Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως ξεκινά μια BDSM σχέση - Ερωτήσεις και σκέψεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος The King, στις 24 Ιανουαρίου 2010.

  1. Απάντηση: Πως ξεκινά μια BDSM σχέση - Ερωτήσεις και σκέψεις

    Eμένα προσωπικά η έλλειψη τόνων δε με κουράζει καθόλου, αν και δε βλέπω το λόγο να ακρωτηριάζεται η γλώσσα μας, ιδίως από κάποιον σαν εσένα, που γράφει σωστά και συγκροτημένα (αφού συμφωνείς μαζί μου !!!   )

    Ευχαριστώ για το σχόλιο
     
  2. Απάντηση: Πως ξεκινά μια BDSM σχέση - Ερωτήσεις και σκέψεις

    Καλησπέρα σε όλους!

    Με την ευκαιρία απάντησης στο σχόλιο του Galatas, θα ήθελα να δώσω πνοή στο νήμα, μια που ως νέος στην κοινότητα και καθότι αποτελεί το πρώτο που δημιούργησα, το νιώθω λίγο σαν το πρωτότοκο παιδί μου!  

    Ας πάρω λοιπόν τον τίτλο του νήματος, σχετικά με το πως ξεκινά μια BDSM σχέση. Αν δεν είμαι πολύ εκτός πραγματικότητας, νομίζω ότι ενδιαφέρει πολύ κόσμο που βρίσκεται εδώ μέσα, καθότι, ως συγκεκριμένη επιλογή τρόπου ζωής, που δεν είναι ευρέως ανακοινώσιμη, είναι πιθανό να μη βρίσκει αποδέκτες, οπότε, ο επίδοξος BDSMer παραμένει ανικανοποίητος μέχρι η τύχη να του χαμογελάσει ή μέχρι να καταφέρει μετά από μακρές προσπάθειες να εισάγει στον υπέροχο κόσμο αυτό, το ανυποψίαστο έταιρόν του ήμισυ, το οποίο βέβαια θα ακολουθήσει αργά και τμηματικά τις επιλογές του. Αυτό, έχει συμβεί σε εμένα, που δυστυχώς, σε όλη μου τη ζωή προσπαθούσα να διακρίνω τις πιθανές υ μου ή ακόμα, να δημιουργήσω υ, εκεί που υπήρχε βέβαια ο σπόρος   (Βλέπε παραπάνω στο παρόν νήμα!)
    Ευτυχώς για εμένα, οι προσπάθειές μου αυτές, υποβοηθούμενες από τις έντονα σαδιστικές τάσεις που με διακατέχουν, και από το επάγγελμά μου (το οποίο επίσης είναι έντονα σαδιστικό), σε αρκετές περιπτώσεις εστέφθησαν με επιτυχία και έτσι απέκτησα τις όποιες εμπειρίες έχω στους τομείς του bondage and discipline, στη χρήση του βούρδουλα, στο κάψιμο με κεριά, στο τσίμπημα με βελόνες, στην ουρολαγνεία κ.λπ κ.λπ. Οι οποίες, επαναλαμβάνω, είναι λίγες (σε σχέση τουλάχιστον με αυτές που θα ήθελα να είναι) και δυστυχώς με αφήνουν συνολικά ανικανοποίητο, μια που δεν έχω μπορέσει να διακρίνω τα όρια μου αφενός, και αφετέρου συνεχώς ψάχνω να βρω αυτό που θα με ικανοποιήσει.

    Σαν στάση ζωής, γενικότερα, και όχι μόνο στην ερωτική μας ζωή ή το BDSM, θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, όσο και αν αυτό μπορεί να μας απομακρύνει από το στόχο μας. Η διπλωματία είναι γνωστή αρετή, αλλά η ειλικρίνεια, προσωπικά με κάνει να νιώθω καλύτερα και να μπορώ να απελευθερώσω τον εαυτό μου. Μην τρελαθούμε βέβαια. Υπάρχουν περιπτώσεις που θα πράξουμε αντίθετα. Αν επί παραδείγματι μπει η ΣΔΟΕ στο γραφείο μου, δεν πρόκειται να τους ομολογήσω τις περιπτώσεις που δεν έχω κόψει απόδειξη!!! (Είναι εξάλλου το καυτό θέμα των ημερών!!)  

    Στο μυαλό μου λοιπόν υπάρχει το εξής δίλημμα : Γνωρίζω ότι εάν αναφέρω σε όποια γυναίκα με την οποία βγαίνω (δυνητική ερωτική, σεξουαλική ή συναισθηματική σύντροφο), την τάση ή μάλλον την ανάγκη μου για το BDSM και την επιθυμητή μου θέση ως Κ, θα αυξήσω τις πιθανότητες για BDSMικές εμπειρίες και σχέσεις. Από την άλλη πλευρά όμως, θα χάσω πιθανότατα πολλές vanilla συντρόφους - οι οποίες είναι επίσης απαραίτητες - είπαμε - το να μη βρίσκουμε υ δε σημαίνει ότι θα κόψουμε και το σεξ ή την κοινωνικοποίηση!-

    Η αλήθεια είναι ότι μετά την εγγραφή μου στην κοινότητα αυτή, έχω κάνει κάποιες ανοιχτές αναφορές σε δυνητικές συντρόφους, οι οποίες προς το παρόν είναι ανεπιτυχείς (BDSMικά τουλάχιστον).

    Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας για αυτό. Πως δηλαδή πρέπει ο συνειδητοποιημένος BDSMer να αντιμετωπίζει την αμύητο κοινωνία και πόσο-πως πρέπει να εκτίθεται σε αυτή? Ακόμη, τι επιπτώσεις θα μπορούσε να έχει αυτή του η έκθεση στον προσωπικό και τον επαγγελματικό του κόσμο?
     
  3. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Πως ξεκινά μια BDSM σχέση - Ερωτήσεις και σκέψεις

    Πως ορίζεις τον συνειδητοποιημένο BDSMer?
    Γιατί ένας συνειδητοποιημένος BDSMer μπορεί να ανήκει σε μία από τις πολλές υποκατηγορίες της μεγάλης ομπρέλας του BDSM.
    Κάποιοι εξ αυτών βρίσκονται σε μια κατηγορία που δεν μπορούν/επιθυμούν να λειτουργήσουν σεξουαλικά εκτός πλαισίου bdsm.
    Προτιμούν τον αυνανισμό από το να μην
    Προσωπικά δεν με διεγείρει το βανιλλα σεξ από μόνο του.
    Στη σκέψη αλλά και στην πράξη όταν δοκίμασα κάτι ανάλογο, δεν κατάφερα καν να διεγερθώ τόσο, ώστε να επιθυμήσω να φτάσει μέχρι τέλους. Θα ήταν άδικο και για τον ερωτικό σύντροφο εκείνης της στιγμής, αλλά και για μένα. Εν ολίγοις..σκυλοβαρέθηκα.
    Και υπάρχουν κι άλλοι σαν εμένα.

    Όπως υπάρχουν και εκείνοι που απολαμβάνουν το βανίλλα σεξ τόσο που δεν θεωρούν πως αναλώνονται σ αυτό, με αποτέλεσμα να μην έχουν ούτε χρόνο, ούτε πιεστική ανάγκη να καλύψουν τις bdsm ανάγκες τους, μια και το απολαμβάνουν περισσότερο/εξίσου με το σεξ με bdsm πρακτικές.

    Κι υπάρχουν και οι εντελώς ανέραστοι βέβαια.

    Και αν κάτσω να σκεφτώ θα βρω κι άλλες υποκατηγορίες.

    Οπότε ο καθένας εξ αυτών επιλέγει διαφορετικό δρόμο και τρόπο να αρχίσει μια bdsm σχέση.

    Για την 1η κατηγορία ο καλύτερος τρόπος, είναι η γνωριμία μέσω νετ, μέσω των συναντήσεων που γίνονται, δηλαδή η κίνηση μέσα σε χώρο που είναι εξ αρχής ξεκάθαρη η ιδιαιτερότητα των ατόμων οι οποίοι κινούνται σ αυτόν.
     
  4. LIZAR

    LIZAR New Member

    Απάντηση: Πως ξεκινά μια BDSM σχέση - Ερωτήσεις και σκέψεις

    ΟΛο το οικονομικο στην μεση!!!

    ---------- Post added at 19:04 ---------- Previous post was at 19:03 ----------

    Η γνωμη μου ειναι οτι μια BDSM σχεση φαινεται εξ'αρχης