Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αναλυση μεχρι...?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Zack, στις 26 Ιανουαρίου 2010.

  1. Απάντηση: Αναλυση μεχρι...?

    Αν και έχουν περάσει πάνω από 10 μέρες από το τελευταίο μήνυμα σε αυτό το νήμα, ήθελα να σχολιάσω με αφορμή και το θέμα του, αλλά και την εξέλιξη της συζήτησης.

    Από ότι καταλαβαίνω, ως νέος στην κοινότητα, φαίνεται ότι είναι δομημένη, με ισορροπίες, που στις περισσότερες περιπτώσεις βασίζονται στην πραγματική γνωριμία των συμμετεχόντων, είτε την μακρόχρονη δικτυακή, είτε όμως και την πραγματική σε κάποιες συναντήσεις που γίνονται. Εμείς οι πρόσφατα εγγεγραμμένοι, που δε γνωρίζουμε καλά αυτές τις ισορροπίες, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και με ανοιχτούς οφθαλμούς και ώτα, ώστε να μπορέσουμε να τις κατανοήσουμε, εάν βέβαια μας ενδιαφέρει να γίνουμε αποδεκτοί (που μας ενδιαφέρει - αλλιώς δε θα είμασταν εδώ!). Καλό είναι επίσης, κατά την άποψή μου, να δίνουμε το "benefit of the doubt" στον γράφοντα. Ένα καυστικό ή (για κάποιους) ακόμη και προκλητικό σχόλιο, όταν δε γνωρίζεις το γράφοντα και τη γενικότερη προσωπικότητά του, μπορεί να κρύβει από πίσω ένα υπέροχο μυαλό και ένα δυνητικά καλό φίλο. Ας μην απορρίπτουμε, ας μην είμαστε ερειστικοί και ας δίνουμε ευκαιρίες και στους άλλους (ιδίως όταν δεν τους γνωρίζουμε) αλλά ΚΑΙ στον εαυτό μας, με το να μη γινόμαστε οι ίδιοι προκλητικοί. Το ίδιο βέβαια θα έλεγα για τους παλαιούς και τον τρόπο αντιμετώπισης των νεώτερων, με την "ακαλλιέργητη" συμμετοχή τους.

    Παρακαλώ ας μην εκληφθεί το παραπάνω σχόλιο ως συμβουλή, αλλά ως προσωπική άποψη.

    Σχετικά με το θέμα του νήματος τώρα η άποψή μου. Το να αναλύεται ένα θέμα είναι απαραίτητο. Αλλιώς θα καταλήγαμε να είμαστε ζωολογικός κήπος πορνοδιαστροφικού ενδιαφέροντος. Το BDSM για εμένα είναι τρόπος ζωής και σκέψης, άρα φιλοσοφία. Το φιλοσοφείν αποτελεί πηγή ιδεών και λάξευσης της προσωπικότητας. Αποτελεί απαραίτητο κομμάτι της σκέψης που δεν τα θέλει όλα έτοιμα, του μυαλού που διαρκώς εξελίσσεται.
    Το να υπεραναλύεται ένα θέμα, είναι πολλές φορές άσκοπο και κουραστικό - ο καθένας όμως κρίνει πότε θα αποχωρήσει από την ανάγνωση ή τη συμμετοχή του-.
     
  2. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Αναλυση μεχρι...?

    Διάβασα σχεδόν όλες τις απαντήσεις στον φερέλπιδα πιτσιρικά ετών 21 και αυτό που κατάλαβα είναι ...Πολύ λάδι και από τηγανίτα τίποτα...

    Λοιπές παρατηρήσεις
    Η υπερανάλυση-χύμα είναι επιπέδου καφενέ της πλάκας (όχι καφενείου, αυτά είναι σοβαρα πράματα)
    Η ψυχανάλυση είναι να μη πω για ποιούς...
    Αλλά μια και σας αρέσει, σε μερικούς, θα πηγαίνατε να κάνετε μια γκρούπα να ψαχτείτε όλοι μαζί? Ειπαμε πως δεν είναι και πολύ σόϊ σαν πρακτική, αλλά μάλλον θα σας έσφαζε ο ψυχαναλυτής, αν δεν είχε πηδηχτει απο το παράθυρο χαχαχαχαχα
    Οι Τροτσκάδες δεν είχαν μια σχετικά διαφοροποιημένη αντίληψη για τον λικβινταρισμό???
     
  3. Zack

    Zack New Member

    Απάντηση: Αναλυση μεχρι...?

    Aυτο το λες επειδη ξερεις οτι ειμαι "πιτσιρικας" εαν δεν το ηξερες θα ειχες λαβει υποψην σου τα γραφωμενα μου με αλλο ματι.Αλλα ο "εμπειρος" που δεν εχει ουτε τηγανιτα ουτε λαδι δεν μπορει να το πιστεψει και αμφισβητει.Αλλα και να χεις και τηγανιτα και λαδι (τηγανιτα κ λαδι ωραια παρομοιωση) δεν νομιζω οτι ειναι δικη μου υποθεση!

    Να κατσω να κοκορευτω για να σε πεισω,χμμμ δεν νομιζω.Μπορει να σε δουμε εσενα σε αυτο τον ρολο.(Αλλα τωρα που το γραψα μπορει και να αντισταθεις)
    Οτι εχω κανει το ξερουν αυτες που τα εχω κανει.
    Οι προσπαθειες για καινουριες καταστασεις συνεχιζονται αφου δεν μπορει να εχω κανει οσα πραγματα εχετε κανει καποιοι/ες,αφου μπορει να μου ριχνετε καμια 20αρια χρονια!Οσοι εχετε κανει περισσοτερα θελω να σας φτασω!
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Αναλυση μεχρι...?

     
     
  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Αναλυση μεχρι...?

    Αυτό κατάλαβες από αυτά που έγραψα?
    Σε σένα απευθυνόμουνα?
    Έλεος πια...
    Χρειάζεται να πω κάτι άλλο?
    Α, πα πα πα πα
     
  6. Zack

    Zack New Member

    Απάντηση: Αναλυση μεχρι...?

    Μπορεις να μου πεις τι δεν καταλαβα και σε ποιον απευθηνοσουνα?
    Για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις...

    ΥΓ,Σε ποιον πηγαινε πχ το " Πολύ λάδι και από τηγανίτα τίποτα " ?