Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως ξεκινά μια BDSM σχέση - Ερωτήσεις και σκέψεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος The King, στις 24 Ιανουαρίου 2010.

  1. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Πως ξεκινά μια BDSM σχέση - Ερωτήσεις και σκέψεις

    Μα καλά, νόμιζες ότι θα σε άφηνα να ξεφύγεις; Αφού ξέρεις ότι έχω διαβάσει τα Άπαντα. 

    Επομένως, όταν ο Ποιητής αναφέρει περί αναγκών (όταν δεν μπορούμε να το αποφύγουμε είναι κάπως αναγκαίο, n'est-ce pas?) ενδέχεται να αναφέρεται στις εμφατικές επιθυμίες μας για ποιότητα ζωής; Να του αναγνωρίσουμε το δικαίωμα να το κάνει κι αυτός, όπως κι εμείς; Εκτός εάν κάποιος του την έχει στήσει στη γωνία με το δόκανο. Πράγμα που απεύχομαι, ασφαλώς, για τόσο μεγάλους Ποιητές. 

    [Τα bold δικά μου, καθώς και οι περικοπές - διότι το attention span της πλειοψηφίας είναι μάλλον μικρότερο του επιθυμητού - για να μην πω του αναγκαίου...]
     
  2. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Πως ξεκινά μια BDSM σχέση - Ερωτήσεις και σκέψεις

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  3. Syrah

    Syrah Contributor

    Moderator's notification:

    Σεβαστείτε το θέμα του νήματος και επιτρέψτε να το πραγματευτούν όσοι κρίνουν ότι τους ενδιαφέρει.
    Τα εκτός θέματος σχόλια μεταφέρθηκαν εδώ και περαιτέρω εκτός θέματος σχόλια και προσωπικές αντεγκλήσεις θα διαγράφονται.
     
  4. sunny

    sunny Regular Member

    Με κάθε σεβασμό The King, παραθέτοντας το δεύτερο θέμα επισκίασες σχεδόν απόλυτα το πρώτο…

    Η αρχή μιας bdsm σχέσης είμαι σίγουρη από απασχολεί πολλούς από εμάς.. Από μια μικρή προσωπική αναζήτηση έχω φτάσει στο συμπέρασμα ότι δυστυχώς στη Ελλάδα το φόρουμ αποτελεί εάν όχι τον μοναδικό (σε απολυτό βαθμό), τον πιο συνηθισμένο τρόπο γνωριμίας ανθρώπων του χώρου. Από εκεί και περά το πώς μια γνωριμία εξελίσσεται σε σχέση νομίζω ότι είναι λίγο πολύ το ίδιο με κάθε μορφή σχέσης είτε αυτή είναι D/s, είτε vanilla, είτε άπλα φιλική. Η μόνη διάφορα είναι ότι ίσως πάρει λίγο παραπάνω χρόνο να θεμελιωθεί λόγο ανάπτυξης εμπιστοσύνης. Το δύσκολο κομμάτι όμως είναι να βρεις αυτό που ψάχνεις.

    Για το δεύτερο θέμα δεν μπορώ να πω τι ακριβώς αποτελεί για τον καθένα ξεχωριστά αλλά το ότι αποτελεί μεγάλο λάθος για την σχέση. Ο Κ την έχει υποδουλώσει με χρήματα πράγμα που αποτελεί μια ψεύτικη υποταγή. Και από την άλλη η υ κάνει κάτι που απ’ ότι κατάλαβα δεν θέλει ιδιαίτερα μόνο από ανάγκη. Εάν λοιπόν θέλουν και οι δυο μια σχέση χωρίς «μαύρα σύννεφα» το σωστό θα ήταν να επιστραφούν τα χρήματα και να επαναπροσδιορίσουν την σχέση τους. Διαφορετικά πιστεύω ότι μην έχοντας άλλου είδους βάση πλην της ανάγκης του χρήματος και της οικονομικής ευχέρειας αυτή η σχέση είναι καταδικασμένη.

    Η εκπλήρωση της ανάγκης της υ από τον Κ στην οποία αναφέρθηκαν παραπάνω πιστεύω ότι θα μπορούσε να ευσταθεί μόνο σε μια αρκετά δοκιμασμένη σχέση και υπό την μορφή προσωρινού δανεισμού ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ όμως δέσμευσης.

     
     
  5. Απάντηση: Πως ξεκινά μια BDSM σχέση - Ερωτήσεις και σκέψεις

    Αγαπητοί φίλοι,

    Καινούργιος εδώ, με την ανοχή σας γράφω τα παρακάτω πίνοντας τον πρωινό καφέ μου, παρακαλώντας εάν κουράζει το κείμενό μου απλά να το παρακάμψετε.

    Με χαρά είδα την απάντηση που είχε το νήμα που δημιούργησα σχετικά με κάποιο τρόπο προσέγγισης της έναρξης μιας BDSM σχέσης. Φυσικά, άλλα σχόλια ήταν θετικά και άλλα αρνητικά. ΄Αλλοι σκεφτόντουσαν στα ίδια περίπου μήκη κύματος με εμένα και άλλοι βρίσκονταν αλλού, ορθότατα σκεπτόμενοι και εκείνοι, από τη δική τους οπτική γωνία. Άλλοι θεώρησαν ότι οι σκέψεις μου είναι ενδιαφέρουσες ή ότι το να κάνεις μια τέτοιου τύπου ανταλλαγή είναι κάτι απολύτως αποδεκτό, άλλοι με είπαν νταβατζή, εκβιαστή και εκμεταλλευτή αδυνάτων. Όλα αποδεκτά σε μια συζήτηση. Ακόμη και η έκφραση οργής σε μία σκέψη (καθότι σε σκέψεις αναφερόμουν και ζήτησα να φιλοσοφήσουμε και μέσω αυτού να βοηθηθώ για να συντάξω το μυαλό μου με αυτό πιό έμπειρων στο συγκεκριμένο θέμα, και όχι σε πράξεις), αν και δε θα έπρεπε να υπάρχει στο φιλοσοφείν, είναι αποδεκτή, καθότι αν δεν απελευθερώσεις της οργή σου είναι αδύνατον να την ελέγξεις.

    Κατ' αρχάς κάποιες σύντομες απαντήσεις σε σχόλια που ανεγράφησαν:

    dementedJoker : Ο νταβατζής έχει ως σκοπό την κερδοσκοπία. Και η εκπόρνευση του ατόμου σε αυτό αποσκοπεί. Στην περίπτωση που αναφέρω, τα χρήματα χρησιμοπούνται ως μέσον έναρξης μίας BDSM σχέσης δια του ανταλλάγματος, και καμία σχέση δεν έχουν με την κερδοσκοπία. άν δούμε μάλιστα τα πράγματα από τη δική μου οπτική, δεν πρόκειται για εκπόρνευση του ατόμου αλλά για βοήθεια που προσφέρεται σε μία υ, έτσι ώστε να πάρει την απόφαση που πρέπει και αδυνατεί λόγω δικαιολογιών και αδυναμίας χαρακτήρα.

    Εδώ σχολιάζω κάτι που αναφέρεται από πολλούς. Ίσως εγώ δεν ήμουν σαφής, και αυτό γιατί όπως προείπα, σκοπός μου δεν ήταν να αναλύσω την εμπειρία μου αλλά να ακούσω τις ιδέες σας έτσι ώστε να διαμορφώσω τη σκέψη μου, αλλά και να φιλοσοφήσουμε σε ένα κατά τη γνώμη μου ενδιαφέρον θέμα.
    Η υ είναι γνωστή μου εδώ και χρόνια. Δεν βγήκαμε μία φορά και μου ζήτησε χρήματα και εγώ αποφάσισα να τα δώσω με ανταλλάγματα (θα ζητούσα καμιά προσημείωση ακινήτου σε αυτή την περίπτωση και το επάγγελμά μου θα λεγόταν τοκογλυφία!). Η πρώτη μας επαφή σεξουαλικού τύπου έγινε περίπου προ 2 ετίας (όχι ολοκληρωμένη) και οι σκέψεις της σχετικά με το BDSM αλλά και το swinging και άλλα πολλά είναι γνωστές σε εμένα, μετά από ατελείωτες συζητήσεις επί ¨οίνου και τύρου"! Δεν εννοούσα ότι η υ ΔΕΝ γνωρίζει ότι είναι υ, ή ότι δε θέλει συνειδητά να υποταγεί, εννοούσα ότι δε γνωρίζει ότι αυτή είναι η λύση στο πρόβλημα του χαρακτήρα της (ανασφάλειες, κυκλοθυμία, κ.λπ.). Γνωρίζει και θέλει να μπει σε μία Κ/υ σχέση, αλλά θεωρεί ότι τα επαγγελματικά προβλήματα που έχει δεν της αφήνουν χώρο αυτή τη στιγμή για αυτό. Εγώ αντιθέτως νομίζω ότι ίσα ίσα, αν έβρισκε χώρο για την Κ/υ σχέση, θα βοηθείτο και στα επαγγελματικά ούσα πιό ασφαλής και ήρεμη.


    Syrah : Νομίζω ότι συμφωνούμε.
    Έγραψες : Το μόνο που δεν έχω καταλάβει από το γραπτό σου, είναι το πώς συνδέεις αυτή τη σχέση με το BDSM. Αν κάποιος δεν μετουσιώνει λ.χ. τον πόνο σε απόλαυση, αλλά τον ανέχεται επειδή χρηματοδοτείται ως αντιπαροχή, τότε είσαι βέβαιος ότι έχει συνάψει μία D/s σχέση; Το υποτακτικό της θέσης του έγκειται στο ότι είναι bottom; Αν ήταν top, αλλά για τους ίδιους λόγους θα παρέμενε s; Δεν βλέπω καμία "ανισότητα" στη σχέση, ούτε ακόμη και αν προσπαθήσω να υποθέσω ότι "υπό" είναι αυτός, του οποίου η ανάγκη τυγχάνει εκμετάλλευσης. Γιατί ακόμη και τότε δεν μπορώ να μην παρατηρήσω πως δεν εκμεταλλεύεται μόνο το D τις οικονομικές ανάγκες του s, αλλά και το s τις οικονομικές ανάγκες του D. Εκτιμώ πως η σχέση που περιγράφεις δεν έχει κάποια συνάφεια με το BDSM"
    Μιλάμε για έναν Κ που λατρεύει να δίνει πόνο, και για μία υ που τον απολαμβάνει. Η σχέση που έχω στο μυαλό μου είναι απολύτως Κ/υ, με πολύ πολύ πόνο και πάρα πολλές άλλες πράξεις που ξεκάθαρα ανήκουν στο BDSM αν όχι στον κοινό σαδισμό! Το χρήμα, όπως προείπα, είναι η βοήθεια προς την υ για την έναρξη της σχέσης.

    thelma : Νομίζω κάλυψα τα σχόλιά σου με τα παραπάνω

    elfcat : Φίλτατη, διακρίνω ειρωνία στο σχόλιό σου ή σφάλω? Μη με παρεξηγείς, και αυτό είναι απολύτως αποδεκτό. Δε θεωρώ ότι οι πράξεις που αναφέρω ανήκουν στα κοινωνικως αποδεκτά ούτε διεκδικώ κανένα βραβείο ηθικής. Αν αξίζουμε ο ένας στον άλλο λόγω χαμηλών ηθικών αξιών αμφοτέρων, ουδένα πρόβλημα παρατηρώ. Συμφωνείς? Απαντώ στο σχόλιό σου, γιατί εγώ, μέσα από αυτή την ιστοσελίδα θέλω να κάνω φίλους, όχι εχθρούς.

    lara, thanasis, νομίζω σας κάλυψα παραπάνω.

    underherfeet : Ένα υπέροχο κείμενο σε δύο σειρές.

    sklavina : Νομίζω ότι η ισορροπία, αν και βρίσκεται μέσα μας, επηρεάζεται βαθύτατα από τα γύρω μας. Πρέπει να είσαι πολύ βέβαιος για τον εαυτό σου για να μείνεις ανεπηρέαστος. Όσον αφορά στους 2 άσχετους με το BDSM, νομίζω ότι είναι ο κανόνας μέχρι κάποιος να αποκτήσει εμπερίες. Οι πρώτες μου σχέσεις με τον χώρο (πρακτικά) ήταν όταν στα 19 μου είχα μια σχέση με μία συμφοιτήτριά μου, που μετά από λίγο καιρό ανακαλύψαμε ότι μας αρέσει όταν την παίρνω από πίσω να τη δέρνω στον κώλο με το μακρύ κόκαλο για τα παπούτσια. Αυτή η σχέση, σε βάθος χρόνου (διετία) έφτασε σε πολύ καλά επίπεδα BDSM (για παράδειγμα - έφευγα στη δουλειά μου και την κλείδωνα στο υπόγειο ντυμένη κάτι - π.χ. Πίπη Φακιδομύτη), με χειροπέδες πάνω στο boiler, με πιατάκι σκύλου για νερό. Τότε αγαπητή sklavina, δεν είχαμε καμία εμπειρία, αυτά μας βγήκανε από μόνα τους.

    Dark passion : Όπως προείπα, η δική μου οπτική δεν περιλαμβάνει το χρήμα ως αντάλλαγμα για τη σχέση, αλλά ως βοηθεια για την έναρξή της. Σχετικά με τους τρόπους που αναφέρεις για τις BDSM γνωριμίες, φορουμ και συναντήσεις κ.λπ. να είστε σίγουροι ότι θα παρευρεθώ όπου μπορώ. Στη Θεσσαλονίκη εάν γίνει κάποια συνάντηση και προσκληθώ θα είμαι σίγουρα εκεί, στην Αθήνα, θα προσπαθήσω γιατί αν και κατεβαίνω συχνά, βέβηλες υποχρεώσεις της καθημερινότητας δε μου επιτρέπουν να έχω πάντα το πρόγραμμα που θα ήθελα.

    Sunny : Μου άρεσαν οι σκέψεις σου και νομίζω ότι αν συζητούσαμε λίγο παραπάνω θα συμφωνούσαμε απόλυτα.Αυτά που λες λίγο πολύ είναι αυτά που σκέφτομαι. Και εσύ αναφέρεις ότι το φόρουμ αποτελεί τον καλύτερο, αν όχι το μόνο τρόπο γνωριμίας. ΟΚ. Είδωμεν.

    Επειδή ο χρόνος έχει αρχίσει να με πιέζει, και επειδή πλέον είμαι βέβαιος ότι και ο πιό ανεκτικός όλων έχει πλέον κουραστεί με την επιστολή μου, θεωρώ ότι λίγο πολύ κάλυψα και τους υπολοίπους από πλευράς εξήγησης των σκέψεών μου. Δύο καταληκτικά πράγματα και περιμένω και πάλι τα σχόλιά σας.

    Πρέπει να ενημερώσω για την πορεία της ιστοριούλας μας. Τελικά, με πλήρη επίγνωση του τι κάνω και γιατί το κάνω,και γιατί ΟΝΤΩΣ υπάρχουν πολλοί (αν όχι οι περισσότεροι) άνθρωποι που θα δουν ως εκβιασμό και έλλειψη ισχυρής προσωπικότητας το αντάλλαγμα χρημάτων για την έναρξη της σχέσης αποφάσισα να δώσω κάποια χρήματα (μικρότερο ποσόν από αυτό που μου ζητήθηκε), χωρίς κανένα εχέγγυο. Αυτό ως προσφορά εμπιστοσύνης, που αναμένει αλλά δεν εξαναγκάζει την αντίστοιχη. Είπα επίσης, ότι την επόμενη φορά που θα ζητήσει να συναντηθούμε, θα θεωρήσω ότι έχω τη συναίνεσή της στην κατάρριψη κάποιων φαινομενικών ορίων της και ότι αυτό θα πρέπει να το γνωρίζει πολύ καλά πριν με πάρει ξανά τηλέφωνο. Θα δεθεί και θα βιαστεί και το ξέρει. ΑΛλιώς, θα επικοινωνήσει μαζί μου όταν θα είναι να επιστρέψει τα χρήματα.

    Και κάτι άσχετο που με προκάλεσε γιατί το αναφέρατε πολλοί. Γιατί φίλοι μου ο σαδισμός απαιτεί συναίνεση??? Μπορεί το BDSM, ως κοινωνικά αποδεκτή πρακτική κάποιων ανθρώπων, να απαιτεί τη συναίνεση ΚΑΙ για να μη μπούμε όλοι στη φυλακή. Ο σαδισμός όμως??? Νομίζω ότι η βασική μορφή του σαδισμού προκαλεί πόνο και πολλά άλλα ΧΩΡΙΣ τη συναίνεση. Ιδέες? Ίσως πρέπει να ανοίξω ένα καινούργιο νήμα για αυτό.

    Καλημέρα!
     
  6. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Πως ξεκινά μια BDSM σχέση - Ερωτήσεις και σκέψεις

    Ουδόλως σε ειρωνεύτηκα. Ήμουν πολύ ακριβής στη διατύπωσή μου. Ουτε χρωματίζω ηθικά τις επιλογές σας. Δεν θεωρώ εσένα θύτη και το άλλο μέρος θύμα... Θεωρώ ότι διαπραγματεύεστε και οι δύο τη σχέση πάνω σε μια κοινή αξία για τους δύο σας, το χρήμα... Υπό αυτή την έννοια αξίζετε ο ένας στον άλλον. Προσωπικά θεωρώ ότι στην η πλειοψηφία των ερωτικών σχέσσεων στην Ελλάδα εκεί βασίζεται άμεσα ή έμμεσα...

    Δεν με ξαφνιάζει λοιπόν η δική σου ιστορία, ούτε την κρίνω ηθικά, αν είναι χαμηλής ηθικής ή όχι...
    Θεωρώ ότι είστε ταιριαστοί.
     
  7. Babylon

    Babylon Regular Member

    Random thoughts:

    - Όταν σε μια σχέση μπλέκεται το χρήμα, η σχέση τήνει να διαφθείρεται (και όχι με την καλή έννοια). Φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις. Δηλαδή αν κάποιος είναι 24/7 σκλάβος γιατί γουστάρει, ενδεχομένως να μην μπορεί να έχει δουλειά, οπότε βρίσκω λογικό ο αφέντης του να του δίνει χρήματα ή να τον συντηρεί. Επίσης υπάρχουν και οι ξεκάθαρες σχέσεις χρήματος. Με πληρώνεις και σου παίρνω μια πίπα, με πληρώνεις κατιτίς παραπάνω και δίνω κώλο κ.τ.λ. Και αυτό μια χαρά είναι. Αυτό που πρότεινες στην κοπέλα δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο, είναι κάτι μπερδεμένο. Δεν λέω πως είναι αδύνατο να λειτουργήσει, αλλά πολύ δύσκολο και θέλει φοβερή ωριμότητα και δεξιοτεχνία από την πλευρά του D.

    - Επίσης: το να κάνεις το σωστό πράγμα (να γίνεις υ εν προκειμένω) για όλους τους λάθος λόγους (τα χρήματα) δεν καταλήγει πολύ καλά για κανέναν συνήθως.

    - Σου έχει περάσει από το μυαλό πως μερικοί επειδή δεν μπορούν να δεχτούν την ανάγκη τους για υποταγή, φέρνουν μπροστά σαν δικαιολογία για αυτή τους την ανάγκη όχι την πραγματική τους επιθυμία αλλά κάτι άλλο; Είναι πιο εύκολο για κάποια να πει "Έγινα σκλάβα και καθόμουν να με μαστιγώνουν, να με φτύνουν και να με μειώνουν γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα." από το "Έγινα σκλάβα και καθόμουν να με μαστιγώνουν, να με φτύνουν και να με μειώνουν γιατί με φτιάχνει." Δεν λέω πως η κοπέλα απαραίτητα ανήκει σε αυτή την κατηγορία, απλά βάζω και αυτό στο τραπέζι.

    - Κάποιος ο οποίος θεωρεί ότι σου κάνει "χάρη" (για αυτό και τα χρήματα) με το να γίνει s σου (αν κατάλαβα καλά) πόσο μπορεί να εκτιμάει το βδσμ και πόσο θέλεις να είναι υ σου;

    - Είσαι σίγουρος πως ξέρεις τι "έχει ανάγκη" και "τι θέλει" ένας άλλος άνθρωπος; Μεγάλη κουβέντα.

    - Πόσο στενή σχέση είχατε ή έχετε; Αν έπαιρνα τηλέφωνο τον κολλητό μου και του ζήταγα να με ξελασπώσει σε μια στιγμή δύσκολη και μου έλεγε "Έλα να σου βγάλω ένα βίντεο και να γίνεις σκλάβα μου και το συζητάμε." μάλλον θα τον άρχιζα στις μπούφλες.

    - On the other hand, η όλη φάση έχει το στοιχεία εκβιασμού (βίντεο) και συμφωνίας (χρήματα), που της δίνει ένα αναμφισβήτητο kinkiness factor. Μπορεί να βγει κάτι πολύ καλό από αυτό ή κάτι φριχτό και επικίνδυνο.

    Καλό ξεμπέρδεμα.

    p.s. Όντως, τι απάντησε αυτή;
     
  8. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Πως ξεκινά μια BDSM σχέση - Ερωτήσεις και σκέψεις

    τι ειπες τωρα...
     
  9. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Πως ξεκινά μια BDSM σχέση - Ερωτήσεις και σκέψεις

    Eγώ, παιδιά, έχω μια απορία: αν βρεθεί ένας άλλος Κ και της δώσει περισσότερα χρήματα από όσα της προσφέρει ο νηματοθέτης, σε ποιον θα πάει να γίνει σκλάβα; Μήπως μπορεί να μου απαντήσει ο νηματοθέτης που ξέρει καλά την κοπέλα;

    Η γνώμη μου είναι ότι, αν πάει με τον πλειοδότη, μάλλον η κοπέλα έχει ανάγκη από χρήματα και όχι από έναν Κ. (Μπρος στα κάλλη, sorry, στα χρήματα ήθελα να πω, τι είναι ο πόνος... ).

    Πιστεύω ότι ο όρος "με τα λεφτά μου και την κυρά μου (σκλάβα μου)" δεν ισχύει στο bdsm.

    Αυτές είναι οι προσωπικές μου απόψεις, σεβαστή και κάθε άλλη άποψη.
     
    Last edited: 28 Ιανουαρίου 2010
  10. thanasis

    thanasis Contributor

    Re: Απάντηση: Πως ξεκινά μια BDSM σχέση - Ερωτήσεις και σκέψεις

    Και είσαι σίγουρος οτι αυτό είναι η λύση στο πρόβλημά της;

    Τι είναι ο "κοινός σαδισμός"; Βοήθεια για την έναρξη της σχέσης...χμμμμ... 

    Περιγράφεις αυτό. Και δεν είσαι στην θέση του οδηγού.

    Γιατί αυτή η μικρή λεξούλα αποτελεί την διαχωριστκή γραμμή ανάμεσα στο να είσαι ένας καλλιτέχνης του σκληρού ερωτισμού ή ένας ψυχοπαθής εγκληματίας.

     
     
  11. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Πως ξεκινά μια BDSM σχέση - Ερωτήσεις και σκέψεις

    + 1000
     
  12. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Πως ξεκινά μια BDSM σχέση - Ερωτήσεις και σκέψεις

    @The King
    Σ ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις, τώρα μπορώ να δω την δική σου λογική, άσχετα αν δεν συνάδει με τον τρόπο που προσωπικά εγώ λειτουργώ. Αντιλαμβάνομαι πως πολλές σχέσεις βασίζονται στο χρήμα άμεσα ή έμμεσα, απλά επιλέγω οι δικές μου να βασίζονται σε άλλες αξίες.
    Όσο για τον σαδισμό, πολύ πετυχημένη βρίσκω τη φράση "για να μην μπουμε όλοι φυλακή"
    Όπως έγραψα και σε ένα άλλο νήμα,
    Όσο για το ξεκίνημα μιας bdsm σχέσης, εμένα δεν μου δόθηκε ιδιαίτερα επιλογή. Ο Κύριος μου μου Δήλωσε πως θα γίνω σκλάβα Του στη 2η μας συζήτηση και εγώ απλά ένιωσα μέσα μου - αν και άσχετη και αντιδραστική και πεισματάρα και ξεροκέφαλη κ.τ.λ.- πως αφού Το Λέει, έτσι θα γίνει.
    Αλλά είχα προλάβει μέσα σε 2 συζητήσεις, νια νιώσω πως Αυτός είναι Ο Ένας, τον θαύμαζα ήδη, μου προκαλούσε δέος, απολάμβανα να συζητώ για τα πάντα, ένιωθα πως Ξέρει τι Λέει, φάνηκε πως είναι Ευφυέστατος και το καταπληκτικό χιούμορ Του δεν έπαιξε και λίγο ρόλο.
    Για να είμαι ειλικρινής, χωρίς όλα αυτά δεν βλέπω πως θα μπορούσα να τολμήσω καν να κάνω το leap of faith που χρειαζόταν και να δοκιμάσω να μπω σε μια Ds σχέση. Αν κάποιος δεν μου κάνει κλικ αμέσως, στις πρώτες επαφές μας, πως και με ποιο τρόπο θα μου κάνει μετά?