Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κολάρο - Αναγκαίο ή γραφικό?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Elvira, στις 5 Σεπτεμβρίου 2009.

  1. Elvira

    Elvira Regular Member

    Απάντηση: Κολάρο - Αναγκαίο ή γραφικό?

    Μόνο που εγώ δεν μίλησα ούτε για νομικά ούτε για ετυμολογικά πλαίσια, ούτε για το πως προσδιορίζει ο Μπαμπινιώτης την εξουσία και την ιδιοκτησία, μίλησα για δύο διαφορετικές μορφές σχέσεων, δεν λέω πως η μία είναι καλύτερη της άλλης, κάποιους εκφράζει η μία μορφή, κάποιους άλλους η άλλη. Θεωρώ πως είναι κατανοητό πως δεν λύνεται με τον Μπαμπινιώτη στο χέρι το θέμα, μιας και ο χώρος μας χρησιμοποιεί πολλές λέξεις, οι οποίες έχουν διαμορφωθεί σε συγκεκριμένα κοινωνικά πλαίσια που δεν έχουν σχέση με τα δικά μας, και για αυτό παρανούνται αν κάποιος προσπαθεί να τα αντιμετωπίσει με αυτόν τον τρόπο.

    Και οι δύο μορφές φέρνουν μαζί τους σύμβολα και ορισμούς, όμως η ανάλυση του συγκεκριμένου δεν είναι επί του θέματος και θα πλατιάσουμε. Το θέμα αναφερόταν σε συγκεκριμένη μορφή σχέσης και ήταν αρκετά συγκεκριμένο.
     
  2. master cage

    master cage New Member

    Απάντηση: Κολάρο - Αναγκαίο ή γραφικό?

    παιδια πολυ καλη η κουβεντα που κανετε.εγω το κολαρο το θεωρω πολυ σημαντικο.ειναι θεμα συμβολισμου .ειναι αυτο που εκφραζει .εγω προτιμω τα κολαρα που κρατουν τ ο κεφαλι επανο και επιβαλω στιν σκλαβα μου να τοπ φοραει ακομα και το βραδυ αφου της το κλειδωνω.φυσικα της το βγαζω οταν βγαινει εξω.πιστευω οτι το να το φοραει ι σκλαβα ολη μερα την βοηθαει να συνιδητοπηισει την θεση της.και για να μην ξεχνιομαστε η ζωη τηςσκλαβας δεν πρεπει να ειναι ευκολη θεωρω ουτε στα βασικα.θα ηθελα την γνωμη σασ πανω σε αυτο
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Re: Απάντηση: Κολάρο - Αναγκαίο ή γραφικό?


    Συμφωνώ απόλυτα,προτείνω την εγκατάλειψη οποιασδήποτε άνεσης,η σωστή σκλάβα οφείλει να ζει σε σπηλιές,να ντύνεται με προβιές και φυσικά να μη φέρει αντίρρηση όταν ο Master τη σέρνει απο τα μαλλιά προκειμένου να τη διακορεύσει.
    Έτσι μάλιστα, η ζωή της δεν θα είναι καθόλου εύκολη.
     
  4. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Κολάρο - Αναγκαίο ή γραφικό?

    Αν ηθελε να ηταν ευκολη, δε θα γινοταν σκλαβα φανταζομαι. Αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα που αξιζει να συζητηθει σε δικο του νημα.
     
  5. spectrum

    spectrum Regular Member

    Re: Απάντηση: Κολάρο - Αναγκαίο ή γραφικό?

    Πιστευω οτι η ζωη μιας σκλαβας η τελος παντων καποιας με την ψυχολογια σκλαβας ειναι σαφως πιο δυσκολη και οδυνηρη οταν δεν ανηκει καπου καθως ειναι εξω απο τα νερα της και το κενο που νιωθει μεσα της ειναι τεραστιο..
     
  6. master cage

    master cage New Member

    Απάντηση: Κολάρο - Αναγκαίο ή γραφικό?

    βρε madlene εισαι υπερβολικη δεν ενοω κατι τετοιο αλλα το κολαρο περιοριζει τις κινησεις της σκλαβας και την βοηθαει να σινιδητοπιησει την θεση που επιλεγει .κανενας δεν υποχρεωνει κανενα .ειναι επιλογη της να ζει ετσι σε μια 24/7 κατασταση.ειναι κοινη τους επιλογη τα ορια τι σχεσης που εχουν
     
  7. kyklonas

    kyklonas Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Κολάρο - Αναγκαίο ή γραφικό?

     
    Οριστε τι κάνετε....όλο για σκλαβες μιλάτε ...και ο σκλάβος μου άρχισε να παιρνει αέρα !!!!  
    Τον μαζεψα λοιπον και τον πάω στη σπηλια ......θα ακολουθήσει.... προγραμμα..."που με πονας και που με σφάζεις"   :lol2:  
     
    Last edited: 17 Νοεμβρίου 2009
  8. Mirage2009

    Mirage2009 Non Serviam

    Απάντηση: Κολάρο - Αναγκαίο ή γραφικό?

    1) Δεν είναι Μπαμπινιώτης είναι Αστική Νομολογία.
    2) Όταν γίνεται κάποια συζήτηση πρέπει να υπάρχουν βάσεις σε κάποια λογικά δεδομένα και ορισμούς που δεν τους αλλάζουμε κατά το δοκούν, αλλιώς αμπελοφιλοσοφoύμε.
    3) Τα ίδια και τα ίδια πριονίζουμε τα πριονίδια και καταλήγουμε πάντα στο ίδιο κοινός αποδεκτό συμπέρασμα: ότι είναι υποκειμενικό το θέμα.
    4) Στην ερώτηση σου περί status έχω απαντήσει οπότε μη τα ξαναλέμε.
    5) Η λυσσαλέα (με τη καλή έννοια) υπεράσπιση του κολάρου ώς σύμβολο δείχνει ότι είναι κάτι που πιστεύεις βαθειά, αν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί , αλλά έχει ενδιαφέρον ως στάση και δείχνει είναι κάτι που πραγματικά αγαπάς και παίζει σημαντικό ρόλο για εσένα.
    Αυτά.Γεία σου.  
     
  9. Elvira

    Elvira Regular Member

    Απάντηση: Κολάρο - Αναγκαίο ή γραφικό?

    Θα απαντήσω στα πρώτα δύο μόνο. Κάντε ένα google με τις λέξεις κυριαρχία, ιδιοκτησία, αφέντης, εξουσία ΤΡΕ, 24/7 και όταν βρείτε τους ορισμούς για να δώσουμε μία σωστή βάση στο θέμα μπορούμε να το ξανασυζητήσουμε σε ένα άλλο νήμα.

    Και πιστέψτε με αυτό που υπερασπίζω λυσσαλέα δεν είναι το κολάρο, κάτι άλλο είναι. Μάλλον όμως θα σας ξέφυγε στην ανάγνωση:xyxwave:
     
  10. Mirage2009

    Mirage2009 Non Serviam

    Απάντηση: Κολάρο - Αναγκαίο ή γραφικό?

    Έχω μάθει τους ορισμούς, απο της καλύτερες πηγές, εδώ και 20 χρόνια (πρέπει να ήσουν 8 χρονών τότε) και δεν τους ξέχασα ποτέ. Απλά αυτό που υπερασπίζεις δεν με αφορά. Δεν με ενδιαφέρει η αγάπη και τα αίσθηματα αυτής που είναι μαζί μου, δεν έχω σύμβολα μόνο εργαλεία.
     
    Last edited: 17 Νοεμβρίου 2009
  11. Animator

    Animator Regular Member

    Τσαμπα τσακωνεστε τοσο. Ο καθενας κανει οτι πιστευει ως ιδανικοτερο για τον εαυτο του και τελειωσε το ζητημα. Τα υπολοιπα ειναι κουφιο μπλα μπλα που σπαταλαει χρονο.
     
    Last edited: 17 Νοεμβρίου 2009
  12. Master DO

    Master DO Regular Member

    Απάντηση: Κολάρο - Αναγκαίο ή γραφικό?

    Ποιους ακριβώς ορισμούς είχες μάθει πριν 20 χρόνια;
    Δυσκολεύομαι.
    Ζητώ τη βοήθεια του κοινού.

    Ποιοι ακριβώς συζητούν σε αυτό το νήμα που πραγματεύεται τι;
    Δυσκολεύομαι.
    Ζητώ τη βοήθεια του τηλεφώνου.

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ!!!
    (Φοράω και κολάρο αν μου κάτσει)