Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Christos70, στις 15 Οκτωβρίου 2009.

  1. Aetos30

    Aetos30 Regular Member

    Παρατηρώ ότι τα θέματα των καραμπουζουκλήδων «πετάνε». Δεν γνωρίζω αν αυτό συμβαίνει επειδή είναι ευκολότερο να αναλύουμε το αυτονόητο η επειδή μας αρέσουν πολύ οι καραμπουζουκλήδες. Σε κάθε περίπτωση ας μην κάνουμε ότι τάχα δεν μας αρέσει. Είναι λίγο υποκριτικό.
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    Θα ήθελα να επισημάνω ότι η δήλωσή μου δεν είναι αφοριστική ούτε ενέχει υποτίμηση. Θεωρώ το αυνανιστικό BDSM αυνανισμό, και έχω δικαίωμα να έχω αυτή την άποψη και να την στηρίζω με λογικά επιχειρήματα, όπως όλοι έχουν το δικαίωμα (για να μην πω την υποχρέωση) να έχουν κρίση και άποψη για όσα γνωρίζουν και τους αφορούν. Δεν κρίνω τον φετιχιστή που θα κλειστεί με ένα παπούτσι σε ένα δωμάτιο και θα χύσει πάνω σε αυτό, όπως δεν κρίνω το Υ που θα χρησιμοποιήσει τον Κ ως αυνανιστήρα. Ο καθένας λειτουργεί σύμφωνα με τις επιθυμίες του, τους στόχους του, τις δυνατότητές του, καθώς και σύμφωνα με τα άτομα που βρίσκει στο διάβα του και το καθοδηγούν ή όχι.

    Προσωπικά έχω οδηγηθεί μέσα από τις δικές μου σχέσεις στο BDSM να θεωρώ ότι σε μία BDSM σχέση (δεν μιλώ για σέσσιονς ούτε για πληρωμένες συνευρέσεις με pro-Domme, ούτε για ελαφρώς kinky επαφές) ο Κυρίαρχος πάντα φροντίζει ώστε να εξαλείφεται η αυνανιστική στάση και να ξεφεύγει η σχέση μακριά από μία επιφανειακή ενασχόληση με το αντικείμενο, του τύπου "έχυσα, άρα όλα καλά". Περισσότερο ενισχύεται, κατά την άποψή μου, η στάση του ατόμου vis-a-vis του εαυτού του και της ύπαρξης, ως μία βαθύτατη αποδοχή όλου του πανηγυριού της ζωής και του ανθρώπινου ψυχισμού, έτσι ώστε ο οργασμός να αποκτήσει το νόημα που του αξίζει. To νόημα και η θέση του οργασμού μέσα στο σχήμα πραγμάτων του καθενός δύναται να ποικίλλει, ανάλογα τον Κ και ανάλογα το Υ. Σίγουρα, ποτέ ο οργασμός ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να είναι το Α και το Ω σε μία σχέση BDSM, όπως είπε και ο Αγαπητός [sic] DreamMaster. Διότι ο οργασμός (για κάποιους "πριαπιστές" , λολ, λαιφστάιλερς) είναι ένα μικρό κομμάτι της αντίληψης της ζωής ως οργασμικής, σε βάση 24/7. Πράγμα που ανέλυσα όλως τυχαίως και σε παράλληλο νήμα. Κανένας μα κανένας δεν μπορεί να χύνει με το σώμα του 24/7. Υπάρχουν όμως τρόποι να βρίσκεται σε μόνιμη έκσταση 24/7 (καλά, καλά, με μικρά διαλείμματα), πράγμα που όλες οι σκλάβες μέσα σε σχέση γνωρίζουν, και που είναι σαφώς μία εθιστική και ενίοτε "επικίνδυνη" κατάσταση, εφόσον μπορεί κάποιος να ξεφύγει πολύ εύκολα από την κοινή αντίληψη περί ζωής...

    Είναι δική μου άποψη, δεν ισχυρίζομαι ότι είναι σωστή για όλους, είναι σωστή για μένα, εξήγησα τους λόγους γι αυτήν και θα παρακαλούσα να μην ερμηνεύεται η κατάθεση των απόψεών μου ως υποτιμητική για κάποιες μερίδες των απανταχού μπιντιεσέμερς, σε όποιο σημείο της πορείας τους και αν βρίσκονται αυτοί. Δεν υπάρχει καμία διάθεση υποτίμησης από την μεριά μου. Είμαι όχι μόνο από τους υπέρμαχους των δικαιωμάτων όλων να συνυπάρχουν μέσα στο BDSM, αλλά και από αυτούς που δεν διστάζουν να επωφεληθούν από ένα γλυκύτατο "λουκουμάκι", όπου και όποτε αυτό προκύψει. 

    ΥΓ. Κατόπιν αδείας ασφαλώς (να μην φρουμάξει κι ο Μεγάλος). 
     
  3. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    Η έχω υποτιμήσει το B DSM ή έχω υπερεκτιμήσει το ζεν. Εκτός κι αν ταυτίζονται. Σύντομα να περιμένω το βιβλίο «BDSM και η τέχνη του Ζεν»; Μήπως υπερβάλλουμε;

    Το ερώτημά μου όμως παραμένει.

    ΥΓ. Πολύ μ' ενοχλεί οταν γράφω σαδιστής να βγαίνει πορτοκαλί
     
  4. Christos70

    Christos70 Regular Member

    Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    Λοιπόν μερικοί εδω μέσα ζούνε μονο μεσα στο νου τους, έχουν θεωρητικοποιήσει τα παντα!!!
    και προσπαθουν να επιβάλλουν μεσω της βιας που ασκει ο ειδικότερος στον λιγότερο ειδικό, έμμεσα τις απόψεις τους, και φυσικα... τελειώνουν τα post τους, με λογίδρια περι της ελευθερίας του λόγου.
    Ε λοιπον εγώ αυτά τα πλάσματα ,αυτά τα φοβισμένα ανθρωπάκια(γιατί γι αυτο ζουν μονο μεσα στο νου τους να ειστε βέβαιοι!) γουστάρω να τα μπινελικώνω.
    Μόλις παει να βγει λίγο ζουμί στη συζήτηση πετάνε κατι θεωρίες τυπου TPE, 24/7 . Ποιον αφορούν αυτά μου λέτε? Υπάρχει καποια εδώ μέσα που να το ζει αυτό το 24/7 ?
    ή έστω το 7-11 που ναι κι ανοιχτα τα ψιλικατζίδικα αμα διψάσουμε κατα τη διάρκεια του Session?
    Μιλήστε βρε κορίτσια ειστε οι μόνες που έχετε δικαίωμα να τοποθετηθειτε,
    και που θα μας διαφωτίσετε κιόλας.

    ΥΓ
    Παρεπιπτοντως ξέρει κανεις, που μπορούμε να νοικιάσουμε κανα Dungeon
    και τι τιμες παίζουνε για μια μέρα?
     
  5. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    Τι να πούμε οι καψερές? Εμένα τώρα τελευταία με αυτά που διαβάζω με έχει πιάσει ένα θρησκευτικοτέτοιο και μου έρχεται να κάνω κανένα ευχέλαιο, να πάω να κοινωνήσω, να εξομολογηθώ... και να σκεφτείς είμαι άθεη. Αμήν 

    Κατά τα λοιπά υπομένω τα παράπονα του Κυρίου μου, μπας και μου χαρίσει έναν bdsmεγκεφαλικό οργασμό.
     
  6. Christos70

    Christos70 Regular Member

    Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    Του Εν Τοις Ουρανοις Κυρίου ?
     
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    Το ότι μερικοί είναι κουφοί, ή δεν τους μιλάει κανένας, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ήχος.
     
  8. Christos70

    Christos70 Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    και το οτι μερικοί ακούνε φωνές δεν σημαινει οτι τους μιλάει ο Θεος
    ,μπορει να ειναι η Σαμπρινα και να μην το έχουνε καταλάβει
     
  9. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    Συμφωνώ. Το θέμα είναι να καταλαβαίνουμε τη διαφορά. Ανάμεσα σε αυτό που υπάρχει και δεν γνωρίζουμε ενώ άλλοι το γνωρίζουν - και θα πρότεινα να μην κλείνουμε τα μάτια και τα αυτιά σε αυτό, αντιδρώντας με άρνηση στην δυνατότητα ύπαρξης άλλων αντιλήψεων της πραγματικότητας, λόγω δεδομένων που τυχαίνει να μην γνωρίζουμε - και ανάμεσα σε αυτό που αποτελεί κατάφωρη στρέβλωση της πραγματικότητας, είτε επειδή κάποιο άτομο νοσεί, είτε επειδή έχει κάνει κάποιο λάθος κρίσης, βάσει ορθής επεξεργασίας λανθασμένων δεδομένων ή λανθασμένης επεξεργασίας ορθών δεδομένων.
     
  10. Christos70

    Christos70 Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    Αφου συμφωνείς ρε μανταμίτσα τα υπολοιπα εαν μεν και δεν, γιατι μας τα ξηγήθηκες? για διευκρίνηση?
     
  11. savra

    savra Guest

    Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    Στο BDSM δεν είναι υποχρεωτικό να υπάρχουν κανόνες και ορισμοί. Εγκλωβισμένες καταστάσεις σκληροπηρυνικών απόψεων που όμως δεν έχουν σοβαρότητα, δεν είναι πάντα απαραίτητες. Ο καθένας το καθορίζει όπως το θέλει κατά βάθος. Θέλω να πιστεύω πως δεν είμαι απόλυτος, αλλά συνήθως ο κυρίαρχος το καθορίζει, ως μέσο επιβράβευσης, ξεφτελισμού ή οτιδήποτε. Πάντα διατηρούμε και τον πράγοντα των εξαιρέσεων.
     
  12. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?


    Δηλαδή, "εγκλωβισμένες καταστάσεις σκληροπηρυνικών απόψεων που όμως δεν έχουν σοβαρότητα", κάποιες φορές έστω, μπορεί και να είναι απαραίτητες;  



    Εξαρτάται από το τί εννοείς με το "συνήθως" και το "ή οτιδήποτε"... Τί εννοείς;