Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Ανδρικά υποδήματα

    Εσένα αύριο αφιέρωση , έχω και τσόκαρα:mwink:
     
  2. mona

    mona mea_maxima_culpa

    Απάντηση: Ανδρικά υποδήματα

    Και θέλουμε και με άλλα χαλιά από κάτω, αν γίνεται.
    Είναι φετίχ.
    Τέρμα!
     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Θα δευτερολογήσω καλή μου φίλη tender_lilly, καθώς έχω τον...Κέρβερο και ανασαίνει στο σβέρκο μου. 

    Εντολή: να εξηγείς καλύτερα αυτά που λες, γιατί οι γύρω σου πιστεύουν ότι τους "τη λες". Και αυτό είναι απαράδεκτο για μία Υ (θέμα αισθητικής, δικής Του ασφαλώς, και δικής μου, κατ' επέκταση). Ακούω και υπακούω επομένως. Αν καταλαβαίνω κιόλας, hurray... 

    Αυτό είναι βεβαίως ορθό, εν μέρει. Διότι αν θέλουμε να σχετισθούμε, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και επιθυμίες του άλλου, και ανάλογα πράττουμε. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε να σχετιζόμαστε, οι πράξεις μας θα πρέπει αναγκαστικά να λάβουν υπόψη τον άλλον.

    Εκεί που διαφωνώ, είναι σε δύο σημαντικές πτυχές του σαδομαζοχιστικού σχετίζεσθαι, που αφορούν η μία την ταυτότητα και η άλλη την (σκλαβίσια) δέσμευση. Και ναι μεν, στις πράξεις μας και στη συμπεριφορά μας και στον τρόπο που θα διαμορφώσουμε τη σχέση, θα λάβουμε υπόψη τις επιθυμίες του άλλου (και πιστεύω ότι και οι εχέφρονες Κ λαμβάνουν υπόψη - και πολύ μάλιστα - τις επιθυμίες και κυρίως τις ανάγκες των Υ τους). Αλλά για μένα και για άλλα ίσως παρόμοια Υ, τα οποία θεωρούν την "εθελοδουλεία", που λέει και ο φίλος μας ο vautrin, το τελικό ζητούμενο, και όχι την επιβολή της Κυριαρχίας, η κατάσταση διαφοροποιείται κάπως από αυτό που λες εδώ:

    Και αυτό είναι εν μέρει σωστό και έχεις απόλυτο δίκιο που το επισημαίνεις. Συμφώνησα με αυτό και στον "Τρόπο της σκλαβοσύνης", όπου συνέδεσα την αρρώστεια (ή και το φευγιό) με την κακοδιαχείριση της ιδιοκτησίας στα χέρια ενός ανόητου (ή πολύ Σαδιστή) Κυρίαρχου και στο νήμα "Χρήση της σκλάβας" όπου αναφέρθηκα στην κακή χρήση ή την μη χρήση της σκλάβας. Χωρίς να επικροτώ τις βιαστικές κρίσεις των Υ επί της συμπεριφοράς των Κ, ούτε και τις "αργές" κρίσεις, κατόπιν ώριμου στοχασμού, οι οποίες απλά ακυρώνουν τις επιλογές του ίδιου του Υ, κατά την άποψή μου. Και όταν γίνονται, καλό είναι το Υ να αναλαμβάνει τις ευθύνες του.

    Επομένως, σαφώς και ο Κ διατηρεί ή όχι την κυριαρχία με τις πράξεις του. Εκεί που διαφοροποιούμαι είναι ότι πιστεύω πως δεν θα έπρεπε η ηρεμία της σκλάβας να πηγάζει από την ευστοχία ή μη των κυριαρχικών κινήσεων. Κινήσεις που η σκλάβα ενδέχεται να μην καταλαβαίνει, σε μία δεδομένη χρονική στιγμή, κινήσεις που δυσκολεύεται να ακολουθήσει, κινήσεις που ενδέχεται να της ταράξουν μία εδραιωμένη κατάσταση. Και πώς να κυριαρχήσει ένας Κ αν δεν ταράξει τις εδραιωμένες καταστάσεις που του ανακατώνουν το στομάχι; (βλ. εντολή παραπάνω, λολ).

    Εάν ο Κ μου κάνει λάθος (κατά την άποψή μου) και με βλάπτει, αυτό σημαίνει ότι παύω να είμαι σκλάβα του; Εάν ο Κ μου ζητήσει κάτι που δεν μπορώ να δώσω (εύκολα) αυτό σημαίνει ότι την κοπανάω; Εάν η σχέση που βλέπω τον Κ μου να διαμορφώνει με ζορίζει, αυτό σημαίνει ότι λύνω την δέσμευσή μου; Είμαι σκλάβα επειδή μου κάνουν (ή δεν μου κάνουν) τα χατίρια, είμαι σκλάβα επειδή ο Κ μου είναι ικανός, επειδή είναι ωραίος, επειδή είναι Κυριαρχικός, επειδή είναι μάγκας και μόλις πάψουν όλα αυτά, αν ποτέ πάψουν, εγώ θα την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια; Ή είμαι σκλάβα επειδή γνωρίζω ότι όντας σκλάβα ζω καλύτερα, είμαι πιο κοντά στην εικόνα που επιθυμώ για τον εαυτό μου, είμαι πιο κοντά σε αυτό που εγνωσμένα με ευχαριστεί και με διεγείρει και μου προσφέρει την ζητούμενη ηρεμία; Και συνεχίζω να είμαι στην σχέση επειδή την επέλεξα και δεσμεύτηκα να είμαι στην σχέση, ως σκλάβα και όχι ως αμείλικτος κριτής...

    Όλο αυτό λοιπόν το βλέπω ως αυτοαναφορικό, το έχω αποσυνδέσει από τις πράξεις του Κ μου, όχι για να κοιμάται ήσυχος εκείνος (που το έκανε και πριν με γνωρίσει και θα συνεχίσει να το κάνει αφού εγώ θα έχω φύγει) αλλά για να κοιμάμαι ήσυχη εγώ. Και όταν παρασύρομαι και δεν το κάνω, και πρότεροι τρόποι σκέψης με παρασέρνουν, τότε είναι που χάνω τον ύπνο μου και την ηρεμία μου. Όχι επειδή ο Κ κάνει λάθος, ενδεχομένως, που σαν άνθρωπος, θα κάνει και λάθη. Η ηρεμία (για να μην μιλήσω και για την αξιοπρέπεια) χάνεται όταν εγώ εξαρτώ την ταυτότητά μου και τις επιλογές μου από την δική του συμπεριφορά.

    Είναι ίσως πολύ σημαντικό να επισημάνω ότι όλα αυτά είναι προσωπικές απόψεις. Δεν πιστεύω ότι όλα τα Υ προσέρχονται σε τέτοιου είδους σχέσεις με τις ίδιες "προδιαγραφές", so to speak (αν και ακούγομαι κάποιες φορές απόλυτη, και δεσμεύομαι να το προσέξω αυτό στο μέλλον). Είναι αναμενόμενο η εθελοδουλεία να μην είναι καν ελκυστική για κάποια Υ. Ενδέχεται να είναι και αδύνατη, λόγω των δεδομένων (τους). Και αν δεν είναι ελκυστική, ή αν είναι αδύνατη, θα αναζητήσουν έναν Κ που να μην νοιάζεται για την αυτοαναφορικότητα του Υ - ή και να μην την επιθυμεί, ή ακόμη και να την απεχθάνεται.

    Είναι όμορφος ένας κόσμος γεμάτος διαφορετικούς ανθρώπους. Εύχομαι σε όλους και όλες καλά ταιριάσματα... 
     
  4. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Ανδρικά υποδήματα

    Ε τώρα συγγνώμη βρε Θάλεια , αλλά όλα αυτά στα θύμισε η παντόφλα μου ?
    Μην με σαλτάρεις τελείως , είμαι που είμαι  
     
  5. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Ανδρικά υποδήματα

    ποια? εκεινο το χλωμο πραμα με ενα μεταλλαγμενο λες κι εχει φαει ραδιενεργεια κοτοπουλο με 2 κεφαλια? οχι βεβαια αγαπητε!!!!
     
  6. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Ανδρικά υποδήματα

    Ναι καλέ , από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα  
     
  7. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Ανδρικά υποδήματα

    ενταξει τερμα το πειραγμα , ειλικρινα ομως αυτα που γραφει ο νηματοθετης αυτες τις μνημες ανεσυραν.
     
  8. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Ανδρικά υποδήματα

    Οκ σεβαστό  .
    Θα βρω άλλη να πειράξω για σήμερα , εσένα άλλη μέρα όμως , εντάξει ??
     
  9. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Ανδρικά υποδήματα

    μη με πειραξεις πολυ ομως , ειμαι ευαισθητη
     
  10. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Ανδρικά υποδήματα

    Τι τρυφερουλα που είσαι:hug:
    Ισα ισα που θα το αισθανθείς  
     
  11. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Ανδρικά υποδήματα

    Ξενέρωτε  
     
  12. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ανδρικά υποδήματα

    Με την καρδία ενός μαρουλιού , σαν τόνο rio mare  
    Ρε Σάκη οι γυναίκες είναι ευαίσθητα πλάσματα