Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Christos70, στις 15 Οκτωβρίου 2009.

  1. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    Γλίτσα ήθελα να γράψω αλλά τώρα που το λές και μια γερή γκλίτσα χρειαζούμενη είναι.
     
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    Το ένα δεν αποκλείει το άλλο, από καταβολής κόσμου
     
  3. resilience

    resilience Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    Δεν φανταζεσαι...Το ερωτημα ειναι ποια διαστροφη απολαμβανουν... !

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    Υποθέτω τότε πως έχουμε διαφορετικές απόψεις για το τι θεωρείται λογικό επιχείρημα αλλά και τι εκτιμάται ως υποτίμηση, πέραν όλων των άλλων στα οποία διαφωνούμε.
    Βάση της δικής μου λογικής, φράσεις όπως "το υ που θα χρησιμοποιήσει τον Κ ως αυνανιστήρα" είναι πέρα ως πέρα προσπάθειες υποτίμησης της σεξουαλικής σχέσης ανάμεσα σε μια υποτακτική και τον Κύριο της και αυτό σε μια πρόταση που κατά τα άλλα προσπαθεί να μας πει πως τέτοια διάθεση δεν υπάρχει. Αν υπήρχε φαντάζομαι, θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα.

    Συμπέρασμα, όσοι δεν θεωρούμε ότι κι εσύ, εμπίπτουμε σε σχέσεις που ασχολούνται απλά από σεσσιονς ή με πληρωμένες συνευρέσεις, ή απλά είμαστε kinky στο ελαφρώς?
    Συμπέρασμα, ο σωματικός οργασμός αφορά το αυνανιστήκαμε- χύσαμε – τελειώσαμε – όλα καλά κι εκεί τελειώνει το όποιο bdsm, ενώ όσοι δεν έχουν σωματικούς οργασμούς κάνουν «ανώτερο» bdsm?
    Κατά τα άλλα, καμία διάθεση υποτίμησης.

    Όπως σωστά λες, εσύ έχεις οδηγηθεί εκεί που οδηγήθηκες. Κάποιες άλλες οδηγούνται αλλού. Δεν περνά από το μυαλό μου πως θεωρείς πως εσύ είσαι εκείνο το πρότυπο σκλάβας που όλες πρέπει να ακολουθήσουμε και η σχέση την οποία ζεις το πρότυπο σχέσης για όλους όσους ζούμε Ms ή επειδή εσύ οδηγήθηκες να πιστεύεις ότι τέλος πάντων πιστεύεις είναι απαραίτητα και το ορθό ή το πρέπον για κάθε σχέση bdsm για να θεωρείται πνευματική και ουσιαστική.
    (Αυτή την θεωρία την έχω συναντήσει βέβαια σε διάφορα σημεία. Από Pro Dommes που δεν ήθελαν να έχουν ερωτικές συνευρέσεις με τους πελάτες τους, από αφέντρες που έβλεπαν την υποτακτικότητα των από κάτω τους να γίνεται καπνός με το που έχυναν, επειδή η συγκεκριμένη υποτακτικότητα δεν είχε καμία άλλη βάση πέραν της επιθυμίας για ικανοποίηση της καύλας τους και βέβαια ήταν και η περίπτωση μιας γνωστής μου υ. που το είχε παράπονο πως δεν την πηδούσε ο Κ. ο οποίος κατά καιρούς την φώναζε για σεσσιον και προσπαθούσε να πείσει εαυτόν πως οι Αφέντες δεν γαμάνε γενικώς. Βέβαια ο εν λόγω Κ. δεν ασπαζόταν την θεωρία αυτή με κάποιες άλλες που μάλλον έβρισκε πιο επιθυμητές και θελκτικές ώστε να επιθυμεί και σεξ πέρα από όλα τα άλλα. Και βέβαια στις περιπτώσεις στις οποίες αναφέρεται ο Κύριος G
    ). )

    Αν σε μια Ms σχέση υπάρχει ΚΑΙ σωματική επαφή και τονίζω το και γιατί δεν θεωρώ πως τέτοιου είδους σχέσεις έχουν ως πυρήνα ύπαρξης τους το σεξ, κάτι που μοιάζει να πιστεύει ο νηματοθέτης, αλλά ούτε έχουν σώνει και καλά αποκλείσει την σωματική επαφή, σημαίνει απλά πως στην δεδομένη σχέση υπάρχει επιθυμία ΚΑΙ γι αυτό.
    Θα είμαι ειλικρινής, παρά το ότι το σεξ δεν είναι το Α και το Ω για μένα, το απολαμβάνω ιδιαίτερα όταν αυτό συμβαίνει με τον Κύριο μου για 1000 διαφορετικούς λόγους. Τους οργασμούς μου δε, όπως και την στέρηση τους, τους απολαμβάνω ακόμη περισσότερο.

    Υπάρχουν λοιπόν Αφέντες που γουστάρουν ανάμεσα σε άλλα και να συνουσιάζονται με τις σκλάβες τους και απολαμβάνουν να τις βλέπουν να έρχονται σε οργασμό μέσα από τη συνεύρεση αυτή. Αν η σκλάβα είναι όντως σκλάβα δεν θα πάψει να είναι υποτακτική και δεν θα πει «χύσαμε τελειώσαμε άρα όλα καλά».

    Ο DreamMaster γράφει:
    «Είναι σε έναν διαρκή πριαπισμό, μεγάλο μέρος του οποίου είναι αναγκαστικά ψυχικός, γιατί το σώμα δεν μπορεί να ακολουθήσει 24/7».
    Μεγάλο μέρος του όχι ΟΛΟ και αναγκαστικά. Αν έψαχνα για αποκλειστικά πνευματική σχέση θα γινόμουν καλογριά δεν θα έψαχνα Αφέντη.

    Το ότι ο σωματικός οργασμός δεν μπορεί να είναι 24/7, δεν τον κάνει αυτό ούτε άχρηστο, ούτε αχρείαστο, ούτε αυνανιστικό. Είναι απλά μέρος του όλου, ένα απολαυστικό μέρος του όλου για όσους έχουν την τύχη να τον απολαμβάνουν. Ακόμη και η στέρηση του, είναι απολαυστική, ακριβώς επειδή είναι ο ίδιος κάτι επιθυμητό, χρήσιμο και ιδιαίτερα απολαυστικό, κάτι όχι απλά επιθυμητό αλλά αναγκαίο σε συγκεκριμένες ποσότητες, γι αυτό και ο μαζοχιστής υποφέρει όταν τον στερείται και μέσα από αυτό παίρνει την διαφορετική απόλαυση της στέρησης. Αν ήταν ασήμαντος ο οργασμός, τότε η στέρηση του δεν θα είχε κανένα αποτέλεσμα.

    Η συνεχής σχεδόν έκσταση, εκείνη η συνεχιζόμενη για μέρες προ-οργασμική κατάσταση αποκτά επιπλέον αξία, επειδή έχει έστω και ως μακρινή πιθανή απόληξη την κλιμάκωση. Κανείς δεν θα μπορούσε να ζήσει όλη του τη ζωή χωρίς αυτήν. Προσωπικά άμα περάσει μεγάλο διάστημα στέρησης οργασμού, τότε απλά αρχίζω να έχω οργασμούς στον ύπνο μου, σημάδι πως το σώμα μπορεί να φτάσει σε ένα σημείο που αν δεν του προσφέρουμε στο ξύπνιο αυτό που έχει ανάγκη θα το πάρει στον ύπνο, όταν η λογική και ο έλεγχος δεν έχουν καμία θέση.

    Προσωπικά λοιπόν κι εγώ θεωρώ καλύτερο το «λουκουμάκι» εκείνο που προέρχεται από Τον Αφέντη μου, άσχετα βέβαια αν θεωρώ επιπλέον χαρά το δώρο αυτό κι από Άλλους.

    Θεωρώ πως υπάρχουν 3 κατηγορίες οργασμών, τουλάχιστο αναφορικά με μένα.

    1η περίπτωση είναι κάτι που δεν μου έχει συμβεί από τότε που ανακάλυψα τον χώρο, αλλά συνέβαινε παλαιότερα. Είχα ερωτική επιθυμία, έκανα σεξ με κάποιον για τον οποίο πέρα από φιλία δεν υπήρχε κάτι άλλο να μας συνδέει, έκανα σεξ για χάρη του σεξ και απολαμβάνοντας το σεξ, είχα και τους οργασμούς μου, έφευγε η ένταση ένιωθα καλά κι όλα τελείωναν εκεί.

    2η περίπτωση είναι εκείνη στην οποία υπάρχει κάτι παραπάνω. Αυτό που υπάρχει ακόμη και στο bdsm αυνανισμό, η ταυτόχρονη αμιγώς σεξουαλική διέγερση μυαλού και σώματος. Δηλαδή διεγείρουν συγκεκριμένα πράγματα, π.χ. η ένταση στο βλέμμα Του όταν Προκαλεί πόνο, η αίσθηση του πόνου στο σώμα, το ξεπέρασμα φυσικών ορίων κ.ο.κ. ή αν πάμε σε βανίλλα κατάσταση, κάποια role play, παιγνίδια που διεγείρουν ταυτόχρονα το μυαλό αλλά και το σώμα και καταλήγουν στον σωματικό οργασμό.

    Και η 3η εκείνη που προσωπικά εγώ αποκαλώ εγκεφαλική ή διανοητική διέγερση η οποία μπορεί να οδηγήσει σε οργασμό, είναι μια συνεχής κατάσταση ερωτικής διέγερσης, μια προ-οργασμική κατάσταση που διαρκεί για μεγάλο χρονικά διάστημα – χωρίς καμιά φανερή αιτία που να επεξηγεί αυτή την κατάσταση άμεσα. Το μυαλό λειτουργεί με μια διαφορετική συχνότητα από ότι συνήθως και οι αισθήσεις βιώνονται αλλιώτικα.

    Εγκεφαλικός οργασμός είναι η κλιμάκωση αυτής της κατάστασης, όταν έχεις όλα τα αποτελέσματα που θα είχε ένας σωματικός οργασμός, χωρίς να υπάρξει καμία επαφή, κανένα άγγιγμα σε φυσικό επίπεδο.

    Να πω ένα παράδειγμα: Μιλάμε με τον Κύριο μου και μου Περιγράφει πως λειτουργεί ένας δορυφόρος και φτάνω στο σημείο να τρέμω από διέγερση και με μια διαταγή Του να χύνω, χωρίς κανένα σωματικό ερεθισμό ή έστω σεξουαλικού περιεχομένου συζήτηση. Αυτό είναι για μένα ένας κατ εξοχήν εγκεφαλικός οργασμός.
    Πρώτη φορά προσπαθώ επεξηγήσω αυτές τις έννοιες ελπίζω να τα κατάφερα να γίνω κατανοητή.  
     
  5. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    Είναι ο οργασμός ο στόχος του bdsm;
    ΝΑΙ

    Είναι ο οργασμός ο στόχος του bdsm;
    ΟΧΙ

    Μονολεκτικές δεν ήθελες; Πάρε λοιπόν όχι μία, αλλά δύο μονολεκτικές.  

    Εξηγούμαι:
    Αυτό το αρχαίο θέμα δημιουργεί στρατόπεδα εχθρών, για δύο απλούς λόγους.
    1. Γιατί ο καθένας/καθεμιά το καταλαβαίνει ανάλογα με την δική του σεξουαλικότητα, και
    2. γιατί ο ίδιος καθένας/καθεμιά (συνήθως) προσπαθεί να παρουσιάσει τον εαυτό του ως υγιή και γνώστη, εις βάρος συνήθως των 'αντιπάλων' που θα χαρακτηριστούν μη υγιείς και άσχετοι.

    Προσωπικά, μια που η σεξουαλικότητά μου είναι αρκετά έντονη, το bdsm μου είναι γύρω από τον οργασμό. Αυτόν που πήρα, (ή που μου έδινε η Κυρία όσο ήμουν sub), και αυτόν που δεν πήρα ακόμη, αλλά τον 'ψήνω'. Και αυτό το ψήσιμο μπορούσε να κρατήσει μέρες ή βδομάδες.

    Από κει και πέρα, το bdsm δεν είναι μια σειρά κανόνων, αλλά μια περιπετειώδης και συχνά πολύ έντονη περιπλάνηση στο υποσυνείδητο του καθένα και σε ότι κουβαλάει εκεί μέσα.

    Οπότε, ο ένας και μοναδικός κανόνας που έχω να αναφέρω και στο θέμα bdsm/sex είναι:

    ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ, ...ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΤΑ!

    (Το γράφω με κεφαλαία γιατί έτσι πρέπει να γράφεται κάθε κανόνας που σέβεται τον εαυτό του!)

    Ακόμη κι αυτός ο κανόνας βέβαια, στην προέκτασή του, οδηγεί στην αυτοάρνησή του. Δηλαδή, αν κάποιος/α έχει ανάγκη από κανόνες, γιατί για παράδειγμα πανικοβάλλεται από το άγνωστο της περιπέτειας, τότε ο ανωτέρω κανόνας, ισχύοντας γι αυτόν, αναιρείται  

    Στην τελική, αν θέλεις να διαλέξεις με ποιόν/ά ταιριάζεις, βάζεις ένα θέμα με τέτοιο τίτλο και αφού τους δείς να φαγώνονται μεταξύ τους για την ορθοδοξία των κανόνων τους, εσύ πίνοντας τον καφέ σου αποφασίζεις με ποιόν/άν μπορείς να κάνεις χωριό (και bdsm).
     
  6. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    καλά μου παιδιά, πριν από κάθε τι άλλο καλό θα ήταν να θυμηθούμε τα ακόλουθα:
    1. Η λειτουργία της στύσης - και ιδιαίτερα τους φυσιολογικούς παράγοντες που την προκαλούν σε σχέση με το άγχος
    2. Την παλινδρόμηση στο πρωκτικό στάδιο ως παράγοντα και επακόλουθο άγχους
    3. Την έκφραση του πρωκτικού σταδίου οως σαδομαζοχιστική τάση
    4. Την λειτουργία του σαδισμού / μαζοχισμού ως μέσο για την απάλειψη του άγχους
    5. Την λειτουργία της στύσης μέσα στο σαδομαζοχιστικό πλαίσιο.

    Μετά από όλα αυτα τα ερωτήματα που τίθενται και οι απαντήσεις που δόθηκαν ειναι .. μην πω τι είναι!

    ΥΓ Δοκίμασα την φροϋδική ορολογία ... μπορούμε να ακολουθήσουμε το ίδιο πνεύμα και σε οποιαδήποτε άλλη ψυχαναλυτική θεωρία θέλετε, έτσι που αντιρρήσεις επί του τύπου δεν γίνονται (λογικά) δεκτές.
     
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    @lara[E-p], δεν διαφωνώ σε τίποτε από αυτά που λες, εκτός από το σημείο περί υποτίμησης από την πλευρά μου ατόμων που βλέπουν το BDSM διαφορετικά από μένα.

    Επαναλαμβάνω ότι δεν υποτιμώ κανέναν. Διακρίνω διάφορα είδη σχέσεων, άλλα μου κάνουν, και άλλα όχι. Όλοι έτσι δεν το κάνουν; Ουδεμία συγκατάβαση από την πλευρά μου, ούτε για φετιχιστές, ούτε για αυνανιστικές σχέσεις. Δεν με ενδιαφέρει εφόσον δεν με ενοχλούν. Κοιτάω την δουλειά μου. Έχω την δυνατότητα της διάκρισης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι περιφρονώ την διαφορετικότητα.

    Επαναλαμβάνω ότι για μένα ο οργασμός δεν είναι ο στόχος του BDSM. Είχα (και έχω) οργασμούς και χωρίς το BDSM. Μέσα στο BDSM ο οργασμός και το σεξ έχουν τη θέση τους, για άλλους περισσότερο, για άλλους λιγότερο, για άλλους καθόλου. Θεωρώ την άποψή μου, όπως είπα, σωστή για μένα. Δεν με ενδιαφέρει εάν κάποιος κατανοεί την οπτική μου γωνία ή όχι. Δεν με αφορά σε τί είδους σχέσεις εμπίπτουν όσοι δεν την κατανοούν. Δεν είμαι σε θέση να κάνω τέτοιες κρίσεις για αγνώστους, δεν έχω αρκετά δεδομένα στη διάθεσή μου. Όταν έχω αρκετά δεδομένα, κρίνω και διακρίνω. Ευελπιστώ ότι δεν υποτιμώ αυτούς που κατά την άποψή μου κάνουν μπουρδίτσες, όπως ευελπιστώ ότι θα συνεχίσω να προσέχω ώστε να μην κάνω εγώ μπουρδίτσες. Άλλο "είσαι μαλάκας" και άλλο "αυτό που κάνεις, κατ' εμέ είναι μπούρδα, οπότε εγώ δεν θα το κάνω." Εάν υπήρχε Θεός (πέραν του Κυρίου μου εννοώ) θα του ζητούσα το εξής: "Θεέ μου, δώσε μου δύναμη διάκρισης". Τίποτε άλλο.

    Δεν καταλαβαίνω τί εννοείς "ανώτερο" και "κατώτερο" BDSM. Επίσης δεν κατανοώ τί είναι το πρότυπο σκλάβας, που αναφέρεις τόσο συχνά στα ποστ σου. Γιατι λες συνέχεια ότι δεν υπάρχει, αφού ποτέ κανένας δεν είπε ότι υπάρχει; Μπορείς να εξηγήσεις τι εννοείς;
     
  8. amixanos

    amixanos New Member

    Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    Βεβαίως και είναι για εμένα ,ως στόχος βέβαια.....
    γιατί δυστυχός ακόμα δεν έχω εμπειρία!!!
     
  9. Christos70

    Christos70 Regular Member

    Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    Α) Εχεις δικιο για τις απόψεις του νηματοθέτη
    Β)Ησουνα απόλυτα κατανοητή στον καλοπροαίρετο αναγνώστη (Κουκ)lara ΜΟΥ
    Γ)Πραγματικά έμεινα έκπληκτος απο το τελευταίο κομματι, είμαι λίγο άπιστος Θωμας (με άτομα που δεν τα έχω μπροστά μου ζωντανα, για να αντιληφθώ και την δόνηση του λόγου τους, και έτσι, να αξιολογήσω ολοκληρωμένα αυτό που λένε)ειλικρινα (αν ειναι non medical case)
    νομίζω οτι υπερβαινει την αντιληπτική μου ικανότητα...
     
  10. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    @dora συνεχίζει να με ενοχλεί η αναφορά σου σε "αυνανιστικές σχέσεις". Δεν είναι αυνανιστικές οι σχέσεις στις οποίες υπάρχει και σεξ, όπως δεν είναι αυνανιστήρες οι Κυρίαρχοι που συνουσιάζονται με τις σκλάβες τους. Αν εσύ θεωρείς πως με αυτή σου την έκφραση δεν υποτιμάς κανένα, εγώ διαφωνώ.
    Δεν λέω πως επίτηδες προσπαθείς να υποτιμήσεις, όταν επαναλαμβάνεις πως δεν υπάρχει τέτοια διάθεση, αλλά δεν παύει από το να ακούγεται στ αυτιά μου ως τέτοιο, από όποια γωνία κι αν το δω.

    Ανώτερο και κατώτερο bdsm δεν υπάρχει, υπάρχει το διαφορετικό, απλά εσύ όταν αναφέρεσαι σε ότι προσωπικά ασπάζεσαι την κάθε δεδομένη περίοδο που γράφεις, αναφέρεσαι στο δικό σου με τόνους και εκφράσεις που αφήνουν την αίσθηση πως το δικό σου είναι ότι πνευματικότερο, ότι ορθότερο, ότι "ανώτερο", το μοναδικό ορθό bdsm και όλα τα υπόλοιπα είναι φετιχιστικα, αυνανιστικα και ελαφρώς kinky.
    Αντιλαμβάνομαι πως η κάθε μία από μας, θεωρεί Τον Αφέντη της Τον Τελειότερο, Τον πιο Σωστό, Τον πιο Υπέροχο κ.ο.κ. και θέλω να πιστεύω πως όντος για την κάθε μία από μας έτσι είναι, Είναι ακριβώς ο Τελειότερος για μας τις ίδιες κι αυτό το μοναδικό το οποίο η κάθε μία από μας είναι και γίνεται. Αυτό δεν σημαίνει πως Ο Τέλειος για ΜΑΣ Αφέντης μας, είναι και Τέλειος για όλες τις άλλες και Σωστός για όλες τις άλλες και όσα Λέει οφείλουν να είναι ευαγγέλιο και για ολες τις άλλες.

    Το πρότυπο δε σκλάβας, το οποίο αν υπάρχει είναι σε απόλυτα γενικευμένες περιγραφές και στην τελική είναι εκείνο το πρότυπο που ο Κάθε Αφέντης Επιθυμεί για την δικιά του σκλάβα, αλλά δεν είναι οποιοδήποτε πρότυπο προσπαθεί να προπαγανδίσει οποιοσδήποτε ως θέσφατο, ως παγκόσμια μοναδική αλήθεια ή όπως υπέροχα εξέφρασε Ο Κύριος DragonPrince

    Δεν λέω πως οι απόψεις σου είναι λανθασμένες, δεν λέω πως οι δικές μου είναι σωστότερες, απλά λέω πως όπως εγώ σέβομαι το δικαίωμα σου να έχεις απόψεις χωρίς να προσπαθώ να υποτιμήσω τις επιλογές σου χωρίς να τις χαρακτηρίζω με διάφορα επίθετα - όχι επειδή δεν μπορώ ή δεν έχω την ικανότητα να βρω επίθετα που να τις χαρακτηρίζουν, αλλά από σεβασμό και ανοχή στη διαφορετικότητα μας- θεωρώ φυσικό να μην δέχομαι να αναφέρεται επανειλημμένα ο οποιοσδήποτε σε μέρος της σχέσης μου και των σχέσεων τόσων άλλων υποτακτικών και σκλάβων που εμπεριέχουν σωματική επαφή, ως αυνανιστικές σχέσεις και τους Κύριους μας ως αυνανιστήρες, μόνο και μόνο επειδή εσύ έτσι τις αντιλαμβάνεσαι μέσα στο μικροκοσμο σου.


    @Cristos70 οι απόψεις σου αν και μοιάζουν να διαφέρουν από τις δικές μου, δεν παύουν να είναι σεβαστές. Μεγάλη, τεράστια ομπρέλλα το bdsm μας χωράει όλους θέλω να πιστεύω.
    Όσο για το Γ... εξηγείται εύκολα. Ανάμεσα στα πολλά μου φετίχ, με διεγείρουν απίστευτα οι πολύ Ευφιείς Άντρες, έτσι όταν μου λένε πράγματα που αναγκάζουν το μυαλό μου να λειτουργήσει με ψηλότερη συχνότητα από ότι χρειάζεται στις συνηθισμένες καθημερινές αλληλεπιδράσεις μου με άλλους ή/και ασχολίες μου, όπως στο παράδειγμα που είχα δώσει, η ανάλυση της λειτουργίας του δορυφόρου, που για να μπορέσω να αντιληφθώ χρειάστηκε να βάλω μπροστά τις βοηθητικές ταχύτητες του εγκεφάλου μου, διεγείρομαι διανοητικά και αυτό βέβαια έχει λόγω του φετίχ μου επιρροή στο σώμα μου. Τώρα για το ότι μπορώ να έρθω και σε οργασμό όταν πάλλομαι και στάζω ολόκληρη ήδη, με την εντολή Του, χωρίς σωματική επαφή δεν νομίζω να είναι κάτι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο, οι πλείστες σκλάβες που έχουν ταλέντο τσούλας το οποίο έχει μέσα από την εκπαίδευση εξελιχθεί, είναι ικανές να το πετυγχαίνουν εύκολα σχετικά. Ομολογώ πως ο οργασμός αυτός διαφέρει από εκείνον που προκαλείται από τη σωματική επαφή, άσχετα αν και σε αυτόν στην τελική το σώμα αντιδρά.  
    Είμαι στη διάθεση σου για περισσότερες επεξηγήσεις, αν και όπως λένε μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις.   Ίσως σου τύχει κάποια στιγμή να γίνεις μάρτυρας σε κάτι ανάλογο, προσωπικά στο εύχομαι.  
     
    Last edited: 19 Οκτωβρίου 2009
  11. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    Πού το είδες βρε παιδί μου να το λέω αυτό; Και σε ενόχλησε κιόλας...

    Επαναλαμβάνω τις απόψεις μου επί του ερωτήματος (για τελευταία φορά):

    Ο οργασμός είναι ο στόχος του σεξ και του αυνανισμού (κατά μόνας ή με παρέα). Όποιος θέλει να χύσει, κάνει έρωτα ή αυνανίζεται. Ποιος ο λόγος να κάνει BDSM; (Με άλλα λόγια, ο στόχος του BDSM είναι διαφορετικός, κατά την άποψή μου. Δεν σημαίνει ότι το BDSM δεν συμπεριλαμβάνει σεξ, αυνανισμό ή οργασμούς).

    Θεωρώ το αυνανιστικό BDSM αυνανισμό, και έχω δικαίωμα να έχω αυτή την άποψη και να την στηρίζω με λογικά επιχειρήματα. Δεν κρίνω τον φετιχιστή που θα κλειστεί με ένα παπούτσι σε ένα δωμάτιο και θα χύσει πάνω σε αυτό [αυνανισμός], όπως δεν κρίνω το Υ που θα χρησιμοποιήσει τον Κ ως αυνανιστήρα [χρήση ενός Κ ως ρόλου, με μόνο στόχο τον οργασμό, αδιαφορώντας πλήρως για οτιδήποτε άλλο πέραν του οργασμού του Υ]. Ο καθένας λειτουργεί σύμφωνα με τις επιθυμίες του, τους στόχους του, τις δυνατότητές του, καθώς και σύμφωνα με τα άτομα που βρίσκει στο διάβα του και το καθοδηγούν ή όχι [πού ακριβώς είναι η υποτίμηση; Και σε τί έχω άδικο;]

    Ο Κυρίαρχος πάντα φροντίζει ώστε να εξαλείφεται η αυνανιστική στάση και να ξεφεύγει η σχέση μακριά από μία επιφανειακή ενασχόληση με το αντικείμενο, του τύπου "έχυσα, άρα όλα καλά" [δεν υποτιμώ όσους ασχολούνται επιφανειακά με το BDSM για να χύνουν και να "περνάνε καλά". Είναι δικαίωμά τους. Πιστεύω ότι οι Κ δεν ασχολούνται μαζί τους και ιδιαίτερα. Δεν έχει και πολύ νόημα, τί τους νοιάζει αν θα χύσει ο άλλος ή όχι; Άποψή μου.] Περισσότερο ενισχύεται, κατά την άποψή μου, η στάση του ατόμου vis-a-vis του εαυτού του και της ύπαρξης, ως μία βαθύτατη αποδοχή όλου του πανηγυριού της ζωής και του ανθρώπινου ψυχισμού, έτσι ώστε ο οργασμός να αποκτήσει το νόημα που του αξίζει. To νόημα και η θέση του οργασμού μέσα στο σχήμα πραγμάτων του καθενός δύναται να ποικίλλει, ανάλογα τον Κ και ανάλογα το Υ. Σίγουρα, ποτέ ο οργασμός ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να είναι το Α και το Ω σε μία σχέση BDSM.['Αποψή μου, αλλά δεν βλέπω πού υποτιμώ κάποιον και γιατί εγώ δεν δικαιούμαι να καταθέτω το πώς βλέπω τις BDSM σχέσεις, εφόσον τέθηκε το ερώτημα.]

    Για να λύσω κάθε παρεξήγηση σχετικά με το τί εννοώ - λες και είπα τίποτα δύσκολο - δηλώνω ότι είμαι στη BDSM σχέση μου όχι με σκοπό να έχω οργασμούς, γιατί αυτούς τους είχα και πριν, χωρίς BDSM, τους έχω και τώρα ενίοτε, χωρίς BDSM. Το BDSM είναι για μένα ένας τρόπος να σχετίζομαι με έναν άνθρωπο, τον Κ μου, σε μία σχέση της οποίας η μορφή μου χαρίζει την πλήρωση, την αίσθηση ασφάλειας, μία μόνιμη αίσθηση ευδαιμονίας, γαλήνης, ισορροπίας, και διέγερσης. Η σχέση μου είναι η προϋπόθεση για να ζω ήρεμα και ισορροπημένα, είναι η βάση πάνω στην οποία στηρίζω την ζωή μου, την ταυτότητά μου και το κέφι μου για τη ζωή. Είναι το παν. Ο Κ είναι το παν, γιατί η σχέση είναι με τον συγκεκριμένο Κ και όχι με τον μπακάλη μου. Δεν είναι ο οργασμός το παν. Ο οργασμός έχει βρει τη θέση που του αξίζει μέσα στο σχήμα αυτό. Όταν έχω, είναι ωραιότατος. Έχω συχνά. Κάνω και σεξ, αρκετά συχνά (εκτός όταν είμαι τιμωρία, λολ) με τον ερωτικό μου σύντροφο και είναι πολύ ωραίο (ωραίο είναι η λάθος λέξη, είναι WOW).

    Ελπίζω να μην υπάρχει καμία αμφιβολία περί του λόγου που τα αναφέρω όλα αυτά. Απαντώ στην ερώτηση του νήματος. Ο στόχος μου δεν είναι να "την πω" σε κανέναν". Εδώ είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων. Δεν μου προξενεί δε καμία εντύπωση ότι η πλειοψηφία των "έξω" θεωρούν ότι ο οργασμός είναι το Α και το Ω αυτών των σχέσεων. Πρέπει κάθε φορά που διατυπώνω την άποψή μου να λέω ότι δεν το κάνω με περιφρόνηση ή υποτίμηση; Λοιπόν, δεν το κάνω με περιφρόνηση ή υποτίμηση. Δεν είμαι δα και τόσο σπουδαία ώστε να βαρύνει η γνώμη μου περισσότερο από αυτή των άλλων. Εξάλλου, ο καθένας έχει το στυλ του. Το δικό μου αυτό είναι. Και ποιος νοιάζεται;

    Δεν μπορώ να αλλάξω τον κόσμο. Εάν κάποιος κάνει ελαφρώς kinky σεξ, ή είναι φετιχιστής ή αυνανίζεται πάνω σε άλλους (και μιλούμε ασφαλώς για εκατομμύρια ανθρώπων) σίγουρα δεν φταίω εγώ γι αυτό. Δεν το θεωρώ κατώτερο, απλά δεν μου κάνει ως στόχος, ως τρόπος ζωής, ως η "βάση" της ζωής μου. (Έχω κι εγώ φετίχ, ξέρεις, κάνω και kinky σεξ, αυνανίζομαι κιόλας, αλλά όλα αυτά δεν αποτελούν προτεραιότητα.)

    Επίσης δεν μπορώ να κάνω τίποτε για να σε βοηθήσω με την αίσθηση που αποκομίζεις από το περιβάλλον σου. Εάν όμως μου υποδείξεις ποιές εκφράσεις μου σε ενόχλησαν, ευχαρίστως να τις αποσύρω.

    Θα σου πω κάτι, lara[E-p], με πάσα ειλικρίνεια, και πάρτο όπως θέλεις. Η αίσθηση στην οποία αναφέρεσαι, αποτελεί τμήμα μεγάλου αριθμού των ποστ σου προς άλλες γυναίκες συνομιλήτριες. Εάν ανατρέξεις στα ποστ σου, θα το παρατηρήσεις και εσύ. Δεν πιστεύω πως όλες είχαν την διάθεση να "σου την πουν". Εάν ναι, τότε πρέπει να υπάρχει συνομωσία εναντίον της lara[E-p]. Δεν αντελήφθην κάτι τέτοιο. Η γνώμη σου είναι πάντα σεβαστή και εμπεριστατωμένη. Εάν δεν υπήρχαν και οι αιχμές κατά φανταστικών αιχμών, θα έλεγα ότι εσύ - ναι, το πιστεύω - είσαι ένα εξαιρετικό πρότυπο σκλάβας, αν ήθελε κάποιος να υποστηρίξει ότι είναι δυνατόν να υπάρχει κάτι τέτοιο. Εν πάση περιπτώσει, είσαι πολύ κοντά, κατά την άποψή μου.

    Πάγια θέση σου, στα περισσότερα από τα ποστ σου. Αυτό εννοώ. Ότι αποτελεί μόνιμη σχεδόν επωδό. Και δεν κατανοώ το γιατί. Συγκρίσεις αυτού του είδους είναι άραγε θεμιτές; Έχουν νόημα; Το ότι μπορεί κάποια να διδάξει, να λειτουργήσει ως μέντορας, να προσφέρει σημαντικές προεκτάσεις σε ερωτήματα που απασχολούν τον χώρο μας, είναι βέβαιο. Και κάποια πράγματα όντως ισχύουν πάντα, είτε το θέλουμε είτε όχι. Κάποιες (και κάποιοι) ξέρουν καλά τους γενικούς κανόνες του "παιχνιδιού" αν το δούμε ως παιχνίδι - που δεν είναι. Αλλά ποια αναρωτήθηκε ποτέ αν είναι η ίδια πρότυπο, μέντορας, διδασκάλισσα ή γνώστης; Σίγουρα όχι εγώ πάντως. Μπρρ...το φαντάζεσαι;   Αλλά δεν βλέπω και καμία που να το επιθυμεί αυτό. Είσαι η μόνη που συνέχεια μιλάει για πρότυπα και την ανάγκη να μην έχουμε. Ε δεν έχουμε. (Εάν είχαμε, θα ήσουν, όπως είπα, η καλύτερη υποψήφια. Και δεν κάνω πλάκα.)

    Εξήγησα τι εννοώ αυνανιστικό BDSM. Τα συμπεράσματά σου περί σχέσεων που είναι αυνανιστικές όταν εμπεριέχουν σωματική επαφή είναι εντελώς αυθαίρετα. Κι εγώ έχω σωματική επαφή, αλλά δεν είναι ο στόχος της σχέσης μου. Αυτό ήταν και το ερώτημα του νήματος, όχι το αν έχουμε σωματική επαφή.

    Δεν βλέπω πώς τα κατάφερες να συμπεριλάβεις τον εαυτό σου μέσα στις αυνανιστικές σχέσεις, όπως τις περιέγραψα. Από ότι ξέρω είσαι female slave. Και από τον τρόπο με τον οποίο μιλάς για τη σχέση σου, μόνο αυνανιστική δεν είναι. Οι slaves δεν κάνουν αυνανιστικές σχέσεις, εξ ορισμού.

    Σε ποια επίθετα που χρησιμοποίησα αναφέρεσαι; Και τι εννοείς μικρόκοσμο;
     
  12. Christos70

    Christos70 Regular Member

    Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    (Kουκ)lara μου σε γουστάρω τρελλά ,το ίδιο και τις τοποθετήσεις σου(συνήθως επι του πρακτέου, και ουχι επι του ιδεατου!) Πιθανότητα γιατί μαλλον εσυ περιγράφεις αυτό που πραγματικά ζεις, σε αντιθεση με άλλουσ που περιγραφουν αυτό που εχουν στο νου τους ή ευελπιστουν οτι θα ζήσουν ή εχουν την εντύπωση οτι μπορει να βιωθει ή πιασ'το αυγό και κούρευτο
    That being said...
    Ναι θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα και περιμένω απο σενα να απαντήσεις με το γνωστο σου ειλικρινη και ευδιακριτο τροπο

    Ειχες ποτε εμπειρία με άλλον Μ στο παρελθόν? Είχες προτάσεις-επιλογές
    Πως ξεκινησατε με τον τωρινό άντρα σου, ειχατε ΒΔΣΜ σχέση και πριν παντρευτείτε ή αυτή σας βγηκε μετα?
    Σε εχει 'δανεισει' ποτέ σε άλλον Μ? ή έχεις παει εσυ με άλλον Μ(αν σου επιτρεποταν),θα ήθελες να πας?
    Θα πηγαινες αν σου επιβαλλοταν?
    Θα δεχόσουν και 2η ή 3η Υ στη σχεση ή στο σπίτι σου να ζειτε όλοι μαζί?
    Θα δεχοσουν 2ο ή 3ο Μ αν αυτό σου επιβαλλοταν?
    Θα τον παράταγες αν οι απαιτήσεις του γίνονταν υπερβολικές ή αν το γύριζε στη βανιλινη?
    Θα έκανες Beastiality αν σου επιβαλλοταν
    Where do you draw the line?
    Κάνετε sessions και με άλλα ζευγαρια? Swinging περιλαμβάνεται?
    Υπαρχει σεσσιον που λες απο μέσα σου 'μπα! μάπα το καρπουζι σημερα?'
    υπαρχει σεσσιον που το λεει αυτός (εξωτερικα)?
    Παρακολουθειτε ταινίες μαζι με Σ/Μ περιεχόμενο?
    Που λαμβανουν χώρα τα σεσσιον?
    ειστε του ορίου ή των άκρων?
    Εχεις τραυματιστει ποτε κατα τη διαρκεια? Αυτός?

    Ειναι όλα καλοπροαίρετα (πιθανότατα ατάκτως ερριμένα) απάντα οποια γουσταρεις εσυ no (other) questions asked
    ΣΤο εγκεφαλικό δεν θα επιμείνω, γιατί βιωματικες καταστάσεις δεν περιγράφονται με λογο μιας και υπερβαίνουν την Νόηση

    Επισης αν θες να με ρωτήσεις τίποτα, ρώτα με βρε! μη ντρέπεσαι...