Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

  1. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ειδήσεις


    Είναι επίσης πιθανό αυτό που γράφεις, αλλά απ’ ότι φαίνεται το κράτος μας είναι τόσο δειλό που ακόμη και σε μια τέτοια περίπτωση δεν επιθυμεί να διαταράξει τις «καλές σχέσεις» με καμιά χώρα. Έτσι δε ζητά ευθύνες από κανένα.

    Οι δηλώσεις του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ σταμάτησαν πλέον.

    Σα να μην έγινε...
     
  2. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Ειδήσεις

    Απορρίφθηκε το πρόγραμμα σταθερότητας της Ελλάδας από την Ε.Ε.



    Μετά την απόρριψη του Προγράμματος Σταθερότητας, το δίλημμα για τον Πρωθυπουργό και το οικονομικό επιτελείο είναι αμείλικτο: ή θα εφαρμόσει τα άγρια μέτρα που της υπαγορεύουν οι Βρυξέλλες ή θα τιμωρηθεί από τις αγορές.
    Οι παρενέργειες. Οι εντολές των Βρυξελλών θα έχουν προφανείς πολιτικές συνέπειες. Κατ΄ αρχάς, σε άμεσο χρόνο θα φέρουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος- όπως έλεγαν κοινοτικές πηγές- θα προσέλθει στη Σύνοδο Κορυφής της 11ης Φεβρουαρίου περίπου ως ηγέτης υπό επιτροπεία. Δεύτερον, το οικονομικό επιτελείο θα χρεωθεί, εντός κι εκτός κυβέρνησης, την ουσιαστική απόρριψη του Προγράμματος Σταθερότητας, το οποίο υποτίθεται ότι έγινε με τη στενή συνεργασία και καθοδήγηση τεχνοκρατών της Κομισιόν.
    Το κυριότερο όμως είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση θα βρεθεί μπροστά σε ένα αδυσώπητο δίλημμα και έχοντας ελάχιστο χρόνο να αποφασίσει: ή θα υπακούσει στις εντολές για άνευ προηγουμένου λιτότητα- που ούτε καν η Ιρλανδία δεν έχει εφαρμόσει- και θα αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο γενικευμένης κοινωνικής αναταραχής ή θα αρνηθεί να εφαρμόσει τις εντολές- ή κάποιες από αυτές- και θα τιμωρηθεί από τις αγορές.


    Πηγή: TA NEA Online - Έντυπη Έκδοση
     
  3. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Ειδήσεις

    Κάλλιο αργά παρά αργότερα Fanshawe  
     
  4. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Ειδήσεις

    Για τη δημοκρατία και την ισότητα.


    ypoyrgeio.jpg (image)
     
  5. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Ειδήσεις

    Σαφή προειδοποίηση- σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τάσο Τέλογλου που κατέθεσε χθες στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλήςείχε λάβει ο τέως ισχυρός άνδρας της Siemens στην Ελλάδα Μιχάλης Χριστοφοράκος ότι επίκειται η σύλληψη και καταδίκη του εν όψει των ευρωεκλογών του 2009, με συνέπεια να επισπεύσει τη διαφυγή του στη Γερμανία. ...
    TA NEA On-line - Είπαν στον Χριστοφοράκο «φύγε»
     
  6. vautrin

    vautrin Contributor

    Είναι φίλοι μας οι Γερμανοί;
    Παρά τα στερεότυπα, η χώρα μας «δίνει» περισσότερα στη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης από όσα παίρνει
    ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΑ - ΑΧ. ΧΕΚΙΜΟΓΛΟΥ | Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010 BHMA

    Κοινωνίες και λαοί δεν μπαίνουν στην παλάντζα για να ζυγίσει κανείς ποιος είναι ο «βαρύτερος» σαν να πρόκειται για χρυσό και άνθρακα. Ωστόσο στον οικονομικό αγώνα «Ελλάδα- Γερμανία» σημειώσατε «2»! Αυτό προκύπτει από τη σύγκριση μεταξύ ευρωπαϊκών επιδοτήσεων και του εμπορικού ισοζυγίου μεταξύ των δύο χωρών, καθώς, ενώ η ισχυρότερη οικονομία της Ευρώπης συνέβαλε στη χώρα μας το 2008 με 1,3 δισ.

    ευρώ (καθαρά) μέσω των κοινοτικών ταμείων, την ίδια στιγμή κέρδισε μόνο από τις εξαγωγές της προς την Ελλάδα περισσότερα από 5,4 δισ. ευρώ. Δηλαδή το 2008 η Γερμανία «έβγαλε» 4 δισ. ευρώ από την Ελλάδα!

    Ολα αυτά θολώνουν, ακόμη περισσότερο, την εικόνα που θέλει την Ελλάδα να είναι η πιο ωφελημένη χώρα, κατά κεφαλήν, από τα κοινοτικά ταμεία και τη Γερμανία να είναι η χώρα που εισφέρει περισσότερο σε απόλυτους αριθμούς στον προϋπολογισμό της ΕΕ. Στην ισορροπία των οικονομιών σήμερα «γίγαντες» και «νάνοι» είναι σαν να λέμε... το ΄να χέρι νίβει τ΄ άλλο.


    Τι δείχνουν τα στοιχεία
    Η Γερμανία, ο μεγαλύτερος εξαγωγέας παγκοσμίως, είναι ο σημαντικότερος εμπορικός εταίρος της Ελλάδας. Περίπου δύο εκατομμύρια γερμανοί τουρίστες επισκέπτονται κάθε χρόνο τη χώρα μας- μάλιστα σε σύνολο 15 εκατομμυρίων τουριστών που επιλέγουν τη χώρα μας οι Γερμανοί κατέχουν τη δεύτερη θέση, μετά τους Βρετανούς. Ωστόσο η συμβολή των Γερμανών στον ελληνικό τουρισμό δεν έχει ακόμη εκτιμηθεί με αριθμητικά στοιχεία. Επιπλέον, στην Ελλάδα είναι εγκατεστημένες περί τις 135 γερμανικές εταιρείες με επενδεδυμένα κεφάλαια ύψους 1,85 δισ. ευρώ και απασχολούμενο προσωπικό 25.000 άτομα. Σύμφωνα με στοιχεία από το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της πρεσβείας της Ελλάδας στο Βερολίνο, σε αυτά τα μεγέθη δεν περιλαμβάνεται η μεγαλύτερη γερμανική επένδυση στην Ελλάδα, δηλαδή η εξαγορά του ΟΤΕ από την Deutsche Τelekom (DΤ).

    Η Γερμανία εξάγει στη χώρα μας βιομηχανικά προϊόντα (οχήματα, φάρμακα, μηχανολογικό εξοπλισμό, πλαστικά κ.ά.), τρόφιμα και ποτά, καθώς και είδη όπως πλαστικά, χρώματα, χαρτί-χαρτόνι κτλ. Ωστόσο η «εξάρτηση» της γερμανικής οικονομίας από τις εξαγωγές την καθιστά ευάλωτη, όπως επισημαίνεται από τις ίδιες πηγές, κατά την παρούσα φάση.

    Ενδεικτικά, οι γερμανικές εξαγωγές προς την Ελλάδα παρουσίασαν πτώση κατά 23,15% το πρώτο εξάμηνο του 2009 έναντι της αντίστοιχης περιόδου το 2008.

    Από την άλλη πλευρά, η Γερμανία τα δύο τελευταία χρόνια είναι από τους καλύτερους πελάτες της Ελλάδας, κατέχοντας τη δεύτερη θέση μετά την Ιταλία, στους σημαντικότερους αγοραστές ελληνικών προϊόντων. Ωστόσο οι ελληνικές εξαγωγές προς τη Γερμανία υποχώρησαν το πρώτο εξάμηνο του 2009, σε σχέση με την περυσινή αντίστοιχη περίοδο, κατά 21,08%. Οι εταιρείες με κεφάλαια ελληνικής προέλευσης, βάσει της Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας- η οποία δεν καταγράφει πάντως όλες τις ελληνικές επενδύσεις-, απασχολούν περί τις 2.000 άτομα στη Γερμανία, με κύκλο εργασιών γύρω στα 500 εκατ. ευρώ.


    Κοινοτικά ταμεία
    Η χώρα μας το 2008 είχε στη διάθεσή της 8,5 δισ. ευρώ «μεικτά» από την ΕΕ, στον προϋπολογισμό της οποίας συμμετείχε με 2,3 δισ. ευρώ, δηλαδή έλαβε καθαρά 6,2 δισ. ευρώ. Την ίδια στιγμή, η Γερμανία προικοδοτήθηκε από το Κοινοτικό Ταμείο με 11 δισ. ευρώ, στο οποίο όμως συνέβαλε με 22 δισ. ευρώ, δηλαδή «μπήκε μέσα» 11 δισ. ευρώ.

    Τα 8,5 δισ. ευρώ «μεικτά» που αναλογούν στην Ελλάδα αποτελούν το 8% των συνολικών εκταμιεύσεων της ΕΕ προς τα μέλη της. Οταν διαιρείται αυτό το 8% με τη «μεικτή» γερμανική συμβολή προκύπτει αποτέλεσμα 1,7 δισ. ευρώ. Οταν από αυτό το ποσό αφαιρείται η ελληνική συμμετοχή στον κοινοτικό προϋπολογισμό (περίπου 20% επί των «μεικτών» ποσών που αναλογούν στη χώρα μας) προκύπτει καθαρό αποτέλεσμα 1,36 δισ. ευρώ. Πρόκειται για το τελικό ποσό που συνεισφέρει η Γερμανία στην Ελλάδα.


    Μύθοι χωρίς... δράκους
    Μύθο χαρακτηρίζει ο καθηγητής Εργατικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Αριστείδης Καζάκος το ότι η Ελλάδα ανήκει στις χώρες που παίρνουν από την Ευρωπαϊκή Ενωση- και κατ΄ επέκταση από τη Γερμανία- περισσότερα απ΄ όσα δίνουν. Από μια στενή λογιστική άποψη η Ελλάδα έχει, πράγματι, αν αφαιρέσουμε τις εκροές, ένα καθαρό ετήσιο υπόλοιπο εισροών από τα κοινοτικά ταμεία περίπου 6 δισ. ευρώ, τονίζει ο καθηγητής μιλώντας στο «Βήμα». Και όμως, αυτό το λογιστικό δεδομένο κρύβει, σύμφωνα με τον κ. Καζάκο, «ένα τεράστιο οικονομικό και πολιτικό ψεύδος», το γεγονός δηλαδή ότι η χώρα μας χάνει ή δίνει πολύ περισσότερα απ΄ όσα παίρνει. Η Ελλάδα, όπως και οι άλλες «λήπτριες» χώρες, πληρώνει ακριβά, στην κοινή και χωρίς σύνορα αγορά, τις εισαγωγές από τις κύριες εξαγωγικές χώρες, επισημαίνει ο καθηγητής. Και αυτό για δύο λόγους, όπως εξηγεί ο κ. Καζάκος: - Η χώρα δεν έχει τη δυνατότητα να αυξομειώνει δασμούς και να περιορίζει ή να ελέγχει, γενικά, τις εισαγωγές και την κατανάλωση, ιδίως πολυτελών αγαθών, και να μειώνει τις εκροές για την αγορά των εισαγόμενων αγαθών. Εξαφανίζεται έτσι μια πηγή κρατικών εσόδων, μια απώλεια που δεν εξισορροπείται από τις εξαγωγές μας.

    - Η κατάσταση αυτή της ελεύθερης διακίνησης εμπορευμάτων οδηγεί συγχρόνως και σε διόγκωση του ιδιωτικού χρέους, αφού η κατανάλωση εισαγόμενων αγαθών στηρίζεται σε ολοένα αυξανόμενο δανεισμό από τράπεζες, πράγμα που δευτερογενώς στερεί από το κράτος και τα μέσα εσωτερικού δανεισμού.
     
  7. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Η λατρεία για τα ψηλοτάκουνα στοιχίζει

    Ένας 27χρονος Γερμανός καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων χρόνων και εννέα μηνών γιατί πραγματοποίησε επιθέσεις εναντίον εφτά γυναικών με μοναδικό στόχο να τους πάρει τα... ψηλοτάκουνα παπούτσια τους. Η μανία του Γερμανού με το φετίχ των τακουνιών δεν ικανοποιούνταν απλώς με την κλοπή, αλλά μερικές τις τραυμάτισε κιόλας, για να τους αποσπάσει το αντικείμενο της λατρείας του, τις ψηλοτάκουνες γόβες τους.

    Η ταυτότητα του 27χρονου δεν έγινε γνωστή, αλλά, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, θα υποχρεωθεί και σε ψυχιατρική παρακολούθηση "μέχρις ότου αποδειχθεί ότι δεν αποτελεί δημόσιο κίνδυνο", δήλωσε ο εκπρόσωπος του δικαστηρίου της Βόννης. Ο νεαρός φετιχιστής, που δεν μπορούσε να συγκρατήσει το πάθος του για τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, δρούσε στη Βόννη και την Κολωνία, για δύο ολόκληρα χρόνια, αλλά συνελήφθη τελικά τον περασμένο Ιούλιο. Ο δράστης πλησίαζε τα θύματά του από πίσω, τα έριχνε κάτω και έφευγε, αφού προηγουμένως τους αφαιρούσε τα παπούτσια.

    Το Ποντίκι, 24.02.2010
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Elton John: ''Ο Χριστός ήταν gay!''

    O εκκεντρικός τραγουδιστής "σηκώνει θύελλες" με όσα είπε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Parade

    "Ο Χριστός ήταν ένας συμπονετικός, πανέξυπνος ομοφυλόφιλος που κατανοούσε τα προβλήματα του κόσμου". Αυτή είναι η δήλωση που έκανε μεταξύ άλλων ο σερ Elton John σε συνέντευξή του στο περιοδικό Parade.

    Με τα λόγια του αυτά ο Elton John είναι βέβαιο ότι ανοίγει πόλεμο με την εκκλησία και τους απανταχού πιστούς χριστιανούς.

    Αφού σημείωσε ότι ο Χριστός ήταν gay, ο Elton John συνέχισε: ''Πάνω στον σταυρό, συγχώρησε όλους αυτούς που τον σταύρωσαν. Ο Χριστός ζητούσε από εμάς να αγαπάμε και να συγχωρούμε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μας κάνει τόσο σκληρούς. Αν είσαι λεσβία σε μία χώρα της Μέσης Ανατολής, είναι το ίδιο με το να είσαι νεκρή...''
     
  9. vautrin

    vautrin Contributor

    Έξαρση ρατσιστικής βίας
    Φυλακίστηκαν νεοναζί στη Ρωσία για κτηνώδεις δολοφονίες
    Μόσχα



    Δικαστήριο της Μόσχας καταδίκασε ομάδα νεοναζιστών σε ποινές κάθειρξης που φθάνουν έως και τα 23 έτη για σειρά βάναυσων δολοφονιών σε δημόσια θέα. Τα μέλη της φασιστικής συμμορίας έβαζαν στο στόχαστρο πολίτες της κεντρικής Ασίας και αναρτούσαν στο Διαδίκτυο βίντεο με τις επιθέσεις τους. Στη Ρωσία έχει καταγραφεί έξαρση ρατσιστικών επιθέσεων τα τελευταία χρόνια. Μόνο το 2009 ομάδες νεοναζί πιστεύεται ότι έχουν σκοτώσει περισσότερους από 70 ανθρώπους. Οι εννέα νεοναζί που καταδικάστηκαν την Παρασκευή από δικαστήριο της Μόσχας αυτοαποκαλούνται «οι λευκοί λύκοι». Κυνηγούσαν μετανάστες από την κεντρική Ασία και τους επιτίθεντο σε δρόμους της ρωσικής πρωτεύουσας. Ορισμένα από τα θύματά τους ξυλοκοπήθηκαν μέχρι θανάτου με ξύλινες σανίδες· άλλοι έπεσαν νεκροί μετά από αλλεπάλληλα χτυπήματα με μαχαίρια και κατσαβίδια. Σε μία περίπτωση ένας μετανάστης από το Κιργιστάν δέχθηκε 73 μαχαιριές την ώρα που τα μέλη της συμμορίας φώναζαν «Η Ρωσία για τους Ρώσους» και κινηματογραφούσαν την κτηνώδη δολοφονία με τα κινητά τους τηλέφωνα.



    Της χάραξαν σβάστικες
    Επίθεση ακροδεξιών σε 27χρονη φιλόλογο στα Χανιά

    Αθήνα



    Θύμα επίθεσης ακροδεξιών κατήγγειλε ότι έπεσε μία 27χρονη φιλόλογος στα Χανιά της Κρήτης. Σύμφωνα με την καταγγελία της, στις 8:15 το βράδυ της Τετάρτης την πλησιάσαν δύο νεαρά άτομα, που φορούσαν κουκούλες και γάντια, και χάραξαν στο χέρι της δύο αγκιλωτούς σταυρούς και στο μπουφάν της άλλους τρεις. Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Χαλέπας, την ώρα που η 27χρονη ετοιμαζόταν να μπει στο αυτοκίνητό της. παραδίδει μαθήματα σε παιδιά μεταναστών, αφιλοκερδώς.Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.Να σημειωθεί πως η 27χρονη φιλόλογος παραδίδει μαθήματα σε παιδιά μεταναστών αφιλοκερδώς.

    in.gr
     
  10. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Ειδήσεις

    Τα νέα δημοσιονομικά μέτρα που ανακοινώθηκαν από την ελληνική κυβέρνηση επαρκούν για το 2010, ωστόσο θα χρειαστούν περαιτέρω μέτρα το 2011 και το 2012, σύμφωνα με τον Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ Όλι Ρεν.

    Η Ευρωζώνη είναι έτοιμη, εάν χρειαστεί, να λάβει συντονισμένα μέτρα για να διασφαλίσει τη σταθερότητα, δήλωσε ο Ρεν σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Il Corriere della Sera. «Έχουμε τα μέσα για να το κάνουμε», τόνισε.

    Σε συνάντηση που είχε με διαπιστευμένους δημοσιογράφους χθες το απόγευμα, ο κ. Ρεν τόνισε ότι, εφόσον εφαρμοστούν πλήρως, τα μέτρα που ανακοινώθηκαν είναι επαρκή για φέτος. Συμπλήρωσε ωστόσο ότι θα απαιτηθεί περαιτέρω δημοσιονομική σταθεροποίηση το 2011 και το 2012.
    (Η Ναυτεμπορικη, 4/3/2010)

    Kalo kurajio...(η μαλλον kali epiviosi...)
     
  11. Kaveiros

    Kaveiros Regular Member

    Απάντηση: Ειδήσεις

    Καποτε ειχα ασχοληθει με τη μελισσοκομικη σα χομπι.Τοτε λοιπον για να πλησιασω τις μελισσες τις ψεκαζα με καπνο.Ετσι μπορουσα να κανω τη δουλεια μου οχι γιατι οι μελισσες ζαλιζονταν αλλα επειδη ενιωθαν οτι υπαρχει φωτια και τους απειλει.Σε αυτη τη περιπτωση προσπαθουν να περισωσουν οτι περισσοτερο μπορουν.Τρωνε λοιπον οσο περισσοτερο μελι μπορουν σε τετοιο σημειο δε που πεφτουν κατω.
    Λογια φιλου απο χθεσινη ενδιαφερουσα κουβεντα...
     
  12. Emma

    Emma Contributor

    Greece Told To Sell Islands To Raise Cash

    3:01pm UK, Friday March 05, 2010

    Adam Arnold, Sky News Online

    Debt-ridden Greece has been told it should sell off some of its islands to raise cash - and there have even been suggestions the country should flog the ancient Acropolis in Athens.

    Paragliding on Greek beach on Lefkada island

    Greece has thousands of islands - many are holiday hotspots

    Some of the comments have come from allies of Chancellor Angela Merkel in Germany, where the debate over whether European countries should rescue Greece has been raging.

    And they could prove embarrassing for the leader who is due to meet Greece's Prime Minister George Papandreou to discuss the economic situation in his country.

    Greece has around 6,000 islands off its coast, but only 227 of them are inhabited and the vast majority of those are thought to belong to the state.

    The cash-strapped country has launched a fresh round of austerity measures in an attempt to rein in a ballooning budget deficit that is more than four times above EU limits.

    The Socialist government has increased sales, tobacco and alcohol taxes and cut public sector holiday allowances to save 4.8bn euros (£4.3bn), equal to about 2% of gross domestic product (GDP).

    Greek politicians have approved the austerity package to cut debt - but the news coincided with violence in Athens, as police clashed with demonstrators protesting against the sweeping budget cuts.

    If the EU, and therefore Germany, helps out Greece economically, it will need to give something in exchange … some islands, for example, might be a solution.'

    Marco Wanderwitz, member of Chancellor Merkel's CDU party

    Josef Schlarmann, a senior figure in Germany's governing Christian Democratic Union party (CDU), suggested the Greeks should sell some of their islands.

    He said: "What should a bankrupt person be doing?

    "Selling everything he owns to pay his creditors, that's what. For the Greeks that means buildings and unpopulated islands."

    Marco Wanderwitz - another member of Chancellor Merkel's party - went further.

    He said: "If the European Union, and therefore Germany, helps out Greece economically, it will need to give something in exchange… some islands, for example, might be a solution.''

    The Greek deputy foreign minister Dimitris Droutsas has scoffed at the ideas, and has been quoted as saying: "I've also heard the suggestion we should sell the Acropolis. Suggestions like this are not appropriate at this time."

    Brokers describe Greek islands as "reasonably affordable", by which they mean around £1.3m for a 30-acre site.

    Tourism promoter Leonidas Babanis told The Times: "I'd say now is a good time to start looking at this market."

    Water supply is one of the first hurdles facing Greek island buyers - and building offshore is costly too because you need to get the materials to the site by boat.

    The most expensive island is thought to be Skorpios, which has reportedly been put up for sale by Athina Onassis, the granddaughter of Aristotle Onassis, for 100m euros (£90m).

    Πηγή

    Και δεν σας δείχνω καν τα όσα μας σούρνουνε στο BBC...

    Το μόνο "καλό", που αναφέρθηκε, είναι ότι το euro πήρε ξανά τα πάνω του, λόγω της restored global confidence στο συγκεκριμένο θέμα με την Ελλάδα (ως μέλος της EU), μετά τις κινήσεις της Ελληνικής κυβέρνησης για την προσπάθεια επίλυσής του.