Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

3rd FETISH BALL AT SECOND SKIN CLUB,DECEMBER 18

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος GeorgeF, στις 16 Νοεμβρίου 2009.

  1. GeorgeF

    GeorgeF New Member

    Αποφασίσαμε τελικά να κάνουμε το τρίτο Fetish Ball στις 18 Δεκεμβρίου στο Second Skin.Περισσότερες πληροφορίες και δελτίο τύπου πολύ σύντομα.
    Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να είναι ισάξιο του προηγούμενου (αφού απ''οτι φάνηκε όλοι πέρασαν πολυ καλά) και-γιατί όχι-ακόμα καλύτερο.
    Σύντομα θα σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες.


    ευχαριστώ

    Γιώργος Φακίνος
     
  2. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Xmas Ball !!! Για να μπουμε στο πνευμα των γιορτων  
     
  3. pussycat

    pussycat New Member

    Απάντηση: 3rd FETISH BALL AT SECOND SKIN CLUB,DECEMBER 18

    ήδη προσπαθώ να διαλέξω outfit  
     
  4. VicTor

    VicTor Regular Member

    ααα θελω και εγω.που μπορω να βρω venice carnival masks?    
     
  5. sub_curious

    sub_curious New Member

  6. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Αργησε λιγο το δελτιο τυπου αλλα επιτελους ειναι εδω.Θα χαρω να ξαναδω φιλους και γνωστους ή ακομα και να γνωρισουμε καινουργια ατομα.Να σημειωσω οτι στον χωρο του Dungeon η εισοδος επιτρεπεται ΜΟΝΟ σε ατομα που τηρουν το dresscode ΑΥΣΤΗΡΑ.Θα υπαρξει χωρος για να αλλαξετε οσοι θελετε στο μαγαζι καθως και ατομα που θα φυλαξουν τα πραγματα που θα αφησετε.

    Οι φωτογραφιες περαν απο ατομα που εχουν αδεια απο τους διοργανωτες ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ!!!Οποιος θελει να συμμετεχει στον χωρο του Dungeon και να φωτογραφηθει παρακαλειται να συννενοηθει με τους υπευθυνους του Dungeon.

    Fetish Ball Underground Fetish shows & Dungeon
    Djs: George Fakinos (main floor) + Demi (dungeon)

    Το προηγούμενο Fetish Ball (πριν 2 μήνες, πάλι στο Second Skin club), πέρα από την μεγάλη προσέλευση, χαρακτηρίστηκε από όλη την BDSM κοινότητα ως ένα από τα πιο πετυχημένα events της σκηνής. Δεν ήταν μόνο τα αυθεντικά shows που συνέβαιναν στα 2 floors, αλλά και αυτή η αίσθηση του οικείου που βοήθησε όλους να μην είναι «κουμπωμένοι» (γεγονός που το έχουμε αντιμετωπίσει συχνά σε ανάλογα events).

    Για όσους δεν έχουν έρθει στα προηγούμενα 2 Fetish Balls, να αναφέρουμε πως πρόκειται για μία προσπάθεια (από τους διοργανωτές του Ελληνικού Torture Garden, του Γιώργου Φακίνου και Γιώργου Ταμβακολόγου δηλαδή, συν την πολύτιμη βοήθεια του Apollyon) επικεντρωμένη σε performers της Ελληνικής σκηνής μόνο. Ακόμα, θα δείτε ανθρώπους που σίγουρα δεν δηλώνουν performers, αλλά ταυτόχρονα δεν διστάζουν να κάνουν στη σκηνή αυτά που κάνουν στο κρεβάτι (ή οπουδήποτε...) και αυτό από μόνο του αξίζει το respect μας. Το τρίτο Fetish Ball επιστρέφει με ακόμα περισσότερα shows και ακόμα περισσότερους ανθρώπους να παίρνουν μέρος ενεργά. Θα θαυμάσουμε λοιπόν shows από: Lola, Omega Red (Alexis D), Isabelle & Jacqueline, Obedience, Whippy, Blue Sky (Elisabeth K), Electra. Dungeon Master θα είναι ο Apollyon και Dungeon Hostess η Angel 7. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε πως κανένα show δεν θα είναι ίδιο με τις προηγούμενες 2 φορές.

    Nα περιμένετε λοιπόν γυναίκες να υποτάσσουν άντρες, άντρες να υποτάσσουν γυναίκες, το μοναδικό Bondage Show στον κόσμο που συνδυάζει το ritual μέρος με την kinky πλευρά, fireshow, trampling και ένα Dungeon που σε καλεί να παίξεις...

    Το μουσικό μέρος το αναλαμβάνει ο Γιώργος Φακίνος στο main floor και η Demi στο Dungeon.


    PRICE: 10e (If you follow the dresscode), 12e (if you don't)

    Suggested dresscode:
    PVC, Latex, Rubber, Leather, Uniforms, Medical, Venice Carnival Masks, Drag, Burlesque, Moulin Rouge, Body Art or just use your imagination!

    :: Second Skin Club ::
    SECOND SKIN CLUB (secondskinclub) on Twitter
     
    Last edited: 10 Δεκεμβρίου 2009
  7. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    Η επιτυχία είναι ήδη εξασφαλισμένη. Οπότε καλή δύναμη. Πιστεύω να είμαι εκεί και να συναντήσω καλούς φίλους και να περάσουμε μια ακόμη αξέχαστη βραδυά και σίγουρα η παρουσία του Απόλυον το εγγυάται. Θα χαρώ να ξαναδώ την Έηντζελ τον Άλεξ και όλα τα παιδιά της ομάδας, την μία και μοναδική την ανεπανάληπτη και θεϊκή ΛΟΛΑ καθώς και τους γνωστούς και πολυαγαπημένους μου (ξέρουν αυτοί).
    Σι γιου δέαρ λοιπόν Θεού θέλοντος και κρού επιτρέποντος.
     
  8. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Αν έρθω ντυμένος με το jean μου και ένα πουκάμισο δεν μπορώ να μπω στο dungeon;
     
  9. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member


    θα βάλουμε μέσο να μπούμε στο μπουντρούμι. θα λαδώσουμε κανένα. άλλωστε εσυ μπορείς να φέρεις δεμένη καμιά σκλάβα οπότε το ίδιο κάνει. αλί από εμέ
     
  10. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Θα παρακαλουσα να ακολουθηθει το dresscode ειδικοτερα στον χωρο του Dungeon.Καποιο outfit που να παραπεμπει στον χωρο ολοι εχουμε λιγο πολυ.Δυστυχως παρολο που θα ηθελα να εξυπηρετησω τους παντες να ερθουν με τα καθημερινα τους ρουχα,δεν θα μπορεσω να το κανω,οποτε παρακαλω για την κατανοηση.
    Δεν υπαρχει κανενας αλλος λογος παρα για να ειναι ο χωρος του Dungeon γεματος απο ατομα τα οποια πραγματικα θελουν να βλεπουν γυρω τους ατομα ντυμενα αναλογα με το θεμα του event και ισως ετσι να δοκιμασουν και πραγματα χρησιμοποιωντας τα tools μετα απο συννενοηση με τους υπευθυνους του Dungeon.
    Προσωπικα το θεωρω μια ευκαιρια επιτελους να σταματησουμε να πηγαινουμε με jean και πουκαμισο Sadal χωρις να θελω να προσβαλλω τα συγκεκριμενα ρουχα αλλωστε και εμενα με βολευουν.
    Εκει ομως ειναι μια ευκαιρια να "απελευθερωθουμε" φορωντας οτι δεν μπορουμε να φορεσουμε σε κανενα αλλο event ή οπουδηποτε αλλου.
    Για αυτο και σκεφτηκαμε να υπαρχει και χωρος για να αλλαξει ο κοσμος και ατομο το οποιο θα φυγει τελευταιο απο το μαγαζι για να εγγυηθει την ασφαλεια των πραγματων που θα αφησει ο καθενας μας στην γκαρνταρομπα.

    Ελπιζω να κατανοησατε τον λογο του dresscode που θα τηρηθει 100% στον χωρο του Dungeon.
     
  11. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Προσωπικά Απολλύων δεν βλέπω καμία ευκαιρία στο να έρθω σε μια εκδήλωση όπου πρέπει να φορέσω ρούχα που δεν με εκφράζουν. Μια χαρά άνετος και "απελευθερωμένος" νιώθω και χωρίς αυτό που αποκαλείτε dress code.
    Οπότε όπως κατάλαβα αν έρθω με το τζιν μου και ένα πουκάμισο θα αποκλειστώ από το dungeon. Μάλιστα...

    Υστερόγραφο: Δεν νομίζω το BDSM να εντάσσεται σε κάποια μόδα ή σε κάποιο dress code.