Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως ξεκινά μια BDSM σχέση - Ερωτήσεις και σκέψεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος The King, στις 24 Ιανουαρίου 2010.

  1. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Πως ξεκινά μια BDSM σχέση - Ερωτήσεις και σκέψεις

    Ζητώ συγγνώμη για το off topic αλλά δε μπορώ να μην εκφράσω την απορία μου. Γιατί θεωρείται δεδομένο πως ο σαδισμός μπορεί να βρει μόνο δύο μορφές έκφρασης, είτε αυτή του οριοθετημένου bdsm είτε του εγκλήματος; Δε μπορεί να υπάρξουν άλλοι τρόποι έκφρασής του;
     
  2. Babylon

    Babylon Regular Member

    Re: Απάντηση: Πως ξεκινά μια BDSM σχέση - Ερωτήσεις και σκέψεις

    Ο σαδισμός που είναι χωρίς την συγκατάθεση όλων των parties είναι βλαβερός σε όλες τις περιπτώσεις ακόμα και αν δεν διώκεται ποινικά. Αν συμπεριφέρεται κανείς έστω και λίγο σαδιστικά στους γύρω του, συγγενείς, φίλους, συνεργάτες δεν είναι προς τιμήν του.
     
  3. Απάντηση: Πως ξεκινά μια BDSM σχέση - Ερωτήσεις και σκέψεις

    Πως ξεκινά μια BDSM σχέση.....

    Αθόρυβα...
     
  4. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Πως ξεκινά μια BDSM σχέση - Ερωτήσεις και σκέψεις

    Αυτό είναι από τις πιο παράλογες προτάσεις που διάβασα ποτέ. Αν δεν ονομάζεται κερδοσκοπική πράξη η προσφορά χρήματος με αντάλλαγμα την εκπλήρωση των σεξουαλικών (και όχι μόνο) αναγκών (και επιθυμιών) του οποιουδήποτε.. (είτε νταβατζή είτε "αφέντη") τότε ποια πράξη θεωρείτε κερδοσκοπική?

    Είναι σαν να διάβασα.. "μα όχι όχι..2+2 δεν κάνουν 4.. έχουμε μεν 2+2 αλλά το αποτέλεσμα δεν μας κάνει 4.." (?????????)

    οκ..μπορεί ο καθένας να θεωρεί οτι 2+2 έχουν και άλλα υποκειμενικά αριθμητικά αποτελέσματα. Κανένα πρόβλημα.

    Εδώ αλλάζει όλη η ιστορία και όλη η πραγματικότητα που παρουσίασες.
    Παρ' όλα αυτά Σε καμία περίπτωση όσο και να υποθέτεις τον λόγο για τον οποίο η κοπέλα κρύβεται πίσω από δικαιολογίες δεν μπορείς αν είσαι σίγουρος ότι ξέρεις.

    Τα βήματα είναι:

    1. Επιλέγει ότι θέλει να παραδοθεί σε εσένα
    2. Μετά παίζετε ότι παιχνίδι ρόλων (εξάρτησης-βιασμών-εκμετάλλευσης-κλτκτλκλτ) θέλετε .Μετά τη βοηθάς να λύσει τα προβλήματα ή της επιβάλεις τη λύση που θεωρείς σωστή ή της τα κάνεις χειρότερα.(ανάλογα την ικανότητα του κάθε ανθρώπου)  

    και όχι αντίστροφα.

    Προσωπικά δεν θα ένοιωθα οκ με τον εαυτό μου αν αναγκαζόμουν να κάνω αυτό που θεωρητικά έκανες για να αποκτήσω αυτό που θέλω εκτός αν ήταν μέρος ενός προσωπικού παιχνιδιού που και οι δύο θα το ξέραμε και θα το παίζαμε για να το παίξουμε... . 
     
  5. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Πως ξεκινά μια BDSM σχέση - Ερωτήσεις και σκέψεις

        
     
  6. thanasis

    thanasis Contributor

    Re: Απάντηση: Πως ξεκινά μια BDSM σχέση - Ερωτήσεις και σκέψεις

    Για μένα λειτουργεί σε πλαίσιο όλου ή ουδενός. Αν μάλιστα, προσωπικά, δεν έχω συναίνεση, αναστέλλεται και η επιθυμία μου να λειτουργήσω σαδικά.

    Δύο άνθρωποι που ξέρουν τι κάνουν και θέλουν να το κάνουν, το τελευταίο πράγμα που κάνουν είναι να βιώνουν κάτι "οριοθετημένο". Είναι ελεύθεροι.  

    Πέρα από το TPE M/s (όπου και πάλι έχουμε συναίνεση αρχικά), έχεις υπόψην σου (θεωρητικά ή βιωματικά) κάποιο μοντέλο που να λειτουργεί;
     
  7. Απάντηση: Πως ξεκινά μια BDSM σχέση - Ερωτήσεις και σκέψεις

    Αδύνατον να κάνω quote στο σχόλιο της demented joker. μου λέει ότι το μήνυμά μου είναι πολύ μικρό και εγώ γράφω 10 λεπτά... Έκανα copy paste σε νέο μήνυμα... Και βγαίνουν όλα τα σχόλια, και της demented joker και τα δικά μου σα είναι το δικό της κείμενο. Βοήθεια με μήνυμα θα ήταν ευπρόσδεκτη!


     
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Πως ξεκινά μια BDSM σχέση - Ερωτήσεις και σκέψεις

    Εσύ τι νομίζεις?
     
  9. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Πως ξεκινά μια BDSM σχέση - Ερωτήσεις και σκέψεις


    Αντιμετοπίζω το ίδιο πρόβλημα με τα quotes...xmmm
    αντε πάλι να ξαναγράψω απάντηση

    Έχω την εντύπωση οτι ερμηνεύεις την έννοια της κερδοσκοπίας όπως θές. Απο πότε η λέξη "κέρδος" ορίστηκε οτι αντιστοιχεί μόνο σε χρηματική (οικονομικη) απολαβή? Μήπως σε κάποιο λεξικό ορίζεται και το νομισμα στο οποίο θα αναφερόμαστε όταν χρησιμοποιούμε τη λεξη "κερδοσκοπία"?

    Στο θεωρητικό συγκεκριμένο παράδειγμα θα ήσουν ο Νταβατζης που προτιμάει να κρατάει την πουτάνα για την πάρτυ του. Και αφού στη συμφωνία θα έπαιζες και τον ρόλο του Κ θα μπορούσες αν ήθελες να την βάλεις να πάει με άλλους. Ως πελάτης θα σου έλεγε η πουτάνα: (τσ...ι , π...ο Αλφα Αλφα , φιλιά και βίτσια απαγορεύονται).. και άρα θα όριζε κάποιος άλλος την αξία των χρημάτων σου.

    Παρολα αυτά θα πρόσεξες οτι ήδη έγραψα ότι συμφωνώ για το γεγονός οτι διάλεξες το πιο αξιοπρεπές (κατα τη γνώμη μου) για την έναρξη μια τέτοιας σχέσης και το μόνο (ξανασημειώνω κατα τη δική μου γνώμη) το οποίο μπορεί να δημιουργήσει μια τέτοια σχέση ,η οποία χρειάζεται αρκετά μεγάλη συνείδηση , ωριμότητα και ειλικρίνεια.
     
  10. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Πως ξεκινά μια BDSM σχέση - Ερωτήσεις και σκέψεις

    για τα quotes, απλά δεν έδωσα απάντηση απο το κουμπί "quote" aαλλά έγραψα στην αρχή του δικού σου κειμενου: αγκύλη([)... QUOTE=The King;296429 - αγκυλη(]) .... και στο τέλος: αγκυλη([) / QUOTE αγκυλη.(])
     
  11. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Πως ξεκινά μια BDSM σχέση - Ερωτήσεις και σκέψεις

    Λυπάμαι που θα το πω, αλλά ο όρος κερδοσκοπία αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο σε χρηματικό κέρδος. Μια γρήγορη ματιά σε κάποιο λεξικό ή σε κάποιο εισαγωγικό σύγγραμμα οικονομικής επιστήμης θα σε πείσει για του λόγου το αληθές. Ωστόσο, δε θα διαφωνήσω στο ότι η πράξη του The King αποσκοπεί στην αποκόμιση ωφέλους. Μεμπτό; Κατά τη γνώμη μου όχι, παρόλο που προσωπικά δε θα έμπαινα στη διαδικασία να ανταλλάξω οικονομική διευκόλυνση με ηδονή και αίσθηση ελέγχου.
     
  12. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Πως ξεκινά μια BDSM σχέση - Ερωτήσεις και σκέψεις

    Νομίζω πως μπορεί να υπάρξουν και άλλοι, λανθάνοντες τρόποι έκφρασής του. Ποιοι θα μπορούσαν να είναι αυτοί; Οποιηδήποτε... από "αναίτια" επιθετική συμπεριφορά, μέχρι ειρωνικό, καυστικό λόγο. Οτιδήποτε θα μπορούσε να φέρει τον άλλο σε δύσκολη θέση και να προσφέρει ικανοποίηση στον δρώντα (όχι απαραίτητα σεξουαλική), χωρίς να προϋπάρχει κάποιος λόγος, θα μπορούσε να είναι λανθάνουσα έκφραση σαδισμού.