Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 27 Σεπτεμβρίου 2009.

  1. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

    Μάλλον κι εγώ μικρή την έχω...πλάκα έχει.Θα αρχίσω να φλερτάρω περισσότερο μήπως μεγαλώσει!!!  
     
  2. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .


    Συ είπας...  
     
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .


    Άστα ipakouo_skilaki εγώ πάλι λέω να αλλάξω status μπας και φανώ λίγο περισσότερο άνδρας  
    Άλλωστε όλες οι γυναίκες ένα χέρι ξύλο θέλουν.

    Ααααχ…Αυτά είναι τα ανδριλίκια

    Τι;;;;

    Μίλησε καμία;


    Α... νόμιζα....  
     
  4. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

    Όταν θέλουμε να αντικρούσουμε μία άποψη και να υπερασπίσουμε την δικιά μας καλό είναι να μιλάμε επί της ουσίας, όταν το ρίχνουμε στο καλαμπούρι δίχνει αδυναμία να το πράξουμε...

    Yγ. Στον άνδρα ο συνεχής φόβος της απόρριψης όταν θέλει να προσεγγίσει μια γυναίκα δίχνει άτομο με μεγάλη ανασφάλεια και χαμηλή αυτοεκτίμηση πράγμα που κάνει την γυναίκα να μην θέλει έναν τέτοιον άνδρα δίπλα της!
     
    Last edited: 2 Οκτωβρίου 2009
  5. resilience

    resilience Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

    Θα διαφωνησω κατ αναγκη με την πρωτη σου προταση αγαπητη Syrah, αν και αντιλαμβανομαι οτι απαντησες ακολουθοντας συνειδητα τους ορους ενος ελλατωματικου συλλογισμου. Ακομα και στην περιπτωση της βεβαιοτητος της απορριψης ο εκτιθεμενος δεν ειναι κατ αναγκην αφυης. Και αυτο φυσικα διοτι οι κατεχοντες κληρονομικο χαρισμα η/και μαντικες ικανοτητες δεν αφορουν το παρων νημα. Ειναι πρακτικα αδυνατο να γνωριζει κανεις με βεβαιοτητα την πιθανη μελλοντικη αντιδραση ενος τριτου, ειδικα εναντι στους ορους της ερωτικης ελξης, οι οποιοι ειναι απροβλεπτοι και ρευστοι. Εξισου γραφικος με τον αιθεροβαμονα "λιγουρη" που εφορμα αλαλαζοντας προς πασα κατευθυνση ειναι και ο καταστροφολαγνος ανασφαλης που προκειμενου να ρισκαρει μωλωπισμο του εγωισμου του προφητευει την καταστροφη προτου καν οσμιστει τη μαχη.

    Ασε που η αυτοσυντηρηση ειναι, τω οντι, το ισχυροτερο ενστικτο αλλα οχι, ευτυχως, η υψηλοτερη αξια. Αυτο ως γενικευση.

    Αν με το "εκθετουν" εννοεις την πιθανοτητα να γινουν θυματα αρνητικης κριτικης, αποδοκιμασιας και χλευασμου μπορω να απαριθμησω αρκετους που εν πληροι συνειδηση εξεθεσαν εαυτον στις εν λογω αντιδρασεις προκειμενου να πραγματωσουν τις επιθυμιες τους, απο τον Σωκρατη μεχρι τον Νιτσε και απο τον Ρουσσω μεχρι τον Λοκ. Ουδεις εκ των οποιων μπορει να χαρακτηριστει αναξιοπρεπης. Και αν πιστευεις οτι κινουμαι μεταξυ ανομοιων μεγεθων, σου λεω οτι δεν πιστευω οτι ο ερωτας υπολειπεται της εκδοσεως του Two Treatises of Government. Το αντιστροφο. Να αντικαταστησουμε το "αξιοπρεπης" στα ποστ σου με το "ασφαλης" και θα συμφωνησω απολυτα.

    Φιλικα.
     
  6. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

    Perri το νήμα σου έχει ενδιαφέρον και πράγματι αστειεύτηκα παραπάνω, αλλά θεωρώ επίσης καλαμπούρι την άποψη πως ο ανδρισμός συνδέεται με το status και την ευκολία με την οποία κάποιος πλησιάζει μια γυναίκα.
    Εξήγησα σε προηγούμενα posts γιατί ΔΕΝ συνδέονται αυτά, αλλά δε νομίζω πως έγινε κατανοητό.
    Κι όμως ήμουν σαφής και ρεαλιστής  

    Πιθανότατα.
    Διαφέρει όμως πολύ αυτό από το να τον θεωρήσεις «όχι αρκετά άνδρα».



    resilience τι πιστεύεις γιʼ αυτούς που δέχονται συνήθως απορρίψεις κι όμως επιμένουν με τον ίδιο ρυθμό και τρόπο;
    Πιστεύεις πως τους χαρακτηρίζει ο αυτοσεβασμός; Πως αλήθεια φαίνονται σε σένα;
    Νομίζω πως παραδείγματα έχουμε όλοι από γνωστούς. Προσωπικά στα άτομα αυτά και στο συγκεκριμένο τρόπο που ενεργούν, δεν τρέφω ιδιαίτερη εκτίμηση.
     
  7. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor


    Με τον παραπάνω συλλογισμό σου MasterPerris, εγώ καταλαβαίνω πως:
    1. Ο άνδρας που δεν φοβάται την απόρριψη,είναι ο άνδρας ο σίγουρος με την μεγάλη αυτοπεποίθηση.
    2. Ο άνδρας που δεν τολμά να κάνει την πρώτη κίνηση,δεν είναι επιθυμητός από τις γυναίκες.

    Διαφωνώ οριζοντίως,καθέτως,διαγωνίως και περιμετρικώς και με τα δύο αυτά συμπεράσματα. Πολύ απόλυτα και τα δυο.

    Έχετε σκεφτεί ποτέ,πως ορισμενες γυναίκες θέλουν μόνες τους να διαλέξουν σύντροφο και δεν θέλουν να στέκονται σε μια άκρη περιμένοντας το παλικαράκι επάνω στο άσπρο άτι;
    Ναι ναι..Και όμως..υπάρχει και αυτή η κατηγορία. Συνεπώς,είναι παρα πολύ απλό να καταλάβει κανείς,γιατί υπάρχουν και άντρες που αφήνουν το κυνήγι στις γυναίκες.

    Αυτο ομως,δεν τους κάνει λιγότερο άνδρες.
     
  8. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .


    Θα ήταν καλό να προσθέσουμε και την κατηγορία των ανδρών που δε χρειάστηκε να κάνουν κάποια κίνηση για να προσεγγίσουν, μιας και η προσέγγιση πραγματοποιούνταν συνήθως από την άλλη πλευρά.
     
    Last edited: 2 Οκτωβρίου 2009
  9. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

    Εγώ πιστεύω ότι όχι, η μέση γυναίκα δεν θα αντιδρούσε με προσβολές στην ευγενική προσέγγισή της από έναν άνδρα. Στο δικό μου κοινωνικό κύκλο τουλάχιστον δεν γνωρίζω καμία γυναίκα που να έχει κάτι κάτι τέτοιο.

    Δεν σε κατάλαβα, συγγνώμη. Διατείνεσαι ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κανείς να είναι καθόλα βέβαιος ότι θα εισπράξει μια αρνητική απάντηση, ή ότι μπορεί να είναι βέβαιος αλλά και πάλι το να επιχειρήσει μια προσέγγιση δεν αποδεικνύει αφυία;

    Με τον πρώτο ισχυρισμό τυπικά συμφωνώ αν και επί της ουσίας πιστεύω ότι ενίοτε μπορεί κανείς να είναι λίγο έως πολύ βέβαιος για την έλλειψη ενδιαφέροντος από την πλευρά του έτερου.

    Με τον δεύτερο ισχυρισμό δεν συμφωνώ, παρεκτός και αν εννοείς ότι το μήνυμα που θα ήθελε να περάσει ούτως ή αλλιώς είναι η εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω της ερώτησης. Σε αυτή την περίπτωση όμως θεωρώ ευφυέστερη την εκδήλωση ενδιαφέροντος με την υποβολή μιας ανοικτής πρότασης, και την αποφυγή μιας συγκεκριμένης ερώτησης που ζητά μια απερίστροφη και άμεση απάντηση.

    Ο Wilde νομίζω πως έγραψε ότι αυτό που καθιστά κάποιον ικανό να πάρει μια θετική απάντηση σε ερώτηση που δεν έχει διατυπώσει καν λέγεται: γοητεία.
     
  10. resilience

    resilience Regular Member

    Re: Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

    Elysium, πιστευω πως η μαχητικοτητα στο συγκεκριμενο θεμα ειναι αξιεπαινη. Πολλες φορες γνωριζεσαι με μια γυναικα και η ελξη ειναι αμοιβαια και εντελως αυθορμητη. Δεν ειναι ομως παντα ετσι. Δεν θεωρω αναξιοπρεπη τον ανδρα που θα επιμεινει μετα απο ενα οχι. Φυσικα εξαρταται απο το πως θα εκφραστει το οχι, μιας και αντιλαμβανεσαι πολλα για το ποιον του αλλου. Το διεκδικω με το επαιτω ειναι αντιδιαμετρικα αντιθετες εννοιες, και οι παραδοσιακοι ρολοι με θελγουν ιδιαιτερα.

    Και τα δυο φυλα εχουν ασφαλως δικαιωμα στο φλερτ. Και φυσικα διεκδικουμε και διεκδικουμεθα. Απλα υπαρχουν και αντρες που,επισης, δεν αρκουνται στο να στεκονται σε μια ακρη περιμενοντας το κοριτσακι πανω στο ασπρο ατι. Αν ερθει καλως, αλλιως καλο θα ηταν να παει και ο Μωαμεθ στο βουνο.

    Εγω γνωριζω. Μια. Η οποια και χρηζει αμεσης ψυχιατρικης βοηθειας. Αλλα σιγουρα δεν θα αφησουμε τους παλαβους να μας τρομοκρατουν  

    Αυτο ακριβως διατεινομαι αγαπητη. Πως μπορεις να εισαι λιγο η πολυ βεβαιος πως η γυναικα απεναντι σου στο μπαρ δεν ενδιαφερεται για σενα? Δεν σε γνωριζει και δεν την γνωριζεις. Φυσικα αν της χαμογελασεις και σε μουτζωσει εξαγεις καποια αποθαρρυντικα συμπερασματα. Αλλα μαλλον δεν θα συμβει κατι τετοιο. Μπορει καποιος να εχει σοβαρες αμφιβολιες για το αν θα του κατσει η γυναικα του φιλου του, με τον οποιο εχει 2 παιδια και δηλωνει ερωτευμενη αλλα,οχι, δεν ειναι σε καμια περιπτωση βεβαιος. Και το παραδειγμα μου ειναι σκοπιμα ακραιο (και ερεθιστικα ανηθικο:rollinglaugh 

    Και παρ ολο που ειναι περιττο, μιας και επαγωγικα δεν μπορω να δεχθω το δευτερο σκελος της προτασης σου, να σου πω οτι εγω δεν εκανα προσδιορισμο της μεθοδου της προσεγγισεως. Αφου "δεν συμφωνεις,παρεκτος" τοτε συμφωνουμε.
     
  11. Aetos30

    Aetos30 Regular Member

    Η λέξη “προσβολή» που χρησιμοποίησα και η οποία πυροδότησε την συζήτηση είναι αδόκιμη και επιπλέον αποτελεί πλεονασμό ,μέσα στην απάντηση μου. Την τοποθέτησα με μια ευρύτερη έννοια της προσβολής που έχει σύνδεση με την έννοια της απόρριψης.
     
  12. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

    Αγαπητέ resilience, υπάρχει ένα λογικό σφάλμα εδώ. Το ότι απολύτως βέβαιος δεν μπορείς να είσαι για τίποτα, δεν συνεπάγεται πως όλα είναι εξίσου πιθανά.