Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Έναν Αφέντη Να Δουλεύει Για Μένα!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Flowform, στις 9 Ιανουαρίου 2010.

  1. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: Έναν Αφέντη Να Δουλεύει Για Μένα!

    Αν ξαναδιαβάσεις με προσοχή το διάλογο, θα βρεις ότι η διαχείρηση (manipulation) του αρσενικού ξεκίνησε από τις πρώτες φράσεις. Αυτό είναι πολύ μακριά από διαπραγμάτευση.. Η πιο πιθανή έκβαση που μπορώ να φανταστώ είναι ΑΥΤΟΣ κλεισμένος στο γραφείο του να δουλεύει κι εκείνη στην αγορά, στο κομμωτήριο και στο μασέρ για να 'γίνει όμορφη γι αυτόν' και να τον 'κάνει περήφανο στους φίλους του'.  
     
  2. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Έναν Αφέντη Να Δουλεύει Για Μένα!

    Ετσι την εχει δει το κοριτσι τη σκλαβια.
    Και παλι καλα να λες γιατι θα μπορουσε να ζηταει κοινωνικη ασφαλιση και αποζημιωση αμα την αφησεις.
     
  3. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: Έναν Αφέντη Να Δουλεύει Για Μένα!

    Είσαι πολύ αθώα κι εσύ, όπως ήμουν κι εγώ!
    Τη μισή περιουσία θα ζητήσει, αφού το επόμενο βήμα είναι ο γάμος με τον 'αφέντη'.
    Όπου φυσικά, θα εύχεται να την αφήσει, για να πάει στον επόμενο.
    Νομίζει κανένας ότι αυτή η σκλάβα δε θα κάνει έναν πλήρη έλεγχο στα οικονομικά του αφένταρού της πριν του καθήσει;
     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Re: Απάντηση: Έναν Αφέντη Να Δουλεύει Για Μένα!


    Ποια νομίζει ό,τι είναι, η εφορία; 
     
  5. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Έναν Αφέντη Να Δουλεύει Για Μένα!

    Έχεις απόλυτα δίκιο σ' αυτά που λες, σχετικά με τις προθέσεις της. Εκεί που διαφωνώ είναι η υπουλότητα. Η συγκεκριμένη, ξεκάθαρα κοστολογεί τόσο τη σκλαβιά της, με γειά της και χαρά της.
    Για να υπάρχει προσφορά, αντίστοιχα φαίνεται ότι υπάρχει και η ανάλογη ζήτηση.
    Όσοι πιστοί προσέλθετε...

    Τι σημαίνει: 'Σκλάβος' και μάλιστα οριζόμενος από το 24/7, σημαίνει έλειψη ελευθερίας, έλειψη επιλογής, συνεχώς και χωρίς διάλειμμα.
    Σκλάβος επίσης είναι ο δούλος, αυτός που δουλεύει για τον αφέντη."
    Υπάρχει κανείς που να ακολουθεί κατά γράμμα τη Βίβλο του βδσμ;
    Η κάθε σχέση είναι μοναδική και σύμφωνα με τους όρους που έχουν επιλέξει αμφότεροι.

    Προσωπικά, πιστεύω ότι σπανιότατα και κάτω από ειδικές συνθήκες, μπορεί να συμβεί τη σήμερον κάτι τέτοιο, πέρα από τα όρια του σεξουαλικού παιχνιδιού. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι περισσότερες σχέσεις τέτοιας μορφής, είναι εξ αποστάσεως.
    Και βέβαια, απ' τη στιγμή που ορίζονται κατά γράμμα, αυτός που θεωρείται κυρίαρχος/η, και έχει τοιαύτας απαιτήσεις ολοκληρωτικής παράδοσης και εργασίας πλήρους ωραρίου, πρέπει να φροντίζει και οικονομικά την εξασφάλιση του σκλάβου/ας του, αλλιώτικα μιλάμε για αισχρή εκμετάλλευση και το πράγμα πάει ολοταχώς γι' αλλού με τις ανάλογες κυρώσεις.
    Είναι ένα ζήτημα που καίει και τσουρουφλίζει, πέφτει βαρύ στους αφέντες, οπότε προτιμούν τις σχέσεις εξ αποστάσεως ή μέσω νετ, όπου η πίττα μένει ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος.
     
  6. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Έναν Αφέντη Να Δουλεύει Για Μένα!

    Απορία ηλιθίου: γιατί μπαίνουμε σε μια διαδικασία να παρουσιάσουμε τον "αφένταρο" ως θύμα; Τον υποχρεώνει κανείς να μπει σε μία σχέση υπό αυτούς τους όρους, από τη στιγμή μάλιστα που είναι ξεκάθαροι; Πόσο μάλλον να προχωρήσει και σε γάμο. Αν δεν το επιθυμεί ο ίδιος, μπορεί να πάει απλά παρακάτω.
     
  7. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Έναν Αφέντη Να Δουλεύει Για Μένα!

    Ο 'αφένταρος" οφείλει να παρέχει στέγη και τροφή στο δούλο... Έτσι τουλάχιστον λέει η ανθρώπινη ιστορία αλλιώς ο δούλος θα ψοφήσει.
     
  8. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Έναν Αφέντη Να Δουλεύει Για Μένα!

    Durcet, το αυτονόητο λες. Μιλάμε για ενήλικες ανθρώπους με σώας τα φρένας οι οποίοι επιλέγουν τι είδους κατάσταση τους ενδιαφέρει και τι όχι. Ένας αφέντης μπορεί να έχει το βίτσιο να δουλεύει για τη σκλάβα του, γιατί έτσι γουστάρει και καλά κάνει. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον κρίνει λιγότερο κυριάρχο. Αν κάποιος νομίζει ότι κυρίαρχος σημαίνει να βρίσκει απελπισμένες και να τις βάζει να δουλεύουν γι' αυτόν ενώ ο ίδιος κάθεται και τα ξύνει, με γειά του και χαρά του, εφόσον έχει τον τρόπο και βρίσκει, σε κανέναν δεν πέφτει λόγος.

    Όπου να 'ναι, θα οργανώσουμε και επιτροπή συμπαράστασης προς τους αφένταρους - θύματα των δόλιων σκλάβων που έχουν το θράσος να διεκδικούν ενώ θα έπρεπε να αποκεφαλίζονται πάραυτα.  
     
  9. Animator

    Animator Regular Member

    Re: Απάντηση: Έναν Αφέντη Να Δουλεύει Για Μένα!

    Αλλο στεγη και τροφη και αλλο αυτα που ζηταγε η 'σκλαβα' στο πρωτο ποστ. Right;
     
  10. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Έναν Αφέντη Να Δουλεύει Για Μένα!

    Σα να λέμε αν δεν το ήθελες να σε μαχαιρώσουν και να σε κλέψουν, γιατί κυκλοφορείς με χρυσό ρολόι; Άρα, δεν είσαι εσύ το θύμα, αλλά ο θύτης.

    Πέρα από τις όμορφες αφαιρέσεις όμως, που απαντούνται με όμορφες υπερβολές:

    χρησιμοποιώντας τις λέξεις θύμα και τύλιγμα, δεν περιγράφω ένα κολάσιμο εγκλήμα. Πάντως, αυτό που συμβαίνει, -κατά την άποψή μου- δεν παύει να περιγράφεται μ αυτές τις λέξεις. Ακόμη λοιπόν και αν κάποιος έχει μια υποσυνείδητη ανάγκη να πέσει θύμα (πολύ συχνό) δεν παύει να είναι 'θύμα' η λέξη που τον περιγράφει.
     
  11. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: Έναν Αφέντη Να Δουλεύει Για Μένα!

    Και ποιά είναι η σχέση αυτού που περιγράφω με αυτό που λες;
    Ή μήπως η στέγη και η τροφή μεταφράζεται στις παραπάνω απαιτήσεις για σένα;


    "Αλλο στεγη και τροφη και αλλο αυτα που ζηταγε η 'σκλαβα' στο πρωτο ποστ. Right; "

    right, right!
     
  12. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: Έναν Αφέντη Να Δουλεύει Για Μένα!

    Είμαι ίσως ο μεγαλύτερος υποστηρικτής αυτής της άποψης, και απο τους πρώτους που τη φώναξαν εδώ μέσα, -από παλιότερο προφίλ μου.
    Συμφωνώ λοιπόν, εκτός κι αν ο 'χρήστης των όρων' τους χρησιμοποιεί ύπουλα και -εν γνώσει του- παραπλανητικά. Για παράδειγμα, θυμίζω το "the point is not the money" και τον τρόπο που χρησιμοποιείται από κάποιες που γι αυτές "the only point IS the money" και όλη η βδσμική φιλολογία δεν είναι τίποτα άλλο από το εργαλείο τους.


    Αγαπητέ,
    Πρώτο, καλό είναι να μην κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια. Ότι είναι σπανιότατο στον μικρόκοσμο της πόλης ή της χώρας μας, δεν περιορίζει την πραγματικότητα άλλων ανθρώπων σε άλλες χώρες.
    Δεύτερο, όταν ζεις σ αυτό τον μικρόκοσμο, είναι πιθανό να συμβιβάζεσαι -προσωρινά ή μόνιμα- με τις σχέσεις εξ αποστάσεως επειδή ακριβώς στη χώρα σου μπορείς να βρεις μόνο 'πριγίπισες σκλάβες', που απλά δε σου κάνουν.
    Τρίτο, όπως γράφεις λίγο πιο πάνω, "Η κάθε σχέση είναι μοναδική και σύμφωνα με τους όρους που έχουν επιλέξει αμφότεροι.". Οπότε μήπως οι χαρακτηρισμοί περί αισχρής εκμετάλλευσης δεν έχουν θέση σε μια σχέση που καλύπτει μια ανάγκη της σκλάβας (ή σκλάβου) τόσο δυνατή ώστε να ψάχνει και για χρόνια ακόμη τον άνθρωπο με τον οποίο θα την εκπληρώσει; Κυρώσεις; Αυτές που ρισκάρουν να υπομείνουν αυτοί που είναι αρκετά τολμηροί ώστε να ακολουθήσουν το όνειρό τους; Ναι, τις ξέρουμε. Για παράδειγμα, σε πολλές χώρες το bdsm είναι παράνομο.
    Τέταρτο, η γνώση σου για "τους αφέντες", που είναι μπαταχτσήδες, και προτιμούν τα εύκολα, καλύπτει απαρέγκλητα κάθε περίπτωση αφέντη;

    Ας συμπληρώσω κάτι ακόμη. Ο καιρός που μεγάλωσε η μητέρα μου, -άντε, η μεγαλύτερη θεία μου- ήταν καιρός σκλαβιάς για τη γυναίκα, χειρότερης απο το 24/7 TPE που περιγράφουμε σήμερα και που κάποιοι ζουν.
    Παρθένα και καλό τάισμα για να πιάσει καλή τιμή. Ματωμένο σεντόνι ως απόδειξη της παρθενίας ή επιστροφή ως χαλασμένο προιόν, διαπόμπευση και 'ράφι' αν δε ματώσει την πρώτη νύχτα. Χαμηλά το βλέμα όταν βγαίνει -σπάνια ή καθόλου μόνη-, δουλειά απ τα χαράματα ως τη νύχτα, στο χωράφι, στο σπίτι, με τα παιδιά, πουτάνα στο κρεβάτι. Ποτέ δεν αντιμιλά στον κύρη και αφέντη της, καμία επαφή με τα οικονομικά και φυσικά ούτε λόγος για μισθό.
    Και τότε υπήρχαν νόμοι για τη μισθωτή εργασία, και δίκαια του εργάτη. Η κοινωνική υποκρισία όμως δεν άφηνε ούτε να συζητηθεί η NON CONSENTUAL σκλαβιά της πλειοψηφίας των γυναικών της εποχής.
    Εγώ αυτό θα έλεγα 'αισχρή εκμετάλευση', και όχι τη συνειδητή αναζήτηση και εκπλήρωση ενός ονείρου ζωής.
     
    Last edited: 10 Ιανουαρίου 2010