Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Και η κουτσή μαρία έγινε Pro Domme !

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος zwg, στις 9 Μαρτίου 2010.

  1. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Και η κουτσή μαρία έγινε Pro Domme !

    Δεν θα μπορούσα ποτέ να κρίνω ή να καταλάβω κάτι τέτοιο. Από όσο έχω παρατηρήσει ούτως η άλλως η προσφορά αγοραίου έρωτα τείνει να προάγει ένα πρότυπο το οποίο αναφέρεται μόνο στην θηλυκότητα ακόμα και όταν αναφερόμαστε σε αντρική πορνεία.

    Από τη στιγμή όμως που υπάρχουν σκλάβες, γιατί να μην πληρώνουν για κάποιον Dom που θα του έλεγαν τι να κάνει για να νοιώσουν οι ίδιες αυτό που επιθυμούν?
     
  2. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Και η κουτσή μαρία έγινε Pro Domme !

    Πολύ σωστός ο ΜΜ.
    Επίσης θέλω να πω ότι και αυτές που τα παίρνουν πολύ καλά κάνουν .
    Δεν φταίνε αυτές που οι άντρες ορμάν σαν τα λιγούρια μόλις δουν γυναίκα .
    Και θα το ξαναπώ , ας είχα ένα μ…..νι και ας το είχα στο κούτελο , και σας έλεγα εγώ μετά
     
  3. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Και η κουτσή μαρία έγινε Pro Domme !

    Ό,τι λοιπόν δεν σου λένε τα μάτια και η κρίση σου, αγαπητή μου, δεν κρίνω σκόπιμο να σου το υποδείξω (αναλυτικότερα) εγώ...

    Επειδή υπάρχουν (σκλάβες), ελπίζω πως θα σου απαντήσουν σ' αυτό το ερώτημα...


     
  4. ae1969

    ae1969 Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Και η κουτσή μαρία έγινε Pro Domme !

    Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος (και μάλλον δεν καίγομαι να μάθω), αλλά αν κρίνω από τα κατά καιρούς "αποθεωτικά" σχόλια που ανεβάζουν οι σκλάβες του forum για τους αφέντες τους, μια χαρά βολεμένες είναι, σιγά μην τρέχουν να πληρώνουν σε εποχές κρίσης.
     
  5. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    το ερώτημα για τις σκλάβες δεν έχει βάση αφού ποτέ μια γυναίκα δεν πλήρωσε για τίποτα. ας είμαστε καλά εμείς οι μαλάκες με περικεφαλαία που πληρώνουμε τα πάντα για την πάρτη τους.
    όσο για τα 3/4 (κάτι από βαλς μου φέρνει) των αντρών που δηλώνουν σκλάβοι και μετά είναι και καλά κίνκυ και απλά φετιχιστές θα πω ότι από την εμπειρία μου τα 9/8 (να και τα ζεϊμπέκικα) των Κυριών που δηλώνουν Αφέντρες δεν θα έπρεπε όχι τον τίτλο να φέρουν αλλά και να πληρώνουν πρόστιμο όταν το δηλώνουν αφού δεν κάνουν κάτι βάση γνώσεων και σχεδίου αλλά απλά ό,τι κατεβάσει η κούτρα τους και δεν βαριέσαι το πολύ πολύ ο μαλάκας να πάθει κάνα έγκαυμα να σπάσει κάνα παϊδι και να μην μπορεί να βγάλει το πουκάμισο για μπάνιο στην παραλία γιατί θα τον έχουμε κάνει του αλατιού ενόσω μας έχει πει ότι δεν πρέπει να φέρει μόνιμα σημάδια.
    τώρα το πως θα έπρεπε να λένε τις επαγγελματίες αφέντρες είναι άλλο θέμα αλλά και πουτάνες να τις πει κανείς (όχι εγώ πάντως) θεάρεστο έργο προσφέρουν. στο κάτω κάτω ποιός είπε ότι οι πάσης φύσεως και λογής πουτάνες χαίρονται αυτό που κάνουν. πάει και ξεχαρμανιάζει ο κάθε ένας να μην πω τι στο κορμί τους πάνω ενίοτε και στην ψυχή τους την ίδια και ποτέ κανείς μας δεν σκέφτηκε ότι με αυτό γλιτώνει η δική μας μάνα, αδελφή, γυναίκα, γκόμενα έναν ίσως βιασμό.
    από μένα για αυτούς τους παραπάνω λόγους αλλά και από προσωπική εμπειρία όταν με έσωσε από οικονομική καταστροφή μία εκδιδόμενη, τους αποδίδω την πρέπουσα τιμή (ακόμα και το αντίτιμο των υπηρεσιών τους χωρίς παζάρια) και πάντα λέω τα καλύτερα γι' αυτές.
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor


    Πλέον και η κουτσή Μαρία έχει απογοητευθεί.

     
     
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Και η κουτσή μαρία έγινε Pro Domme !

    Πολύ καλή η ερώτηση. Πιστεύω ότι ένας τρόπος για να την απαντήσουμε, είναι να την θέσουμε ανάποδα: γιατί οι άντρες δέχονται - ή και επιθυμούν - να πληρώνουν για να βιώσουν μία εμπειρία υποταγής; Στην ταινία Psychopathia Sexualis, η οποία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Kraft-Ebing, υπάρχει μία σκηνή όπου ένας ευκατάστατος κύριος, μεγάλης ηλικίας, πηγαίνει σε ένα μπουρδέλο πολυτελείας. Εκεί, δύο πόρνες πατούν επάνω στο γυμνό κορμί του με τα τακούνια τους και μετά μία τρίτη πόρνη τον μαστιγώνει με ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα. Όποτε ο πελάτης νιώθει ότι έφτασε στα όριά του, χτυπάει ένα καμπανάκι που κρατάει στα χέρια του κι έτσι η σκηνή σταματάει αμέσως. Άρα αυτός καθορίζει τα όριά του. Όταν τελειώνουν όλα, ο πελάτης πληρώνει τις πόρνες μία μία. Αυτές, καθώς παίρνουν τα χρήματα, του κάνουν μία μικρή υπόκλιση!!! Έτσι έχει αποκατασταθεί η τάξη των πραγμάτων! Ο πελάτης το περιμένει, το απαιτεί...

    Η ερμηνεία που έχω γι αυτό, είναι ότι οι άντρες, χωρίς να ισχυρισθώ ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις, το βιώνουν διαφορετικά το θέμα. Ναι μεν θέλουν την διέγερση και την χαλάρωση μέσα σε έναν παθητικό ρόλο, αλλά θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αποκαταστήσουν την τάξη μετά. Τί πιο εύκολο από την πληρωμή; (Υπάρχουν και άλλοι τρόποι, και πιστεύω θα μπορούσαν να μας διαφωτίσουν οι Κυρίες που έχουν εμπειρία από σχέση με σκλάβο.)

    Οι γυναίκες δεν έχουν να αποκαταστήσουν καμία τάξη, επομένως δεν τους είναι απαραίτητο να πληρώσουν. Το θηλυκό στη φύση είναι συνήθως ο δέκτης του ερωτισμού του αρσενικού - αν και είναι αυτό που συνήθως επιλέγει. Η τάξη πραγμάτων δεν διαταράσσεται με την κυριαρχία επί του θηλυκού...

    Μία άλλη σημαντική παράμετρος (ω Θεέ μου, τί θέμα ανοίγω τώρα...) είναι ότι οι γυναίκες, συνήθως νιώθουν ότι πληρώνουν με την θεάρεστη ύπαρξή τους...Το "δώρο" της υποταγής, οι "υπηρεσίες" της υποτακτικής, η "θρησκευτική λατρεία", η "άνευ όρων αφοσίωση", όλη αυτή η ορολογία, δεν παραπέμπει ευθέως στην πολυτιμότητα και σπανιότητα της υποτακτικής; Γιατί να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας; Δεν είναι μέρος του κοινωνικού conditioning των γυναικών να θεωρούν εαυτόν πολύτιμο, στον δυτικό κόσμο; Να ακόμη ένας λόγος που η πλειοψηφία των γυναικών δεν θα πλήρωναν για τις ερωτικές ή S/M υπηρεσίες ενός άντρα. (Παρεμπιπτόντως, θεωρώ ότι και η τάση των ανδρών για αποκατάσταση της τάξης, και η τάση των γυναικών να θεωρούν εαυτόν πολύτιμο, είναι από τα πιο δύσκαμπτα σημεία στην εκπαίδευση σκλάβου / σκλάβας.)

    Νομίζω πως είναι άστοχο να αναφερόμαστε σε σεξουαλική πείνα σε σχέση με τους πελάτες των pro-Dommes. Από ότι γνωρίζω, η συνεύρεση με pro-Domme σπάνια συμπεριλαμβάνει διείσδυση, και όταν την συμπεριλαμβάνει αυτή γίνεται με strap-on και γίνεται από την Κυρία στον πελάτη. Εάν κάποιος λιγουρεύεται το μουνί μιας γυναίκας, μπορεί να πάει σε μία απλή πόρνη, η οποία θα κοστίσει πολύ λιγότερα από μία pro-Domme ασφαλώς. Οι πελάτες των pro-Dommes πληρώνουν για συγκεκριμένες υπηρεσίες, για να απολαύσουν την εκπλήρωση των εγνωσμένων και συνήθως ιδιαίτερα συγκεκριμένων επιθυμιών τους. Δεν είναι σεξουαλικά λιγούρια.
     
  8. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    με το βελονάκι δώρα με το βελονάκι χρυσοχέρα
     
  9. Re: Απάντηση: Re: Και η κουτσή μαρία έγινε Pro Domme !

    Επειδή όλα όσα νοιώθει μια σκλάβα τα νοιώθει μέσα από τον αφέντη της σε βάθος χρόνου μέσα από την υπομονή του και από τα όσα συναισθήματα αναπτύσσονται.Κάθε μέρα και κάτι νέο, κάτι καινούριο, κάτι διαφορετικό.
    Πράγμα που κανένας επαγγελματίας δεν μπορεί να σου προσφέρει.

    Γενικότερα δεν συμφωνώ με τους επαγγελματίες του είδους.Είναι σαν με την επιλογή τους αυτή να ακυρώνουν τον ίδιο τους τον εαυτό..για μένα.Για άλλους όχι.
     
  10. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Και η κουτσή μαρία έγινε Pro Domme !

     
     
  11. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Pro - slaves? Γιατι να μην υπάρχουν; Τα εχει παρει μια με τον δικο της και θελει να ξεδωσει. Παιρνει τον pro-slave και τον κανει τουλουμι στο ξυλο. Δεν ειναι μια καλη υπηρεσία αυτη; Αυτο δεν μπορεσα να το καταλαβω ποτε. Γιατι αφου μιλαμε για υπηρεσια που πληρωνεται ,και οχι για καποια σχεση ζωής ή οποιαδηποτε αλλη σχεση, οι υποτακτικοι είναι αυτοι που πρεπει να πληρώνουν πάντα; Λοιπον θα παρω τον Γεώργιο και θα γίνουμε pro-slaves. Αυτος θα τρώει το πολυ ξύλο γιατι εγω δεν πρεπει να εχω σημαδια. Και ενδιαμεσα απο το ξύλο θα παιζουμε και τσιφτετελακια να χορεύουν οι αφέντρες...


    (τον φανταστηκα να παίζει το σόλο απο το περασμενες μου αγαπες και η αφεντρα με το μαστιγιο να χτυπαει στα ποδια του και να του λεει "ΧΟΡΕΥΕ"!!!!! και επειδη ειναι δικη μου η ολη φαντασίωση φυσικα, εγω δεν θα περναω τετοια λουκια.)
     
  12. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    μπουζουκομαστιγώματα. να και τίτλος για τραγούδι.
    μπουζουκομαστιγώματα με τόσες αναμνήσεις, θυμαμαι ακόμα και πονώ το τελευταιό δειλινόοοοοοοοοοο το τελευταίο δειλινό πριν φύγεις και μ΄αφήσεις
    μπουζουκομαστιγώματα με τόσες αναμνήσειςςςςςςςςς.  ))))))