Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

  1. Lost Hours

    Lost Hours Regular Member




     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

  3. Φορούσε άσεμνη φούστα-τη μαστίγωσαν 50 φορές

    Κορίτσι 16 ετών από το Σουδάν δέχτηκε 50 χτυπήματα με μαστίγιο, γιατί δικαστήριο έκρινε ότι η φούστα της (έφτανε μέχρι το γόνατο) είναι άσεμνη.

    Η μητέρα της Σίλβα Κασίφ δήλωσε ότι θα καταθέσει μήνυση κατά της αστυνομίας που συνέλαβε την κόρη της και κατά του δικαστή που την καταδίκασε, γιατί η κοπέλα είναι ανήλικη και χριστιανή.

    «Είναι ένα μικρό κορίτσι αλλά οι αστυνομικοί την τραβούσαν μέσα στην αγορά σα να ήταν εγκληματίας», δήλωσε η μητέρα της, Ντόρο. Η Κασίφ συνελήφθη την ώρα που πήγαινε στην αγορά κοντά στο σπίτι της, σε προάστιο του Χαρτούμ, την περασμένη εβδομάδα.

    Σύμφωνα με τη μητέρα της, γυναίκα αστυνομικός μαστίγωσε την Κασίφ.

    Η υπόθεση αυτή έρχεται στο φως ύστερα από την πολύκροτη δίκη και φυλάκιση της Σουδανής δημοσιογράφου Λούμπνα Άχμεντ αλ Χουσέιν, επειδή φορούσε παντελόνι-ρούχο που κρίθηκε άσεμνο. Η τιμωρία, όμως κατοίκων από το νότιο Σουδάν-απ΄όπου κατάγεται η οικογένεια της Κασίφ- παραμένει ευαίσθητο θέμα γιατί η πλειοψηφία των κατοίκων είναι χριστιανοί και δεν ακολουθούν τη σαρία, τον ισλαμικό νόμο.


    ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: ΤΑ ΝΕΑ
     
  4. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Ειδήσεις

    τασομαι υπερ της διατηρισεις των εθιμων του καθε τοπου....
    αυριο δηλαδη που θα ειναι πλειοψηφια οι μουσουλμανοι στην Ελλαδα τι θα γινει ? .. θα μας μαστιγωνουν αν δουλευουμε οταν φωναζει ο χοτζας τους ? ...
    Οχι .. δεν πιστευω οτι η χριστιανικη πλειοψηφια εχει δικαιωμα να αλαξει το καθεστως ενος μουσουλμανικου κρατους .. Αλωστε το ειπε και ο ιδιος ο Χριστος .. τα του Καισαρος στον Καισαρα ...
    αρα η κοντη φουστιτσα σιγουρα δεν προηλθε απο την εκδηλωση της χριστιανικης πιστης ... αλλους λογους ειχε η κοπελιτσα που δεν μας αφορουν ...
     
  5. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: 2000-2009: Η θερμότερη δεκαετία που έχει καταγραφεί ποτέ

    Fanshawe, μια απορία: Γιατί σπαμάρεις το φόρουμ με άσχετες ειδήσεις, οι οποίες μάλιστα δεν έχουν και κανέναν σχολιασμό δικό σου αλλά είναι απλά links σε άλλα sites; Όποιος θέλει να ενημερωθεί για το τι συμβαίνει στον κόσμο, θέλω να πιστεύω ότι γνωρίζει σε ποιες ιστοσελίδες να ανατρέξει χωρίς να χρειάζεται να τον καθοδηγήσουμε. Με ποια κριτήρια επιλέγεις τις ειδήσεις σου;
     
  6. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Re: 2000-2009: Η θερμότερη δεκαετία που έχει καταγραφεί ποτέ

    το φετίχ του ρεπόρτερ μαλλον.
     
  7. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: 2000-2009: Η θερμότερη δεκαετία που έχει καταγραφεί ποτέ

    Να το δεχτώ, αν και για μένα το σπαμάρεις. Ίσως οι άλλοι το βλέπουν διαφορετικά. Θα μπορούσες τουλάχιστον να γράφεις 2-3 γραμμές που να σχετίζονται με την είδηση που παραθέτεις ώστε να μπορέσει να γίνει διάλογος; Διαφορετικά μοιάζει σαν να βλέπω ένα ατέλειωτο κατεβατό από ασύνδετους τίτλους ειδήσεων.
     
  8. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Ειδήσεις

    τα αισχη των Ελληνικων ΜΜΕ .......
    ουτε ενα καναλι δεν εκανε την παραμικρη αναφορα για την γενεοκτονια των Καλβρυτων και την εκετελεση ολοκληρου σχεδον του χωριου απο τους Γερμανους τον Δεκεμβρη του 1943 .. ντροπη ..

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  9. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Ειδήσεις

    Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το θάνατο του δημοσιογράφου Κακαουνάκη διέταξε η Υπουργός Υγείας αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως στην ελληνική δημοκρατία, οι δημοσιογράφοι είναι ανώτεροι ως άνθρωποι (ζωντανοί ή νεκροί) από τους απλούς ασφαλισμένους πολίτες.
     
  10. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Ειδήσεις

    Εκπρόσωπος της Ε.Ε. ζητώντας να μειωθούν οι συντάξεις στην Ελλάδα κατά τη συνάντηση στο υπ. Εργασίας, υποστήριξε ότι στις περισσότερες χώρες οι συνταξιούχοι ζουν με 720 ευρώ!

    Πηγή: TA NEA On-line - Κόψτε τις συντάξεις!



    Το ίδιο ζήτησε και για τους μισθούς των εργαζομένων (μόνο που εκεί δεν τόλμησε να κάνει σύγκριση με τους μισθούς της δικής του χώρας).
     
  11. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Ειδήσεις

    Τα ακριβά ευρωπαϊκά συστήματα κοινωνικής πρόνοιας με επιδόματα ανεργίας, πολύπλοκα συστήματα ιατρικής περίθαλψης, λοιπά βοηθήματα προς αναξιοπαθούντες, συντάξεις και γενναίες παροχές προς τους δημόσιους υπαλλήλους, σε συνδυασμό με τη βαριά φορολογία των υγιών επιχειρήσεων είναι ισχυρά αντικίνητρα ανάπτυξης βιομηχανίας (Bonus system ανεργίας vs bonus system παραγωγικότητας: 1-0, γαρ). Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ολοκληρωμένο βιώσιμο σχέδιο εξόδου από την κρίση, το οποίο να περιλαμβάνει την αφαίμαξη των πλουτοπαραωγικών πόρων και την έγκριση κονδυλιων για περαιτέρω ανάπτυξη ή διατήρηση των υπάρχοντων συστημάτων κοινωνικής πρόνοιας.
     
  12. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: Ειδήσεις


    Μήπως πρόσεξες το όνομα του κομισάριου; Μαζούχ Κλάους!!! Τελικά μήπως είμαστε μαζούχες;