Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απορία πραγματική

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Kerbusar, στις 4 Νοεμβρίου 2009.

  1. Kerbusar

    Kerbusar Guest

    Ζητώ την γνώμη σας για το ακόλουθο ζήτημα που συμβαίνει στη ζωή μου.
    Έχω μια σχέση vanila με μια γυναίκα που εξελίσσεται πολύ καλά.
    Η γυναίκα αυτή είναι παντρεμένη εδώ και δεκαπέντε χρόνια μ' έναν άντρα δεκαπέντε χρόνια μεγαλύτερο της, στα 48 τώρα αυτός, που γνωρίζει τη σχέση μας, αφού του την είπε η ίδια. Η αντίδραση του, όταν το έμαθε ήταν ότι αφού αυτός δεν μπορεί να της προσφέρει ότι αυτή θέλει δεν μπορεί να την εμποδίσει να τα αναζητήσει αλλού. Όμως της εξήγησε ότι δε θέλει να χωρίσουν. Μετά απο μερικούς μήνες όταν η ίδια του ζήτησε να χωρίσουν τότε ο σύζυγος της το δέχτηκε. Δεν προχώρησαν στο διαζύγιο επειδή η γυναίκα έκανε πίσω. Ο σύζυγος απο τότε ενώ ξέρει ότι η γυναίκα του έχει σχέση μαζί μου, κάνει πως δεν το καταλαβαίνει και συμπεριφέρεται σαν να μην συμβαίνει τίποτε.
    Οι δυο αυτοί άνθρωποι παρά το ότι είναι σύζυγοι δεν έχουν καμιά ερωτική σχέση εδώ και δυο χρόνια, ενώ και πριν η ερωτική τους ζωή ήταν προβληματική.
    Ο λόγος του ερωτικού προβλήματος που τους αποξένωσε εντελώς τελικά, ήταν η αδυναμία του άντρα να ανταποκριθεί λόγω προβληματικής στύσης, που όμως μετά απο εξετάσεις δεν οφείλονταν σε οργανικές αιτίες.
    Τα πρώτα δυο τρία χρόνια του γάμου τους κι όσο η γυναίκα κρατούσε τα ηνία της ερωτικής ζωής τους και ήταν αυτή που υποδείκνυε και ζητούσε το πότε και πως θα κάνουν έρωτα, όλα ήταν μια χαρά. Μόλις η γυναίκα έπαψε να το κάνει τότε άρχισαν και τα προβλήματα.
    Όμως και στην εκτός γάμου ερωτική ζωή τους, απ' την αρχή, η γυναίκα ήταν αυτή που έκανε "κουμάντο" στα πάντα, ενώ ο σύζυγος τηρούσε κι εξακολουθεί να τηρεί παθητική στάση για όσα αφορούν την καθημερινότητα της οικογένειας. Ακόμη και για φαγητό που θα πάνε ή πήγαιναν πάντα η γυναίκα παραγγέλνει, ζητάει λογαριασμό και γενικά χειρίζεται τα ζητήματα.
    Η στάση του άντρα όπως σας την περιέγραψα μπορεί να σημαίνει ότι είναι υποτακτικής ψυχολογίας και λανθάνων υποτακτικός ή μπορεί να οφείλεται σε γενικότερη αδυναμία αντιμετώπισης της ίδιας του της ζωής;
    Θα παρακαλούσα για την γνώμη σας που εκ των προτέρων θεωρώ σημαντική και πολύτιμη

    Σας ευχαριστώ
     
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Απορία πραγματική

    Η διαφορά ηλικίας του ζευγαριού και το πρόβλημα στύσης του άνδρα σου δίνει την απάντηση
     
  3. BikiniGirlWithMachineGun

    BikiniGirlWithMachineGun Regular Member

    Απάντηση: Απορία πραγματική

    Θα μπορούσε να είναι υποτακτικός και να μην το ξέρει...για να τα έχει ρίξει όλα πάνω στη γυναίκα του (τι θα φάει, πως θα γαμήσει, λογαριασμοι, ζωη κλπ.) είτε οφείλεται σε ψυχολογικά αίτια ( οιδιπόδιο με τη μαμά που δεν ξεπέρασε κλπ.) είτε.. απλά είναι τόσο ντεκαβλέ... Πάντως πιο πολύ σε δυσλειτουργία μου κάνει γιατί οι υποτακτικοί γουστάρουν με αυτή τη συμπεριφορά.
     
  4. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: Απορία πραγματική

    Kαλα τα 15 αυτουνου τα θεωρεις πολλα ενω τα καμια δεκαρια δικα σου λιγα.Βασικα ξερεις τι δεν καταλαβαινω....γιατι σε τρωει τοσο πολυ αυτη η απορια.....????
    Αλλο θαπρεπε ναναι η μοναδικη σου ''αγωνια'' κατα τη γνωμη μου,μια και ο αντρας ξερει για σενα.....
    Απο πιστολια γνωριζει τιποτα...??? 
     
  5. kyklonas

    kyklonas Regular Member

    Απάντηση: Απορία πραγματική

    Το πρόβλημά σου είναι αν ο σύζυγος είναι υποτακτικής ψυχολογίας???
    Ολα τα άλλα θέματα μεταξύ σας έχουν λυθεί και έμεινε μόνο αυτό???
    Λέω τώρα ..... 
    μήπως σε ενδιαφέρει ....και ...ο σύζυγος ???   
     
  6. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Απορία πραγματική

    Λιγο δυσκολο να πει καποιος σωστη αποψη γνωριζοντας μονο τη μια πλευρα των πραγματων. Ο συζυγος θα μπορουσε να εχει αυτη τη σταση για πολλους λογους που τους ξερει εκεινος και η γυναικα του.
    Μου φαινεται περιεργο ομως γιατι η γυναικα του εκανε πισω στο διαζυγιο ενω αυτο ηταν που ηθελε.
    Οπως και ναναι δεν θεωρω οτι η αιτια ειναι η διαφορα ηλικιας. Γνωριζω αρκετα ζευγαρια με μεγαλυτερη διαφορα που ειναι πολλα χρονια μαζι κι ομορφα.
     
  7. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Απορία πραγματική

    συμφωνω με τη θελμα..μονο αυτος και η γυναικα του ξερουν..εδω που τα λεμε, η γυναικα του μπορει και να γουσταρει που εχει τα ηνια..
     
  8. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Απορία πραγματική

    Άντε να σου λύσουμε... και εσένα την απορία. Λοιπόν, μπλα μπλα μπλα μπλα και επειδή μπλα μπλα μπλα, τότε μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα... 

    Πέραν της πλάκας, φίλτατε, περνάς εσύ και αυτή καλά;
    Αν ναι, τότε ζήστε τις δικές σας μοναδικές στιγμές για όσο καιρό κρατήσει αυτό και μην κάθεσε και αναρωτιέσαι γιατί το δέχεται ο άντρας της και πολλά άλλα που ρωτάς.

    Απόλαυσε λοιπόν το θηλυκό και άφησέ το να σε απολαύσει και αυτό... χωρίς να έχεις απορίες

    Δεν ξέρω αν σε βοήθησα, φίλε, αλλά αυτή είναι η δική μου άποψη για το θέμα σου.

    Την καλησπέρα μου.
     
    Last edited: 4 Νοεμβρίου 2009
  9. Kerbusar

    Kerbusar Guest

    Απάντηση: Απορία πραγματική

    Ώς τώρα οκτώ μήνες που κρατάει η ιστορία δεν έδειξε κάτι προς αυτή την κατεύθυνση πάντως.

    ---------- Post added at 20:46 ---------- Previous post was at 20:25 ----------

    Ευχαριστώ κατ' αρχήν για τις απαντήσεις σας σ' αυτό το post. Θα προσπαθήσω ν' απαντήσω στις ερωτήσεις σας με τη σειρά που εμφανίζονται.

    BikiniGirlWithMachineGun

    Το πρόβλημα δημιουργήθηκε ανάμεσα στο ζευγάρι απ' τη στιγμή που η γυναίκα έπαψε να καθοδηγεί τα πράγματα γι' αυτό κι αναρωτήθηκα μήπως υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο

    kyklonas

    Το πρόβλημα μου δεν είναι αν ο άντρας είναι υποτακτικής ψυχολογίας αλλά το να προσπαθήσω να βοηθήσω την σύζυγο του ζευγαριού να απαντήσει μέσα της στο γιατί ο γάμος της έφτασε εδώ που έφτασε. Και βεβαίως σαφώς δεν μ' ενδιαφέρει ο σύζυγος καθ' οιονδήποτε τρόπο. Όσο για τα δικά μας θέματα, τα απολύτως μεταξύ μας, όντως όσα υπάρχουν προσπαθούμε να τα λύνουμε με συζήτηση κι αλληλοκατανόηση και φυσικά με συμφωνίες που έγιναν στην αρχή της σχέσης μας και τηρούνται απαρέγκλιτα.

    thelma

    Η σύζυγος στο ζήτημα του διαζυγίου έκανε πίσω και μετά απο παρότρυνση μου επειδή όταν το αποφάσισε ήταν σε έντονη συναισθηματική φόρτιση. Η φόρτιση αυτή είχε προέλθει ακριβώς απ' την συμπεριφορά του συζύγου, που δείχνοντας τόσο αδιάφορος μπροστά στην κατάσταση την έκανε ν' αναρωτιέται με ποιόν άντρα έζησε τόσα χρόνια και να νιώθει πολύ άσχημα επειδή έζησε μαζί του 15 χρόνια. Απ' την άλλη ήθελε να στέκεται στα πόδια της σε όλα τα ζητήματα πριν αποφασίσει να προχωρήσει μαζί μου σε συμβίωση, άποψη στην οποία συμφωνώ απόλυτα πράγμα που δεν μπορούσε να κάνει προς το παρόν έχοντας κι ένα παιδί. Αυτός ήταν οι λόγοι που έκανε πίσω στο διαζύγιο.

    MasterPerris

    Πραγματικά έτσι το ζω κι εγώ κι αυτή. Όμως υπάρχει το εξής ζήτημα. Ο άντρας αυτός δεν δείχνει ικανός να ζήσει μόνος του και η γυναίκα του είναι σίγουρη και συμφωνώ μαζί της, ότι δε θα τα καταφέρει μόνος του όταν τελικά χωρίσουν. Γι' αυτό αναζητά τις απαντήσεις αυτές. Για να μπορέσει να τον βοηθήσει να σταθεί στα πόδια του όταν θα μείνει μόνος. Εκτιμώ πολύ τον σεβασμό και την ανθρώπινη αγάπη της για τον σύζυγό της και γι' αυτό θέλω να προσπαθήσω να την βοηθήσω. Αυτός είναι κι ο σκοπός αυτού του νήματος
     
  10. evey hammond

    evey hammond New Member

    Απάντηση: Απορία πραγματική

    Θεωρώ ότι ένας υποτακτικός/η κάνει τα πάντα (ή έστω αρκετά) για να ευχαριστήσει τον/την Κυρίαρχο του/της, το έχει στο αίμα του/της να υπηρετεί εν ολίγοις και από τη στάση του εν λόγω συζύγου δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο.
     
  11. Kerbusar

    Kerbusar Guest

    Απάντηση: Απορία πραγματική

    Όπως το έθεσες κι απ' όσα ήδη διάβασα μέσα στο site νομίζω πως έχεις δίκιο.
     
  12. anchor

    anchor Regular Member

    Re: Απάντηση: Απορία πραγματική

    Έχω προσωπική εμπειρία από μια παρόμοια κατάσταση, με κάποιες διαφορές, ωστόσο κατ' ουσίαν όμοια.

    Έχω την αίσθηση ότι είναι μια παγίδα να σκέφτεται κανείς πως ο σύζυγος δεν είναι ικανός να ζήσει μόνος του και να καταβάλλει προσπάθειες για να τον ανεξαρτητοποιήσει, ώστε κάποια στιγμή στη ζωή να απελευθερωθεί και ο ίδιος. Σκέφτομαι πως κατά βάθος και η γυναίκα κάπου φοβάται τη μεγάλη αυτή αλλαγή και την καθυστερεί.

    Γιατί τελικά κανείς δεν χάνεται, ενώ μένοντας σε μια τέτοια σχέση βολεύονται και οι δύο και τίποτα δεν αλλάζει ποτέ. Απλά η ζωή περνάει και κανείς δεν ξέρει πόσο θα κρατήσει.

    Βέβαια εάν εκλείψει ο φόβος της αλλαγής και η γυναίκα δρομολογήσει με ρεαλισμό τα πράγματα, τίποτα δεν αποκλείεται.

    Κατά τ' άλλα μάλλον θα συμφωνήσω με τα πιο κάτω
    με κάθε επιφύλαξη βέβαια, αφού δεν γνωρίζω τους ανθρώπους και τις λεπτομέρειες της σχέσης τους.