Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

τι ειναι το bdsm, ή αλλιώς το το χαος που κουβαλαω στο κεφαλι μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος wanderinglad, στις 22 Οκτωβρίου 2009.

  1. wanderinglad

    wanderinglad New Member

    καταρχην, καλως σας ηρθα ξανα, μιας και εχω εγγραφει απο περσι το χειμωνα, ειχα κανει καποια ποστς, μετα χαθηκα, αλλα σας επισκεπτομουνα που και που, ενω η ειδοποιηση οτι εχω χαθει απ το φορουμ, με περιμενε πρωτη πρωτη, για να μου θυμιζει το ποσο μπερδεμενος ημουνα...

    ειχα γραψει και τοτε, οτι αφορμη για να γραφτω εδω με απωτερο σκοπο να "πειραματιστω" (οτι και αν υποδηλωνει αυτη η λεξη) ηταν μια πολυ χαλια περιοδος που περνουσα, η οποια περιειχε και ερωτικη απογοητευση αλλα δεν περιοριζοταν εκει...

    τοτε δεν ηξερα καν τι ηθελα, απλα ηθελα να γνωρισω ατομα "που την εχουν δει αλλιως", ατομα που εχουνε κατακτησει πρακτικες, απ τις οποιες εγω μονο σε στιγμες "εξαψης" με την εκαστοτε συντροφο μου, ειχα την χαρα να παρω μια γευση.

    σιγα σιγα ομως καθως περνουσε ο καιρος, καταλαβαινα τι ηταν αυτο που με μπερδευε και αυτο που οδηγησε στην προσωρινη, απ οτι φανηκε, απομακρυνση απ το φορουμ.

    οσο προλαβα να γνωρισω ατομα και συμπεριφορες και αντιληψεις, ητανε μεσω αυτου του φορουμ, ηλεκτρονικα, γεγονος που επετρεπε σε προκαταληψεις και φοβους, να διαστρεβλωνουν πιθανως καταστασεις και να γεμιζουν τα υπαρκτα κενα με δικες μου φοβιες.

    ισως φταιει το οτι το φορουμ μου φανηκε λιγο κλειστο, το οτι υπαρχουν οι ψαγμενοι και οι ενταγμενοι, και εγω ο ασχετος, ο noob, που οτι και να ελεγα θα ακουγοταν στην καλυτερη αφελες. σε παρτυ και συγκεντρωσεις δεν επαιζε να σκασω μυτη, σιγα μην εμφανιζομουν εγω, ο ψαρακας μπροστα σε ενα πληθος, απο μυημενους, ακομπλαριστους κτλ.

    περιμενα και περιμενω να γνωρισω ατομα, μεμονωμενα, σαν ατομικοτητες, ατομα που θα με ενδιαφερουν και θα τους ενδιαφερω. την μια φαντασιωνομουνα οτι μια αρκετα μεγαλυτερη μου γυναικα, εμπειρη και μεσα στα πραματα θα με επαιρνε απο μικρο και sub
      και θα μου μαθαινε τα μυστικα, την αλλη οτι μια συνομηλικη μου θα τανε και αυτη στις αρχες των πειραματισμων και μαζι θα εξερευνουσαμε αυτον τον καιρουργιο κοσμο ηδονης, και καποιες φορες βεβαια, σε στιγμες ομοφυλοφιλικης/τρανσεξουαλικης φαντασιωσης φανταζομουνα τον συνοδοιπορο μου ανδρα/ τρανσεξουαλ να με βοηθουσε να δω το σεξ με αλλο ματι.

    οχι μην ανησυχειτε, δεν ειμαι οφ τοπικ, και ξερω οτι για ευρεση ατομων υπαρχουν τα προσωπικα προφιλ, απλα ολο αυτο ηταν κατι σαν εισαγωγη...  

    και μπαινω στο ψητο,λοιπον, οτι προσφατα καταλαβα, οτι ο καθοριστικος αναβλητικος παραγοντας δεν ηταν ουτε οι ντροπες μου, ουτε η αμηχανια μου, ουτε η αδυναμια ευρεσης ατομων που να αποκρινονται στις φαντασιωσεις μου. αιτια ηταν το οτι δεν ηξερα και δεν ξερω τι ειναι το bdsm...

    και εξηγουμαι: ειναι ενα παιχνιδι; ειναι μια προσχεδιασμενη και "στημενη" εξαψη οπου ολα επιτρεπονται; ειναι σταση ζωης; ειναι ιδεολογια;

    οταν πηδιεμαι με την κοπελα μου, και πανω στην καυλα, της φερομαι σαν να ναι πουτανα, και ισως και κατι χειροτερο από τετοια, το κανω γιατι παρασερνομαι (αλλο που δεν θελω βεβαια) και το βλεπω σαν κατι που ναι παροδικο και αρα συγχωρειται. οταν (πολυ πιο σπανια, βεβαια) αυτη μου συμπεριφερεται σαν να μαι εγω η τσουλα, επισης το κανουμε σαν "παιχνιδι". βοηθαει σε αυτο η περιορισμενη διαρκεια του και το αυθορμητο της υποθεσης. καποια λεπτα μετα την ολοκληρωση, η τρυφεροτητα επιστρεφει και τα παντα γυρνανε στη "θεση" τους.

    με το bdsm τι γινεται; εχω εντοπισει ηδη μια διαφορα, και αυτο ειναι το προσχεδιασμενο της υποθεσης. βρισκομαι με καποια, για να την υποδουλωσω για λιγες ωρες, η να το κανει αυτη σε μενα. περα απ αυτο ομως τι γινεται; διαβαζω για 24ωρους δουλους, και μπερδευομαι. οχι τοσο ιδεολογικα μιλωντας (θα αναφερθω και σ αυτο αργοτερα ) αλλα για το αν μου ταιριαζει... πως θα γινει να το διαπιστωσω αυτο;;;
    αυτη η αναγκη για υποδουλωση ή του εαυτού σου ή του άλλου πρεπει να είναι έμφυτη ή αποκτιέται σιγά σιγά;; αυτο το ρωταω γιατι στην αρχη, δεν προσδιοριζομουνα ως bdsm, απλα γουσταρα με πολλες πρακτικες που περιεχει αυτο. μετα απο τοσους μηνες, χωρις να ειμαι σιγουρος οτι πλεον εντασσομαι στην κατηγορια, σιγουρα ειμαι πιο κοντα... και ρωταω... τρωγοντας ερχεται η ορεξη ή πρεπει να το έχεις;;;

    και τελειωνοντας περναω στο ιδεολογικο τομεα του θεματος, που ειναι και το πιο μπερδεμενο, τουλαχιστον για μενα. εντυπωση μου ειναι οτι το bdsm αρχισε απ την αριστοκρατια, ατομα δηλαδη που ετσι και αλλιως ειχαν συνηθισει να τους υπηρετουνε, τα power games ητανε η ζωη τους η ιδια. κατα ποσο αυτο συνεχιζει να ισχυει στις μερες μας;; χωρις αυτο να δεσμευει τους παντες, ανθρωποι "ισχυροι" εχουν τετοιες τασεις;;
    για να αποδωσω παραστατικοτερα τον προβληματισμο μου, θα αναφερθω στο σαλο του παζολινι το οποιο ειδα προσφατα. εκει και αν επεσα σε χαος!! τη μια καυλωνα απιστευτα με το πως στηνοταν κοριτσια και αγορια, (και το πως αποδιδοταν αυτο φυσικα) και την αλλη εχοντας υποψιν οτι οι τυποι υποτιθεται οτι ηταν φασιστες στην ιταλια, μου ρχοταν να σπασω την οθονη και μονο στην υποψια οτι αυτα μπορει καποτε να συνεβησαν!!!ξερω οτι δεν νοειται bdsm χωρις συγκαταθεση οπως και το σεξ αλλωστε, αλλα δεν εχετε νιωσει καποτε να εισερχεστε σε γκριζες ζωνες;;;

    καποιες αποριες μου μπορει να ειναι αφελεις, καποιες χιλιοειπωμενες, απλα ηθελα να τις αποτυπωσω ολες μαζι και συγκεντρωμενες μετα απο τοσους μηνες απουσιας (στο σωστο τομεα ελπιζω) , με την ελπιδα οτι θα παρω καποιες απαντησεις, χωρις να ξεχναω οτι η καλυτερη απαντηση θα ναι να τα δοκιμασω ολα αυτα στην πραξη με το καταλληλο ατομο.



    υγ. συγνωμη για την εκταση, αποριες και σκεψεις μηνων βλεπετε...
     
    Last edited: 23 Οκτωβρίου 2009
  2. camera_obscura

    camera_obscura Regular Member

    Αγαπητέ wanderinglad,

    σας φθονώ: φθονώ τη φρεσκάδα της πρώτης σας νιότης, φθονώ την τρικυμία εν κρανίω σας, φθονώ τις εκπλήξεις που σας περιμένουν σε κάθε γωνία. Σοβαρά το λέω. Καλώς επανήλθατε λοιπόν.

    Λέτε: "οταν πηδιεμαι με την κοπελα μου, και πανω στην καυλα, της φερομαι σαν να ναι πουτανα, και ισως και κατι χειροτερο από τετοια, το κανω γιατι παρασερνομαι (αλλο που δεν θελω βεβαια) και το βλεπω σαν κατι που ναι παροδικο και αρα συγχωρειται."

    Γιατί το βλέπετε σαν κάτι που πρέπει να "συγχωρεθεί"; Θα σας πρότεινα να εξετάσετε μέσα σας τον τρόπο που έχετε διατάξει τα πράγματα από ηθικής σκοπιάς. Κατά τη γνώμη μου, ο χειρότερος οδηγός (δυστυχώς όμως πολύ διαδεδομένος) για να μπει κανείς στο BDSM είναι η ενοχικότητα.

    Ως προς το δεύτερο σκέλος των ερωτημάτων σας, υπάρχουν αρκετά πολύ καλά παλιά νήματα που πραγματεύονται αυτά που σας απασχολούν. Θα σας πρότεινα να ξεκινήσετε από εδώ:

    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/t5348/

    Καλή πλοήγηση αγαπητέ μου. Στο forum, στα σώματα, στις ιδέες, στο BDSM, στη σεξουαλικότητα, στη ζωή.

    ΥΓ. Γράφετε σε ικανοποιητικά ελληνικά και η δομή του λόγου σας δεν είναι κακή. Θα ήταν πολύ να σας ζητήσω να προσέξετε λίγο το θέμα των κεφαλαίων γραμμάτων στην αρχή των προτάσεων και τον τονισμό; Δεν το ζητώ ως η καλή δασκάλα, απλώς με διευκολύνει στην ανάγνωση.
     
    Last edited: 23 Οκτωβρίου 2009
  3. Master DO

    Master DO Regular Member

    Απάντηση: τι ειναι το bdsm, ή αλλιώς το το χαος που κουβαλαω στο κεφαλι μου

    Θα έχει συμβεί ξανά φαντάζομαι, πάντως δεν είχε υποπέσει
    στην αντίληψή Μου κατά τους τελευταίους έξι μήνες.
    Αν ήμασταν στην Αμερική όπου όλα πρέπει να ταξινομούνται
    θα έπρεπε εκεί όπου αναγράφεις Male Perv να σου προσθέταμε τα αρχικά PCBc
    (Politically Correct BDSM Curious).
    Προσωπική άποψη θα σου πήγαινε γάντι νεαρέ φίλε.
    Διαθέτεις μέτρο (τεράστιο θεμελιώδες προσόν), αίσθηση του ρυθμού,
    συγκροτημένη σκέψη παρά την άγνοια και θάρρος
    (που κάλλιστα μπορεί να μεταλλαχθεί σε θράσος άμα το απαιτήσουν οι συνθήκες)
    μέσα στη συστολή σου.
    Δεν καμώνεσαι, εκτίθεσαι.
    Δεν «το παίζεις», βηματίζεις προσεκτικά με σιγουριά, άρα μπορείς να φτάσεις μακριά.
    Δεν τα ξέρεις όλα, μπορείς να μάθεις.
    Και Ε/εμείς μπορούμε να μάθουμε από σένα.

    Στη θέση σου δεν θα είχα κανένα πρόβλημα προσαρμογής αν τύχαινε
    να παρευρεθώ σε συνάντηση του «χώρου».
    Είμαι βέβαιος πως (προσωπική διαίσθηση και τίποτα άλλο) πραγματικές Mistresses
    θα ήταν σε θέση να ξιφομαχήσουν για το κολάρο σου.
    Αλλά ακόμα είναι ιδιαίτερα νωρίς…

    Εύγε!
     
  4. Aetos30

    Aetos30 Regular Member

    Δεν νομίζω ότι είναι κανείς σε θέση να πεί με σαφήνεια τι είναι το bdsm.
    Κατά ένα τρόπο είναι μια κατηγορία σεξουαλικής ταυτότητας και όπως κάθε κατηγορία σεξουαλικής ταυτότητας είναι ρευστή και ακαθόριστη. Τι είναι αυτό - αν υπάρχει κάτι – που όλοι οι σαδομαζοχιστές έχουν από κοινού; Αγαπητέ φίλε πρέπει να σου πω ότι δεν είμαι λιγότερο μπερδεμένος από σένα επειδή ήταν και παραμένει πάντα ασαφές το τι εννοεί κανείς με την επίκληση του σημαίνοντος «σαδομαζοχιστής» αφού η επίκληση αυτή είναι ,σε κάποιο βαθμό, εκτός του ελέγχου αυτού που το επικαλείται.
    Η αποκάλυψη της οποιαδήποτε σεξουαλικής ταυτότητας κάθε ατόμου εμφανίζει ένα παράδοξο ,δεδομένου ότι αυτό το «coming out» έρχεται από τον συνειδητό εαυτό αλλά εδώ μας περιμένει το ερώτημα. Είναι η σεξουαλικότητα (κάθε είδους) δυνατή χωρίς την αδιαφάνεια που ορίζει το ασυνείδητο; Η ερώτηση αυτή ενέχει τον υπαινιγμό ότι ο συνειδητός εαυτός μας ,ο οποίος αποκαλύπτει την σεξουαλική του ταυτότητα, είναι ίσως ο τελευταίος που γνωρίζει το αληθινό νόημα και προέλευση των όσων λέει.
    Αν τελικά ορίσεις τον εαυτό σου ως σαδομαζοχιστή (η ως οτιδήποτε άλλο) ο ορισμός αυτός θα έχει περισσότερο εργαλειακή χρήση επειδή οι ταυτότητες αυτές έχουν την τάση να είναι όργανα κανονιστικών κατεστημένων λειτουργώντας είτε ως ομαδοποιητικές κατηγορίες-ρυθμιστικές επιταγές εντός των επιμέρους κοινοτήτων είτε λειτουργούν ως πόλοι «επιστράτευσης» για την αμφισβήτηση του σεξουαλικού statous quo. Ακόμα μπορεί να είναι χρήσιμο για την κοινωνική σου ένταξη σε ομάδες αλληλοαποδοχής.
    Οι εργαλειακές-κανονιστικές χρήσεις της ταυτότητας δεν περιγράφουν επαρκώς αυτό που είσαι και νομίζω ότι δεν περιγράφουν ούτε καν μέρος αυτού που είσαι.
    Η σεξουαλικότητα είναι μια σύνθετη αλληλεπίδραση πολλών διαστάσεων και δεν είναι παράξενο που πολλές φορές μας μπερδεύει λίγο. Σου προτείνω να επικεντρωθείς σε αυτά που σου αρέσει να κάνεις και να μην δίνεις μεγάλη σημασία στον ακριβή καθορισμό της σεξουαλικής σου ταυτότητας επειδή η ασάφεια και η ρευστότητα αποτελούν βασικά της χαρακτηριστικά.
     
  5. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: τι ειναι το bdsm, ή αλλιώς το το χαος που κουβαλαω στο κεφαλι μου


    Αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις εύκολα  
     
  6. wanderinglad

    wanderinglad New Member

    Re: Απάντηση: τι ειναι το bdsm, ή αλλιώς το το χαος που κουβαλαω στο κεφαλι μου

    δηλαδη;
     
  7. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: τι ειναι το bdsm, ή αλλιώς το το χαος που κουβαλαω στο κεφαλι μου

    Θα γνωριστείς με άτομα του χώρου και θα κρίνεις.
     
  8. Απάντηση: τι ειναι το bdsm, ή αλλιώς το το χαος που κουβαλαω στο κεφαλι μου

    Οι προβληματισμοί σου και ο τρόπος που τους διατυπώνεις μου δίνουν την εντύπωση πως δεν είσαι άσχετος με το BDSM, και δε μιλάω για γνώσεις, αλλά για τάσεις. Βέβαια, το αν και κατά πόσο σε τραβάει αυτός ο κόσμος, σε αντιπροσωπεύει και νιώθεις τμήμα του, αυτό είναι κάτι που θα το καταλάβεις εσύ και μόνο εσύ. Το φόρουμ για μένα είναι ένας χώρος που βοηθάει πολύ στις εσωτερικές ζυμώσεις πάνω στα σημαντικά θέματα του BDSM. Αν έχεις χρόνο και κουράγιο, διάβαζε όσο μπορείς. Και μην κομπλάρεις από ακραίες και απόλυτες απόψεις μερικών από μας. Έπικεντρώσου καλύτερα στο τί ζητάς, τί σου αρέσει και τί θέλεις. Και αν τελικά μείνεις στα BDSMοπράγματα, κάποτε μπορεί και να τις αναζητάς.

    Προς το παρόν, τα ερωτήματά σου είναι πολλά και λίγο μπερδεμένα. Για το μόνο που θα μπορούσα να σου απαντήσω είναι οτι δεν πιστεύω πως "τρώγοντας έρχεται η όρεξη". Για το αν οι διάφορες τάσεις του BDSM είναι έμφυτες (DNA) ή απλά αποκτιούνται (καταγραφές, εμπειρίες, περιβάλλον), μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Αλλά για μένα, αν δεν υπάρχουν στο άτομο αυτές οι τάσεις, έστω και εφόσον αυτό έχει ενηλικιωθεί, τότε είναι δύσκολο να τις αποκτήσει στη συνέχεια. Πολύ πιθανό, βέβαια, είναι να τις έχει από νωρίς και να τις ανακαλύψει αργά.

    Όπως και να έχει, καλή συνέχεια στο δρόμο σου!
     
  9. sakismario

    sakismario New Member

    Απάντηση: τι ειναι το bdsm, ή αλλιώς το το χαος που κουβαλαω στο κεφαλι μου

    σεξουαλικοτητα
     
  10. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Είναι ο πόνος, η ηδονή, η λαχτάρα να εκπληρώσεις τις επιθυμίες/φαντασιώσεις σου, τα δάκρυα, το χαμόγελό ...
    Η ζώή όπως εσύ τη φαντάζεσαι για σένα.
    Για τον καθένα μας λειτουργεί διαφορετικά, όμως αν εκφραστείς ελευθερά σίγουρα θα σταματήσει να υπάρχει το χαός μέσα στο κεφάλι σου