα,ουδεις σκλαβος συναινει στην σκλαβια του,υποχρεωνεται σ'αυτη.
    Εντος βδσμ τωρα,οπου κατα την ταπεινη μου γνωμη ουδεποτε οι οροι χρησιμοποιουνται κυριολεκτικα ,εφ'οσον υπαρχει συναινεση,τα παντα ειναι σε τελευταια αναλυση ρολοι.
    Δεν καταλαβα ομως ακριβως τι εννοεις επι του συγκεκριμενου θεματος της μετατροπης ,οτι ουσιαστικα ειναι αποκαλυψη.
    Ολοι ειμαστε υποκειμενα,οπως και ολοι γινομαστε αντικειμενα κυριαρχοι και σουμπηδες,βανιλες και σοκολατες... (αν το πας εκει)