Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

3rd FETISH BALL AT SECOND SKIN CLUB,DECEMBER 18

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος GeorgeF, στις 16 Νοεμβρίου 2009.

  1. Aetos30

    Aetos30 Regular Member

    Σωστά όλοι διαθέτουμε κάποιο "outfit" που να παραπέμπει στον χώρο. Εγώ διαθέτω και "outfit" το οποίο παραπέμπει στο χωριό μου. Να το φέρω; Δεν πιάνει πολύ χώρο , ένα τσαρούχι είναι μόνο. Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Αν έρθω ντυμένος όπως θέλω αλλά δηλώσω ότι φοράω ένα στραπόν στον κώλο , αυτό μπορεί να θεωρηθεί dresscode;
    Θα υποβληθώ σε έλεγχο για το αληθές της δηλώσεως μου;


    1) Δεν θα έρθω επειδή δεν θέλω κανένας να μου υποδεικνύει τι θα φορέσω.
    2) Δεν θα έρθω επειδή το να μαϊμουδίζω ανύπαρκτα Ευρωπαϊκά ήθη δεν μου πάει και από την Ευρώπη θέλω τα καλά και όχι τις σαχλαμάρες(Κύριοι και Κυρίες την Ευρώπη μόνο στον ύπνο σας την έχετε δει. Στην καλύτερη των περιπτώσεων παρευρίσκεστε σε δήθεν bdsm παρτι στο Άμστερνταμ τα οποία διοργανώνουν έξυπνοι νταβάδες για να μαδήσουν μπαφομένα χαζοτουριστάκια)
    3) Δεν θα έρθω επειδή δεν θέλω να συμβάλω με την συμμετοχή μου στο να διαφημιστούν διάφορες κοκότες , γ΄ κατηγορίας και γ΄ ηλικίας ,οι οποίες παριστάνουν τις αφέντρες και ζητούν 150 ευρώ όταν βάση εμφάνισης και ηλικίας δεν θα τολμούσαν να ζητήσουν πάνω από 25 ευρω.(25!!!;;; Πολλά είπα αλλά δεν πειράζει)
    4) Δεν θα έρθω επειδή αρνούμαι να μετατρέψω τις καύλες μου σε καρναβάλι προς τέρψιν του φιλοθεάμων κοινού είτε αυτό συμμετέχει είτε όχι.
    5) Δεν θα έρθω επειδή το θέαμα καλλίγραμμων κορασίδων με βινίλ το βλέπω σχεδόν σε κάθε διαφήμιση ποτών και μάλιστα σε καλύτερη βερσιον. (Από στριπτιζούδες έχει γεμίσει ο κόσμος)
    Γιά όλα αυτά και άλλα πολλά δεν θα έρθω. Ευχαριστώ, δεν θα πάρω.

    Εύχομαι ,όσοι πάτε , καλά να περάσετε.  
     
  2. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Re: 3rd FETISH BALL AT SECOND SKIN CLUB,DECEMBER 18

    Ωραιος!!!!!
    Χαλαλι σου το 50% των σημερινων μου ποστ.
    Ομως με τετοια οικονομικη κριση, λογικο να γινει και η καβλα εμποριο. Καποτε ηταν τα μπουλουκια που εδιναν παραστασεις. Προοδευουμε. Αντε και στο Μεγαρο με το καλο.
     
  3. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Επιλογη σου φιλε μου.Θα σε παρακαλουσα μονο να μην προσβαλλεις ατομα τα οποια εχουν δουλεψει παρα πολυ για αυτο που αλλοι στα 3 προηγουμενα events εχουν γραψει μονο θετικα σχολια.
    Απο εκει και περα ευχομαι να περνας καλα και παντα να εχεις διαθεση για καλοπροαιρετη κριτικη οπως εκανες στο παραπανω post σου  

    @ thelma αν θελεις να προσφερεις καποιο show αφιλοκερδως με χαρα μου να συνεργαστουμε για να μην το κανουμε και εμποριο οπως πολυ σωστα ειπες.
     
  4. Syrah

    Syrah Contributor

    Καλή διασκέδαση σε όσους παραβρεθούν στην εν λόγω συνάντηση, και από εμένα.

    Καιι δύο ερωτήσεις αν θα ήταν εύκολο στον αγαπητό Apollyon να απαντήσει, μιας και αδιαμφισβήτητα είναι ιδιαιτέρως εξυπηρετικός.

    Γιατί πιστεύεις ότι η τήρηση του dresscode ενός party αποτελεί ασφαλές κριτήριο διάκρισης των "σχετικών" με το BDSM από τους "άσχετους";

    Πέρα βέβαια από το ότι καθώς το event τιτλοφορείται ως "Fetish [..]" και καθώς σε αυτό το forum βαυκαλιζόμαστε πως έχουμε κατανόηση για τα φετίχ των άλλων, τίποτα δεν θα έπρεπε να μας αποκλείει το ενδεχόμενο κάποιος να έχει φετίχ με το jean και όχι με το pvc...

    Επειδή αντιφάσκεις εδώ, θα μπορούσες να αποσαφηνίσεις αν έχεις την καλοσύνη αν τελικά η είσοδος σε άσχετους (μη συμμορφωμένους με το dresscode) θα απαγορεύεται τελικώς ή αν θα επιτρέπεται εφόσον γίνει δεκτή η πρόσθετη επιβάρυνση των 2,00€;

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση.
     
  5. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Re: 3rd FETISH BALL AT SECOND SKIN CLUB,DECEMBER 18


    kudos!

    Εάν πήγαινα στη συγκεκριμένη εκδήλωση, κάνοντας τα στραβά μάτια σε όλα αυτά τα σωστά που λες, θα ήταν μόνο για το dungeon. Αλλά δυστυχώς για να εισέλθω σε αυτόν τον ιερό χώρο και να χαρακτηριστώ "σχετική" θα πρέπει να φορέσω τα γυαλιστερά μου. Οπότε θα αρκεστώ στο παλιό δοκιμασμένο και ελληνικό ταγάρι μου και θα κάνω βουκολικό βδσμ, ουχί ευρωπαικό  
     
  6. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Re: 3rd FETISH BALL AT SECOND SKIN CLUB,DECEMBER 18

    Το bdsm ειναι προσωπικη καυλα. Δεν περιοδευει σε παραστασεις, δεν πωλειται, δεν προσφερεται ως θεαμα. Τουλαχιστον απ’ οσους παιρνουν τον εαυτο τους στα σοβαρα. Αρκετα διασυρθηκε στις εμποροπανηγυρεις και στα στριπτζαδικα εναντι αντιτιμου.
    Κατα τ’ αλλα κανε οτι θες. Μοιρασε σημαιακια, βαλε animateurs να ξεσηκωνουν το κοινο, βαλε οσους κανονες θελεις, βαλε καροτσακια με μαλλι της γριας και σουβλακια, κανε οσα διαλλειματα για διαφημισεις θελεις.
    Παράστασή σου είναι.

    υ.γ. ειναι το δευτερο και τελευταιο μου ποστ. Δεν χαλαλιζω αλλο για το θεμα μεχρι τελος του μηνα.
     
    Last edited: 15 Δεκεμβρίου 2009
  7. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Re: 3rd FETISH BALL AT SECOND SKIN CLUB,DECEMBER 18

    Μόλις αποφάσισα να κάνω 12 E δωρεά στη UNISEF και μια latex στολή στους αστέγους.
     
    Last edited: 15 Δεκεμβρίου 2009
  8. spectrum

    spectrum Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: 3rd FETISH BALL AT SECOND SKIN CLUB,DECEMBER 18

    Eιναι μια σεβαστη αποψη αυτη thelma.
    Αλλα προφανως οταν εκανες θετικα σχολια(σε αλλο φορουμ) για τα βδσμ shows που παρουσιαστηκαν
    στο ΤΗΕ HALL πριν 2 χρονια αναμεσα σε στριπ shows μπροστα σε 2000 ατομα θα ειχες αλλα μετρα και σταθμα..Ουτε εμποροπανηγυρεις ειχαμε τοτε(με την δικη σου λογικη) ουτε στριπερς ουτε τιποτα..
    Και δεν υπηρχε τοτε αντιτιμο στο τσαμπα μπηκαμε!
    Και μαλλον το βδσμ δεν θα ηταν τοτε ..προσωπικη καυλα..
    Τωρα ξαφνικα τα ανακαλυψες ολα αυτα..
    Η κωλοτουμπα..της κωλοτουμπας...ω κολοτουμπα  
     
    Last edited: 16 Δεκεμβρίου 2009
  9. GeorgeF

    GeorgeF New Member

    Kαι μονο που γινεται συζητηση για το αν θα πρεπει να υπαρχει dresscode στο dungeon, σε ενα τετοιο site/forum, μου ακουγεται τουλαχιστον σουρρεαλιστικο... Anyway,σας ανακοινωνω το προγραμμα ετσι ωστε να παρετε μια ιδεα για το τι θα γινει που και ποια ωρα.

    ευχαριστω

    Γιωργος Φακινος

    MAIN FLOOR: DJ G.FAKINOS

    2.00: OBΕDIENCE /FIRE INSTALLATIONS

    2.45 : LOLA+ELECTRA

    3.30: OMEGA RED + BLUE SKY+WHIPPY (BONDAGE SHOW)

    4.30 : GODDESS ISABELLE+JACQUELINE


    DUNGEON: DJ DEMI

    DUNGEON MASTER : APOLLYON
    DUNGEON HOSTESS : ANGEL 7
    + WHIPPY

    SESSIONS AT 2.15 & 4.00 & 5.00
     
  10. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Re: 3rd FETISH BALL AT SECOND SKIN CLUB,DECEMBER 18

    Δηλαδή εννοείς πως δεν σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με το βδσμ χωρίς να φοράνε στολές;   Και αναφέρομαι αποκλειστικά στο θέμα του dungeon, το οποίο ήταν το μόνο που διαφημίστηκε ως βδσμ. Το υπόλοιπο event ξέρουμε ότι είναι fetish show.
     
  11. GeorgeF

    GeorgeF New Member

    Εγω τα ρουχα που φοραω δεν τα θεωρω "στολη" ποτε.Και πιστευω πως και οι περισσοτεροι εδω μεσα ειναι συνειδητοποιημενα ατομα,αρα δεν θα το εβλεπαν σαν στολη,αλλα σαν κατι που νιωθουν να βαλουν και οχι σαν κατι που πρεπει να βαλουν.Για αυτο ειπα οτι μου φαινεται σουρρεαλιστικο και που το συζηταμε μονο.Απλα αποφασιστε τι θελετε καποιοι.Μπαινουν ασχετοι στο Dungeon,λετε μπηκαν ασχετοι στο Dungeon και δεν νιωθαμε ανετα να παιξουμε.Βαζουμε dresscode για να προφυλαξουμε το Dungeon, λετε ειναι ρατσιστικο.Για να τελειωνει το θεμα, απο τη μερια μου τουλαχιστον,στο κατω-κατω δινουμε πολλες επιλογες για το τι μπορει να φορεσει καποιος,δεν ειναι απαραιτητο να ειναι leather, PVC ή latex.
     
  12. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Re: 3rd FETISH BALL AT SECOND SKIN CLUB,DECEMBER 18

    Ευτυχώς που το προνόμιο της "συνειδητότητας" είσαι διατεθειμένος να το αναγνωρίσεις και σε άλλα άτομα   Εύχομαι μόνο το κριτήριο να μην είναι τα ρουχαλάκια. Δεν σε γνωρίζω, οπότε δεν ξέρω ούτε και με απασχολεί αν φοράς στολές ή όχι. Το μόνο που γνωρίζω από σένα είναι ότι μπαίνεις αποκλειστικά για να ανακοινώσεις διάφορα events, χωρίς να έχεις συνεισφέρει τίποτα άλλο σε αυτό το φόρουμ.

    Κατά τα λοιπά, θα συμφωνήσω με τον ΑΕΤΟS30 και θα το κλείσω εδώ, για να μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.