Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η εντύπωση των ζώων....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος sklavina, στις 21 Ιανουαρίου 2010.

  1. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Δεν μίλησα για την υποταγή ως μέσο χειρισμού των εξόδων μας. Αναφέρθηκα στην επιθυμία ως συνολικό σημείο αναφοράς της ύπαρξης. Το πήρα ως δεδομένο ότι είναι κατανοητό σε ποια επιθυμία αναφέρομαι, αλλά τελικά δεν είναι. Μιλώ για την σεξουαλικότητα ασφαλώς, όχι την επιθυμία να τρώω αστακομακαρονάδα (που ακόμη και αυτή, σεξουαλικά τη βλέπω, προσωπικά). Όταν βλέπεις τα πάντα υπό αυτό το πρίσμα, αγαπητέ μου Durcet, οι βιοποριστικές και κοινωνικές ανάγκες δεν παραμένουν οι ίδιες, έχεις αλλάξει πλέον τις ανάγκες σου. Και δεν είναι αυτές που είναι για όλους τους υπόλοιπους που δεν σκέφτονται του μουνιού τους τον χαβά ολημερίς κι ολονυχτίς. Και όχι, δεν είναι ανεξάρτητο αυτό από το είδος της σχέσης που συνάπτει κάποιος. Το να γίνει κανείς σκλάβος όμως δεν αποσκοπεί σε αυτό, αλλά αυτό είναι παρενέργειά του.

    Σίγουρα παίζει ρόλο και η διαφορετικότητα, η οποία εκλαμβάνεται ως κίνδυνος από την πλειοψηφία. Αλλά πιστεύω ότι είναι κυρίως αυτό που απομόνωσα: η ολική αντικατάσταση των "αξιών" που πλασάρει το σύστημα με αυτή τη μία που έχω ήδη τοποθετήσει στην κορυφή των δικών μου αξιών και από την οποία απορρέουν πλέον όλες οι υπόλοιπες. Αυτό, είναι ικανό να διαλύσει όλο το σύστημα όπως το ξέρουμε, αν γίνει αποδεκτό από μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Φαντάσου έναν πλανήτη όπου οι μισοί σταματούν να βλέπουν τηλεόραση επειδή απλά δεν ενδιαφέρονται αρκετά για όσα έχει να τους πει. Καταλαβαίνεις τί θα γίνει; Πώς θα χειριστείς κάποιον που δεν είναι πλέον δεκτικός χειρισμού;

    Αυτό το "μυρίζεται" όποιος ζει μέσα στο Μάτριξ και αντιδρά. Αυτό που μυρίζεται είναι η ελευθερία του άλλου, που έχει ήδη βγει εκτός συστήματος. Αυτό που μυρίζεται είναι τα σαθρά θεμέλια του συστήματος μέσα στο οποίο ζει ο ίδιος και δεν ξέρει πώς να βγει, γιατί του έχουν κάνει το μυαλό νιανιά (γιατί αν το μυαλό σου δεν είναι νιανιά δεν μπορείς να συνεχίσεις να λειτουργείς μέσα στο σύστημα). Γι αυτό αντιδρά. Αυτοπροστασία είναι.
     
  2. Re: Απάντηση: Η εντύπωση των ζώων....

    Δεν έχω ανάγκη απο την κατανόηση των άλλων κατα συνέπεια ούτε και απαιτήσεις...έχω ανάγκη όμως να μη μενοχλούν αν γίνομαι κατανοητή.. 
     
  3. Κρατάω αυτό...ευχαριστώ 
     
  4. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    sklavina,κατανοώ την ανάγκη σου να μην γίνεσαι στόχος αρνητικών σχολίων για τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις,αλλά δεν κατανοώ πως οδηγήθηκε η κατάσταση ως εκεί.
    Εννοώ,τι μεσολάβησε και έφτασε στο σημείο κάποιος να σε κρίνει για τις ανάγκες σου τις σεξουαλικές.. Εθεάθης,για παραδειγμα,σε κάποιο δημόσιο χώρο,με τα του αφέντη σου και κάποιοι έκριναν αρνητικά τη στάση σου προς εκείνον; Σε ρωτώ,γιατί αν πρόκειται για κάτι τέτοιο,τότε αυτός που άσκησε κριτική πάνω σου,ισως δεν είναι ενημερωμένος για τα bdsmικά δρώμενα,και είναι απολύτως λογικό να μην μπορεί να κατανοήσει το γεγονός πως εσύ αρέσκεσαι να τρως στα 4,για παράδειγμα.
    Διαφώτισέ μας λίγο,αν θέλεις,για να μπορέσει να αναπτυχθεί το θέμα. Για την ώρα,εγώ τουλάχιστον,το τοπίο το βλέπω ομιχλώδες.  



    ^*^
     
  5. Re: Απάντηση: Re: Η εντύπωση των ζώων....


    Είναι αυτό που νοιώθω και εγώ και που ασπάζομαι..έλα όμως που κάπου με ενοχλεί..όλο και κάπου τσιμπάει 
     
  6. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Re: Η εντύπωση των ζώων....

    Ομως ,στο βαθμο που αυτη η αντικατασταση αξιων που λες σε στρεφει στην ατομικοτητα,στου μουνιου σου τον χαβα οπως λες, θεωρεις πως το "συστημα" εχει κανενα προβλημα;
    Ισα ισα αυτο ειναι ακριβως που ευχεται και επιδιωκει ,για τους αρνητες του. Την αυτοαπομονωση, η αν θες την αυτοεξουδετερωση τους.Αυτο που απευχεται ειναι τα Δεκεμβριανα...
     
  7. Δεν με έκρινε κάποιος για τις ανάγκες μου επι προσωπικού.Γιατι θα πρέπει να συμβει αυτό για να ενοχληθώ?δεν έχω τέτοιο πρόβλημα καλή μου.Εδώ να πω ότι δεν αναφέρομαι σε σεξουαλικές προτιμήσεις και μόνο...δεν είναι σεξουαλική μου αναγκή το να γίνομαι το σκυλάκι του Κ μου...άλλο αν αυτό επιδρά και στον τομέα της σεξουαλικότητας μετέπειτα..
    Δεν αναφέρω λοιπόν προσωπική εμπειρία διαφορετικά θα είχα ανοιξει στο νήμα στο personal experiences...αναφέρομαι σε οτιδήποτε έχει σκοπό κακοπροαίρετα να θίξει η να προσβάλλει επιλογές άλλων..
    Και δυστηχώς οι ίδιοι πολλές φορές είναι χειρότεροι
    Ελπίζω να σε βοήθησα λιγάκι 
     
  8. Re: Απάντηση: Re: Η εντύπωση των ζώων....


    Επικροτώ.... 
     
  9. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Η εντύπωση των ζώων....


    Τί ακριβώς εννοείς με αυτό; Μπορείς να το διευκρινίσεις κάπως;

     
  10. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Re: Η εντύπωση των ζώων....

    Αναμφισβήτητα και τα φόρουμ είναι κοινωνίες σε μικρογραφία, madame!  

    Αλλά υποτίθεται πως είναι ένα φόρουμ με συγκεκριμένη θεματολογία, όπου η ανοχή για τη διαφορετικότητα έπρεπε να είναι αυτονόητη. Άποψη μου βέβαια την οποία στήριζα και θα στηρίζω.
    Είναι σαν να μπαίνεις σ ένα φόρουμ για ομοφυλόφιλους και τους βρίζεις και τους λες ανώμαλους και τρελούς. Γιατί εδώ αυτό συμβαίνει.

    Από κει και πέρα. Δεν αναφέρθηκα σε άτομα που συμφωνούν ή διαφωνούν.
    Αναφέρθηκα σε άτομα που προσβάλλουν, λοιδορούν και επιτίθενται.

    Διαφωνούμε με πολλά άτομα, μπορείς να δεις και πρόσφατα νήματα που διαφωνούσαμε εγώ, η sk, η ντόρα, η Συρά, ο MM και άλλοι, αλλά το κάνουμε με αλληλοσεβασμό και με ειλικρινή διάθεση διαλόγου και αποδοχής του δικαιώματος του καθενός να έχει διαφορετική άποψη.

    Είμαι όχι απλά φίλη, αλλά κολλητή φίλη με άτομα που όχι απλά διαφωνούν αλλά έχουν εντελώς διαφορετική αντίληψη όσον αφορά το προσωπικό τους bdsm, θεωρούν μέχρι και εξωφρενικές κάποιες απόψεις μου και κάνουν εντελώς διαφορετικές επιλογές από τις δικές μου.
    Αλλά σέβονται τις επιλογές μου όπως σέβομαι εγώ τις δικές τους κι ας δεν τις κατανοώ πάντοτε ή ασπάζομαι.  
     
  11. nadu

    nadu Regular Member

    Απάντηση: Η εντύπωση των ζώων....

    συμφωνω με την αποψη σου ...
    μπορει το φορουμ να ειναι με ιδιαιτερη θεματολογια εχεις ομως αναρωτηθει ποσοι εχουν την διαθεση να μαθουν και να εξεληχθουν ?

    οπως και να εχει... εγω σε τετοιες περιπτωσεις ευγνωμονω στους ανθρωπους που απλα μου εδειξαν πως ειναι να βλεπεις περα απο την μυτη σου .
     
  12. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Η εντύπωση των ζώων....

    Δεν δείχνεις και σε μένα?