Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι Σ/σας αρέσει σε αυτό που είστε;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 6 Οκτωβρίου 2007.

Tags:
  1. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι Σ/σας αρέσει σε αυτό που είστε;

    Πίστευα ότι το βρήκα καλή μου, πριν πάρα πολύ καιρό. 'Εκανα λάθος όμως φαίνεται. Μακάρι να διαψευστώ στην πορεία για όλα όσα πιστεύω αυτή τη στιγμή για μια κατάσταση. Απλά χρησιμοποίησες λέξεις όπως έρωτας και σχέση κι όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερο μου δίνεται η εντύπωση ότι αυτές είναι οι δυο απαγορευμένες λέξεις στο bdsm.
     
  2. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι Σ/σας αρέσει σε αυτό που είστε;


    Είναι κακό να το πιστεύεις αυτό, hephestus, αλλά ακόμη χειρότερο να το αναπαράγεις κιόλας... Αρκετά έχουν προωθήσει αυτή τη νοοτροπία οι παντός είδους ανίκανοι που έχουν βρει καταφύγιο στο χώρο του bdsm (ανίκανοι να αγαπήσουν, ανίκανοι να σχετισθούν σοβαρά κλπ), κι αρκετά έχουν χρησιμοποιήσει την ιδιαιτερότητά του γιά να καλύψουν τις δικές τους ελλείψεις, παρουσιάζοντάς τις σαν τον "ορθό δρόμο γιά τη bdsmική ολοκλήρωση". Ας μην τους σιγοντάρουμε λοιπόν κι εμείς οι υπόλοιποι, έστω και αθέλητα...


     
  3. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι Σ/σας αρέσει σε αυτό που είστε;

    MM, άθελα μου τους σιγοντάρω κι εγώ πράγματι, όμως αυτό δεν είναι τυχαίο και σκοπός μου δεν είναι να μηδενίσω το bdsm, αντίθετα να δείξω σε τι κομφούζιο βρίσκονται αυτοί που το αναζητούν ως έσχατη λύση για να λύσουν τα ψυχολογικά ή οικονομικά τους αδιέξοδα. Θα σου πω όμως κάτι, δεν είσαι υπό, οπότε τα βλέπεις όλα από μια τελείως διαφορετική οπτική. Προσπάθησε να μπεις λίγο στη θέση αυτών των υποτακτικών ανδρών που δεν είναι ανίκανοι να αγαπήσουν και να σχετισθούν σοβαρά και που το χρειάζονται κάτι τέτοιο αλλά στα πλαίσια του bdsm. Υπάρχουν και τέτοιοι. Θέλεις να μεταφέρω λόγια, συμπεράσματα και απόψεις διαφόρων κυριών για τις προπτικές μιας σχέσης στα πλαίσια του bdsm ; Οι ίδιες ομολογούν ότι αυτές οι σχέσεις είναι εξ ορισμού εξαιρετικά βραχυπρόθεσμες έως ανύπαρκτες.

    Δικές τους φράσεις (έχω συνομιλήσει σε φιλικό επίπεδο και όχι μόνο εδώ και αρκετά χρόνια) ζητώντας να μάθω όσο γίνεται περισσσότερα και έχω συναναστραφεί με Κυρίες από όλες τις κοινωνικές τάξεις, που είχαν από ελάχιστες έως πάρα πολλές εμπειρίες :

    "Στο bdsm είναι αδύνατον να υπάρξει αγάπη γιατί η αγάπη είναι εξ ορισμού ελευθερία".

    "Οι υποτακτικοί άντρες είναι μαλάκες".

    "Οι μόνες γυναίκες που μπορούν να κάνουν ευτυχισμένο έναν υποτακτικό είναι κυρίως οι prodommes". (δηλαδή μας θεωρούν απλά βιτσιόζους που πάμε μόνο για το σεξουαλικό και εμείς πρέπει να κάνουμε τούμπες για να αποδείξουμε ότι αυτό δεν ισχύει, ότι είμαστε επίσης και άντρες, αλλά και άνθρωποι).

    "Στο bdsm στην καλύτερη περίπτωση μια σχέση διαρκεί 1 με 2 χρόνια γιατί είναι σχέσεις εξουθένωσης και απομύζησης, οπότε αναγκάζεται να αποχωρήσει το υποτακτικό μέλος της σχέσης ή να εκδιωχθεί με τον χείριστο τρόπο όταν δει ότι οι απαιτήσεις της κυρίας δεν έχουν πια οροφή (παράλογες οικονομικές απαιτήσεις για παράδειγμα).

    "Στο bdsm όλα είναι περιττά και άχρηστα (παιχνίδι, ηδονή, χαρά, επικοινωνία, μοίρασμα) εκτός από το "μάλιστα κυρία".

    "Σχέση ζητάς ; λολ τι μου λές "'Ηφαιστε" ; Δεν υπάρχουν σχέσεις στο bdsm"

    "Το bdsm μου είναι βολικό"

    "Φοβάμαι ότι θα με ερωτευθείς"

    Δικές τους όλες οι παραπάνω φράσεις, όχι δικές μου. Από τα χρονικά του τραγέλαφου. Συμφωνώ για την υποτακτική γκρίνια, αλλά σκέψου επίσης πως ό,που υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά...και σκέψου ότι δεν συνομιλείς με κάποιον που φαντασιώνεται την Κλόντια Σίφερ να του περνάει το κολάρο, αλλά με έναν άντρα με μέσου όρου λογικές προσδοκίες.
     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Re: Απάντηση: Τι Σ/σας αρέσει σε αυτό που είστε;

    Με το δόρυ στο χέρι; Αν θυμάμαι καλά, κάτι άλλο κρατούσες στην προηγούμενη φωτογραφία σου  

    Υ.Γ. Προς τι το υποθετικό "αν"; Πιστεύεις πως θα γλιτώσεις από την κοινή μοίρα όλων;
     
  5. sk

    sk Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι Σ/σας αρέσει σε αυτό που είστε;

    "Στο bdsm είναι αδύνατον να υπάρξει αγάπη γιατί η αγάπη είναι εξ ορισμού ελευθερία".

    Δεν μπορώ να μιλήσω για κανέναν άλλο,, αλλά εγώ, ως sub, δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω περισσότερο με το παραπάνω σχόλιο που σου κάνανε.

    Για μένα ισχύει ακριβώς το αντίθετο...είναι ύψιστο δείγμα ελευθερίας το να αποφασίσεις να χαρίσεις το σώμα σου, την ψυχή σου, την καρδιά σου, το μυαλό σου και στην ουσία, όλο σου το Είναι σε κάποιον...
    Όχι να χαρίσεις με την "απλή" έννοια, αλλά με την σύνθετη. Όχι με την έννοια "σου χαρίζω την καρδιά μου, πρόσεχε μην την σπάσεις, μην κάνεις το ένα, μην κάνεις το άλλο, σου την χαρίζω υπό όρους κλπ" αλλά με την έννοια "Σου χαρίζω την καρδιά μου. τελεία".

    Σε εμπιστεύομαι τόσο πολύ ώστε να σου δώσω το υπέρτατο δικαίωμα πάνω μου, το δικαίωμα της βούλησης. Σε εμπιστεύομαι τόσο ώστε να ξέρω ότι θα πάρεις την καρδιά μου, θα την πλάσεις, θα την φτιάξεις έτσι ώστε να Σου δίνει - και άρα να μου δίνει - την μεγαλύτερη δυνατή ευχαρίστηση. Ακόμα κι'αν αυτό σημαίνει ότι κατά την διάρκεια αυτής της διαδικασίας, θα πονέσω, θα κλάψω, θα υποφέρω, θα ταπεινωθώ. Σου δίνω την καρδιά μου, γιατί για μένα είσαι Θεός μου και για Σένα είμαι ό,τι πιο πολύτιμο έχεις....

    και αυτό για μένα...είναι ο ορισμός της αγάπης

    με σεβασμό
    sk
     
  6. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι Σ/σας αρέσει σε αυτό που είστε;

    Εσύ είσαι απ'τους δικούς μου, της ρώσικης ρουλέτας. Το πιθανότερο αν κρίνω από τα γραπτά σου περί θεών, είναι ότι το παιχνίδι τέλειωσε και δεν σε βρήκε η σφαίρα.
     
  7. sk

    sk Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι Σ/σας αρέσει σε αυτό που είστε;

    Hephestus, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι και θέμα τύχης, και άρα ναι, μιλάμε και για ρώσικη ρουλέτα (και ομολογουμένως νιώθω πολύ τυχερή). Αλλά δεν είναι μόνο θέμα τύχης.

    Για να επανασυνδέσω την απάντησή μου με ετούτο το νήμα, γιατί δεν είναι και σωστό να του αλλάξουμε ροή  )), μ'αρέσει που είχα την υπομονή να περιμένω για Εκείνον που πιστεύω ότι μου ταιριάζει, μου αρέσει που είχα τα κότσια να πω σε κάποιους "συγνώμη, αλλά δεν είσαι αυτό που ψάχνω" , και πάνω από όλα μ'αρέσει η αίσθηση ότι είχα δίκιο να Τον περιμένω...κι'ας μου λέει Εκείνος ότι έχασα εμπειρίες περιμένοντάς Τον...

    με σεβασμό
    sk
     
  8. μου αρέσει που Τον ακολουθώ, που τον ακούω ή Τον υπακούω (μικρή σημασία έχει για μένα). Μου αρέσει που Τον εμπιστεύτηκα τόσο ώστε να Του αφεθώ απόλυτα. Που η ζωή Μας/μας καθορίζεται από Αυτόν. Που αυτός είναι ο τρόπος ζωής μας.. Που μαζί Του ζω και βιώνω την υποταγή χωρίς να με ενοχλεί, χωρίς να νιώθω πως προσβάλλομαι. Μου αρέσει που την καύλα Του την μετατρέπει σε καύλα μου. Μου αρέσει που είμαι σκλάβα Του, γυναίκα Του, κάβλα Του, πουτάνα Του και τα πάντα Του...
     
  9. Sir P

    Sir P Regular Member

    Απάντηση: Τι Σ/σας αρέσει σε αυτό που είστε;

    ειναι ωραιο να βλεπεις στα ματια της σκλαβας σου,την υποταγη και την αγαπη που εχει για σενα...μαρεσει που τα βλεπω στα ματια της,και τον φοβο για την επομενη δοκιμασια
     
  10. someone

    someone New Member

    Απάντηση: Τι Σ/σας αρέσει σε αυτό που είστε;

    Μου αρεσει ιδιαιτερα να με υπιρετουν αντρες . Να τους κανω ο.τι θελω , και ολο αυτο μου δινει απεριοριστη ιδονη
     
  11. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Τι Σ/σας αρέσει σε αυτό που είστε;

    Απολαμβάνω την ικανοποίηση στα μάτια του Κυρίου μου όταν του προσφέρω απλόχερα και χωρίς σέψη και δισταγμό αυτό που επιθυμεί.Λατρεύω τον τρόπο που απαιτεί,που σκέφτεται, που με εξουσιάζει.Δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο γιά μένα από το να υπάρχω μέσα απο τις επιθυμίες του και τα θέλω του.Να του παραδίνομαι ολοκληρωτικά. Μ,υαλό, σώμα και ψυχή!!! Αυτό με τρελαίνει.Η απόλυτη υποτακτικότητα που μου χάρισε η φύση κι εγώ με τη σειρά μου την προσφέρω στον Κύριό μου. 
     
  12. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: Τι Σ/σας αρέσει σε αυτό που είστε;

    μου αρεσει ακριβως το οτι ειμαι
    MASTER