Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

The Smoke

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 20 Μαρτίου 2007.

?

Καπνίζεις;

  1. Ναι

    161 vote(s)
    61,0%
  2. Κάπνιζα, αλλά το έκοψα.

    28 vote(s)
    10,6%
  3. Όχι

    75 vote(s)
    28,4%
  1. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

     

    Υπάρχουν φήμες ότι έχει η μαριχουάνα μερικά πολύ καλα αποτελέσματα σχετικά με τον ανθρώπινο εγκέφαλο.Αλλά πώς μπορει να επηρεάσει την φυσιολογία μας και προς ποια κατευθυνση;Ειναι γνωστη με διάφορες ονομασίες όπως μαριχουάνα, κάνναβη,χασισι, μαυρο,κλπ, το προϊόν που προέρχεται από το φυτό της κάνναβης είναι αναμφίβολα η πιο δημοφιλής παράνομη ψυχοτροπος ναρκωτικη ουσια στον κόσμο. Το συστατικο THC, ή τετραϋδροκανναβινόλη αν προτιμάτε, είναι ένα σύνθετο στο εσωτερικό της ινδικής κανναβης που κανει ολη τη δουλεια.

     

    Η THC είναι το κύριο ψυχοδραστικό συστατικό της Cannabis Sativa υπεύθυνη για την εκδήλωση ψυχικών μεταβολών παρόμοιων με αυτές που παρουσιάζονται στην ψυχωτική συμπεριφορά (ψυχομιμητική επίδραση). Η εισπνοή των κανναβινοειδών προκαλεί σχεδόν άμεση επίδραση στο κεντρικό νευρικό σύστημα.
    Η λήψη από το στόμα προκαλεί παρατεταμένη επίδραση με μειωμένη ωστόσο δραστικότητα κατά 25-30% συγκριτικά με αυτή της εισπνεόμενης δόσης. Η THC συσσωρεύεται στους λιπώδεις ιστούς και γρήγορα διαπερνά τον αιματεγκεφαλικό φραγμό και συγκεντρώνεται στο μεταιχμιακό σύστημα και στις αισθητικοκινητικές δομές του εγκεφάλου. Η συγκέντρωσή της στον εγκέφαλο είναι 3-6 φορές υψηλότερη από ό,τι στο αίμα.
    Τα κανναβινοειδή χρησιμοποιούνται κυρίως σε μορφή χασίς, χασισέλαιου ή μαριχουάνας. Η αίσθηση της ευφορίας, της χαλάρωσης, της ενισχυμένης ακουστικής ικανότητας και των οπτικών αντιλήψεων που παράγεται από τη μαριχουάνα οφείλεται σχεδόν αποκλειστικά στις επιδράσεις της στους κανναβινοειδείς υποδοχείς του εγκεφάλου.
    Παρομοίως όπως και στην περίπτωση των οπιοειδών που συνδέονται απευθείας στους υποδοχείς των ενδορφινών, οι κανναβινοειδείς υποδοχείς δεσμεύουν στο συγκεκριμένο τους μόριο – την ανανδαμίδη.
    Η ανανδαμίδη εμπλέκεται στη ρύθμιση της διάθεσης, της μνήμης, της όρεξης, του πόνου, της γνώσης και των συναισθημάτων. Η THC, επίσης, αυξάνει τη ντοπαμίνη που απελευθερώνεται με την αντιστάθμιση της ανασταλτικής επίδρασης των GABA νευρώνων. Η χρόνια κατανάλωση κανναβινοειδών μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφή μερικών νευρικών υποδοχέων στον εγκέφαλο οδηγώντας σε έλλειψη προσοχής, ώλεια μνήμης και μειωμένη ικανότητα μάθησης. Ωστόσο, αν και είναι γενικά αποδεκτό οτι είναι ασφαλέστερο από την ηρωίνη ή κοκαΐνη, μαριχουάνας μπορεί να έχει πολλές δυνητικές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις.Η κανναβη έχει συνδεθεί με αυξημένη συχνότητα εμφάνισης της σχιζοφρένειας και άλλων ψυχικών νόσων. Είναι, επίσης, η "πύλη εισόδου ναρκωτικών" επειδή πολλοί χρήστες μετακινούνται από μαριχουάνα σε πιο επικίνδυνα ναρκωτικά σε αναζήτηση μιας πιο ισχυρής εμπειριας.





    ^*^
     
  2. Τα λάιτ τσιγάρα έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα

    Όλοι όσοι επιθυμούν να διακόψουν το κάπνισμα και δεν τους είναι εύκολο, θα γίνει ακόμη δυσκολότερο εάν ακούσουν τη συμβουλή «ξεκίνα να κάνεις λάιτ».
    Σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, οι καπνιστές που το γύρισαν σε τσιγάρα με λιγότερη πίσσα και νικοτίνη, είχαν διπλάσια δύσκολη στην τελική φάση διακοπής της ανθυγιεινής συνήθειας.

    Η έρευνα έγινε από την Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ, και κατέληξε ότι αντίθετα με ό,τι μπορεί να πιστεύουν πολλοί καπνιστές -ότι δηλαδή καπνίζοντας μια πιο ελαφριά τσιγάρα, θα διακόψουν το κάπνισμα πιο εύκολα- τελικά μάλλον συμβαίνει το αντίθετο.

    Σύμφωνα με τη μελέτη, πολλοί καπνιστές θεωρώντας ότι το κάπνισμα ελαφρύτερων τσιγάρων είναι πιο υγιεινό, πιστεύουν ότι αποτελεί και μια αποδεκτή εναλλακτική λύση σε σχέση με το να το διακόψουν τελείως.

    Η έρευνα σε 31.000 καπνιστές έδειξε ότι περίπου 12.000 (38%) είχαν στραφεί σε ελαφρύτερα τσιγάρα κάποια στιγμή.

    Το 25% από αυτούς που προτίμησαν τα λάιτ, είπαν ότι το έκαναν για τη γεύση, αλλά το 20% δήλωσε ότι το έκαναν μέσα από ένα συνδυασμό κινήτρων που περιελάμβανε καλύτερη γεύση, λιγότερο βλαβερό για την υγεία τσιγάρο, ως ενδιάμεσο στάδιο στην προσπάθειά τους να το κόψουν τελείως.

    Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι όσοι άλλαξαν μάρκα και προτίμησαν πιο ελαφριά, ήταν 58% πιο πιθανό να δοκιμάσουν να διακόψουν το κάπνισμα σε σχέση με όσους έμειναν πιστοί στην μάρκα τους, την ίδια στιγμή όμως ήταν 60% λιγότερο πιθανό να σταματήσουν το κάπνισμα, ακριβώς επειδή ικανοποιήθηκαν με την ιδέα ενός πιο ελαφρού και λιγότερου βλαβερού τσιγάρου.

    «Το 43% των καπνιστών δήλωσαν την επιθυμία να σταματήσουν το κάπνισμα και γι αυτό το γύρισαν σε λάιτ, όμως τα ίδια αυτά άτομα, κατά ειρωνικό τρόπο, είναι και τα λιγότερο πιθανό να προχωρήσουν σε διακοπή της συνήθειας», δήλωσε η δρ Χίλαρι Τιντλ, υπεύθυνη της έρευνας.

    Η μελέτη δημοσιεύεται στην επιστημονική επιθεώρηση Tobacco Control.


    Πηγή : Web Only

    Δημοσιεύθηκε στα ΝΕΑ
     
  3. Sofia

    Sofia Regular Member

  4. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    The Smoke - Το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο

     

    Τι είναι το ηλεκτρονικο τσιγαρο ;

    Το ηλεκτρονικο τσιγαρο (ή αλλιώς ηλεκτρικό τσιγάρο) είναι μια πρωτοποριακή συσκευή που αντικαθιστά τον παραδοσιακό τρόπο καπνίσματος. Το τεχνολογικό αυτό επίτευγμα μοιάζει εμφανισιακά με τα κοινά τσιγάρα που οι καπνιστές καταναλώνουν καθημερινά. Αντίθετα με τα παραδοσιακά τσιγάρα όμως, το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΔΕΝ προκαλεί καρκίνο, ΔΕΝ απαγορεύεται πουθενά και ΔΕΝ εμπεριέχει τις χιλιάδες βλαβερές ουσίες που εμπεριέχουν τα κανονικά τσιγάρα (π.χ. πίσσα)! Και το καλύτερο – το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας δίνει την ίδια εμπειρία και ευχαρίστηση που σας προσφέρει το κάπνισμα!



    Τι είναι το ηλεκτρονικο τσιγαρο ;

    Το ηλεκτρονικο τσιγαρο (ή αλλιώς ηλεκτρικό τσιγάρο) είναι μια πρωτοποριακή συσκευή που αντικαθιστά τον παραδοσιακό τρόπο καπνίσματος. Το τεχνολογικό αυτό επίτευγμα μοιάζει εμφανισιακά με τα κοινά τσιγάρα που οι καπνιστές καταναλώνουν καθημερινά. Αντίθετα με τα παραδοσιακά τσιγάρα όμως, το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΔΕΝ προκαλεί καρκίνο, ΔΕΝ απαγορεύεται πουθενά και ΔΕΝ εμπεριέχει τις χιλιάδες βλαβερές ουσίες που εμπεριέχουν τα κανονικά τσιγάρα (π.χ. πίσσα)! Και το καλύτερο – το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας δίνει την ίδια εμπειρία και ευχαρίστηση που σας προσφέρει το κάπνισμα!



    Πώς είναι κατασκευασμένο το ηλεκτρονικό τσιγάρο ;

    Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ένα προϊόν της σύγχρονης τεχνολογίας και αποτελείται κυρίως από νερό, φυτική γλυκερίνη, αρώματικές ουσίες και μια μεμβράνη για την αναστολή των συστατικών. Ο καπνός που παράγει το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι άοσμος και αβλαβής - δεν προέρχεται από διαδικασία καύσης δηλαδή ουσιαστικά μιλάμε για ατμό!
    Από τεχνικής άποψης, το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελείται από τα εξής:

    • Το αναλώσιμο φίλτρο:
      Πρόκειται για το μέρος του ηλεκτρονικού τσιγάρου που σας παρέχει την γεύση και την αίσθηση του πραγματικού καπνού. Το φίλτρο εμπεριέχει το άρωμα και την «γεύση» του καπνού - εάν επιθυμείτε μπορεί να περιέχει και μικροποσότητες νικοτίνης. Τα φίλτρα διαχωρίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με την περιεκτικότητά τους σε νικοτίνη. Υπάρχουν φίλτρα που ΔΕΝ περιέχουν νικοτίνη καθώς επίσης και φίλτρα που εμπεριέχουν μικροποσότητες νικοτίνης σε διάφορες αναλογίες. Αυτό σας βοηθάει να κόψετε σταδιακά τον εθισμό σας στο τσιγάρο χρησιμοποιώντας κάθε φορά και νέα φίλτρα με μικρότερη περιεκτικότητα σε νικοτίνη. Κάθε φίλτρο διαρκεί όσο περίπου 20 τσιγάρα και το αλλάζετε μόνο όταν χρειαστεί. Φυσικά, το κάθε φίλτρο είναι πολύ πιο φθηνό από τα τσιγάρα στα οποία αναλογεί!
    • Τον μικροεπεξεργαστή:
      Ο μικροεπεξεργαστής ελέγχει οτιδήποτε συμβαίνει μέσα στο ηλεκτρονικό τσιγάρο – από την δημιουργία του καπνού έως τον χειρισμό της ένδειξης φλόγας (LED).
    • Τον σταθμό δημιουργίας καπνού:
      Εδώ δημιουργείται ο άοσμος και αβλαβής καπνός που εκπνέετε.
    • Την επαναφορτιζόμενη μπαταρία:
      Πρόκειται για την υπέρ-ελαφριά, υψηλής ποιότητας επαναφορτιζόμενη μπαταρία που χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό τσιγάρο.
    • Την ένδειξη φλόγας (LED):
      Το ηλεκτρονικό τσιγάρο της MediCre είναι σχεδιασμένο λεπτομερώς ώστε να προσομοιώνει ένα πραγματικό τσιγάρο στο μέγιστο δυνατό. Για τον λόγο αυτό, το ηλεκτρονικό τσιγάρο προσομοιώνει την φλόγα του πραγματικού τσιγάρου τέλεια χρησιμοποιώντας έναν λαμπτήρα LED!

     




    Σε τί διαφέρει το ηλεκτρονικό τσιγάρο από το κάπνισμα ενός κανονικού τσιγάρου ;


    Αν εξαιρέσουμε ότι με το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν βλάπτετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας, τότε η απάντηση είναι «σε τίποτα»! Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι σχεδιασμένο τόσο λεπτομερώς ώστε προσομοιώνει το κανονικό τσιγάρο τέλεια!






    ^*^
     
  5. Alexandros

    Alexandros New Member

    Απάντηση: The Smoke

    Η αληθεια ειναι πως δεν περιμενα να βγει ΚΑΙ εξομοιωτης τσιγαρου..Δεν παμε καλα μου φαινεται..Συντομα κοντα σας και εξομοιωτης προβληματων,ερωτικων απογοητευσεων,σεξ και ολα αυτα για την υποτιθεμενη ασφαλεια μας..Sorry αλλα θελω στην ζωη μου να ειναι ΟΛΑ αληθινα και ας περιεχουν και το ρισκο του κινδυνου μεσα..(Προς αποφυγη παρεξηγησεων λεω οτι καπνιζω μονο 5-6 τσιγαρα την ημερα και δεν ειμαι μανιωδης καπνιστης,αλλα εκνευριζομαι με τα υποκαταστατα..) 
     
  6. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor


    Εδώ κυκλοφορούν εξομοιωτές ανδρικού μορίου με πάρα πολλούς οπαδούς.. o εξομοιωτής τσιγάρου σε προβλημάτισε;  




    ^*^
     
  7. Alexandros

    Alexandros New Member

    Απάντηση: The Smoke

    Σωστο κι αυτο..Πεος simulator 2009 extended edition! 
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  9. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  10. Asimenios_Drakos

    Asimenios_Drakos Regular Member

    Απάντηση: The Smoke

    Καπνίζω...
     
  11. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Απάντηση: The Smoke

    Τελικά το bdsm σηκώνει πολύ τσιγάρο!!!
     
  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014