Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Diaper Fetish

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 3 Δεκεμβρίου 2007.

  1. smasher

    smasher Regular Member

    Απάντηση: Diaper Fetish

    Καταλαβαίνω απόλυτα τι θες να πείς.

    Καταρχάς, Σπύρο μου, δεν έχω καμιά διατριβή μ'αυτά τα αντικείμενα. Η αλήθεια είναι ότι διαθέτω και τα τρία χαρακτηριστικά, adult baby, diaper lover και wetting fun. Αλλά είμαι περισσότερο DL και WF παρά AB.



    Βεβαίως και μπορείς να ζητήσεις από μια κοπέλα να μοιραστεί την φαντασίωσή σου. Το πρόβλημα είναι να βρεις το ιδανικό ταίρι γι'αυτά τα παιχνίδια.

    Επειδή όμως ζω με τους γονείς μου, μου είναι αδύνατον να βρω μια παρτενέρ, διότι απλά δεν μου το επιτρέπει το στενό οικογενειακό μου περιβάλλον και το δεύτερο και βασικότερο, είναι δύσκολο να βρεις μια καυτή καλίγραμμη ξανθιά που διαθέτει πείρα και μεράκι σ'αυτές τις φετιχιστικές πρακτικές. Στο κάτω-κάτω της γραφής, δεν μου είναι και τόσο απαραίτητο μιας και τα καταφέρνω εξίσου καλά και μόνος μου. Ίσως το σκεφτώ αργότερα στο μέλλον.

    ΥΓ. Προσωπικά συγχαίνομαι το panty pooping και γι'αυτό τον λόγο προτιμώ οι πάνες μου να είναι περισσότερο βρεγμένες με ούρα και σπέρμα παρά να είναι λερωμένες με κόπρανα. Είναι στο χέρι του καθενός μας να χρησιμοποιεί τις πάνες για προσωπική του χρήση είτε πρόκειται για λόγους άνεσης είτε για λόγους ασφαλείας, ιδίως κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

    Αυτό που με προβληματίζει είναι ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιούνται αυτά τα αντικείμενα. Κανονικά οι πάνες θα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν για την ακράτεια και την βρεφική υγεινή και για τίποτε άλλο. Οποιαδήποτε άλλη χρήση τους εκτός από τις δύο προαναφερθείσες αποτελεί πράξη απόλυτης διαστροφής και συνιστά ευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

    Kindest regards,
     
    Last edited: 15 Δεκεμβρίου 2009
  2. smasher

    smasher Regular Member

    Απάντηση: Diaper Fetish

    [FONT=Arial"]Η εραστεία της πάνας δεν βασίζεται μόνο στην χρήση των πανών. Υπάρχουν αρκετά κορίτσια όπως η Karlie, η Chardney και η Karen των Plastic Babes (Welcome to Plastic-Babe.com - Sexy Girls Wearing Plastic and Diapers) και η Natalie του γερμανικού περιοδικού Baby Doll (http://www.baby-doll.com) που κάνουν χρήση πλαστικών εσωρούχων και φύλλων φτιαγμένων από PVC. Σ'αυτή την περίπτωση το fetish αλλάζει όνομα και γίνεται plastic/PVC fetish, χωρίς ωστόσο να χάνονται τα βασικά χαρακτηριστικά του diaper fetish.

    Οι θρυλικές "plastic babes" Karen και Karlie είναι οι δύο cyber-φιλενάδες της Γεωργούλας μας. Το κορίτσι μας δεν γνώρισε ακόμα την "τρίτη" της παρέας, την Chardney. Φαντάζομαι ότι θα μείνει έκπληκτη όταν δει την Chardney ντυμένη sexy νοσοκόμα. Ελπίζω τούτη την φορά ότι δεν θα εκφράσει κάποιο παράπονο![/FONT]

     

     

     

     
     
  3. extreme32

    extreme32 Regular Member

    φιλε σμασερ η Γεωργια νομιζω οτι δεν μπορει να απαντησει ακομα γιατι την εχει σε καραντινα ο αφεντης της. μπορει να σου απαντησει μονο μεσω του νηματος με θεμα "το κουτακι". Να της πω τιποτα;
     
  4. smasher

    smasher Regular Member

    Απάντηση: Diaper Fetish

    Αφού το κορίτσι έπεσε θύμα του ιού H1N1 και ξέχασε να εμβολιαστεί, να το αφήσουμε ήσυχο να ξεκουραστεί. Μην την ταλαιπωρήσουμε άδικα την κοπέλα και κάνουμε τον ιό επιθετικότερο.

    Το μόνο που θα της πεις είναι περαστικά και καλή ανάρρωση και τίποτε άλλο.


    Όσο για την φίλη μας τη Λένα, της έχω φέρει κανά δυό-τρεις φωτός της Mica που θα την συντροφεύουν κατά όλη την διάρκεια των εορτών. Ας ελπίσουμε ότι δεν έπεσε κι αυτή θύμα της νέας γρίπης.

    Τουλάχιστον θα έχει και κάποιον να της κάνει παρέα αυτές τις χαρμόσυνες εορταστικές ημέρες.


     

     

     
     
  5. smasher

    smasher Regular Member

    Απάντηση: Diaper Fetish

    Happy new year to everyone.

    I've selected a couple of brand-new ABDL pics to freshly start the year 2010.

    Hope these sexily spicy photos would be welcomed and appraised by our hot chicks Dora, Georgia and Madlene.

    Kindest regards,

    John


     

     

     

     

     

     

     

     

     

     
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  7. smasher

    smasher Regular Member

    Απάντηση: Diaper Fetish

    Αυτό κι αν είναι απάντηση στις φωτογραφίες της Calista και της Carrie που ανάρτησα πριν από μιάμιση ώρα!

    Εσύ που ξέρεις καλύτερα τα ονόματα των κοριτσιών του ABHunnies (Welcome to ABhunnies.com - The Cutest adult babies on the net), θα μπορούσες μήπως να μου δώσεις το όνομα αυτής της γλυκύτατης μελαχρινούλας; (μιας και βρήκες και μια φωτό της Mica των θρυλικών Diaper Girls (DIAPER LOVER AND ADULT BABY HERE!) ενώ έκανες μια βόλτα στον παγκόσμιο ιστό πριν από λίγους μήνες).

    Μην σε παραξενεύει που σου βρήκα τρεις ωραιότατες φωτός της Mica με την ελπίδα ότι θα μπορούσαν να σε συντροφεύουν κατά την διάρκεια όλης της εορταστικής περιόδου (ειδικά η δεύτερη που εμφανίζει την "φιλενάδα" σου να παίζει με την βρεγμένη ψιψίνα της έχοντας το χέρι της χωμένο βαθιά μέσα στην πάνα της).
     
  8. smasher

    smasher Regular Member

    Απάντηση: Diaper Fetish

     

     

     

     

     

    HAVE A FUNNY AND WET WEEK with these 5 new ABS pictures showing a slutty hot chick Sally being aroused by her soft and crinkly plastic pants! (Adult Baby Source - Main Page)
     
  9. eleana19

    eleana19 New Member

    Απάντηση: Diaper Fetish

    Καλησπέρα και από εμένα και χρόνια πολλά. Παρακολουθώ εδώ και λίγο καιρό το forum που το βρήκα τυχαία ψάχνοντας πληροφορίες για babylino. Το δικό μου θέμα δεν έχει να κάνει με fetish αλλά με μια νευρογενή κύστη που δυστυχώς εμφανίστηκε πριν από λίγους μήνες και οδήγησε σε νυχτερινή κυρίως ενούρηση. Τον πρώτο καιρό δεν έκανα χρήση πάνας αλλά πριν από λίγες μέρες αποφάσισα να φορέσω πάνα ακράτειας αφού αναγκαζόμουν να ξυπνάω πολλές φορές το βράδυ , να έχω ατυχήματα και το πρωί να νιώθω πολύ κουρασμένη. Η αλήθεια είναι ότι ντράπηκα πάρα πολύ τον πρώτο καιρό που φορούσα πάνες (ευτυχώς μόνο τις βραδινές ώρες ) .Όμως με τον καιρό μπορώ να πω ότι δεν με ενοχλεί .Ίσως να απολαμβάνω πλέον και τον ρόλο του μωρού του σπιτιού  , αλλά και γιατί πλέον ξυπνάω τις περισσότερες μέρες στεγνή και θα σταματήσω να φοράω babylino. Πάντως επειδή έχω μιλήσει με αρκετούς γιατρούς το πρόβλημα της ακράτειας στην Ελλάδα είναι αρκετά μεγάλο και πολλές νέες κοπέλες κάνουν χρήση πάνας χωρίς να μιλάνε για το πρόβλημα τους. Από την εμπειρία αυτή που είχα πιστεύω ότι θα πρέπει να σταματήσει η χρήση πάνας να είναι taboo και να μπορεί κάποιος χωρίς προκαταλήψεις να μιλάει γι αυτό.
     
  10. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Diaper Fetish

    very sweet  
     
  11. smasher

    smasher Regular Member

    Απάντηση: Diaper Fetish

    Καλοσώρισες στην κοινότητά μας, Ελεάννα.

    Καταρχάς, δεν ξέρω εαν μιλάς για τις βρεφικές πάνες ή τις πάνες ακράτειας. Εάν πρόκειται για πάνες ακράτειας, τότε μάλλον εννοείς τα εσώρουχα ακράτειας Sani που κατασκευάζει η MEGA Disposables (MEGA Disposables S.A. - official), η οποία παράγει τις βρεφικές πάνες Babylino και τις πάνες-βρακάκια BabyGo για τα νήπια.

    Εκτός αν μιλάς για τις Babylino που έφτιαχνε παλιότερα η γνωστή φαρμακοβιομηχανία ΒΙΟΦΑΡΜ, η οποία έβαλε λουκέτο το 1992! Άπό τα παιδικά μου χρόνια θυμάμαι ότι η συγκεκριμένη εταιρεία δεν έφτιαξε ποτέ πάνες για ενήλικες.

    Οι πάνες Babylino της εποχής έμοιαζαν περισσότερο με τα Pampers που κατασκεύασε η Procter & Gamble (PG.com) από το 1961 ως το 1985 και είχαν το κλασικό σχήμα μιας βεντάλιας, γνωστή στην Αμερική ως wing fold. Τα Pampers εκείνης της περιόδου ήταν ελαφρώς αρωματισμένα και συσκευασμένα σε χαρτόκουτα. Είναι πολύ εύκολο να τα βρεις στις δημοπρασίες του eBay (http://www.ebay.com).

     

    Σήμερα η βεντάλια αντικαταστάθηκε από το ανατομικό σχήμα της κλεψύδρας ή αλλιώς hourglass shape που εισήγαγε η Procter το 1976 με τις βρεφικές πάνες Luvs και έγινε περισσότερο διαδεδομένο με τα εσώρουχα Tena Slip της σουηδικής πολυεθνικής SCA Hygiene Products (Svenska Cellulosa Aktiebolaget SCA) το 1985.

    Άν και φανατικός νοσταλγός της "βεντάλιας" θα περίμενα κάποια μέρα να δω μια τέτοια πάνα για ενήλικες σ'αυτό το συγκεκριμένο σχήμα στα ράφια των supermarkets. Οι πρώτες βεντάλιες ακράτειας για ενήλικες Polivex/Kay Plus κατασκευάστηκαν από την γαλλική χαρτοβιομηχανία Kaysersberg (Lotus Professional) το 1980, η οποία παράγει τα προϊόντα της Lotus.

    Συζήτησα το θέμα με μιαν εκπρόσωπο της Procter το περασμένο καλοκαίρι, η οποία μου είπε ότι θα προωθήσει την ιδέα στην διοίκηση της εταιρείας.

    'Απ'ό'τι φαίνεται όμως, με ενημέρωσαν από την P&G ότι η παραγωγή δεν μπορεί να ξεκινήσει διότι δεν υπάρχουν χρήματα για την αγορά των κοπτικών μηχανημάτων που απαιτούνται για την κοπή του συγκεκριμένου σχήματος. Ο λόγος απλός: ένα προϊόν που έχει αποσυρθεί είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο να ξαναβγεί στην αγορά.


    Καλή σου εβδομάδα.
     
    Last edited: 11 Ιανουαρίου 2010
  12. Spyro

    Spyro New Member

    Απάντηση: Diaper Fetish

    Γεία σου Eleana και από εμένα και καλή Χρονιά

    Εμένα θα με μίσησες. Αν διάβασες προσεκτικά το forum θα διαπίστωσες ότι αυτό που για εσένα είναι πρόβλημα για εμένα είναι μια ευχαρίστηση. Αν διαβάσεις προηγούμενα posts μου θα καταλάβεις ότι μου αρέσει να βλέπω κοπέλες που έχουν κάποιο «τέτοιου» είδους ατύχημα, και είτε έχουν βρέξει τα ρούχα τους ή το κρεβάτι κτλ. Μου αρέσει επίσης να βλέπω κοπέλες να φοράνε πάνες αλλά όχι να συμπεριφέροντε σαν μωρά (πιπίλες και τέτοια πράγματα). Μου αρέσει να βλέπω να φέρονται φυσιολογικά σα να μη συμβαίνει τίποτα διαφορετικό.
    Όμως μιας και όπως είπες ότι για εσένα αυτό είναι μια πάθηση θα σου πρότεινα να το ψάξεις ακόμη περισσότερο. Είπες ότι έχεις πάει σε γιατρούς. Εξετάσεις έκανες? Είπες ότι έχεις νευογενή κύστη. Από ότι έχω διαβάσει αυτό είναι μια μικρή βλάβη στο νωτιαίο μυελό. Τι σου προκάλεσε αυτή τη βλάβη. Το έχεις ψάξει??? Ελπίζω η οικογένεια σου να σου συμπαραστάθηκε αυτή την περίοδο της ζωής σου και να σε βοήθησε σε αυτή τη μεταβατική φάση να προσαρμοστείς χωρίς να νιώθεις άβολα και αμήχανα.
    Είπες ότι φορούσες babylino. Πάντα είχα αυτή την απορία. Πώς γίνεται μία ουσιαστικά και πρακτικά, παιδική πάνα να μπορεί να φορεθεί από κάποιον ενήλικα όπως εσύ?
    Τέλος μιας και ο διδάκτωρ πάνας smasher μας έδωσε τόσες πολλές πληροφορίες σχετικές με την παγκόσμια ιστορία της πάνας θα ήθελα να προσθέσω κάτι στα λεγόμενα του. Ίσως κάποιοι από εδώ μέσα να μην το θυμούνται αλλά τα συγκεκριμένα χαρτόκουτα πάνας στα οποία αναφέρθηκε ο professor χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν ευρέως για την μεταφορά χρημάτων. Γιατί παρέλειψες αυτή την πληροφορία smasher??? Γιατί???