Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Έναν Αφέντη Να Δουλεύει Για Μένα!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Flowform, στις 9 Ιανουαρίου 2010.

  1. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: Έναν Αφέντη Να Δουλεύει Για Μένα!

    Dementia,

    Νόμιζα ότι είναι ξεκάθαρο από την κουβέντα στο νήμα, όπως εξελίχθηκε, ποιά ήταν η προσπάθεια εξαπάτησης.

    Αυτά που θέλω να δείξω, είναι
    1. πώς διαφημίζει τον εαυτό της ως το αντίθετο απ αυτό που επιδιώκει να πετύχει: 24/7 (πάντα σκλάβα σου, χωρίς διάλειμμα), TPE: Total Power Exchange = Απόλυτη παράδοση του ελέγχου μου, λειτουργώ μόνο κάτω από τις διαταγές του Αφέντη, "it s not about the money".
    2. Πόσο εύκολα και γρήγορα μπορείς με λίγη εμπειρία και αρκετή ενσυναίσθηση να οδηγήσεις κάποιον να ξεσκεπάσει τον εαυτό του με μερικές εύστοχες ερωτήσεις. Αυτό δηλαδή που βγήκε 'θρασύτατα' όπως λες στο διάλογο, ήταν εκμαίευση από μέρους μου, και όχι ειλικρίνεια απο μέρους της.

    Τώρα, το ότι 'δίνει σκλαβιά' όπως λες, από που το συμπεραίνεις; Εκτός αν οι ΛΕΞΕΙΣ είναι οι ΕΝΝΟΙΕΣ, κάτι που καλό θα ήταν να συνέβαινε, αλλά δεν το βλέπω. 

    Από πού συμπέρανες ότι υπάρχει κάτι που με θυμώνει στο διάλογο; Εγώ σαρκασμό ένοιωθα, και αυτό συνεχίζω να νοιώθω. Είναι έκφραση οργής αυτός; Μπορεί.
     
  2. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Έναν Αφέντη Να Δουλεύει Για Μένα!

    Γιατι καθοσαστε και σχολιαζετε επι πεντε σελιδες τη Ρουμανα και περασατε στο ντουκου τη Ρανια που απο δω,απο το φορουμ,δε θυμαμαι το νημα ακριβως,ζηταει περιπου τα ιδια ,αν οχι παραπανω , με συμβολαιο κιολας;
     
  3. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Έναν Αφέντη Να Δουλεύει Για Μένα!

    Να είμαι ειλικρινής, χωρίς παρεξήγηση, πώς μπορείς να ζητάς (έστω και διερευνητικά), όχι απλή γνωριμία αλλά 24/7 και TRE μέσα από το διαδύκτιο? Τελικά ίσως ο τρόπος που κινείσαι να μην ενδείκνυται γι αυτό που επιθυμείς...
     
  4. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor



    Σιγά την εξαπάτηση αγαπητέ!
    Εδώ σερβιέττες πας να αγοράσεις,και υπάρχει απο πίσω ένας ολόκληρος μύθος για το ποια είναι η καλύτερη. Ασε δε τις κρέμες προσώπου!
    Η κοπέλα πλασάρει τον εαυτό της,κατά τον τρόπο που επιθυμεί. Το ξαναείπα και πριν. Το ποιος θα πέσει στη λούμπα,είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο. Μπορεί να λέει πως ενδιαφέρεται για 24/7 και άλλα ωραία,αλλά είναι στην ικανότητα του συνομιλητή της να καταλάβει την απάτη και να μη μασήσει.
    Επομένως,το νούμερο ένα,του ποστ σου,για μένα δεν ευσταθεί. Αντιθέτως,περισσότερο τείνω να πιστεύω οτι ήθελες να δείξεις τις δικές σου ικανότητες στις τρίπλες και να πάρεις τα εύσημα που απέφυγες την παγίδα! Well,good for you!!

    To οτι "δίνει σκλαβιά" το συμπέρανα από αυτό που υπόσχεται. Δεν ξέρω αν την δίνει όμως,τελικά,αλλά κανείς από μας δεν το ξέρει αυτό. Ούτε εσύ,εφ'οσον δεν αγόρασες το προϊόν!

    Συγχώρεσέ με που δεν μπορώ να διακρίνω αν πρόκειται για θυμό ή σαρκασμό. Δεν είμαι καλή σε αυτά. Εγώ πάντως,σαρκάζομαι επιτυχώς,μόνο όταν είμαι λιγο σιχτηρισμένη. 


    Υ.Γ. Το nick μου είναι Lady Dementia. Dementia ονομάζεται άλλο μέλος του φορουμ.


    ^*^
     
  5. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: Έναν Αφέντη Να Δουλεύει Για Μένα!

    Το νήμα δεν ήταν για τις δικές μου προσδοκίες. Αυτό σκοπεύω να το καταγράψω αλλού, ίσως στο blog μου, όπου ξεκίνησα μάλιστα να περνάω κομματάκια από την υπάρχουσα σχέση μου με την -απο μακριά- σκλάβα μου.

    Αφού το ρωτάς αυτό όμως, και αφού 'απειλείς' ότι δε θα πεις τα άλλα που είχες να πεις   επειδή δε γνωρίζεις τη θέση μου, ας πω δυο βιαστικά, και ας ελπίζω ότι δε θα "αξιοποιηθούν" από όσους -παρότι αδαείς- βγάζουν γρήγορα συμπεράσματα από δυό λέξεις και αρέσκονται να διαστρεβλώνουν.

    Αυτό που ζητώ απ τη σκλάβα μου (ή την υποτακτική μου, ανάλογα με τη σχέση που δημιουργούμε), εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

    Τι γνωρίζει ως τώρα από τον εαυτό της, και άρα, τι ζητάει συνειδητά; Ποιά είναι η συνειδητή ανάγκη που την έχει φέρει κοντά μου;
    Τι βλέπω και τι θα δω όταν κοιτάξω μέσα της, ως βαθύτερες ανάγκες;
    Τι έχει ανάγκη να προσφέρει στην Κυρίαρχο; Τι μπορώ να της εκμαιεύσω; Πώς θα ανταποκριθεί όταν το κάνω;
    Ποιά είναι τα δυνατά της σημεία, και ποιές οι αδυναμίες της; Θα εκμεταλλευθώ τα δυνατά της για να τη δυναμώσω και να τη στηρίξω, και θα δουλέψω τις αδυναμίες της για να την ολοκληρώσω.

    Σε ποιό βαθμό φτάνει η υποτακτικότητά της; Πόσο μπορώ να την βαθύνω;
    Και τελικά, την κάνει ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη το βάθαιμα αυτό;

    Μια και το θέμα-ταμπού εδώ μέσα που πυροδοτεί εκρήξεις είναι η 'εκμετάλευση' της υπο απο τον αφέντη, να η οπτική μου γι αυτό, και πάρτε φωτιά λοιπόν:
    Έχει ανάγκη να δουλέψει για τον Κυρίαρχό της; Της δίνει δομή αυτό; Την κάνει ευτυχισμένη να προσφέρει στον άνθρωπο που λατρεύει ως υπο;
    Τι μπορεί να μου προσφέρει;
    Μπορώ να χτίσω πάνω σε κάποια ικανότητά της, με εκπαίδευση από μένα ή άλλη εκπαίδευση, ώστε να είναι αποδοτική για μένα, και να μπορεί να αξιοποιήσει την ικανότητά της σε περίπτωση χωρισμού, προσφέροντάς την στον επόμενο Κυρίαρχό της ή για τον εαυτό της;

    "μιας και εσύ είσαι ο αφέντης,ο αγάς, ο ανατολίτης;"

    Προσωπικά τα πρότυπά μου δεν είναι ανατολίτικα. Ούτε ως έμπνευση, ούτε ως αποφυγή όπως φαίνεται να είναι για πολλούς.
    Βασίζονται σε απενοχοποίηση, σε απομάκρυνση από κάποια συμβατικά, 'ιερά κεκτημένα', που όσο και να τα θεωρώ κατακτήσεις της ανθρωπότητας γενικότερα, βλέπω ότι όταν τα εφαρμόζουμε απόλυτα και στον καθένα, χωρίς να κοιτάξουμε τις βαθειές ανάγκες του, μπορεί να φυλακίσουμε αντί να απελευθερώσουμε.
    Όποιος έχει γνωρίσει μια κατηγορία πραγματικά υποτακτικών ατόμων, ΙΣΩΣ να έχει καταλάβει μια ανάγκη τους, όπως προσπαθούν απεγνωσμένα ορισμένες φορές να την εκφράσουν:
    Χρειάζομαι δομή! Χρειάζομαι έλεγχο και καθοδήγηση.
    Χρειάζομαι επίσης να νοιώσω ότι είμαι χρήσιμος/η στον/στην αφέντη/ντρα μου. Χρειάζομαι να νοιώθω ότι του προσφέρω περισσότερα, ότι η σχέση μας δεν περιορίζεται μόνο στη σεξουαλικότητα, ούτε μόνο στην εκτέλεση εντολών για το τι θα φοράω και τι θα τρώω. Έχω ανάγκη να δω τον Κύριό μου βελτιώνεται επαγγελματικά. Έχω ανάγκη να νοιώσω ότι η βοήθειά μου ήταν σημαντική. Με κάνει περήφανο αυτό. Αν με πληρώσει γι αυτό, μου αφαιρεί την εκπλήρωση αυτής της ανάγκης. Με εξισώνει μαζί του, κι αυτό καταστρέφει όλο αυτό που έχω ανάγκη.
    Και τονίζω και πάλι ότι μιλάω για: Συναίνεση και μια εκφρασμένη βαθύτερη ανάγκη.

    Τώρα, για όσους αρχίσουν και πάλι να μιλάνε για 'αισχρή εκμετάλλευση', για 'κολάσιμη πράξη' και για 'κορόιδα' που πάνε και 'γίνονται θύματα του αφένταρου', ε, ότι μπορούσα εξήγησα απ αυτή την πλευρά.
    Ότι καταλαβαίνετε γράψτε. Αλλά σκεφθείτε ότι μπορεί να προσβάλλετε ανθρώπους που και ευφυείς είναι (όχι κορόιδα) και με κόπο και πόνο έκαναν την επανάστασή τους για να αναζητήσουν αυτούς τους δρόμους που σε σας φαίνονται ακραίοι.


    Παράρτημα και αυτο-σχόλιο:
    Πόσο ξένη είναι αυτή η οπτική για την Ελλάδα; Πολύ! Η εκτίμησή μου είναι ότι οι ελληνίδες βρίσκονται -ως συλλογικό ασυνείδητο- στο άλλο άκρο. Βγαίνουν από την καταναγκαστική σκλάβιά που μέχρι πριν 3 γενιές βίωναν, αυτή που αναφέρω σε προηγούμενο ποστ μου, και μπαίνουν σε μια εποχή που δεν ξέρουν τι να κάνουν με την ελευθερία τους και με την ικανότητά τους να γοητεύουν και να χρησιμοποιούν τους άντρες.
    Ακόμη κι αν έχουν φαντασιώσεις ή εκφρασμένο παιχνίδι υποτακτικότητας, αυτό συνήθως δε βγαίνει πηγαία και σε βάθος, γιατί συγκρούεται με την αναδυώμενη ανάγκη της χειραφέτησης, και του γυρίσματος του τροχού εις βάρος του άντρα, επι τέλους.
    Η σεξουαλική επανάσταση του 70 των δυτικών χωρών, 30 χρόνια μετά, ακόμη το σκέφτεται το σκέφτεται να επισκεφθεί τη χώρα μας, κάνει κάποιο βηματάκι, μόνο για να το βάλει στα πόδια και να ξαναπροσπαθήσει αργότερα.
    Κι αφού η ελληνίδα ακόμη δεν αναγώρισε ότι το σεξ είναι και γι αυτήν μια βιολογική ανάγκη, άσχετα και παράλληλα με την ανάγκη συναισθηματικής ασφάλειας, δεν ξέρει καλά καλά τι να κάνει με το σεξ της, και πολλές ψάχνουν ένα διαφορετικό τρόπο να το πουλήσουν, αφού δεν είναι πια in ο γάμος ως πώληση.
    Και μέσα σε όλο αυτό το μπλέξιμο, ξυπνάει και μια υποτακτικότητα, άντε να δοκιμάσω να με δέσει, άντε να παίξουμε ότι με βιάζει, άντε να με πάρει άγρια και -αμάν- να φέρει κι ένα φίλο του.
    Κατά την άποψή μου, το βάθυμα της υποτακτικότητας είναι μια καθόλου εύκολη κατάκτηση και συμβαίνει σε λίγες, πολύ ψαγμένες και πολύ τολμηρές ελληνίδες.
    Αντίστοιχα, είναι πολύ σπάνιες οι αφέντρες που τα χουν βρει με τον εαυτό τους και δεν έχουν πια κόμπλεξ με τη σεξουαλικότητά τους και τη θέση τους στην κοινωνία. Και μπράβο σε όσες κάναν την επανάστασή τους.
    Είναι ευκολότερο όμως σ αυτή την εποχή -πάλι για συλλογικό ασυνείδητο μιλάω- για τους άντρες να υποταχθούν πιο βαθιά, αφού 'πρέπει να πληρώσουν τις ενοχές τους' απέναντι στην κακουχία που κόστισαν στις γυναίκες για αρκετούς αιώνες. Αυτό ίσως εξηγεί κάπως τις στατιστικές και στο φόρουμ που δείχνουν πάρα πολύ περισσότερους άντρες subs και slaves απ ότι γυναίκες. Αλλά κι αλλιώς να τις δεις τις στατιστικές, πάλι στηρίζουν αυτό που λέω για το ότι οι ελληνίδες δεν βλέπουν ακόμη το σεξ ως μια βασική βιολογική ανάγκη, και άρα αν 'ντρέπονται' ακόμη για το σεξ, θα κάνουν πιο προχωρημένα, ανατρεπτικά βήματα;
     
    Last edited: 14 Ιανουαρίου 2010
  6. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: Έναν Αφέντη Να Δουλεύει Για Μένα!

    Θα σ ενδιέφερε να πληροφορηθείς ως γυναίκα -αν δεν το γνωρίζεις ήδη- ότι οι καλυντικές κρέμες δεν έχουν απολύτως κανένα αποτέλεσμα, αφού τα χημικά τους μόρια είναι μεγάλα (πετρελαϊκά κυρίως) και δεν διαπερνούν το αδιάβροχο σ αυτά δέρμα. Και αυτό για το οποίο πληρώνετε αδρά (πολύ αδρά!) δεν είναι τα μαγικά και 'πανάκριβα' συστατικά σε ποστοστό ένα στο εκατομμύριο) αλλά η εμφάνιση της επιδερμίδας γιατί εκεί πάνω κάθονται. Και αυτό θα μπορούσε να το φροντίσει μια πολύ φθηνή ή και σπιτική παρασκευή.
    Αυτό μήπως είναι εξαπάτηση; Αν δεν είναι για σένα, πες το όπως θέλεις. Και μύθο ακόμη...

    "Επομένως,το νούμερο ένα,του ποστ σου,για μένα δεν ευσταθεί."

    Ότι θες, δες στο ποστ μου, και στο νούμερο ένα και στο νούμερο δύο, και παντού  
     
  7. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Έναν Αφέντη Να Δουλεύει Για Μένα!

    Δε θα μπω στη λογική να εξετάσω το θέμα από ηθικής βάσης. Άλλωστε, δεν έχει και κανένα νόημα, μια και οι αξίες του καθενός ενδεχομένως να διαφέρουν. Αυτό που με παραξενεύει στην όλη υπόθεση είναι πως το ζήτημα της εκμετάλλευσης, πραγματικής ή μη, εξετάζεται καθαρά από την πλευρά του status. Δηλαδή, το υποτακτικό μέρος, δε δικαιούται να μπει στη σχέση αποζητώντας κάποιο ώφελος (συναισθηματικό, σεξουαλικό, ακόμα και οικονομικό), αποζητά μόνο να προσφέρει; Γιατί το να επιθυμεί ο "αφένταρος" τη βελτίωση της οικονομικής του θέσης μέσω της "εκμετάλλευσης" του υποτακτικού θεωρείται ως κάτι το θεμιτό, ή έστω το φυσιολογικό, ενώ αν επιθυμεί το ίδιο το υποτακτικό μέρος της σχέσης θεωρείται ως κάτι το παράλογο ή, ακόμα χειρότερα, ως μορφή εκμετάλλευσης; Υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, αναλόγως με την ταμπέλα που βάζει ο καθένας στον εαυτό του;

    Επιπλέον, μία απορία: πώς προκύπτουν όλα αυτά τα συμπεράσματα που αναφέρθηκαν για τις ελληνίδες; Είναι αποτέλεσμα συναναστροφής και παρατήρησης; Είναι αυθαίρετα;
     
  8. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: Έναν Αφέντη Να Δουλεύει Για Μένα!

    Πούντη, πούντη;
    Πάντως, αν τα ζητάει, ξεκάθαρα και ανακοινωμένα, με γεια της με χαρά της, όπως είπαν κι άλλοι.
    Για τον καθένα, το βίτσιο του. Μπορεί και να βρεθεί αυτός που θα της τα δώσει.
    Αυτό που εγώ τουλάχιστον σχολιάζω εδώ, είναι το τι ορολογία χρησιμοποιεί και τι μηνύματα περνάει. Δηλαδή, αν κάποια θέλει να βρει αυτόν που θα την φροντίζει οικονομικά, βγαίνει και το λέει σταράτα.
    Αν όμως λέει θα είσαι ο αφέντης μου και δεν θα κάνω όλη τη μέρα (24/7) παρά μόνο ότι σε ευχαριστεί και ότι μου δίνεις εντολή (TPE) κι εννοεί θα δουλεύεις για τις πάμπολλες ανάγκες μου και θα σου κανονίζω και το τι σκέφτεσαι, εκεί τα μπλέκουμε.
    Καλά, δεν το βλέπει κανένας άλλος αυτό;
     
  9. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Έναν Αφέντη Να Δουλεύει Για Μένα!

    Μα έχει απαντηθεί πια τόσες φορές αυτό, το ότι το θέμα της κουβέντας ήταν όχι οι απαιτήσεις, αλλά η εξαπάτηση σε σχέση με το τι δηλώνει ότι προσφέρει και τι πραγματικά έχει στο πρόγραμμα, κάτι που βγαίνει μετά στην έντεχνη κουβέντα μαζί της. Μα, διαφανή είναι τα γράμματά μου;  

    Αυτά που αναφέρθηκαν (εγώ τα ανέφερα, ξέρεις) είναι οι απόψεις μου, και τις βάζω για συζήτηση. Γράφω: "Η εκτίμησή μου είναι..."
     
  10. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: Έναν Αφέντη Να Δουλεύει Για Μένα!

    Καμμιά παρεξήγηση  
    Το διαδίκτυο, και μάλιστα τα ειδικά σάιτς, είναι μάλλον ο βασικός τρόπος αναζήτησης συντρόφου, ακόμη και για την 'ακραία' αυτή μορφή υποταγής, ακόμη και σε χώρες όπου υπάρχουν οργανωμένες bdsm κοινότητες, με munches, δημόσιο παιχνίδι, πολλούς και απελευθερωμένους παίκτες.
    Φυσικά όλα ξεκινάνε με μια γνωριμία.
    Ο διάλογος που διάβασες, στην αρχή του είχε θέμα τον ερχομό της κοπέλας για ένα σαβ/κο γνωριμίας. Με το καλημέρα έβαλε θέμα χρημάτων, αφού όπως είπε θα το ήθελε αλλά δεν έχει για τα εισιτήρια.
    Εκεί της είπα ότι μπορώ να της βγάλω εισιτήρια, αλλά όχι να της στείλω χρήματα για να τα βγάλει αυτή.
    Από το ότι ξίνησε μ αυτό και άρχισε τις τρίπλες, υποψιάστηκα ότι το παιχνίδι της είναι να βρίσκει μαλάκες να της στέλνουν χρήμα για τα εισιτήρια, μετά για κάτι έκτακτα έξοδα κλπ, όσο τους προσφέρει την ψευδαίσθηση ότι χτίζει μαζί τους τη μοναδική, μακροχρόνια και βαθιά σχέση που δηλώνει ότι επιθυμεί. Το έχω συναντήσει πολύ αυτό στο alt.com, κάτι που όμως δε σημαίνει ότι είναι η μοναδική πραγματικότητα.
    Επειδή ψιλιάστηκα κάτι τέτοιο, της έριξα δόλωμα στο οικονομικό στο διάλογο που ακολούθησε.
     
    Last edited: 14 Ιανουαρίου 2010
  11. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Έναν Αφέντη Να Δουλεύει Για Μένα!

    Εγω μια σποντιτσα την εριξα αλλα περασε κι αυτη στο ντουκου.
    Ομως η σκλαβια και η αφεντοσυνη εχει πολλες οπτικες ...και τιμες.
     
    Last edited: 14 Ιανουαρίου 2010
  12. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Έναν Αφέντη Να Δουλεύει Για Μένα!

    ...ο προσφοροτερος τροπος ομως ειναι να πας σε μεντιουμ.
    Αυτο θα σου υποδειξει τον πρεποντα δικτυοτοπο. 
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014