Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

3rd FETISH BALL AT SECOND SKIN CLUB,DECEMBER 18

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος GeorgeF, στις 16 Νοεμβρίου 2009.

  1. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Οπως νομιζεις Sadal.Δεν υποχρεωνει κανεναν να ερθει με το ζορι το event.Προσπαθουμε τοσα χρονια να αποκλεισουμε τους "ασχετους" με τον χωρο και πιστευω οτι το dresscode ειναι μια πολυ καλη επιλογη.Λαθος ή οχι θα το δειξει το αποτελεσμα.
    Τωρα αν ειναι τοσο δυσκολο να ακολουθηθει αυτη η παραμετρος τι να πω...Νομιζω ομως οτι στο εξωτερικο που τοσο ολοι θελουμε να φτασουμε και να κινηθουμε σε αλλα προτυπα,δεν υπαρχει event που να μην εχει dresscode σε ολους τους χωρους που λαμβανει χωρα το event και οχι οπως σε αυτο μονο στο Dungeon.
    Απο εκει και περα οπως νιωθει ο καθενας ερχεται.Και ενα κολλαρο αρκει σε ατομα που γνωριζω προσωπικα και μπορουν να αντεπεξελθουν στους κανονες ενος Dungeon,οπως ολοι θελουμε να χαρουμε χωρις ασχετα ατομα μεσα.
     
  2. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member


    όπως πάντα σαφέστατες απαντήσεις και πάνω από όλα υπευθυνότητα.
    έτσι πάντα φίλτατε Απ.
     
  3. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Οι κανονες του Dungeon όσον αφορα στο συγκεκριμένο event

    1. Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος στην περιοχή του Dungeon και η συμμέτοχη σε παιχνίδια, σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών.

    2. Η οποιαδήποτε απόφαση τους των ατόμων που ελέγχουν την περιοχή του Dungeon (D/M – Dungeon Master ή Ηostess)είναι ΤΕΛΙΚΗ. Το άτομο που δεν θα ακολουθεί τις οδηγίες του D/M ή Dungeon Hostess θα απομακρυνθεί αμέσως από την περιοχή του Dungeon

    3. Σεβαστείτε τους παρευρισκομένους, και την ιδιοκτησία τους. Μην διακόψετε ή μην παρεμβείτε σε μια σκηνή χωρίς την άδεια από τους συμμετέχοντες και την έγκριση των υπευθύνων του Dungeon. Μην αγγίζετε τους ανθρώπους χωρίς την σαφή άδεια του ιδιοκτήτη, του συνοδού ή του ίδιου του ατόμου.

    5. Μην αγγίζετε τα "παιχνίδια" άλλων συμμετεχόντων ή τον εξοπλισμό του Dungeon χωρίς άδεια.Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε οτιδήποτε ζητήστε την άδεια των υπευθύνων

    6. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο Dungeon σε όσους είναι υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν θα τους επιτραπεί κατα συνέπεια να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα μέσα στον χώρο του Dungeon κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

    7. Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση παράνομων ουσιών. Οποιοδήποτε πρόσωπο βρεθεί να είναι κάτω από την επιρροή αυτών ή να έχει χρησιμοποιήσει τέτοιες παράνομες ουσίες δεν θα του επιτραπεί η είσοδος στο Dungeon.

    8.Οι υπεύθυνοι του Dungeon έχουν δικαίωμα να επέμβουν σε μια σκηνή, όταν κρίνουν οτι ξεπερνάει τα όρια και η απόφασή τους αυτή είναι ΜΗ συζητήσιμη και πρέπει να ακολουθηθεί ΑΜΕΣΑ.

    9. Απαγορεύονται τα παιχνίδια έλεγχου αναπνοής (breath play), τα bloodsports, τα watersports και τα παιχνίδια με ηλεκτρισμό (electroplay) επάνω από τη μέση, εκτός από συσκευές Violet Wand.

    10. Οι φωτογραφικές μηχανές, οι κάμερες,κινητά κλπ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΡΗΤΑ στον χώρο του Dungeon.Αν κάποιος θέλει να συμμετέχει και να φωτογραφηθεί παρακαλείται να έρθει σε επικοινωνία με τους υπευθύνους του Dungeon

    Η είσοδός σας στον χώρο αυτόν δηλώνει ότι συμφωνείτε με τους παραπάνω κανόνες και οποιαδήποτε παράβαση θα οδηγεί στην απομακρυνσή σας απο τον χώρο του Dungeon.
     
  4. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: 3rd FETISH BALL AT SECOND SKIN CLUB,DECEMBER 18

    Πολυ κουβεντα για το τιποτα ως συνηθως.Αγαπητε Απολυων αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι που γραφεις και απαντας στα αυτονοητα..δηλαδη οτι καθε φορα ντυνομαστε συμφωνα με τις περιστασεις.Αν παω δηλαδη στη δουλεια μου(γραφειο) με φουστα το οποιο ειναι κατι που με εκφραζει,θα με διωξουν αλλα ετσι ειναι οι κανονες της εταρειας .Ισως λιγο σκληρο αλλα ετσι ειναι.
    Αν παω να μπω σ ενα οποιδηποτε κλαμπ με ανεπισημο ενδυμα παλι θα με διωξουν.Αν ομως εκανα εγω το παρτυ θα εβαζα τους δικους μου κανονες και κανεις δε θα μπορουσε να με διωξει .
    Τελικα μηπως η συζητηση αποσκοπει δε απλη δημιουργεια εντυπωσεων;
     
  5. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    ο Sadal εθιξε κάτι το οποίο δεν αποσκοπεί στη λειτουργία εντυπώσεων αφρο.
    Είπε με λίγα λόγια πως το BDSM δεν έχει σχέση απαραίτητα με κάποιο συγκεκριμένο dress code.

    Κατανοώ γιατί τα παιδιά που κάνουν το πάρτυ, θέλουν αυτό το πάρτυ να έχει έναν χαρακτήρα άλφα, αλλά αυτό δεν το κάνει BDSM.
    Επίσης κατανοώ για ποιό λόγο θέλεις το dungeon σου να μην έχει άσχετους που χαζεύουν.

    Υπάρχουν όμως πιο κομψές λύσεις από το φόρεσε τη στολή σου κι έλα εάν θέλεις να μπεις στο dungeon. Θα μπορούσατε πχ να λέτε σε un-themed ντυμένους ανθρώπους να γδύνονται από τη μέση κι επάνω. Κάτι που θα έσπαγε από τη μία το αυστηρό dress code και απο την άλλη δεν θα δημιουργουσε ευκολα συνθηκες αδιαφορων θεατων και θα επετρεπε και σε ανθρωπους που ενδιαφερονται, να παιξουν, αλλα δεν πήγαν στο παρτυ συστημενοι με τετοιο σκοπο.
     
  6. AlexisD

    AlexisD New Member

    Το 3rd FETISH BALL (18/12) έχει μια σημαντική ιδιαιτερότητα σε σχέση με προηγούμενα events στην Ελλάδα: Υπάρχει η θέληση να γίνει interaction play στο Catacomb room (dungeon) μεταξύ παρευρισκόμενων. Αρκετοί φίλοι και φίλες μου έχουν εκφράσει την επιθυμία να παίξουν ελεύθερα στο Catacomb room.

    Για να μην έχουμε φαινόμενα όπου άσχετοι με τον χώρο θα συσσωρεύονται με ένα ποτό στο χέρι ξενερώνοντας όσους θέλουν να "παίξουν" ελεύθερα, πάρθηκε η απόφαση να υπάρχει ένας μικρός έλεγχος στην σκάλα που οδηγεί στο Catacomb room. Επομένως κανένας δεν αποκλείεται από τον χώρο, αλλά νομίζω πως θα ήταν καλό με την στάση του να βοηθήσει την kinky και play διάθεση όλων των παρευρισκόμενων.
     
  7. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: Re: 3rd FETISH BALL AT SECOND SKIN CLUB,DECEMBER 18

    Νομιζω τι ο Αλεξης μας καλυψε ολους:nod:
    Δεν εχω καμια διαθεση να συμβαλλω στη δημιουργεια εντυπωσεων και το σταματαω εδω.
     
  8. Χμ.. ενδιαφέρον.. θα προσπαθήσω να έρθω, αν και νομίζω ότι ίσως μπαίνω κατ'ευθείαν στα βαθιά μιας και θα είναι η πρώτη φορά που θα συναντήσω κόσμο από εδώ...

    Άντε τώρα να βρούμε fetish attire...
     
  9. Dark_passion

    Dark_passion Regular Member

    Απάντηση: 3rd FETISH BALL AT SECOND SKIN CLUB,DECEMBER 18

    Απολλύων, μπράβο για την πρωτοβουλία!

    Έχω, ωστόσο, την εντύπωση ότι η ατμόσφαιρα στο dungeon δεν ευνοεί το BDSM παιχνίδι για τους εξής λόγους:

    1. Ένα νέφος καπνού πλανιέται ανάμεσα στα πρόσωπά μας και δηλητηριάζει την ανάσα μας, καθώς τα άτομα που καπνίζουν είναι πολλά και ο εξαερισμός ανεπαρκής.

    2. Η ένταση της μουσικής είναι εκκωφαντική και εμποδίζει την επικοινωνία ανάμεσά μας - όμως, η επικοινωνία είναι το άλφα και το ωμέγα σε ένα BDSM παιχνίδι.

    Μήπως θα έπρεπε να γίνει κάτι για να λυθούν τα προβλήματα αυτά και να περάσουμε όλοι/ες όμορφα και αισθησιακά;

    Πέρα από αυτά, όμως, ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να έρθουμε την Παρασκευή. Θα χαρούμε να σας δούμε ξανά!
     
  10. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    O εξαερισμος αν αναβαθμιστει θα σηκωνει ακομα και εμενα οχι τον καπνο.Οσον αφορα την μουσικη κατι μπορει να γινει θα το συζητησω και πιστευω να βρεθει καποια λυση.
    Οσον αφορα την επικοινωνια σε bdsm παιχνιδι θα ηταν προτιμοτερο,επειδη βρισκομαστε σε club και οχι σε ιδιωτικο χωρο,να υπαρχουν σαν safewords νοηματα και οχι λεξεις.Εγω τα χρησιμοποιω και περαν αυτου οποιος θελει να παιξει ακριβως για αυτο τον λογο ενημερωνει τον Dungeon Master ή την Hostess ωστε να επιβλεπει το παιχνιδι και αν αυτο "ξεφυγει" να το διακοψει πριν χρειαστει το safeword.
    Να σημειωσω εδω οτι στην τηρηση των κανονων του Dungeon δεν τιθεται θεμα παρεκκλισης.Συνεπαγεται ΑΜΕΣΗ απομακρυνση.Πιστευω οτι με την βοηθεια ολων σας να μη χρειαστει να καταφυγουμε σε τετοιες ενεργειες.
    Θα χαρω να σας δω κι εγω Dark_passion και μακαρι να μας δινοταν η δυνατοτητα να ικανοποιησουμε τις απαιτησεις ολων 100%.Καταλαβαινεις κι εσυ οτι αυτο ειναι αδυνατο.
    Παντως δεν προκειται για πρωτοβουλια αλλα για θεσμο πλεον μιας και μιλαμε για το 3ο Fetish Ball.Επεται το Torture Garden και το 4ο Fetish Ball (Μαρτιο κ' Απριλιο αντιστοιχως)
     
  11. e-timos

    e-timos Regular Member

    ειμαι σιγουρος οτι η βραδια θα ειναι υπεροχη! συμφονω απολυτα με το αυστηρο dresscode!! στο torture garden περυση ειχα ξενερωσει απολυτα με τα ατομα που με κοιταγανε με πολυ ειρωνικη διαθεση και μου λεγανε διαφορα μετα απο ενα session αλλα δεν εδωσα πολυ σημασια επειδη ηταν μικρης ηλικιας. ... εκει πιστευω δεν θα πρεπει να την πατισει το control... στο να επιτρεψει σε παρεες να κατεβουν επειδη ειναι θαμονες.. η επειδη απλα τα κοριτσια φορανε ζαρτιερες και κορσεδες!( πολυ νορμαλ σε μαγαζια σαν το s.skin)
    εχω πολυ θετικη διαθεση και ειμαι σιγουρος οτι η βραδια θα ειναι μοναδικη κ αξεχαστη.
     
  12. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    άψογος. έτσι ακριβώς. λες και εμάς, μας φαίνεται παράξενο που ντύνονται σαν καρναβάλια, για να χασκογελάνε μετά στην πλάτη μας.