Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Έναν Αφέντη Να Δουλεύει Για Μένα!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Flowform, στις 9 Ιανουαρίου 2010.

  1. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Έναν Αφέντη Να Δουλεύει Για Μένα!

    Πολύ μοιάζουμε! Αν και θα προτιμούσα Ισπανίδα κι έναν Ρώσσο για τις μουσικές επιλογές. Γαλλιδούλα και Ιταλό μαφιόζο στην κουζίνα, Θιβετιανό μοναχό στην κρεβατοκάμαρα και γιαπωνεζούλα επί της υποδοχής και των σερβιριρισμάτων. Θεούλη μου, γιατί δεν μ' έκανες αφένταρο... 
     
  2. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: Re: Έναν Αφέντη Να Δουλεύει Για Μένα!

    Κορνήλιε, "Κάποτε ήμουνα πουλί και μ αγαπούσανε πολύ";  

    Χαζά χαζά, είναι πολύ σχετικό. Πώς αναλαμβάνει τον έλεγχο σιγά σιγά και τον σπρώχνει στον ένα συμβιβασμό μετά τον άλλο, με τα μπαγάζια και τη γκρίνια και το παίξιμο με την 'ευθύνη' που έχει ο Κωνσταντάρας να μην είναι κι αυτός 'ξένα χέρια' στα οποία θα κακοπέσει η άμοιρος κορασίς...
    Μ έκανες να την ψάξω την ταινία. Αν την έχω δει, θα είναι πολύ στο παρελθόν και δεν τη θυμάμαι.
    Ίσως να μάθω και κάτι σχετικό λοιπόν  

    Άσε που μου θύμισες κι αυτό

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  3. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: Έναν Αφέντη Να Δουλεύει Για Μένα!

    llazouli, δηλώνεις vanilla female, που σημαίνει ότι μάλλον δεν σε διεγείρουν και πολύ όλα αυτά τα κυριαρχικο-υποτακτικά; Ή καταλαβαίνω λάθος;
    Μήπως σημαίνει ότι δεν τα καταλαβαίνεις κιόλας;
    Σ αυτή την περίπτωση, μήπως θα σε τιμούσε περισσότερο την ίδια αν απέφευγες να ειρωνεύεσαι και υποτιμάς ότι και όσους δεν καταλαβαίνεις;
    Αν κάποια κοπέλλα έχει ΑΝΑΓΚΗ να υπηρετεί, ακόμη και τυφλά τον κυρίαρχο που επέλεξε, κι αν έχει ανάγκη να ξεφτιλίζεται, αυτό την κάνει χωρίς αξία και κορόιδο;
    Στα δικά μου πάντως μάτια, και πολλών άλλων εδώ μέσα πιστεύω, είναι ένα άτομο πολύ θαρραλέο, που τόλμησε να πάει κόντρα σε ΟΛΕΣ τις συμβατικές αντιλήψεις, -όπως κάποιες που εκφράζεις- να βγει από το βολικό στάβλο της μάζας, και να αναζητήσει την εκπλήρωση σε ότι μετά από τολμηρό ψάξιμο και πολύ ψυχικό πόνο και κόπο ανακάλυψε ότι έχει μέσα της.
    Αυτό που επίσης προφανώς σου διαφεύγει είναι ότι συχνά, μέσα στον ακραίο εξεφτελισμό της 'υπο' απο τον κυρίαρχο, υπάρχει μια βαθιά αναγνώριση και αποδοχή του πυρήνα, της ψυχής του ενός από τον άλλο, ένα σμίξιμο των ψυχών, που μπορεί να συγκριθεί με την πιο βαθιά ρομαντική αγάπη.
    Δε λέω ότι συμβαίνει πάντα, ούτε ότι όλοι είναι ικανοί γι αυτό το δέσιμο, αλλά αυτό είναι για μένα η ουσία των σχέσεων πλήρους παράδοσης (24/7, TPE).
    Μη σου φανεί ακραίο να σου πώ ότι αναπτύσσονται σχέσεις όπου ο κυρίαρχος θα έδινε χωρίς σκέψη τη ζωή του για να σώσει τη σκλάβα του (κι εκείνη επίσης), αυτήν που την έχει στην σχεδόν απόλυτη σκλαβιά και εξεφτελισμό.

    Πολύ μακριά αυτά απο σένα;

    Πολλοί απο μας γι αυτό είμαστε εδώ.
    Για να γνωρίσουμε πράγματα που δε μας είναι οικεία, αλλά και να μοιραστούμε άλλα που και άλλοι αισθάνονται.
     
  4. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Έναν Αφέντη Να Δουλεύει Για Μένα!

    Flowform, από μια ταμπέλα αυτό που που μπορείς να ψυχανεμιστείς και πάλι με πάσα επιφύλαξη, είναι μια γενικότερη τάση και όχι τι διεγείρει τον άλλο. Είναι τουλάχιστον απλοϊκό να λες, αυτή δηλώνει vanilla female, άρα έχει ένα συγκεκριμένο τρόπο ερωτικής έκφρασης. Είναι τόσο ευρύς ο βανιλόκοσμος και οι εκφάνσεις του, συχνά πυκνά δε πολύ πιο σκληροπυρηνικός απ' όσο μπορούμε να φανταστούμε. Δηλώσεις μπορεί να γίνουν για πολλούς λόγους, μπορεί να είναι "ευσεβείς πόθοι", διαθέσεις κάποιας μεγάλης ή μικρής περιόδου, πειραματισμοί ή ότι άλλο κατεβαίνει στην κούτρα του καθενός. Το γεγονός είναι πάντως ότι το στάτους δεν είναι ένα συγκεκριμένο κουστουμάκι που θα το φορέσεις και θα σε μετατρέψει σε αφένταρο! Ο καθένας το ράβει με το δικό του γούστο, το θεωρεί το ομορφότερο και μαλλιοτραβιέται για να αποδείξει ότι υπερέχει σε σχέση με όλα τ' άλλα ή το πετάει στα σκουπίδια κι αλλάζει τη γραμμή. Μήπως δεν τα βλέπουμε;
    Γι' αυτό καλό θα ήταν να μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα κρίνοντας μόνο απ' το στάτους, αν δεν γνωρίζεις τον άλλο/η.

    Κακώς εννόησες ότι ειρωνεύτηκα εσένα και τις τακτικές σου. Υποτιμώ και ειρωνεύομαι τα γελοία υποκείμενα που χρησιμοποιούν το μπιντιεσεμ για να βγάλουν τα απωθημένα τους, την απύθμενη κακία σε συνδυασμό με τα κόμπλεξ επίδειξης που τους διακατέχουν για να φανούν ανώτερη ράτσα, βρίσκοντας θυματα προς εκμετάλλευση εξίσου βλαμμένα και ανίδεα για το τι μπορεί να πάθουν.

    Να με συμπαθάς, αλλά αυτές οι "τυφλές υπηρεσίες" προσφοράς, με βάζουν σε υποψίες. Η "τύφλα" στις ερωτικές σχέσεις, μόνο χαοτικές καταστάσεις φέρνει. Προτιμώ το μπιντιεσέμ της κάβλας, της εξερεύνησης, των καθαρών εξηγήσεων, παρά τα νεφελώδη ψυχικά δεσίματα που πολύ συχνά αποδεικνύονται μια τρύπα στο νερό και στην καλύτερη περίπτωση οι μετέχοντες τρέχουν σαν λαγοί, όπου φύγει φύγει, ενώ στην χειρότερη,,,

    Μακριά κι αλάργα.
    Εντάξει, μέσα από το διαδίκτυο ό,τι έχει ο καθένας στο μυαλό του, μπορεί να το φαντασιωθεί και να περνάει μπέικα. Το στριμόκωλον του πράγματος έρχεται όταν το ζεις στην καθημερινότητα, εκεί βλέπεις ξεκάθαρα πόσα απίδια βάνει ο σάκος.
    Έχεις ζήσει σχέση 24/7 στην καθημερινή ζωή; Δοκίμασες κατά πόσο αντέχει;

    Αυτό που στην ουσία θέλουμε είναι να συμφωνούν και να επικροτούν οι άλλοι τα λεγόμενα μας. Αλλιώς δε θα γινόμασταν θηρία ανήμερα με τις διαφορετικές απόψεις.
     
    Last edited: 12 Ιανουαρίου 2010
  5. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: Έναν Αφέντη Να Δουλεύει Για Μένα!

    llazouli,
    δεν έχω τίποτα εναντίον σου, δε σε γνωρίζω καν.
    Ο τρόπος που εκφραζόμαστε πάντως κάνει όλη τη διαφορά, και γι αυτό ασχολήθηκα να απαντήσω στα σχόλιά σου.

    Στην ερώτησή μου δεν πήρα απάντηση ακόμη, αλλά μια γενικόλογη και διδακτική απάντηση. Σε ρώτησα αν κατάλαβα λάθος ότι είσαι vanilla female, και μου απάντησες γενικά για τις δηλώσεις και τις γενικές τάσεις.

    "Το γεγονός είναι πάντως ότι το στάτους δεν είναι ένα συγκεκριμένο κουστουμάκι που θα το φορέσεις και θα σε μετατρέψει σε αφένταρο!"

    Φυσικά συμφωνώ μαζί σου, αλλά και αν το πάρεις αντίθετα, το ότι κάποιος δήλωσε κάτι δεν τον κάνει απατεώνα και στόχο κριτικής απο ανθρώπους που δεν τον γνωρίζουν.
    Μήπως βλέπεις τη διαφορά στον τόνο που εκφραζόμαστε; Είναι άλλο να πεις: "Κατάλαβα καλά ότι είσαι vanilla female, όπως γράφεις στο στάτους σου;"
    Και άλλο να πεις "Η κάθε μαλάκω που κοτσάρει μια ταμπέλα vanilla female νομίζει ότι μπορεί να κάνει τον κριτή σε όσους δηλώνουν κάτι άλλο."

    "Γι' αυτό καλό θα ήταν να μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα κρίνοντας μόνο απ' το στάτους, αν δεν γνωρίζεις τον άλλο/η."

    Ακριβώς! Γι αυτό και τα δικά μου 'συμπεράσματα' είναι συζητήσιμα. Λέω: Το κατάλαβα καλά αυτό;..
    Και πάλι ο τόνος κάνει όλη τη διαφορά. Κάνει εχθρούς, κάνει φίλους, κάνει συζητητές.

    "Κακώς εννόησες ότι ειρωνεύτηκα εσένα και τις τακτικές σου. Υποτιμώ και ειρωνεύομαι τα γελοία υποκείμενα που χρησιμοποιούν το μπιντιεσεμ για να βγάλουν τα απωθημένα τους, την απύθμενη κακία σε συνδυασμό με τα κόμπλεξ επίδειξης που τους διακατέχουν για να φανούν ανώτερη ράτσα, βρίσκοντας θυματα προς εκμετάλλευση εξίσου βλαμμένα και ανίδεα για το τι μπορεί να πάθουν."

    Σύμφωνοι. Αλλά μήπως όταν το γράφεις μετά τις 'τακτικές' μου, αυτό απλά στρέφεται και απαντά στο τι έχω γράψει μέχρι τότε; Εκτός αν το έγραφες εκτός θέματος, οπότε δεν το κατάλαβα εγώ.

    Όλοι τα παίρνουμε με τους δήθεν. Κι αυτό το νήμα γι αυτούς μιλάει. Εγώ όμως βλέπω μια διαφορά στον τρόπο που εκφραζόμαστε. Εγώ αφήνω περιθώριο να υπάρχουν και άνθρωποι που εννοούν αυτά που εκφράζουν. Περιγράφοντας τη Ρουμάνα αυτή, δε λέω "όλες όσες δηλώνουν ότι το όνειρό τους είναι να υπηρετούν επι 24 ώρες κάθε εντολή του αφέντη τους είναι απατεώνες που θέλουν να φάνε λεφτά από εύκολα θύματα".

    "Να με συμπαθάς, αλλά αυτές οι "τυφλές υπηρεσίες" προσφοράς, με βάζουν σε υποψίες."

    Εμένα πάλι που με βάζουν σε υποψίες ΟΛΕΣ οι ανθρώπινες σχέσεις; Αυτό όμως δε με κάνει ανίκανο να συσχετιστώ... Δίνω ευκαιρίες, και ανταμοίβομαι πότε-πότε.

    "Η "τύφλα" στις ερωτικές σχέσεις, μόνο χαοτικές καταστάσεις φέρνει. Προτιμώ το μπιντιεσέμ της κάβλας, της εξερεύνησης, των καθαρών εξηγήσεων, παρά τα νεφελώδη ψυχικά δεσίματα που πολύ συχνά αποδεικνύονται μια τρύπα στο νερό και στην καλύτερη περίπτωση οι μετέχοντες τρέχουν σαν λαγοί, όπου φύγει φύγει, ενώ στην χειρότερη,,,"

    Προσωπικά, χωρίς να υποτιμώ τις 'αρπαχτές' και την καταπληκτική αίσθηση ελευθερίας που δίνουν, στις περιόδους της ζωής μου που ήμουν ανίκανος να κρατήσω μια σχέση και να δεθώ συναισθηματικά, έλεγα αυτά ακριβώς τα λόγια   Μιλούσα πάντα για 'ελεύθερες σχέσεις', κάτι που σήμαινε: "Μη δεθείς μαζί μου, θα την κάνω και θα πονέσεις". Αισθάνομαι ανάλογα και στη bdsm ζωή μου. Αισθάνομαι ότι μπορώ να συσχετιστώ και συναισθηματικά, και μακροχρόνια αν τύχει κάτι καλό.

    "Μακριά κι αλάργα.
    Εντάξει, μέσα από το διαδίκτυο ό,τι έχει ο καθένας στο μυαλό του, μπορεί να το φαντασιωθεί και να περνάει μπέικα. Το στριμόκωλον του πράγματος έρχεται όταν το ζεις στην καθημερινότητα, εκεί βλέπεις ξεκάθαρα πόσα απίδια βάνει ο σάκος.
    Έχεις ζήσει σχέση 24/7 στην καθημερινή ζωή; Δοκίμασες κατά πόσο αντέχει;"

    Αυτό ακριβώς ψάχνω να βιώσω. Όσο για το τι φαντασιώνει ο καθένας, κι αν πατάει στη γη με τις προσδοκίες του ή ανεμίζει, το 'φευγιό' αυτό το έχω δει εξ ίσου και στις σχέσεις της καθημερινότητας, και το βλέπω συνέχεια! Είναι απίστευτο το τι φαντάζεται ο καθένας ότι είναι ο σύντροφός του, ή ότι μπορεί να να γίνει γι αυτόν. Οπότε, δεν το βλέπω για καινούργιο.
    Θα με ενδιέφερε όμως ν ακούσω περισσότερους ανθρώπους απ που ζουν σε 24/7 απ όσους έχω γνωρίσει, και να μάθω περισσότερα.

    "Αυτό που στην ουσία θέλουμε είναι να συμφωνούν και να επικροτούν οι άλλοι τα λεγόμενα μας. Αλλιώς δε θα γινόμασταν θηρία ανήμερα με τις διαφορετικές απόψεις."

    Και πάλι το γενικεύεις, έτσι δεν είναι; Γιατί δε μιλάς για το τι αναζητάς και το τι αισθάνεσαιεσύ; Αυτό θα σε έκανε πολύ πιό ενδιαφέρον άτομο για συζήτηση...
     
  6. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Έναν Αφέντη Να Δουλεύει Για Μένα!

    Flowform ,lazouli:Τι μου θυμισατε τωρα...
    "Νομιζω πως θα ηταν καλυτερο να μη βλεπομαστε για καποιο διαστημα. Θελω να μεινω μονος/η για λιγο καιρο,να τα βρω με τον εαυτο μου. Δεν φταις εσυ.εγω ειμαι μπερδεμενος/η"
    all time classic ατακα χωρισμου.
    Συνοδευεται με βλεμμα μελαγχολικο ,απλανες,τεινον προς το απειρο... 
     
  7. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: Έναν Αφέντη Να Δουλεύει Για Μένα!

    Μα ακριβώς έτσι όμως;!
    Κι εγω τα χω πει, και τά χω ακούσει, και πάντα ακριβώς έτσι!
     
  8. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Από πού ξεκινήσαμε και που κατέληξε η συζήτηση. Αλήθεια, γιατί αυτά που γράφονται στο συγκεκριμένο νήμα μου φέρνουν στο νου εκπομπές της Στεφανίδου ή της Τένιας Μακρή;  
     
  9. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: Re: Έναν Αφέντη Να Δουλεύει Για Μένα!

    Ίσως γιατί ...τις παρακολουθείς;  
     
  10. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Έναν Αφέντη Να Δουλεύει Για Μένα!

    Το θέμα μας είναι τι αισθάνομαι και τι αναζητώ; Εντάξει, νηματοθέτης είσαι, ό,τι θέλεις κάνεις.
    Τώρα, αν σου πω ότι αναζητώ έναν αφέντη να δουλεύει για μένα, μάλλον δε θα με βρεις και τόσο ενδιαφέρον άτομο για συζήτηση... 
     
  11. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: Έναν Αφέντη Να Δουλεύει Για Μένα!

    Ω, μα αντίθετα! Ακριβώς αυτό θα έκανε πολύ ενδιαφέρουσα τη συζήτηση! Θα μπορούσα ν ακούσω και την άλλη πλευρά. Όχι γενικότητες, αφορισμούς, προσβολές, επιθέσεις (μη κολακεύεσαι, δεν τα λέω όλα για σένα) αλλά κάποιον/αν που να έχει μια original οπτική, που να τη βασίζει στη ζωή του/της και να τη μοιράζεται.

    Γιατί η αυθεντική Ρουμάνα, περί της οποίας ο λόγος, παρότι την προσκάλεσα να συμμετέχει και να εκφράσει η κοπέλα τα δίκια της, -όταν ανέβασα τη στιχομιθία στο blog μου, στο σάιτ όπου εγινε η συζήτηση- δεν το βρήκε ενδιαφέρον για κάποιο λόγο.
     
  12. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Flowform,που ακριβώς είναι το παράξενο στις απαιτήσεις της Ρουμάνας; Η κοπέλα ζήτησε ξεκάθαρα,σχεδόν,αυτό που επιθυμεί. Δίνει σκλαβιά,παίρνει χρήμα και καθισιό. Αυτό έχει,αυτό θέλει να δώσει. Το αν θα δεχθείς εσύ ή ο κάθε κυρίαρχος,τη συγκεκριμένη "σχέση",αυτό είναι δικό σου θέμα. Εκείνη ανοίγει τα χαρτιά της και συ αποφασίζεις την επόμενή σου κίνηση.
    Ξέρεις,αυτός ο διάλογος που παρέθεσες,εμένα δεν μου ξύνισε καθόλου. Απεναντίας τον βρήκα ειλικρινή,τουλάχιστον. Δεν θα σου πω αν το βρίσκω σωστό ή λάθος. Δεν εξετάζουμε αυτό τώρα. Είναι όμως προσφορά ανάλογα τη ζήτηση,για την συγκεκριμένη "υπηρεσία" της "σκλάβας". Fair enough,to me!
    Εχω κι άλλα να πω,αλλά δεν θα το κάνω,γιατί η θέση σου,τουλάχιστον σε εμένα,δεν είναι ξεκάθαρη. Εσύ δηλαδή,τι θα ζητούσες από τη σκλάβα σου; να εργάζεται εκείνη και να σου παρέχει τα προς το ζην,μιας και εσύ είσαι ο αφέντης,ο αγάς,ο ανατολίτης; ή μήπως αυτό που σε θυμώνει,στον διάλογό σου με τη ρουμάνα,είναι οτι θρασύτατα ζήτησε αμοιβή για να σου παρέχει τη σκλαβιά της;



    ^*^