Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι Σ/σας αρέσει σε αυτό που είστε;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 6 Οκτωβρίου 2007.

Tags:
  1. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: Τι Σ/σας αρέσει σε αυτό που είστε;

    .....and to no man I kneel........!!!!
     
  2. pussycat

    pussycat New Member

    Απάντηση: Re: Τι Σ/σας αρέσει σε αυτό που είστε;


    Μάλλον περιττό να τονίσω πόσο συμφωνώ και ταυτίζομαι...
    Μ'αρέσει που δεν λέω πλέον όχι σε τίποτα και κυρίως στα γνωστά ταμπού...
    Που απολαμβάνω τα πάντα...
    Αυτό δεν είναι και το νόημα άλλωστε? 
     
  3. Mirage2009

    Mirage2009 Non Serviam

    Απάντηση: Τι Σ/σας αρέσει σε αυτό που είστε;

    Γουστάρω να κοιτάζω στα μάτια τη σκλάβα όταν υποφέρει για εμένα.
    Γουστάρω να της μαθαίνω τα όρια της που φοβόταν να δει και να με αγαπάει για αυτό.
    Γουστάρωνα μετατρέπω ένα απλό άσχετο με το sm κορίτσι σε μια γοητευτική σκλάβα γυναίκα.
    Γουστάρω το ότι στη ζωή μου έχω χάσει μάχες αλλά κανένα πόλεμο.
    Γουστάρω το ότι κρατώ της υποσχέσεις μου.
    Γουστάρω το ότι έχω ταλέντο να κερδίζω αγώνες που όλοι οι άλλοι τους θεωρούν χαμένους.
    Γουστάρω το ότι δεν μπορώ να είμαι τίποτε άλλο εκτός από αυτό που μου αρέσει να είμαι.
     
  4. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: Τι Σ/σας αρέσει σε αυτό που είστε;

    ....always one more try......!!!!
     
  5. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: Τι Σ/σας αρέσει σε αυτό που είστε;

    Που δεν χρειαζεται να αποδειξω τιποτε σε καμια και ειμαι παντα ο εαυτος μου.
     
  6. Απάντηση: Τι Σ/σας αρέσει σε αυτό που είστε;

    Οτι δεν μπορώ να είμαι κάτι άλλο.  
     
  7. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Απάντηση: Τι Σ/σας αρέσει σε αυτό που είστε;

    Και σ'αρέσει αυτό ; Αυτό είναι η δική μου τραγωδία. Α ξέχασα, είσαι γυναίκα.
     
  8. Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι Σ/σας αρέσει σε αυτό που είστε;

      Εννοείς αυτό που υποθέτω; Οτι, δηλαδή, η "τραγωδία" σου έχει να κάνει με στερεότυπες κοινωνικές ιδέες για τον άντρα που δε σε εκφράζουν; Ή κάτι άλλο;
     
  9. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι Σ/σας αρέσει σε αυτό που είστε;

    Αυτό και όχι μόνο αυτό. Δεν είναι μόνο κοινωνιολογικό το θέμα, μακάρι να'ταν μόνο θέμα αντιλήψεων για τον άντρα. Δεν είναι σαν το φεμινισμό που βγαίνεις και δηλώνεις είμαι φεμινιστής. Είναι πρακτικό το θέμα γιατί όσο να'ναι άμα ανήκεις σε μια μειοψηφία που ο άσχετος κόσμος θεωρεί απλά ανώμαλους ή βιτσιόζους και που δεν μπορείς να βγεις να κάνεις έκκληση ανοιχτά μέσα σε κοινωνικές ομάδες για να βρεις συνοδοιπόρο, αυτό από μόνο του είναι ένα σοβαρό πρόβλημα.
     
  10. Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι Σ/σας αρέσει σε αυτό που είστε;

    Αυτό είναι ζήτημα κοινό για όλους όσους έχουν ιδιαιτερότητες, δηλαδή προτιμήσεις, χαρακτηριστικά, τάσεις διαφορετικές από την πλειοψηφία ή από αυτό που θεωρείται πλειοψηφία. Για παράδειγμα, το να απολαμβάνεις ερωτικά την αποδοχή ή την πρόκληση πόνου, το να ικανοποιείσαι με τον καταναγκασμό, είτε είσαι εσύ που τον λαμβάνεις είτε είσαι εσύ που τον ασκείς είναι στοιχεία που μπορεί να σε κάνουν να ανήκεις στην μειοψηφία. Ανεξαρτήτως φύλου. Και όπως λες κι εσύ, όταν αυτή η ιδιαιτερότητα είναι βαθειά και όχι επιφανειακή, το να αναζητάς το άλλο σου μισό γενικά και έξω από το χώρο, εκτός κάποιων εξαιρέσεων, αποβαίνει άκαρπο.

    Αυτό που κατάλαβα, λοιπόν, από ό,τι μου είπες είναι πως όσο δε βρίσκεις το άτομο που σου ταιριάζει σ'αυτό το χώρο, θεωρείς την υποτακτική σου φύση και τάση εμπόδιο προς την ευτυχία, άρα μία "τραγωδία" για σένα, ειδικά επειδή δεν είναι κάτι που μπορείς να αλλάξεις, αλλά κάτι που ξέρεις πως θα σε συντροφεύει μια ζωή. Ξέρεις, όμως, πως όταν το βρεις, η θεώρησή σου αυτή θα αντιστραφεί πλήρως. Θα πιστέψεις πως όχι μόνο δεν είναι τραγωδία, αλλά χάρισμα και ευλογία, αφού χάρη σε αυτό απολαμβάνεις τον έρωτα και τη σχέση. Επομένως, εγώ σου προτείνω να περιμένεις λίγο (η πολύ) μέχρι να βγάλεις το συμπέρασμα αν τελικά σου αρέσει ή όχι αυτό που είσαι.  
     
  11. sklabosgiorgos

    sklabosgiorgos Regular Member

    Απάντηση: Τι Σ/σας αρέσει σε αυτό που είστε;

    το οτι ειμαι ασυμβιβαστος .ειμαι λιονταρι μεσα στη μαχη δεν προσπαθω να κερδισω κατι με διπλωματια αντιθετως το κερδιζω κανοντας αλωση.δεν μπορω να περιμενω χτυπαω αντρικια και αμεσως αλλα ποτε πισωπλατα .αυτος που χτυπα πισωπλατα ειναι αυτος που υστερει και εγω δεν υστερω πουθενα.ειμαι το Α και το Ω.μου αρεσει σε μενα οτι αν πεθανω θα πεθανω ορθιος με το δορι στο χερι σαν τον λεωνιδα.
     
  12. VicTor

    VicTor Regular Member

    λοιπον εχοντας τις λιγες εμπειριες αλλα και απο τις δυο μεριες,το bdsm ειναι για εμενα ο τροπος που λειτουργουσα παντα.Απλα οχι και σεξουαλικα μεχρι προτινος.
    Οταν το αλλο ατομο βγαζει τον Dom απο μεσα μου:Ειναι η θολουρα στα ματια της υποτακτικης,το λαχανιασμα του φοβου και το ενστικτο του να τραβηχτει απο την πηγη πονου αλλα μετα απο ενα δευτερολεπτο ξαναπλησιαζει.Αυτο που μου αρεσει πανω απο ολα ειναι οτι εισαι για αρκετες στιγμες ο θεος του αλλου ατομου,Βρισκει την αφεση αμαρτιων του σε εσενα βλεπει τα λαθη του και την τιμωρεις κατηγορεις συμμορφωνεις,και παρολο που μπορουσε να το κανει και μονη της εσυ εισαι ο καταλυτης και αυτος που οφειλει την υπαρξη της.Πας στα πιο βαθεια λημερια του μυαλου της και παιρνεις την καθε ψυχωση ανωμαλια και προβλημα που ειχε ανα τα χρονια και το κανεις παιχνιδι στο κρεβατι και ετσι ξεπερναει το προβλημα.Ενα παραδειγμα:Μια πρωην μου ειχε ιστορικο αυτοτραυματισμου,και καταφερε να το ελαττωσει μονη της,παρολα αυτα συνεχιζε να το κανει και η ειρωνια ειναι οτι το εκανε οταν ηταν μετρια σε διαθεση,οχι στεναχωρημενη.Εγω σε εκεινη την vannila μεχρι τοτε σχεση καταλαβα οτι αυτο που ζητουσε ηταν αδρεναλινη κινδυνο,παραπερα απο τον συνηθισμενο.Ετσι εφερα το knife play και απο τοτε τιποτα.
    Ως sub:
    επιτελους σταματαει το μυαλο μου να σκεφτεται.δεν υπαρχει τιποτα αλλο εκτος απο εκεινη την στιγμη.Ολες οι ανησυχιες ολα τα προβληματα φανταζουν ελαχιστα και ερχεται η ικανοποιηση της παραδωσης.Δεν θελω,δεν υπαρχουν δεν θελω απλα παγωνει το μυαλο μου.Και για εμενα δεν υπαρχει αλλος τροπος να το κανω αυτο οποτε ειναι ο λογος που μου αρεσει το sub.
    Ως bdsm χαρακτηρας:
    το παν ειναι ο πειραματισμος,οντας επιστημονας(τρομαρα μου) ειναι απεριγραπτη η αισθηση της ερευνας,εδω συγκεκριμενα των ανθρωπων.Βρισκεις καινουρια κομματια μυαλου που ποτε σου δεν ειχες ανακαλυψει,και βρισκεις και κομματια χαρακτηρα που ποτε δεν ηξερες οτι εκρυβε ο αλλος.Εχεις και αλλες πρωτες φορες και πλεον η αδρεναλινη ειναι παντου μεσα.+οτι παντα ειχα ενα φετιχ για τα ρουχα που φορουν τα θυληκα του bdsm.
    Α btw εχετε προσεξει το καινουριο κολαν που γυαλιζει και εγινε της μοδας?αυτο που μοιαζει με δερμα-λατεξ?
    Συγνωμη που πλατυνα τοσο αλλα μου αρεσε πολυ η ερωτηση και βγηκε χειμαρρος.