Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Aλλαγη ρολων...-και μετα?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Severin, στις 23 Οκτωβρίου 2009.

  1. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Aλλαγη ρολων...-και μετα?

    Καλώς, γιατί έχω μια σκέψη επάνω στο θέμα και θα σου τη γράψω πάραυτα. Δεν θεωρώ κυριαρχικού χαρακτήρα έναν άνθρωπο που διστάζει να διεκδικήσει και να κερδίσει ό,τι επιθυμεί φοβούμενος το πώς θα χαρακτηριστεί από τον περίγυρό του ή το πώς θα αξιολογηθεί από τους αυτοχρισμένους θιασώτες / εκτελεστές των λαϊκών νόμων της BDSMικής (υπο)κουλτούρας. Αν θέλω να κάνω πρωκτικό σεξ, χρέος μου -ας ειπωθεί έτσι- σαν κυριαρχική γυναίκα, είναι να ικανοποιήσω τον εαυτό μου. Αυτό συμπνέει απόλυτα με το status που δηλώνω.
     
  2. Severin

    Severin Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Aλλαγη ρολων...-και μετα?

    Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο!Κατα τη γνωμη μου αυτος ο τροπος σκεψης ειναι μονοδρομος οχι απλα για ενα κυριαρχο αλλα και για οποιονδηποτε δεν ειναι διατεθημενος να περιορηστει σε ενα συγκεκριμενο μοτιβο προς τιμην του status του!!!
     
  3. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Aλλαγη ρολων...-και μετα?

    σε ολες αυτες τις ερωτησεις περι στραπον (15 νηματα ανα σελιδα) , υπαρχουν δυο λογικες βασεις για να σταθει η ερμηνεια της απαντησης .

    Η πρωτη ειναι καθαρα εννοιολογικη και εχει να κανει ξεκαθαρα με την ορολογια της λεξεις "Κυριαρχια" που σημαινει ανεξαρτησια και αυτονομια . Οταν λοιπον ο αντρικος κωλος αναζητα το στραπον του υποτακτικου για να βρει την ηδονη , δεν τον κανει ουτε αυτονομο ουτε ανεξαρτητο .. Στην αυτονομια και ανεξαρτησια υπαγεται το : "εγω περναω καλα και μονος μου , δεν σου ζητησα να με ακολουθεις , αλλα στο επιτρεπω εφοσον το επιθυμεις " , η φραση αυτη χαρακτηριζει και την πραγματικη σχεση Κυριαρχου και υποτακτικου . Στην περιπτωση λοιπον του Κυριαρχου συμφωνα με την ορολογια της λεξης , ή "παπας" παπας θα εισαι , ή "ζευγας" ζευγας ..

    Η δευτερη βαση ομως ειναι τελειως διαφορετικης φιλοσοφιας και εχει να κανει με την μοναδικοτητα του καθε ανθρωπου .
    Οπως και τα δακυλικα μας αποτυπωματα , ετσι και οι ορολογιες που περιγραφουν τους ανθρωπινους χαρακτηρες θα επρεπε να ηταν 55δισ οσοι και ολοι εμεις δηλαδη ...
    Θα επρεπε δηλαδη να υπαρχουν 55δισ ορισμοι που να περιγραφουν την Κυριαρχια .. αλλοι τοσοι για την υποταγη και παει λεγοντας .....

    η ερωτηση λοιπον που πρεπει να κανει ο καθενας που εχει απορειες σχετικα με το στραπον ή οτιδηποτε αλλο ειναι : "ποσο μοναδικο θεωρω τον εαυτο μου ; "
     
  4. Severin

    Severin Regular Member

    Απάντηση: Aλλαγη ρολων...-και μετα?

    ΔΕν εχεις καθολου αδικο-αν το δουμε απο μια ποιο μηδενιστηκη σκοποια ουσιαστικα σε αυτες τις 2 βασεις μπορουμε να το δουμε!
    Ξεκηνωντας λοιπον απο την αυστηρα ενοιολογικη πλευρα ο δικηγορος του διαβολου θα μπορουσε να αντιπαραθεσει πως κ ο παπας μπορει να "ζευγατησει" κατι που δεν τον κανει ουτε λιγοτερο παπα ουτε λιγοτερο ζευγα!
    Ερχομαστε ετσι και στη φιλοσοφικη προσεγγιση οπου παλι δεν θα διαφωνησω οτι αν επρεπε ο ορος να προσδιορηζει τον ανθρωπο θα επρεπε να υπαρχουν τοσοι ορισμοι οσοι και οι ανθρωποι!Εκει που ομως διαφονω ειναι στο οτι ο ανθρωπος θα επρεπε να προσδιορηζει τον ορισμο και οχι να δεσμευεται απο αυτον!Οι ταμπελες υπαρχουν για να υπαρξει μια συνενοηση και οχι για να σε δεσμευουν απλα και μονο για τη τιμη των λεξεων!!!