Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειδήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

  1. vautrin

    vautrin Contributor

    Προκλητική επιστολή απευθύνει στον Έλληνα πρωθυπουργό η γερμανική εφημερίδα Bild την ημέρα της επίσκεψής του στο Βερολίνο, οξύνοντας την αντιπαράθεση για την οικονομική στήριξη της Ελλάδας.

    Η Bild κάνει μία σύγκριση Ελλάδας-Γερμανίας και λέει στον κ. Παπανδρέου: «Είστε στη Γερμανία, μία χώρα πολύ διαφορετική από τη δική σας».

    «Εδώ κανείς δεν πληρώνει χιλιάδες ευρώ σε «φιλοδωρήματα» (φακελάκια) για να εξασφαλίσει ένα κρεβάτι στο νοσοκομείο. Και η Γερμανία έχει υψηλά χρέη αλλά πληρώνουμε τα οφειλόμενα, γιατί ξυπνάμε νωρίς το πρωί και εργαζόμαστε όλη την ημέρα».

    Η εφημερίδα, με περίπου 12 εκατ. αναγνώστες την ημέρα, υπενθυμίζει επίσης στους Ελληνες ότι οι τουρίστες αφήνουν «πολλά λεφτά» στην Ελλάδα, ενώ δεν παραλείπει να επισημάνει ότι ο προπονητής που έφερε τους Έλληνες στην κατάκτηση του Euro το 2004 ήταν Γερμανός.

    «Θέλουμε να είμαστε φίλοι των Ελλήνων», καταλήγει η Bild, «γι αυτό έχουμε δώσει για τη χώρα σας 50 δισ. ευρώ από την είσοδο σας στην Ε.Ε. Όμως, φιλία σημαίνει επίσης ότι λέμε και την αλήθεια».

    Η γερμανική εφημερίδα συνοδεύει την ανοικτή επιστολή με ένα γραμματόσημο με την ένδειξη «σε περίπτωση που θέλετε να απαντήσετε, δε χρειάζετε να ξοδέψετε χρήματα».


    TA NEA 5/3/2010
     
  2. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Μια και πολύς λόγος γίνεται για τη Bild, αξίζει να θυμίσω πως το επίπεδό της, όσο και η επιρροή που έχει, είναι αντίστοιχα με τη δική μας Espresso. Επομένως, καλό θα κάνουν οι διάφοροι πολιτικοί και δημοσιογράφοι να σκέφτονται λιγάκι, πρωτού αρχίσουν να απαντούν σε φυλλάδες των οποίων η αξιοπιστία και η ποιότητα ελάχιστα διαφέρουν από κουτσομπολίστικο περιοδικό, όμοιο μ' αυτά που διαβάζονται στα κομμωτήρια.
     
  3. vautrin

    vautrin Contributor

    Ορθόν. Έτσι θα έχουμε κέρδος και το ... γραμματόσημο!
     
  4. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Ειδήσεις

    Η Διεύθυνση του Υπουργείου Υγείας της Νορβηγίας ανακοίνωσε την 1η Φεβρουαρίου 2010, ότι πρόκειται να αφαιρεθούν από τον κατάλογο των ψυχικών ασθενειών ο φετιχισμός, ο φετιχιστικός τρανσβεστιμός, ο σαδομαζοχισμός, ακόμη δέ οι "πολλαπλές σεξουαλικές διαταραχές" και η παρενδυσία.

    πηγή:TRANSS
     
  5. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Ειδήσεις

    Στη σύλληψη ενός ζευγαριού προχώρησαν την Παρασκευή (5/3) οι αρχές της Νότιας Κορέας, καθώς είχαν αφήσει το τριών μηνών κοριτσάκι τους να πεθάνει από ασιτία, τη στιγμή που φρόντιζαν το… εικονικό τους παιδί στο Prius!!!
    Το ζευγάρι είχε γίνει τόσο εμμονικό με το παιχνίδι «δεύτερης ζωής» όπως αποκαλείται , που έτρεχαν από ίντερνετ καφέ σε ίντερνετ καφέ 12 ώρες την ημέρα, ζώντας μια εικονική πραγματικότητα όπου είχαν ένα μωράκι που φρόντιζαν συνέχεια.
    Μόνο που την ψύχωση τους αυτή, την πλήρωσε το πραγματικό τους παιδί, η αληθινή τους κόρη τριών μηνών, καθώς έπαψαν να την ταϊζουν με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασιτία.
    Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο γονείς είχαν καλέσει τον Σεπτέμβριο την αστυνομία και ανέφεραν ότι η κόρη τους απεβίωσε… μυστηριωδώς, ενώ η νεκροψία έδειξε λίγο αργότερα ότι το αίτιο του θανάτου της ήταν η ασιτία.
    Αν και αρχικά αποποιούνταν κάθε ευθύνης για το θάνατο του μωρού, οι έρευνες της αστυνομίας τους ανάγκασαν να παραδεχθούν πως είχαν ξεχάσει την οποιαδήποτε οικογενειακή ζωή, εξαιτίας του Prius.
    Για την ιστορία, το ζευγάρι είχε γνωριστεί πριν από 3 χρόνια σε ένα ίντερνετ καφέ και την ημέρα του γάμου τους είχαν περάσει την πρώτη νύχτα στο εικονικό τους σπίτι στο παιχνίδι.
    Πηγή: Cosmo.gr

    τι να σχολιασει κανεις πανω σ'αυτη την ειδηση τωρα... 
     
  6. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Οι πληροφορίες για οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση που αφορά στη σύλληψη των διαχειριστών του μεγαλύτερου torrent site στην Ελλάδα επιβεβαιώθηκαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο.

    Όπως ανακοίνωσε και επίσημα η αστυνομία, έχει σχηματιστεί δικογραφία εναντίον 11 ατόμων, έχουν συλληφθεί έξι και αναζητούνται δύο ακόμη άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό, για την εμπλοκή τους στη διαχείριση του gamato.info.

    Ανάμεσα στους συλληφθέντες, οι οποίοι «χρίζονται» από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ως διαχειριστές του torrent site, είναι ένας επιχειρηματίας, ένας στρατιωτικός της αεροπορίας που υπηρετεί στη Βόρεια Ελλάδα, ένας μουσικός και ένας ζαχαροπλάστης. Όλοι οι διαχειριστές γνωρίζονταν μεταξύ τους και είχαν επαφές.

    Για τους δύο που αναζητούνται έχει εκδοθεί σήμα από την Interpol.

    Οι συλλήψεις των διαχειριστών έγιναν μετά από επιχειρήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, υπό την εποπτεία του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Αθηνών, Γιάννη Σακελάκου, και της εισαγγελέως Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Ελένης Ράϊκου.

    Συνολικά, κατασχέθηκαν 27 σκληροί δίσκοι, πέντε φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και 604 οπτικοί ψηφιακοί δίσκοι.

    Σύμφωνα με την αστυνομία, το gamato.info - που έχει «σιγήσει» εδώ και ώρες- είχε 870.000 εγγεγραμμένα μέλη και δεχόταν καθημερινά 16.000.000 επισκέψεις! Oι χρήστες «κατέβαζαν» δωρεάν μουσική, ταινίες, video και διάφορα αρχεία εντελώς δωρεάν.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι η Ελλάδα καταλαμβάνει την 3η θέση στην Ευρωπαϊκή Ένωση στον φάκελο «πειρατεία». Προηγείται η Ρουμανία με ποσοστό 66% και η Βουλγαρία με 57%.

    Η αστυνομική επιχείρηση για το gamato.info έγινε μετά από μήνυση που κατέθεσε εταιρεία προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων και δικαιωμάτων δημιουργών στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για καταπάτηση της πνευματικής ιδιοκτησίας και τον διαμοιρασμό υλικού χωρίς την άδεια των δημιουργών.

    Zougla online - Επιχειρηματίας, στρατιωτικός, μουσικός οι διαχειριστές του gamato.info
     
  7. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    σχετικοάσχετο. τα παραπάνω προς γνώση και συμμόρφωση για μερικούς μερικούς
     
  8. Syrah

    Syrah Contributor

  9. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Ειδήσεις

    Στο 10,2% διαμορφώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο το ποσοστό ανεργίας, έναντι 10,6% τον προηγούμενο μήνα.

    Πηγή: http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1115394&lngDtrID=251



    Μειώνεται λοιπόν η ανεργία σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του κράτους στη χώρα μας και όπως φαίνεται ανθίζουν σαν τα λουλούδια οι επιχειρήσεις στις γειτονιές της Ελλάδας.

    Τύφλα να έχει ο Goebbels.
     
  10. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: Ειδήσεις

    It's Greek statistics
     
  11. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Re: Ειδήσεις

    χμ ... της φυλακης τα σιδερα ειναι για τους κομπιουτεραδες ....
    ερωτηση : ...
    οταν καποιος χρηστης , πληρωνει συνδρομη (μικρη ομολογουμενως) σε σιτε P2P και κατεβαζει αρχεια μουσικης ή να το πω καλυτερα , ανταλασει αρχεια με αλλους χρηστες , αυτο τον κανει και τον ιδιο παρανομο ή εφοσον πληρωνει ειναι καλυμενος διοτι υποτιθεται πως το χρηματικο ποσο αυτο πηγαινει στα δικαιωματα των μουσικων εταιριων (αν και κατι τετοιο πουθενα δεν διευκρινιζεται) ???
     
  12. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Re: Απάντηση: Re: Ειδήσεις

    θεωρητικα οσοι κατεβαζουν δωρεαν υλικο το οποιο ειναι copyright protected (ταινιες παιχνιδια τραγουδια κτλ) ειναι παρανομοι . παντως κανεις δεν ειχε ασχοληθει ως τωρα με αυτο το site και ασχοληθηκαν αφου μπηκε εκει το video της julias το οποιο σε 2-3 μερες ειχε φτασει τα 900.000 clicks