Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Diaper Fetish

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 3 Δεκεμβρίου 2007.

  1. smasher

    smasher Regular Member

    Απάντηση: Diaper Fetish

     

     

     

    Όμορφη κουκλίτσα, ε; Τι έχετε να πείτε γι'αυτό το γλυκύτατο κοριτσάκι με τα κίτρινα μάλλινα τσουραπάκια και το μωβ μπλουζάκι με τα πολύχρωμα σχέδια που κρατά στο αριστερό χέρι της ένα μπιμπερό; Δεν μοιάζει λίγο με την Μανταλένα;

    Στη παρακάτω φωτό θα παρατηρήσει κανείς ότι το εν λόγω ξανθό μωρουδέλι φοράει ένα δαντελένιο ροζ νυχτικό κρατώντας μια πιπίλα στο στόμα του ενώ πιο πάνω είναι τελείως γυμνό σαν νεογνό και φοράει μόνο την πάνα του!
     
    Last edited: 9 Νοεμβρίου 2009
  2. Spyro

    Spyro New Member

    Απάντηση: Diaper Fetish

    Γεια σας και από εμένα. Άλλος ένας Έλληνας DL. Βέβαια για να είμαι απόλυτα ειλικρινής διαφέρω λίγο από τα άλλα μέλη της παρέας. Είμαι απόλυτα DL και καθόλου ΑΒ. Διαφέρω πολύ από τον smasher που μονοπωλεί τις συζητήσεις σε αυτό το forum. Θεωρώ πως ο smasher είναι περισσότερο AB, κρίνοντας και από τις photο που γενναιόδωρα μοιράζεται μαζί μας. Ξεκίνησα σαν wetting fun και τώρα είμαι wetting fun και DL. Όντως αυτή η ιδιαιτερότητα μας δεν είναι διαδεδομένη καθόλου στη χώρα μας, είναι σίγουρα ένα taboo. Δε νομίζω ότι θα μπορούσα ποτέ να το μοιραστώ με κάποια σύντροφο μου μόνο και μόνο επειδή δε θα μπορούσα να το ζητήσω. Προσωπικά περισσότερο μου αρέσει να βρέχετε ή να φοράει πάνες η σύντροφος μου παρά εγώ. Το έχω κάνει και εγώ φυσικά αλλά περισσότερο γιατί ένιωθα την ανάγκη να νιώσω την αίσθηση, να καταλάβω πώς είναι. Τέλος με ενθουσίασαν ιδιαίτερα τα posts της Γεωργιας και της Δωρας, κυρίως της Δώρας. Ποτέ δεν περίμενα να ακούσω από κοπέλα και μάλιστα Ελληνίδα αυτό που είπε σε παλαιότερο post ότι της αρέσει να αυνανίζεται σε βρεγμένο και βρώμικο εσώρουχο και να την χλευάζει – ειρωνεύεται ο σύντροφος της. Αυτά από εμένα ελπίζω να μπορέσουμε εδώ μέσα να κάνουμε ενδιαφέρουσες συζητήσεις και να περνάμε όλοι ευχαρίστα.
     
  3. smasher

    smasher Regular Member

    Απάντηση: Diaper Fetish

    Good Morning, Spyro,

    Έχεις τα ίδια γούστα μ'εμένα, άρα είμαστε κολλητοί και οι δύο. Κι εγώ είμαι wetting fun και DL όπως εσύ και η ερωτική σου σύντροφος, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος παρεξήγησης.

    Για να σου πω την αλήθεια, δεν είμαι AB όπως εύστοχα το ανέφερες στο thread, αφού ουδέποτε κάνω χρήση πιπίλας και μπιμπερό. Τα μόνα fetishes που χρησιμοποιώ ευρέως είναι οι πάνες και τα μπρατσάκια θαλάσσης, ενώ κάνω προαιρετική χρήση ενός δαχτυλιδιού από σιλικόνη Durex σε συνδυασμό με βρεφικές λοσιόν Johnson's Baby, μιας και δεν χρησιμοποιώ προφυλακτικό.

    Εξάλλου, ακόμη και να το ήθελα, δεν θα χρειαζόμουν στην παρούσα φάση μια παρτενέρ για να κάνω τέτοια αθώα παιχνιδάκια. Μπορώ και απολαμβάνω τις φαντασιώσεις μου μόνος..

    Δεν ξέρω αν παρακολουθείτε και οι δυό σας ερωτικές ταινίες (π.χ. Emmanuelle, Justine) στην TV ή σε DVD κατά την διάρκεια των ερωτικών εναγκαλισμών σας. Έχει αποδειχθεί στην πράξη ότι η παρακολούθηση τέτοιων ερωτικών movies δίνει αναμφισβήτητα μιαν άλλη αίσθηση.

    Για καλύτερα αποτελέσματα η χρήση λιπαντικού gel ή βρεφικής λοσιόν Johnson's Baby είναι σίγουρα μια λύση. Ωστόσο το λιπαντικό gel είναι προτιμότερο από την βρεφική λοσιόν εφόσον κάνετε χρήση προφυλακτικού, διότι το βρεφικό λάδι μπορεί να κάνει την "κάλτσα" να ξεχειλώσει και να σπάσει.

    Τέλος, διαπιστώνω με χαρά ότι σου άρεσε πολύ το post της Δώρας. Με εκπλήσσει επίσης και το γεγονός ότι το κορίτσι σου λατρεύει με περισσή φαντασία την ηδονή της πάνας. Συγχαρητήρια λοιπόν και καλή συνέχεια!

    Καλό Σαββατοκύριακο
     
    Last edited: 14 Νοεμβρίου 2009
  4. smasher

    smasher Regular Member

    Απάντηση: Diaper Fetish

    Πολύ καλά κάνουν τα κορίτσια και φοράνε πάνες όταν κάνουν ερωτικές περιπτύξεις. Ιδίως η Δώρα.

    Ένα σεξουαλικά δραστήριο άτομο πρέπει πάντα να φοράει πάνα όταν αυνανίζεται και όταν βρίσκεται σε οργασμό, κάτι που το θεωρώ απολύτως φυσιολογικό.

    Δεν είναι απαραίτητο να έχεις προβλήματα ακράτειας για να φορέσεις πάνες. Οι πάνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν επίσης και για άλλους σκοπούς (συμπεριλαμβανομένου και του σεξ.)

    Τα μπρατσάκια θαλάσσης, οι ειδικές λοσιόν, οι δονητές από σιλικόνη, τα οργασμικά κολιέ των Jumbo και όλα τα λοιπά αξεσουάρ μπορούν να χρησιμοποιηθούν προαιρετικά.
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    @Spyro και @Smasher, μία δευκρίνιση.

    Όταν αναφέρομαι στο βρώμικο βρακάκι, δεν μιλάω για ούρα.
     
  6. smasher

    smasher Regular Member

    Απάντηση: Re: Diaper Fetish

    Σε πιστεύουμε, Δώρα.

    Μία ερώτηση: αφού σου αρέσει τόσο πολύ να κάνεις σαν νεογέννητο μωρό, σου έχει τύχει ποτέ να έχεις την θυλή της πιπίλας ή του μπιμπερό πάνω στην κλειτωρίδα όταν κάνεις σεξ; Πολλές φετιχίστριες όπως η Candy, η Danni, η Tahlia και η Sunny εφαρμόζουν συχνά αυτήν την μέθοδο.

    Αυτές οι θυλές από σιλικόνη μπορούν να αντικαταστήσουν τα dildos και το ανδρικό πέος.
     
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Diaper Fetish

    Δεν κατάλαβες. Δεν έχω καμία σχέση με νεογέννητα μωρά. Και δεν είμαι φετιχίστρια. Με διεγείρει ο έλεγχος των λειτουργιών του σώματος (η απώλεια του ελέγχου, στην προκειμένη).

    Η σιλικόνη και οι πλαστικούρες ποτέ δεν μπορούν να συγκριθούν με ένα κρύο μεταλλικό αντικείμενο. Απεχθάνομαι τους δονητές, δεν χρησιμοποιώ ποτέ.

    Άντε, σιγά σιγά φανερώνω όλα μου τα μυστικά.
     
  8. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Re: Απάντηση: Diaper Fetish

    Ο smasher φιλε μου ειναι επιστημονας.
     
  9. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Diaper Fetish

     

    Ειδες τι σου βρηκα εγω ομως;
     
  10. smasher

    smasher Regular Member

    Απάντηση: Diaper Fetish

    Δεν ήξερα τίποτε για τα μυστικά της Δώρας. Ωραία λοιπόν, ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.

    Καταρχάς, Δώρα, all my thanks για τις πληροφορίες που μου έδωσες σχετικά με την προσωπικότητά σου. Νομίζω ότι είναι πολύ χρήσιμες.

    Ασφαλώς όταν έλεγα νεογέννητο εννούσα ένα τελείως γυμνό μωρουδέλι που φοράει μόνο την πάνα του.

    Δεν είσαι φετιχίστρια, αλλά έχεις μια τάση να κάνεις σαν μωράκι. Αυτό το σχόλιο ειπώθηκε σ'ένα παλιότερο post.

    Επίσης μου εξήγησες ότι οι πάνες είναι μια από τις αγαπημένες σου σεξουαλικές φαντασιώσεις. Άρα λοιπόν κάνεις χρήση ένος fetish, κι ας μην δηλώνεις επισήμως fetish girl...
     
  11. smasher

    smasher Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Diaper Fetish

    Ένα μεταλλικό πέος;

    Δεν νομίζω φίλε μου να της αρέσει και τόσο. Όπως επίσης δεν έχεις δει ακόμα τους δύο συντρόφους να αυνανίζονται ταυτόχρονα ο ένας με τον άλλο.

    Η Δώρα θα προτιμούσε περισσότερο ένα φυσικό πέος και όχι ένα μεταλλικό. Άλλωστε δεν της αρέσουν οι δονητές.

    Δεν ξέρει τι χάνει, πάντως. Άν ήμουν στη θέση της δεν θα έλεγα όχι στην ιδέα του δαχτυλιδιού σιλικόνης Durex και θα έκανα τουλάχιστον μια δοκιμή, κάτι που το έπραξα αμέσως και δεν το μετάνοιωσα.

    Δική της είναι η επιλογή και απολύτως σεβαστή.

    Μ'ένα απλό πάτημα του κουμπιού η ηδονή της πάνας γίνεται μια αξέχαστη εμπειρία. Τα δαχτυλίδια Durex μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ή χωρίς προφυλακτικό.


     

     
     
  12. Spyro

    Spyro New Member

    Απάντηση: Diaper Fetish

    Εγώ παντός αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο smasher έχει κάνει τη διδακτορική του διατριβή στις πάνες. Smasher ποτέ δεν είπα ότι έχω μοιραστεί το fetish μου με κάποια σύντροφο. Ίσως παρανόησες!! Αυτό που είπα είναι «Δε νομίζω ότι θα μπορούσα ποτέ να το μοιραστώ με κάποια σύντροφο μου μόνο και μόνο επειδή δε θα μπορούσα να το ζητήσω».
    Smasher μη το αρνείσαι ότι είσαι περισσότερο ΑΒ από DL. Οι φωτώ, οι κουβέντες σου περί πιπίλας, το λεξιλόγιο σου «μωρουδέλι» μαρτυρούν ότι είσαι περισσότερο DL. Φυσικά δε λέω ότι είναι κακό.
    Δώρα, κατάλαβα πολύ καλά τι εννοείς λέγοντας «βρώμικο βρακάκι» και μου αρέσει αυτό. Καταλαβαίνω τι εννοείς λέγοντας απώλεια λειτουργιών του σώματος. Αυτό είναι ακριβώς και το δικό μου fetish. Να μην μπορέσεις να κρατηθείς και να κατουρηθείς ή να κάνεις την άλλη ανάγκη πάνω σου. Να λερωθείς δηλαδή. Αν θέλεις πες μας αν το έχεις κάνει ποτέ στην ενήλικη ζωή σου. Σε δημόσιο χώρο ή μόνη στο σπίτι. Φυσικά όπως είπα και στο πρώτο μου post εμένα μου αρέσει να συμβαίνει αυτό στη σύντροφο μου και όχι σε μένα. Μου αρέσει να την φροντίσω εφόσον της έχει συμβεί, να τη βοηθήσω κτλ. Παντός δε νομίζω να αποκτήσω ποτέ μια τέτοια εμπειρία. Εδώ δεν ζήτησα ποτέ από κοπέλα μου να κατουρηθεί πάνω της πόσο μάλλον να λερώσει το βρακάκι και το παντελόνι της. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό. Έχω δει δυο φορές κοπέλες να έχουν κατουρηθεί και μια φορά είδα μια κοπέλα γύρω στα 25 με 30 να τα έχει κάνει και τα δύο πάνω της και ήταν πολύ obvious. Μάλιστα περπατούσε με τα πόδια ανοιχτά λες και ήθελε να καταλάβουμε όλοι τι της είχε συμβεί. Αυτό είχε συμβεί στο κέντρο της Αθήνας. Αυτό και αν ήταν «απώλεια λειτουργιών του σώματος» Δωράκι.