Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Christos70, στις 15 Οκτωβρίου 2009.

  1. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    Ο Θόδωρας εγινε Θοδώρα βλεπω !!
    Κατι ειναι κι'αυτο...βελτιωνεσαι.

    υ.γ. ευτέλεια η [eftélia] O27 : η ιδιότητα του ευτελούς. 1. πολύ χαμηλή ποιότητα: H ~ των υλικών και η έλλειψη καλαισθησίας χαρακτηρίζουν τα σκηνικά της παράστασης. 2. χυδαιότητα, προστυχιά:

    Humiliation αν δεν με προδιδει η περιορισμενη γνωση των αγγλικων μου σημαινει "εξευτελισμος".
    Ο εξευτελισμος λοιπον Χρηστο βεβαιως και εχει θεση σ'ενα βδσμ φορουμ, η χυδαιοτητα η εστω η πολυ χαμηλη ποιοτητα ομως ,βεβαιως μπορει να υπαρχει,αλλα θεωρω οτι πρεπει να καταπολεμαται.Και δεν εννοω με ποινες διαχειριστικες.
     
  2. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    Ταξίδι χωρίς προορισμό μου ακούγεται το bdsm χωρίς οργασμούς, και δεν μιλάω για ένα αλλά και για πολλαπλούς οργασμούς!

    Ακούω πολλά άτομα του χώρου να αποφεύγουν ακόμη και να πουν την λέξη οργασμό ή διείσδυση, έχω ακούσει μάστερ να λέει: "δεν κάνω σεξ με την σκλάβα μου για να την τιμωρήσω" (αλήθεια ποιός τιμωρεί ποιόν;...), τελικά μήπως το bdsm το χρησιμοποιούν ορισμένοι ώς άλλοθι για να κρύψουν προβλήματα δυσλειτουργίας τους όπως λέει και ο MindMaster στο κάτωθεν ποστ του;


     
    Last edited: 16 Οκτωβρίου 2009
  3. Christos70

    Christos70 Regular Member

    Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    Σε προδίδουν τα αγγλικά σου αλλά, δεν τρέχει και τίποτα
    Μ' αρέθουν οι παρατηρήθειθ βελτιώνομαι!!!
    (την επόμενη φορά θέλω λεπτομερέστερη αναφορά της προόδου μου, εκφρασμένη με κάποιου είδους αριθμητικής ορολογίας

    ---------- Post added at 16:38 ---------- Previous post was at 16:25 ----------

     
  4. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    Pathfinder lexicon:
    humiliation [hiumiliEishn]

    ουσ. ταπείνωση: such humiliation is unheard of τέτοια ταπείνωση είναι ανήκουστη # εξευτελισμός, ρεζίλεμα: suffer all sorts of humiliation υφίσταμαι εξευτελισμούς κάθε είδους

    Τελικα μαλλον δεν με προδιδουν ... αλλα δεν τρεχει και τιποτα..
    Στις υπολοιπες εξυπναδουλες δεν θ'ακολουθησω.
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    Αγαπητέ Christos70,

    Καλό θα ήταν να ηρεμήσεις λίγο. Έθεσες ένα ερώτημα στο οποίο ο καθένας από μας μπορεί να απαντήσει όπως ο ίδιος θεωρεί καλύτερο. Αν ήξερα ότι θα θύμωνες ή ότι θα με "μάλωνες" δεν θα απαντούσα. 

    Κατανοώ τις ενστάσεις σου και μάλιστα βρίσκω ότι κατανόησες ορθά και με οξυδέρκεια την απάντησή μου. Πράγματι, πιστεύω εδώ και πολύ καιρό ότι το βάθος του πάθους είναι θρησκευτικό. Αυτή είναι η άποψή μου και δεν επιχειρώ να προσηλυτίσω κανέναν.

    Θα καταθέσω αμέσως δύο παράλληλα νήματα, όπου μπορούμε να συζητήσουμε την συγκεκριμένη πτυχή του BDSM. Από ότι κατάλαβα όμως, δεν γνωρίζεις και πολλά πράγματα για το BDSM, μάλλον σε θυμώνει αυτή η εναλλακτική προσέγγιση στον ερωτισμό. Δεν πιστεύω ότι μπορείς να συνεισφέρεις πολλά, σίγουρα όχι με αυτόν τον επιθετικό τόνο, ο οποίος δεν προσφέρει καν επιχειρήματα, παρά λοιδωρεί αγνώστους συνομιλητές.

    Γνωρίζω προσωπικά πολλά άτομα από δω μέσα και δηλώνω ότι υπάρχουν πολλοί που είναι όμορφοι, έξυπνοι, σέξυ, μορφωμένοι, ευχάριστοι, ευγενικά άτομα, ταλαντούχα άτομα, καυλιάρηδες, έμπειροι σε πολλές πτυχές του BDSM, και άλλα πολλά. Το ίδιο ισχύει και για πολλές από τις γυναίκες που γνωρίζω. Οι κατηγόριες σου δεν στέκουν αγαπητέ Christos70. Φοβούμαι ότι η πηγή τους είναι ίσως κάποιο δικό σου προβληματάκι, που θα σε παρακαλούσα να μην το εκφράζεις εδώ πέρα. Τουλάχιστον όχι με αυτόν τον τρόπο. Καταλαβαίνω ότι ίσως να είσαι θυμωμένος με την ζωή, αλλά σκέψου και τούτο: στο χέρι σου είναι να ηρεμήσεις και να κάνεις τον απολογισμό σου. Εάν βρεις γιατί είσαι θυμωμένος με τους άλλους ίσως βρεις αυτό που πραγματικά φταίει.

    Επίσης θα ήθελα να σου επισημάνω ότι ο παρών χώρος συγκεντρώνει άτομα των οποίων το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε έναν εναλλακτικό ερωτισμό και μία εναλλακτική έκφραση της σεξουαλικότητας. Υπάρχουν πολλά άλλα sites στο διαδίκτυο που προσφέρονται για προσεγγίσεις του είδους όπως η δική σου.

    Θόδωρας
     
  6. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    Απ' ότι καταλαβαίνω, μια υπο-κατηγορία Μάστερς που δε μπορούν να πηδήξουν κατάφεραν να περάσουν τη γραμμή πως BDSM και οργασμός είναι ξένα. Τη βλέπω να επαναλαμβάνεται σαν προεκλογικό σύνθημα από άτομα που απλώς την έχουν ακούσει και καμία σχέση δεν έχουν με το ψυχολογικό υπόβαθρο που κρύβει ή τη χρησιμοποιούν προκειμένου να είναι αρεστοί(ες) σε «κείνους».

    Δεν θεωρώ μομφή το να μη θέλει ή να μη μπορεί κάποιος να πηδήξει. Υπάρχουν αρκετά άτομα που νιώθουν (για διάφορους λόγους) αποστροφή προς τη σωματική επαφή κι έχουν εκτρέψει τη σεξουαλικότητά τους προς άλλες κατευθύνσεις (βλέπε ματάκηδες, επιδειξίες κοκ) μεταξύ των οποίων και ο σαδισμός χωρίς διείσδυση ή ο αντίστοιχος μαζοχισμός. Αυτό δε σημαίνει πως ισχύει και το αντίστροφο. Πως δηλαδή ο σαδισμός και ο μαζοχισμός υποκρύπτει, σώνει και καλά, αποστροφή προς τη σωματική επαφή.

    Μπορώ να βρω χίλιες δυο άλλες αιτίες για να είναι κανείς σαδιστής ή μαζοχιστής. Για παράδειγμα μια γυναίκα υπερδιεγερμένη από τον πατέρα της μπορεί να επιζητεί οργασμούς από άντρες αφέντες – πατρικά υποκατάστατα, αλλά συγχρόνως πρέπει να τιμωρείται για να κατευνάζει την ενοχή της για την αιμομικτική της αυτή επιθυμία της. Είναι γι αυτή ο οργασμός ή η τιμωρία το ζητούμενο; Μάλλον πάνε μαζί.

    Άρα ο οργασμός για κάποιους είναι και για κάποιους δεν είναι «στόχος» ανάλογα με την ψυχολογική δομή του καθενός. Οι γενικές θεωρίες περί συνάφειας «bdsm – οργασμού» είναι μπούρδες ή «πληροφορίες» που κυκλοφορούν τα παπαγαλάκια για να βρίσκουν κάποιοι γκόμενες έτοιμες να το βάλουν στη ναφθαλίνη.
     
    Last edited: 16 Οκτωβρίου 2009
  7. Christos70

    Christos70 Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?


    ''''Κατανοώ τις ενστάσεις σου και μάλιστα βρίσκω ότι κατανόησες ορθά και με οξυδέρκεια την απάντησή μου. Πράγματι, πιστεύω εδώ και πολύ καιρό ότι το βάθος του πάθους είναι θρησκευτικό. Αυτή είναι η άποψή μου και δεν επιχειρώ να προσηλυτίσω κανέναν. '''''

    Δεν χαιρεσαι που η απαντηση μου ήταν η αφορμή να το καταλάβεις αυτο[και να κανεις και νεο νήμα] ή
    έστω να το εκφράσεις δημοσια για πρώτη φορα(αυτό, που οπως λες το σκεφτοσουν εδω και καιρο) ??



    '''' δεν γνωρίζεις και πολλά πράγματα για το BDSM, μάλλον σε θυμώνει αυτή η εναλλακτική προσέγγιση στον ερωτισμό.
    Δεν πιστεύω ότι μπορείς να συνεισφέρεις πολλά'''''


    Πειράζει δηλαδή που πιστεύω οτι το Rough Sex ειναι η χρυση τομή ανάμεσα στον Vanilla και στον BDSM ερωτισμό, αφού ενσωματώνει τις καλύτερες πλευρές τους, tην εκσπερμάτιση αλλα και την επιβολη ,
    δηλαδή τη βία και τη γλυκύτητα, την απαξίωση και την επιβράβευση όχι με τσαμπα Λόγια "Μπραβο σκλάβε άντεξες"
    αλλά με αναμφισβήτητη Πράξη "Χύνω Χύνωωω" που κατοχυρώνει a priori την επιτυχία του ή ΜΗ ,με τρόπο που δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση αλλά και καμία διανοητική παραμύθα!!! ???



    """Φοβούμαι ότι η πηγή τους είναι ίσως κάποιο δικό σου προβληματάκι, που θα σε παρακαλούσα να μην το εκφράζεις εδώ πέρα. Τουλάχιστον όχι με αυτόν τον τρόπο. Καταλαβαίνω ότι ίσως να είσαι θυμωμένος με την ζωή, αλλά σκέψου και τούτο: στο χέρι σου είναι να ηρεμήσεις και να κάνεις τον απολογισμό σου. Εάν βρεις γιατί είσαι θυμωμένος με τους άλλους ίσως βρεις αυτό που πραγματικά φταίει."""



    Αυτό ειναι μέσα στους κανόνες της κοινότητας να κριτικάρουμε ψυχαναλυτικά
    τους συνομιλητές μας ? Γιατι μ' αρέσειιιιι...
    Ασε που εχω και την απατηλή πεποιθηση οτι μπορω να το κανω και γω προς εσένα...




    ''''Επίσης θα ήθελα να σου επισημάνω ότι ο παρών χώρος συγκεντρώνει άτομα των οποίων το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε έναν εναλλακτικό ερωτισμό και μία εναλλακτική έκφραση της σεξουαλικότητας. Υπάρχουν πολλά άλλα sites στο διαδίκτυο που προσφέρονται για προσεγγίσεις του είδους όπως η δική σου.'''''''


    Θεοδώρα με αποβάλλετε? Δώστε ακόμα μια ευκαιρία σας παρακαλώ! και σας υπόσχομαι να συμφωνω με τις απόψεις σας εφεξής...


    '''Γνωρίζω προσωπικά πολλά άτομα από δω μέσα και δηλώνω ότι υπάρχουν πολλοί που είναι όμορφοι, έξυπνοι, σέξυ, μορφωμένοι, ευχάριστοι, ευγενικά άτομα, ταλαντούχα άτομα, καυλιάρηδες, έμπειροι σε πολλές πτυχές του BDSM, και άλλα πολλά.''''


    Νομίζω οτι είναι οι μόνοι που δεν μου επιτέθηκαν, αφου στην απαντηση μου και τους ξεχώρισα, και τους διαχώρισα απο τους M- wannabe's(*)
    άλλωστε στην ατάκα που πέταξα οτι σε αυτούς (*) δεν τους καθεται ουτε τυφλή με ένα πόδι, οι πραγματικοι Μ, δεν είχαν τη μύγα και οπως ειναι φυσικό δεν μυγιαστηκαν(ασχετα αν μου την ειπαν για λογους κοσμιοτητας)





    Θόδωρας[/quote]

    Μια φορα σε αποκάλεσα Θοδώρα, και καπάκι μου υπογράφεις Θόδωρας
    ε φταιω? δεν φταίω...
     
  8. Master DO

    Master DO Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    Λάθος διάγνωση γιατρέ Μου.
    Απλά σε αγνόησαν.
    Ο λόγος;
    Πρώτη φορά παρουσιάζεται το φαινόμενο κάποιος
    να λατρεύει τόσο αφόρητα να είναι σε μια γυάλα και όλοι να τον κοιτούν.
    Σωστή διάγνωση Γιατρέ Μου:
    Τελικά είσαι πολύ πιό S/M (δηλαδή Μ) απ΄ όσο φανταζεσαι.

    Υ.Γ. Αμελητέο, αλλά χαλάλι σου γιατί Μ/μας διασκεδάζεις κιόλας.
    Ξανατσέκαρε τα αγγλικά σου αφού σου αρέσει και η slang.
    O underherfeet έχει απόλυτο δίκιο.
     
  9. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    Λυπάμαι πολύ. Τα νήματα ήταν έτοιμα από το πρωί πριν διαβάσω τα όμορφα ξεσπάσματα που εναπόθεσες με τόση αβροφροσύνη προς δημόσια κρίση. Εάν ανατρέξεις στα ποστ μου και στα νήματά μου, θα καταλάβεις ότι κανένας δεν σε περίμενε. Οι απόψεις μου έχουν διαμορφωθεί εδώ και αρκετό καιρό προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, λόγω βιωμάτων μου και τριβής μου με συγκεκριμένα άτομα στον χώρο αυτό. Και εξελίσσονται, ασφαλώς, εφόσον κάποιος έχει να πει κάτι που να αξίζει τον κόπο ή να έχει νόημα. Δεν βλέπω πώς οι αναίτιες προσβολές σου προς μέλη του φόρουμ που δεν γνωρίζεις να μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο κατανοώ εγώ την ζωή, ή χαίρομαι τις δικές μου απολαύσεις. Η μόνη μου αντίδραση στον τρόπο που συνομιλείς, είναι χαρά για μένα που δεν είμαι τόσο άγαρμπη και λύπη για σένα που είσαι. But it takes all sorts. Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα.

    Εμένα προσωπικά δεν με πειράζει. Χαίρομαι ειλικρινά που απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής. Θα μου επιτρέψεις να επιλέγω πώς θα ζω και πώς θα απολαμβάνω. (Υπάρχει και άλλο σεξ, πλην του rough; Έχει κάποια σχέση με το θέμα υπό συζήτηση; )

    Θα ήταν ενδιαφέρον να το επιχειρούσες. Προσωπικά όποτε βλέπω κάποιον να πετάει προσβολές προς αγνώστους, λέγοντάς τους άσχημους, αγάμητους, χοντρούς κλπ., ξέρω ότι έχω μπροστά μου έναν κομπλεξάρα. Απαιτείται πτυχίο στην ψυχανάλυση άραγε γι αυτό;

    Παρόλα αυτά, δεν με ενοχλεί ο τρόπος σου. Με στεναχωρεί που δεν ενοχλεί εσένα. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως γιατί φαίνονται κάποιες χαραμάδες ειλικρινούς σκέψης και δυνατότητας άρθρωσης της σκέψης, μέσα στον βόρβορο του θυμού και τον θόρυβο των προσβολών και την λύσσα των επιθέσεων. Και αναρωτιέμαι τι να συμβαίνει. Αλλά μάλλον είμαι κάπως μητρική απέναντί σου. Και πάλι δεν ξέρω γιατί. Να με συγχωρείς, δεν το κάνω επίτηδες.

    Να τι φταίει...Είσαι cute. Ένα παλιόπαιδο. Ποτέ δεν μπόρεσα να αντισταθώ σε ένα καθικάκι. 

    Ω έλα τώρα. Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω. Τάχα που δεν μυγιάζεσαι...(Ξέρω μια με ένα πόδι αλλά βλέπει καλά. Είσαι ομορφούλης; )

    Ντόρα (που είναι πιο της μοδός - το ήξερες εσύ ότι ήρθε η ώρα της Ντόρας; Να το πεις σε όλους. 'Ηρθε.)
     
  10. Christos70

    Christos70 Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?



    H γυάλα ειναι το νήμα που ξεκίνησα και κανεις δεν σε υποχρέωσει να μετέχεις?

    Προς τους Διαχειριστές
    'οταν βριζουν και λοιδωρούν εμένα μπορώ να απαντάω? ή θα με κάνετε
    Banned?
     
  11. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    Βαρέθηκα τα μεγάλα λόγια, τις αντεγκλήσεις, τις ανόητες δηλώσεις και την επιθετική συμπεριφορά.
    Δεν ανέχομαι να προσπαθεί κανένας να μου κάνει κλύσμα τις απόψεις του - συνήθως απόλυτες και ανόητες - και να με πείσει πως ότι λέει και ότι κάνει είναι το μόνο σωστό.
    Χρίστο ... θες μάνα μου να γαμείς και να δέρνεις; γάμα και δέρνε .. κάνε το όμως συναινετικά λέω εγώ, ή και μην το κάνεις αν δεν θες. Με αφήνει παγερά αδιάφορο.
    Νομίζεις ότι το bdsm είνaι μόνο sex play; Λειτούργησε το ως sex play - εμένα γιατί θα πρέπει να με ενδιαφέρει η γνώμη σου για το πως κάνεις σεξ; Εγώ και μερικοί άλλοι νομίζουμε ότι είναι κάτι παραπάνω. Πάλι με αφήνει παγερά αδιάφορο τι πιστεύεις για αυτά που πιστεύω.
    Δεν σε πιάσαμε γκόμενο να πρέπει να μοιραζόμαστε τις απόψεις σου σώνει και καλά! Δεν μας έιπασες για να τις μοιράζεσαι εσύ. Ζήσε με την όποια εμπειρία σου και όποια γνώμη σου και άσε μας να κάνουμε το ίδιο! Αμάν πια!


    Θεωρείς καλό μου ότι όλοι οι άλλοι γαμάνε λίγο; ότι γαμάνε λιγότερο από εσένα; μόνος σου μπήκες στον διαγωνισμό και κανείς δεν σε ακολουθεί αν το κατάλαβες! Από την άλλη, αν γαμούν, όσο γαμούν, πολύ ή λίγο, αυτό θέλουν και αυτό κάνουν ... και πολύ καλά κάνουν .. κοίτα να επωφεληθείς από τα ποσοστά τους.

    Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να φωνάζει ο κλέφτης με την ελπίδα να τον περάσουν για νοικοκύρη. Οπότε το όργανο θα αποδειχθεί -όπως τόσα άλλα πράγματα - πομφόλυξ .. αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα που επίσης δεν με αφορά.

    Και εν πάση περιπτώσει .. αντε και κάθομαι ευγενικά και σε ακούω να λες διάφορα ... γιατί θα πρέπει να ακούω όλα όσα λες για άτομα που δεν γνωρίζεις; ή που γνωρίζεις μόνο από όσα γράφουν; Γιατί να διαβάζω λίβελλους και ανόητα ευφυολογήματα που δεν προάγουν την συζήτηση; Αν την βρίσκεις έτσι - αν σε καυλώνει επειδή το έχεις ενδεχομένως συνδέσει με το rough (verbal) sex - να ανοίξουμε ένα νήμα να βγάλεις τα σώψυχα σου και είμαι βέβαιος ότι ο Θόδωρας aka δορα θα σε βοηθήσει. Εγω γιατί να υφίσταμαι την ταλαιπωρία;

    Κοντολογίς .. άραξε, χαλάρωσε (χαλλλλλαρά, για να σε καταλάβει και η δώρα ) και είμαι σίγουρος ότι μπορείς να συνεισφέρεις στην συζήτηση με ήπιο τρόπο.

    Μην μας τα ταράζεις τα νεύρα !
     
  12. Christos70

    Christos70 Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?


    '''
    Λυπάμαι πολύ. Τα νήματα ήταν έτοιμα από το πρωί πριν διαβάσω τα όμορφα ξεσπάσματα που εναπόθεσες με τόση αβροφροσύνη προς δημόσια κρίση.
    '''

    ειδες όμως timing που έχω ο ατιμος ΝΤΟΡΑ μου?
    1/4/2007 ειναι η εγγραφή σου αλλα σε πρόλαβα για μερικες ωρίτσες



    '''
    Δεν βλέπω πώς οι αναίτιες προσβολές σου προς μέλη του φόρουμ που δεν γνωρίζεις να μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο κατανοώ εγώ την ζωή, ή χαίρομαι τις δικές μου απολαύσεις.
    '''
    Ζήτησα συγνώμη για την αθυροστομία μου (αφου αυτό ειναι αντίθετο στους κανόνες του φορουμ)ήταν λαθος μου που δεν τους ειχα διαβάσει, το έκανα, let it go already!


    '''
    Να τι φταίει...Είσαι cute. Ένα παλιόπαιδο. Ποτέ δεν μπόρεσα να αντισταθώ σε ένα καθικάκι.
    '''
    Ντορα με κανετε και κοκκινίζω...



    '''
    Ω έλα τώρα. Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω. Τάχα που δεν μυγιάζεσαι...(Ξέρω μια με ένα πόδι αλλά βλέπει καλά. Είσαι ομορφούλης; )
    '''

    Μα θα το δείτε με τα μάτια σας Ντόρα
    ποτε θα μου ζητήσετε να βγουμε? να παω για peeling...


    '''
    Ντόρα (που είναι πιο της μοδός - το ήξερες εσύ ότι ήρθε η ώρα της Ντόρας; Να το πεις σε όλους. 'Ηρθε.
    '''

    Η πιοο μεγααλη ώρα ,ειναι Ντόρα...



    Ελπίζω το χιουμορ να επιτρέπεται και να μην προκαλεί...

    ---------- Post added at 20:21 ---------- Previous post was at 20:11 ----------

    Ωπα παιδιά ένας ένας
    Φιλέ συμφωνω μαζί σου μόνο που έχασες τη πόλωση του ζητήματος.
    Εγώ χρειάστηκε να αμυνθώ σε αυτους που μου απευθύνθηκαν με υποτιμητικό
    τρόπο για τον ...περιορισμένο ορίζοντα των σεξουαλικών μου επιλογών
    και όχι το ανάποδο!

    Peace