Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Christos70, στις 15 Οκτωβρίου 2009.

  1. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    /me γελά με την καρδιά της.

    Αναφερόμουν στο θέμα του συγκεκριμένου νήματος, όταν είπα πως είμαι στη διάθεση σου για περισσότερες επεξηγήσεις.
    Όσο για τα ερωτήματα που θέτεις "με το γνωστο μου ειλικρινη και ευδιακριτο τροπο" θα πρέπει να σου πω, πάσο.
    Μου ζητάς λίγο-πολύ να σου πω μέσα σ' ένα ποστ περιληπτικά, πράγματα που μου πήραν χρόνια και 2.500 ποστς, γιά να τα γράψω, τουλάχιστο όσα επιθυμούσα να μοιραστώ με όλο το φόρουμ.
    Αναρωτιέμαι μήπως θα ήταν καλύτερο να διαβάσεις λίγο τα παλιότερα νήματα,όπου το πιθανότερο να βρεις αρκετές από τις απαντήσεις που ζητάς, διάσπαρτες βέβαια, αλλά επί τη ευκαιρία θα διαβάσεις κι άλλα πολλά πράγματα, πολύ ενδιαφέροντα?...
     
  2. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    @dora, δεν νομίζω να έγινε κατανοητό αυτό που προσπαθούσα να πω, ίσως ο διαφορετικός τρόπος γραφής μας να δυσκολεύει τη μια να κατανοήσει τι λέει η άλλη, δεν ξέρω πια τι να υποθέσω άλλο.
    Σε όλα σχεδόν σε όσα αναφέρεσαι έχω ήδη απαντήσει. Ακόμα και στους λόγους για τους οποίους επαναλαμβάνω όσα λες πως επαναλαμβάνω.

    Πραγματικά όσα είχα να πω στο συγκεκριμένο θέμα τα έχω ήδη πει, λυπάμαι που απέτυχα να τα πω με τρόπο πιο αντιληπτό.

    Δεν είπα πως θεωρώ στόχο του Ms τον οργασμό, αλλά ένα σημαντικό απολαυστικό κομμάτι του όλου, είτε προέρχεται μέσα από σωματική επαφή, είτε μέσα από τον πόνο – γιατί ένας άλλος τρόπος επίτευξης οργασμού, πέραν της ερωτικής επαφής ή του αυνανισμού για μια μεγάλη μερίδα, είναι και ο πόνος, όπως είναι και μια απλή διαταγή, είναι και ένα σωρό άλλες πρακτικές εξευτελισμού και ταπείνωσης και δημόσιας έκθεσης κ.ο.κ.

    Μπορεί παλιά να είχα οργασμούς και χωρίς αυτά, αλλά εκείνοι οι οργασμοί ήταν καθαρά σωματικοί και η όποια διέγερση σταματούσε ακριβώς εκεί που ξεψύχιζε η τελευταία σύσπαση. Κάποια στιγμή τέτοιου είδους οργασμοί έπαψαν καν να συμβαίνουν, για τον απλό λόγο πως δεν διεγειρόμουν μέσα από τις βανίλλα πρακτικές αρκετά ώστε να φτάσω εκεί. Δεν μπορώ πλέον να φτάσω σε οργασμό με σκέτο σεξ. Γι αυτό και από καιρό προτιμώ να μείνω χωρίς σεξ, παρά να το κάνω. Γι αυτό κάνω bdsm ανάμεσα σε άλλα, επειδή διεγείρομαι διαφορετικά, εντονότερα και έχω καλύτερους οργασμούς. Επειδή με καυλώνει να κάνω bdsm και όχι κέντημα ή ψητά παϊδάκια ή σκέτο βανιλλα σεξ.
    Αυτή είναι η δική μου θέση, πάντα αυτή ήταν στο συγκεκριμένο θέμα.

    Κι όπως είπα και σε άλλο νήμα, θα μπορούσα να έχω μια χωρίς σεξ σχέση, ακριβώς επειδή έχω οργασμούς με τόσους άλλους διαφορετικούς τρόπους. Αλλά αν μπορώ να έχω ΚΑΙ αυτό, γιατί όχι? Δεν νιώθω να μειώνει σε τίποτα ούτε την υποτακτικότητα μου, ούτε την πνευματικότητα της σχέσης, ούτε την ταυτότητα την δική μου, ούτε εκείνην Του Αφέντη μου, ούτε την ισορροπία της ροής ελέγχου.

    Μικρόκοσμο ονομάζω το μέρος του κόσμου εκείνο που αφορά μόνο το ίδιο το άτομο και όσους επιλέγει να συμπεριλάβει σ αυτόν. Ο καθένας μας έχει από έναν. Σ αυτόν μπορούν να λειτουργούν διαφορετικοί νόμοι από ότι στον μακρόκοσμο μέσα στον οποίο αλληλεπιδρούμε ολοι μεταξύ μας.

    Υ.Γ. Πουθενά δεν εξέλαβα οτιδήποτε είπες, ως προσωπική αιχμή προς εμένα, αλλά ως αιχμή προς όλες τις υπόλοιπες υποτακτικές ή σκλάβες οι οποίες θεωρούν σημαντικό κομμάτι της σχέσης τους και ένα από τους λόγους που κάνουν bdsm ή ακόμα στόχο του δικού τους bdsm τον οργασμό. Κάποιες εξ αυτών δεν γράφουν για πολλούς και διάφορους λόγους και ένιωσα πως είναι υποχρέωση μου να υποστηρίξω και το δικό τους δικαίωμα να κάνουν bdsm, όπως το νιώθουν, με τους τρόπους που το νιώθουν, χωρίς να χρειάζεται να αισθανθούν πως αυτό τις κάνει χειρότερες ή πως θα έπρεπε να πάψουν να κάνουν bdsm και να το ρίξουν στο σεξ και τον αυνανισμό, επειδή εσύ θεωρείς πως δεν υπάρχει λόγος να κάνει κάποιος bdsm αν έχει ως στόχο τον οργασμό και έχεις την μοναδική ικανότητα αυτά που λες να ακούγονται ως τσιτάτες από κάποιο ευαγγέλιο του bdsm. Προσωπικά μαζί σου δεν έχω κανένα πρόβλημα ότι κι αν γράφεις. 

    Υ.Γ.2 Για το πνευματικό κομμάτι του bdsm όπως το αντιλαμβάνομαι έχω γράψει παλιά εδώ: https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/t4953/#post59036
     
    Last edited: 19 Οκτωβρίου 2009
  3. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    [quote='lara[E-p];283718'Όσο για το Γ... εξηγείται εύκολα. Ανάμεσα στα πολλά μου φετίχ, με διεγείρουν απίστευτα οι πολύ Ευφιείς Άντρες, έτσι όταν μου λένε πράγματα που αναγκάζουν το μυαλό μου να λειτουργήσει με ψηλότερη συχνότητα από ότι χρειάζεται στις συνηθισμένες καθημερινές αλληλεπιδράσεις μου με άλλους ή/και ασχολίες μου, όπως στο παράδειγμα που είχα δώσει, η ανάλυση της λειτουργίας του δορυφόρου, που για να μπορέσω να αντιληφθώ χρειάστηκε να βάλω μπροστά τις βοηθητικές ταχύτητες του εγκεφάλου μου, διεγείρομαι διανοητικά και αυτό βέβαια έχει λόγω του φετίχ μου επιρροή στο σώμα μου. Τώρα για το ότι μπορώ να έρθω και σε οργασμό όταν πάλλομαι και στάζω ολόκληρη ήδη, με την εντολή Του, χωρίς σωματική επαφή δεν νομίζω να είναι κάτι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο, οι πλείστες σκλάβες που έχουν ταλέντο τσούλας το οποίο έχει μέσα από την εκπαίδευση εξελιχθεί, είναι ικανές να το πετυγχαίνουν εύκολα σχετικά. Ομολογώ πως ο οργασμός αυτός διαφέρει από εκείνον που προκαλείται από τη σωματική επαφή, άσχετα αν και σε αυτόν στην τελική το σώμα αντιδρά.  
    Είμαι στη διάθεση σου για περισσότερες επεξηγήσεις, αν και όπως λένε μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις.   Ίσως σου τύχει κάποια στιγμή να γίνεις μάρτυρας σε κάτι ανάλογο, προσωπικά στο εύχομαι.  [/quote]



    Λαρα να ξεκαθαρισω απ'την αρχη οτι δεν παω να σου τη βγω ουτε να αμφισβητησω οτι βιωνεις, απλα κανω μια προσπαθεια να καταλαβω.
    Σε εξιταρουν, λες, οι ευφυεις ανδρες.Ομως,για να σου εξηγησει καποιος πως δουλευει ο δορυφορος,δεν χρειαζεται να ειναι ευφυης,απαιτειται να ειναι γνωστης του αντικειμενου.(με διπλωμα η χωρις,αδιαφορο).Και γω μπορω να κατσω με τις ωρες να σου εξηγω πως και γιατι η μετφορμινη ριχνει τα επιπεδα σακχαρου στους διαβητικους,αυτο δεν με κανει ευφυη αφ'ενος, αμφιβαλλω κατα ποσον μπορει να σε φερει σε κατασταση εγκεφαλικου οργασμου αφ'ετερου...
    Μηπως ειναι κατι αλλο;

    Υποψιαζομαι πως η λατρεια( ; ) η αγαπη(; ) η αφοσιωση ( ; ) - βαλε η συμπληρωσε οτι θελεις - προς τον Κυριο σου ειναι αυτο που δρα καταλυτικα στην ενεργοποιηση του οποιου φετιχ (οχι ευφυιας παντως) αλλα και δυναμικα ωστε να μετουσιωνεις σε σεξουαλικη διεγερση και κορυφωση αυτη τη διαδικασια που περιγραφεις.
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    Αντιλαμβάνομαι πως δεν προσπαθείς να μου την "πεις" αλλά να κατανοήσεις καλύτερα το φαινόμενο που περιγράφω.  
    Θα προσπαθήσω να γίνω πιο συγκεκριμένη.

    Σίγουρα όλα όσα αναφέρεις παίζουν ρόλο, ίσως να παίζουν κι άλλα ρόλο που δεν έχω εντοπίσει, αλλά αφενός τυγχάνει να Είναι Ο Κύριος μου ένας από τους Ευφυέστερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και αφετέρου τα βίτσια μου είναι συγκεκριμένα, δηλαδή με εξιτάρει ο μαθηματικός τρόπος σκέψης, αλλά και η ικανότητα Του να επεξηγεί κατανοητά έννοιες και θεωρίες οι οποίες μου ήταν άγνωστες, αλλά άνηκαν σε συγκεκριμένη κατηγορία, εκείνην που μπορεί να με διεγείρει. Αν μου διάβαζε τον τσελεμεντέ δεν νομίζω να ένιωθα κάποια διέγερση όση αγάπη και αφοσίωση και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσα εκεί να συμπληρώσω.
    Αναγνωρίζω ως ευφυΐα που με εξιτάρει εκείνη που με μετρήσιμα μεγέθη ανήκει στην νοημοσύνη ατόμων που θα μπορούσαν να ανήκουν στη Μένσα και αυτή είναι μια πολύ μικρή κατηγορία της τάξης του 2% του πλανήτη ολόκληρου.
    Οπότε δεν αφορά την γνώση καθ αυτή, ή ακόμη την ικανότητα μετάδοσης της, που αναμφισβήτητα είναι σημαντική, αλλά το μέγεθος της ίδιας της ικανότητας αντίληψης συγκεκριμένων θεμάτων και το βάθος αυτής της αντίληψης.
    Δεν μπορούν όλοι να ασχολούνται με θεωρητική Φυσική ή με Αστροφυσική, ακόμη κι αν είναι πανέξυπνοι και ικανοί σε άλλους τομείς. Χρειάζεται συγκεκριμένο είδος νοημοσύνης. Κι εκείνο το είδος είναι εκείνο που με εξιτάρει.

    Υ.Γ. Δεν περιμένω να γίνει κατανοητός από όλους η "διαστροφή" ή η "ανωμαλία" μου η συγκεκριμένη.
    Μου θυμίζει λίγο η όλη συζήτηση επ αυτού το θέμα του squirting, που όσοι δεν το βίωσαν αμφισβητούσαν την ύπαρξη του.
    Προσωπικά δεν με νοιάζει αν κάποιος κατανοεί ή αποδέχεται το φαινόμενο αυτό, το οποία προσπάθησα να περιγράψω όσο καλύτερα μπορώ, μου αρκεί που το ζω και το απολαμβάνω. Και ναι μεν έχω την ανάγκη να αναλύω και να κατανοώ με τη λογική, γιατί με διεγείρει ότι με διεγείρει, αλλά είναι τόσα πολλά που αναγκαστικά κάποια απ αυτά τα αφήνω ως έχουν, χωρίς να το ψάχνω πάρα πέρα. Αυτό είναι ένα απ αυτά.
     
  5. danai

    danai Regular Member

    Απάντηση: Re: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    Λίγα λόγια και καλά.  
    (Την ευχαρίστηση δεν την ορίζουν τρίτοι)
     
  6. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?


    Chistos, κατ΄αρχάς θα πρέπει να σου πω ότι σε πάω με 1000 γιατί τα λες χύμα στα ίσια και χτυπάς εκεί που πονάει πολλούς/ές από εδώ μέσα γράφοντας στα πα..ρια σου τις όποιες επιθετικές αντιδράσεις αυτών που έχουν την μύγα... Χαίρομαι που δεν φιλοσοφείς και δεν κάνεις τον γνώστη των πάντων, απλά γράφεις αυτά που πιστεύεις και ας είναι και πικρές αλήθειες (ρε συ, μπας και σου κόλλησα το μικρόβιο ή είσαι κλώνος μου;... ).

    Θα σου μιλήσω τώρα για τα "ανθρωπάκια" (όπως τα αποκαλείς) που σου αρέσει να τα μπινελικώνεις. Βρε Χρήστο, ας τα ιντερκαημένα να ζουν στον κόσμο τους, αυτόν της θεωρίας και της φιλοσοφίας τους. Ή, τέλος πάντων, αν θέλεις να τα μπινελικώσεις, κάν΄το πιο καλλιτεχνικά... μιλώντας γενικά και ποτέ προσωπικά προς κάποιον/α. Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο: τα "ανθρωπάκια" που έχουν την μύγα και το μόνο που μπορούν να κάνουν σεξουαλικά είναι να "χύνουν" με τα δάκτυλα στο πληκτρολόγιο...θα βγουν στην επιφάνεια και θα δεχθείς την φιλοσοφική τους επίθεση.

    Στην συνέχεια θα σε βρίσουν αλλά, ξέρεις, επειδή θέλουν να το παίξουν και κάποιου επιπέδου, οι βρισιές θα είναι καμουφλαρισμένες (τραβεστί βρισιές...). Φίλε, τα "ανθρωπάκια" αυτά θα στην λένε χωρίς να μιλάς γι΄αυτούς προσωπικά. Επειδή γνωρίζουν το πρόβλημά τους, ξέρουν για ποιον κτυπάει η καμπάνα και έτσι αρχίζουν την επίθεση. Μάλιστα, έχουν αναπτύξει τέτοιο ταλέντο στον γραπτό λόγο ώστε πραγματικά χάνεις την μπάλα...(Θα έχεις ακούσει φυσικά ότι όποιος χάνει μια αίσθηση αναπτύσσει περισσότερο μια άλλη, π.χ. ο τυφλός αναπτύσσει την αφή.)

    Έτσι λοιπόν συμβαίνει με τα προβληματικά "ανθρωπάκια" (δεν είναι κακό που είναι προβληματικά, στον καθένα μας μπορεί να συμβεί - κακό είναι που κάνουν επίθεση σ΄αυτούς που γράφουν αλήθειες). Κατά συνέπεια, αφού η πράξη γι΄αυτούς/ές είναι όνειρο θερινής νυκτός, αναπτύσσουν την θεωρία επί 24ώρου στα ιντερνετικά φόρουμ (όχι μόνο στο δικό μας αλλά και σε άλλα). Μέσα από αυτό, φίλε, νιώθουν όμορφα. Οπότε αυτοί οι κύριοι και κυριούλες με τα αραχνιασμένα σκέλια στο γραπτό λόγο και την θεωρία είναι ταλέντα και "χύνουν" μέσω πληκτρολογίου... ασταμάτητα, έχοντας μάλιστα και απανωτούς οργασμούς, ιδιαίτερα όταν τους επιδοκιμάζουν κάποιοι άλλοι φιλόσοφοι της θεωρίας...  

    Τελειώνοντας, θέλω να σου πω δύο πράγματα ακόμα: να γράφεις πάντα με το δικό σου στυλ και την δική σου αυθεντική προσωπικότητα, χωρίς να ακούς τους φιλοσοφικούς προστάτες του φόρουμ που θέλουν να τους βάλουν όλους/ες στα δικά τους καλούπια. Το μόνο που πρέπει να προσέχεις και να σέβεσαι είναι οι όροι που αποδέχθηκες όταν γράφτηκες σ΄αυτό το φόρουμ (ακόμη και αν ορισμένοι είναι λάθος)και να μην κάνεις ποτέ προσωπική επίθεση σε κανένα, εκτός φυσικά αν δεχθείς προσωπική επίθεση, έστω και καμουφλαρισμένη.

    Ουφ, αν και πιάστηκε το χέρι μου... για να γράψω αυτό το ποστ, θα σου γράψω και την άποψή μου για το θέμα του νήματός σου.

    Η άποψή μου είναι ότι η μη εκτόνωση των σωματικών μας οργασμών βλάπτει σοβαρά και την σωματική αλλά και την ψυχική μας υγεία (αυτό, παίδες, είναι καρατσεκαρισμένο από τους γιατρούς). Γι΄αυτό, αγαπητοί μου, εκτονωθείτε (έστω και με το ζόρι...  ) όσο υπάρχουν τα χρονικά όρια...

    Και για να το κάνω πιο λιανά, η προσωπική μου άποψη είναι (σεβαστές και οι άλλες) ότι και οι βανίλλα, οι bdsmers, οι gay, οι λεσβίες, ακόμα και οι εξωγήινοι... ό,τι κάνουν, ασχέτως πώς το κάνουν (είτε ρομαντικά, είτε με μαστίγια και με βελόνες, είτε πέος με αντρικό κώλο... είτε μουνί με μουνί... είτε μέσα σε διαστημόπλοιο...) έχουν ως βασικό σκοπό την εκτόνωση των σωματικών τους οργασμών. Τότε, κατά την άποψή μου πάντα, είναι υγιές ό,τι κάνουν όπως και να το κάνουν.

    Aν δεν μπορούμε ή αρνιόμαστε να έχουμε οργασμούς για τους χ λόγους και κρυβόμαστε πίσω από το δακτυλό μας έχοντας άλλοθι το bdsm, τότε δυστυχώς πρέπει επειγόντως να επισκεφτούμε τον γιατρό μας γιατί κάτι δεν πάει καλά με εμάς είτε οργανικά είτε ψυχικά.

    Θα επαναλάβω ότι αυτές είναι οι δικές μου προσωπικές απόψεις - φυσικά σέβομαι και κάθε άλλη άποψη.
     
    Last edited: 20 Οκτωβρίου 2009
  7. LordAini

    LordAini Regular Member

    Το BDSM, όπως όλες οι απολαύσεις, είναι σαν το φαί. Σε άλλους αρκεί να το φάνε, άλλοι θέλουν να μάθουν και τη συνταγή, άλλοι ψάχνονται πως να το κάνουν καλύτερο, και άλλοι προσπαθούν να βρούν ποιό συστατικό τους αρέσει για να το βάλουν και σε άλλα φαγητά.
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ.
    Το να θίξεις κάποιον επειδή λέει τη γνώμη του, για μένα δεν είναι μαγκιά, μλκια είναι. Και το να την πείς σε κάποιον που δεν τον ενδιαφέρουν τα φιλοσογικά του θέματος είναι επίσης μλκια. Για όνομα του Θεού, σα μωρά παιδιά. Άμα σου αρκει που ξέρεις οτι το μήλο πέφτει, το να τσακώνεσαι με αυτόν που ψάχνει το γιατί είναι παιδιαρίσματα.
    Και το αντίθετο.

    Παραθέτω κάποιους στίχους οι οποίοι για κάποιο λόγο ταιριάζουν στο thread (όχι το θέμα του, αλλά το πως κατέληξε.)

    "We've woven hearts a thorn arbour
    Left tear streaked reason upon the shore
    And bereft of compass, star or more
    Set out for this World's end
    Few at the prow, most slave below
    Painting coal a perfect gold
    But for all it's worth, the engines slow
    Dead in the brine again
    Come cabin fever, sodomy on the bounty
    Prey to phallus seas
    That hiss and foam to douse disease
    A storm roars on the way
    Blacker than the Ace of Rapes
    Dealt out by Death in darkwood glades
    Our Ship of Fools, all boards handmade
    Sinks, dashed by seismic waves..."
     
  8. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    Μου είναι προφανές ότι έχεις κάποιο πρόβλημα μαζί μου. Διαστρεβλώνεις συνέχεια αυτά που λέω. Λέμε ακριβώς τα ίδια, με λίγο διαφορετική διατύπωση. Γιατί λες ότι αφήνω αιχμές για τις άλλες σκλάβες, όταν λέμε ακριβώς τα ίδια; Όταν διευκρινίζω με ηπιότατο τρόπο ότι καταθέτω την άποψή μου; Γιατί το κάνεις αυτό lara[E-p]; Τί συμβαίνει; Είσαι η μόνη εδώ μέσα που έχει πρόβλημα μαζί μου, έχω πάρει πολλά πριβέ από φίλες σκλάβες και υποτακτικές, αλλά και από άτομα άλλων στάτους, που αναφέρονται στον τρόπο που διαστρεβλώνεις τα λεγόμενά μου.

    Σε παρακαλώ να σταματήσεις. Δεν σε έχω πειράξει σε τίποτε.
     
  9. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    Δεν κρύβω ότι έχω μείνει άφωνη.

    Δεν διαστρεβλώνω τίποτα. Η μοναδική μου αναφορά στο δικό σου πρώτο ποστ αφορούσε τα εξής:

    Αυτά που υπογράμμισα ήταν όσα θεώρησα υποτιμητικά σχόλια.

    Ο μοναδικός λόγος που συνέχισα να γράφω αναφερόμενη σε σένα είναι επειδή ζητούσες επεξηγήσεις για αυτά που έγραψα και θεώρησα πως θα ήταν αγένεια εκ μέρους μου να μην σου απαντήσω.

    Και κρίνοντας και από αντιδράσεις άλλων, δεν είμαι η μόνη που εξέλαβα όπως εξέλαβα τα αρχικά γραφόμενα σου.

    Η δική σου αντιδράση όμως, ειδικά με τα δικά μου σχόλια υποδεικνύει μάλλον το αντίθετο από αυτό που λες. Πως εσύ κάποιο πρόβλημα έχεις με μένα και σε ενοχλεί ιδιαίτερα το ότι εγώ λέω την άποψη μου πάνω σ αυτά που γράφεις. Μα αν εκφράζουμε μια άποψη και μάλιστα με τον έντονο τρόπο που εσύ το κάνεις, δεν είναι φυσικό πως θα υπάρξουν σε ανάλογο ύφος διαφωνίες?

    Πουθενά δεν υπήρξα προσβλητική προς το άτομο σου και η διαφορετική άποψη όσο αιχμηρά κι αν εκφράζεται δεν παύει από το να είναι άλλη μια άποψη. Αν δεν είχες ασχοληθεί μαζί της δεν θα υπήρχε και συνέχεια.

    Δεν έχω να μοιράσω μαζί σου απολύτως τίποτα, δεν είμαι σε κάποιου είδους προσωπικής σταυροφορίας εναντίον σου, δεν είσαι ο ομφαλός στο δικό μου κόσμο, δεν είσαι καν μέρος του δικού μου κόσμου ώστε να με αφοράς με οποιοδήποτε προσωπικό τρόπο, απλά αντέδρασα έντονα μεν ήρεμα δε, στα αρχικά σου σχόλια περί ανοησίας όσων επιμένουν να κάνουν bdsm αντί να αυνανίζονται και να κάνουν σεξ, ενώ στην πραγματικότητα, αυτό που επιθυμούν είναι το σεξ... Η προσπάθειά σου δηλαδή να θέσεις όσους πιστεύουν πως το bdsm περιλαμβάνει και σεξ εκτός bdsm, η υποτίμησή τους επειδή "συγχέουν" bdsm και σεξ, και η ειρωνία προς αυτούς, διότι λίγο-πολύ, δεν ξέρουν τί ακριβώς είναι αυτό που θέλουν...

    Δεν θα έγραφα οτιδήποτε άλλο από κει και πέρα, αν δεν ζητούσες να σου εξηγήσω τι βρίσκω προσβλητικο και σε τι αντιδρώ.

    Φαίνεται τώρα πως όχι μόνο απέτυχα να σου επεξηγήσω, αλλά γίνομαι και ο αποδιοπομπαίος τράγος για όλους όσους διαφωνούν μαζί σου εδώ και αλλού, κάτι που ξαναπροσπάθησες να κάνεις στο παρελθόν.

    Σε παρακαλώ πάψε να προσπαθείς να χρησιμοποιήσεις εμένα σαν αποδέχτη της απογοήτευσης και το θυμού σου, πάψε να προσπαθείς να κάνεις εμένα πάλι το εξιλαστήριο θύμα τους, κάθε φορά που υπάρχουν έντονες διαφωνίες από πολλούς άλλους με τις απόψεις σου ανά το φόρουμ.

    Λυπάμαι dora δεν θα πάρω. Βρες κάποιο άλλο να του φορτώσεις τις συνέπειες των προσωπικών σου επιλογών - γιατί προσωπική σου επιλογή είναι να εκφράζεις τις απόψεις σου με τον όποιο τρόπο το κάνεις, δεν σου φταίει κανείς αν αυτές οι απόψεις δημιουργούν άλλες, αντίθετες με αυτές.

    Υ.Γ. Ζητώ συγνώμη για την απόκλιση από το θέμα του νήματος, αλλά ακόμη κι η μεγαλύτερη υπομονή και ανοχή έχει τα όρια της.
    Υ.Γ.2. Δεν έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης, δημιουργίας τσίρκου με flames και θα παρακαλούσα να σταματήσουν εδώ οι όποιες προσωπικές αναφορές, άσχετες με τις απόψεις επί των θεμάτων του φόρουμ.
     
    Last edited: 20 Οκτωβρίου 2009
  10. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    καλημερα στο νημα
    θεωρω οτι τωρα που που εχει αναλυθει σε βαθος το θεμα απο τους εμπειρους BDSMαδες
    ηλθε η σειρα μου να πω και γω την αποψη μου. Περα απο την συνειδητοποιημενη elitte του BDSM που ισως εχει δευτερευοντα στοχο το σωματικο οργασμο υπαρχουμε κι εμεις οι βανιλλα της αστικης ταξης που χρησιμοποιουμε το BDSM για να καλυψουμε το κενο της ανιας μας , στοχος της χρησης του λοιπον στην δικη μας περιπτωση ειναι ο οργασμος, μ' αλλα λογια λοιπον χρησιμοποιουμε το BDSM για να αυξησουμε την καυλα μας. Οσο για τους εγκεφαλικους οργασμους μας εγω προσωπικα δεν εχω αναγκη κανενα bdsm και κανενα αφεντη να μου τους παρασχει διαβαζω Ηρακλειτο, Τραγικους , η Ελιοτ και τους εχω .....
     
     
  11. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

    Η σεξουαλικη παιδεια των Ελληνων ειναι σε προνηπιακη ηλικια ...
    Στην αναζητηση μου , συναντω τεραστια προβληματα στο να συζητησω τα ποιο απλα πραγματα , συνειδητοποιοντας οτι η κλασικη Ελληνικη αντιληψη θελει την σεξουαλικη ταυτοτητα να αποκαλυπτεται σιγα σιγα , μετα απο 2-3 χρονια σχεσης ....
    Πρεπει να επενδυσω 2 χρονια σε μια σχεση για να μαθω αν η αλλη ειναι πχ ουρολαγνα ?
    Δεν συζητανε οι Ελληνες το σεξ ... εννοω φυσικα στο καλημερα σας , στην αρχη της γνωριμιας , στο πρωτο ραντεβου που λεει ο λογος .
    Αν δεν αισθανεται κανεις ενοχες γι αυτο που ειναι , τοτε γιατι αφηνει να περασει καποιος χρονος μεχρι να το γνωστοποιησει στο αλλον ; ....
    Χιλια μελη να γραψουν την γνωμη τους πανω στο θεμα , χιλιες γνωμες θα υπαρξουν ...... σημερα ....... διοτι αυριο θα ειναι νεοι οι συνδυασμοι και θα εχουμε συνολο 2000 αποψεις μαζι με τις σημερινες ...
    Η αποψη του Ελληνα ειναι αυτη που μπορει να κανει θραυση , να ευραστει τους αλλους , να του δινει μυστηριο και γοητεια και παει λεγοντας ..... ποτε κανατε τελευταια φορα κατι που το ειχατε προγραματισει και εκτελεσατε στην ακριβια ετσι ακριβως οπως το ειχατε φανταστει οτι θα σας αρεσε ; .....
    θελω λοιπον να καταληξω οτι οταν κανεις δεν μιλαει παρα μονο φλυαρει ισως , ισχυει οτι η Χ στις 03:15 θελει να εχει οργασμο κατα το σενσιον ομως στις 19:38 δεν την ενδιαφερει διοτι ο νους ειναι στα μυστικα της Εδεμ , ... απο την αλλη ο Ψ δηλωνει οτι θεωρει αναποσπαστο κομματι τον οργασμο , αλλα ποτε δεν τον βρηκε μεσα στο bdsm ... μεχρι χτες ... διοτι σημερα τον βρηκε αλλα μετα σκεφτηκε οτι μπορει τελικα και χωρις αυτον .... και παει λεγοντας ....
     
  12. anchor

    anchor Regular Member

    Η γνώμη μου είναι ότι ο οργασμός για άλλους είναι και για άλλους όχι στόχος του bdsm ή και ότι αποτελεί έναν από τους στόχους, ίσως όχι το μοναδικό και βασικότερο.

    Για μένα προσωπικά ο οργασμός υπήρξε το κίνητρο για να στραφώ προς αυτή την κατεύθυνση ήδη από την εφηβεία μου.

    Στην πορεία και ειδικότερα μέσα από τη σχέση που διατηρώ τα τελευταία χρόνια, ανακάλυψα κι εγώ πολλές ακόμα παραμέτρους, που κάνουν τη ζωή μου συνολικά ευτυχέστερη και πληρέστερη.