Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Και η κουτσή μαρία έγινε Pro Domme !

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος zwg, στις 9 Μαρτίου 2010.

  1. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Και η κουτσή μαρία έγινε Pro Domme !

    Υποθέτω ότι δεν είμαι η μόνη που έχει δει αγγελίες περί "καθαρών και εχέμυθων αυταρχικών - αυστηρών - σκληρών Κυρίων που αναλαμβάνουν να κάνουν την υποτακτική σας φαντασίωση πραγματικότητα". Αναδίδουν μία οσμή χρήματος αυτές οι αγγελίες, τώρα αν υπάρχει σχετικός τιμοκατάλογος και αν έχουν ζήτηση, δεν γνωρίζω.

    Το πρώτο μέρος της πρότασης ακυρώνει το δεύτερο. Εκτός του ότι η σκλαβιά βασίζεται κατά πολύ σε μία εσωτερική αντίληψη της θέσης του υ ατόμου ως προς το Κ άτομο, το ζητούμενο της σκλάβας ενδέχεται να μην είναι "να νιώσει αυτό που η ίδια επιθυμεί" αλλά να της κάνει ο Αφέντης της αυτό που εκείνος θέλει και αυτή μπορεί να μην επιθυμεί, γιατί - από μόνο του - καραπονάει.

    Άντε να το συνεννοηθεί αυτό η σκλάβα με επαγγελματία Κυρίαρχο   κανονικά ο συγκεκριμένος μεροκαματιάρης θα έπρεπε να χρεώνει τις τσιριμόνιες και το μπλα - μπλα με την ώρα και να δίνει τη συνεδρία δωρεάν!

    Υστερόγραφο επί του κυρίως θέματος:

    Σ έναν δρόμο με ακριβές γκαλερί έργων τέχνης στο Λονδίνο, Νοέμβριο του 08, είχα μελετήσει πολύ προσεκτικά πίνακα διαστάσεων 3 επί 7 μέτρα, που απεικόνιζε, με σκληρά μπαρόκ χρώματα, σε ντεκόρ πανάκριβου μεσαιωνικού σαλονιού, έναν μεσαιωνικά μισόγδυτο "σκλάβο", πεσμένο στα τέσσερα, που τον βαρούσαν τρεις μοντέρνα βαλμένες, ξανθιές, μακρυπόδαρες, μποτοφορούσες πουτάνες, με απόμακρο και κοροϊδευτικό ύφος. Ο άνθρωπος, εννοώ τον "σκλάβο", πάσχιζε να νιώσει, ήταν ολοκάθαρο από την πολύ πετυχημένη έκφρασή του. Έκφραση κάποιου που προσπαθεί να μπει σε μια άλλη διάσταση, την ποθούμενη από τον ίδιο, αλλά οι συνθήκες δεν τον πείθουν για να "φύγει". Θέλει πολύ να κάνει τον κουτό, αλλά, για κακή του τύχη, δεν μπορεί...

    Γιατί το mind game τμήμα του BDSM δεν σηκώνει απομιμήσεις και η φαντασίωση ή η εσωτερική αντίληψη του καθένα περί των σαδομαζοχιστικών πραγμάτων δεν σηκώνει συμβιβασμούς. Και αυτή κρίνω ότι είναι η ουσία περί της ζήτησης σαδομαζοχιστικών ερωτικών υπηρεσιών από υποτακτικούς είτε αυτοί είναι άντρες είτε είναι γυναίκες.

    Οπότε, συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό με τον zwg, και δεν πιστεύω ότι μόνο τα "παλιόπαιδα" οι κίνκυ φετιχιστές θα καταφύγουν στην επαγγελματία του αυταρχικού σεξ αλλά και όσοι θέλουν να ζήσουν κάτι και δεν το βρίσκουν.
     
  2. zwg

    zwg Regular Member

    Κατά την γνώμη μου άντρας επαγγελματίας όσο αφορά bdsm παιχνίδια θα έχει την πλήρη αποτυχία. Διότι οι γυναίκες όταν κάνουν κάτι με κάποιον το ζυγίζουν πολύ καλά επίσης κ να μην θέλει ο ένας θα βρουν άλλον, πάει ο καιρός που 4 γυναίκες αντιστοιχούσαν σε 1 άντρα, οι καιροί άλλαξαν πλέον σχεδόν ι κάθε γυναίκα έχει τουλάχιστον το 50% των αντρών όλοι ψάχνονται και οι περισσότεροι ειναι μ....οδουλοι. Το μόνο που θα μπορούσε να πουλήσει σε άντρα είναι striper. Πολλές κοπελούδες πληρώνουν και θα πλήρωναν για να κάνουν κάτι με έναν καλογραμισμένο νεαρό που ξέρει να κουνάει σωστά το γυμνασμένο του κορμί σχεδόν γυμνό στον ρυθμό. Αυτά όλα για την Ελλάδα φυσικά. Για το εξωτερικό έχω ακούσει ότι υπάρχουν σπίτια που πηγαίνουν σκλάβοι για 3-6 μήνες τους φοράν μάσκα και υπηρετούν τα βίτσια της κάθε γυναίκας και τα πάντα με μάσκα για την πλήρη εχεμύθεια. Αλλά εδώ αυτά δεν θα έρθουν ποτέ   . Τέλος θέλω να προσθέσω ότι μια γυναίκα θα μπορούσε να έχει κ πολύ πελατεία και ώς επαγγελματίας σκλάβα. Βέβαια εκεί θα έπρεπε να υπάρχει και κάποιος να επιβλέπει γιατί κανένας δεν ξέρει την διαστροφικότητα του άλλου....
     
  3. Απάντηση: Re: Και η κουτσή μαρία έγινε Pro Domme !

    Χάσαμε που χάσαμε τα αβγά και τα πασχάλια...
    Έχουμε χάσει νομίζω τελείως την έννοια του D/s , M/s
    Εγώ λέω όλοι οι άνεργοι να πάρουν θέση για μια λαμπρή σταδιοδρομία με χρήμα αλλά χωρίς κόπο!!! 
     
  4. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Re: Και η κουτσή μαρία έγινε Pro Domme !

    Το προβλημα ειναι ποιος θα τα δωσει που με τα ζορια που τραβανε ολοι δεν θα τους σηκωνεται με τιποτα. Αλλαζουν οι προτεραιοτητες πλεον. Και τσαμπα να ειναι, ποιος εχει τη διαθεση.  
     
  5. Απάντηση: Re: Και η κουτσή μαρία έγινε Pro Domme !

     
    Χα χα!!!ας βιώσουνε και αυτοί την κρίση λίγο...
     
  6. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Και η κουτσή μαρία έγινε Pro Domme !

    η πουτανια ηταν ανεκαθεν γυναικειο προνομιο.
    οτι και να κανετε αντρες masters, slaνes, pervs, σερνικοθηλικοι, τραβεστι, αδερφες και παλληκαρια
    δεν μας φτανετε  
     
  7. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Και η κουτσή μαρία έγινε Pro Domme !

    Γιατί βρε παιδιά τα βάλατε με την κουτσή μαρία, τι σας έκανε η γυναίκα;
    Το μεροκάματο της βγάζει η καημένη σε μια δουλειά που μπορεί να την κάνει και μία κουτσή, ήμαρτον...  

    Σοβαρά τώρα.
    Ξέρετε πόσοι υποτακτικοί άντρες θα είχαν γίνει καταθλιπτικοί, ψυχωτικοί, κ.λ.π. αν δεν υπήρχαν και οι επαγγελματίες αφέντρες να τους πραγματοποιούν έστω και κουτσά στραβά... (αυτό όχι για όλες) τις φαντασιώσεις τους και τα "θέλω" τους, (με τα λεφτά μου και την κυρά μου που λέει και ο λαός...  )
    Μέχρι και αυτοκτονίες θα είχαμε από υποτακτικούς που δεν θα εύρισκαν πραγματικές αφέντρες, ή τύπου αφέντρας...(πως λέμε σαλάμι τύπου θάσου...) για να εκτονώσουν τα γούστα τους.
     
  8. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    Re: Απάντηση: Και η κουτσή μαρία έγινε Pro Domme !

    είπες κάποτε κάπου Πέρρη ότι "κοίτα να δεις την καύλα μας κάνουμε" σοφή κουβέντα. ευαγγέλιο την έχω. Πέρασε πολύς καιρός για να ακούσω την επόμενη σοφή κουβέντα στο χώρο. Την άκουσα ή μάλλον την διάβασα από την DominaIris σε κάποιο πόστ Της που εκθείαζε τη δύναμη όσων δηλώνουν και είναι σκλάβοι.
    Το όλο θέμα είναι ότι τα υποτακτικά άτομα και κυρίως οι άνδρες πέφτουν μια ζωή θύματα γιατί όπως πολύ σωστά λέει και η Θάλεια η πουτανιά είναι γυναικείο προνόμιο. Και πουτανιές δεν κάνει η πουτάνα κάνουν οι δήθεν και οι τάχατες.
    Σωστός και ο Δάνος νομίζω που λέει ας είχα ένα μουνί και θα βλέπατε.
    όπως έχω πει κι εγώ αμα ήμουν γυναίκα θα ήμουν δισεκατομμυριούχος και παρθένα.
     
  9. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Και η κουτσή μαρία έγινε Pro Domme !

    Δε βλέπεις; Τα δισεκατομμύρια από τα μπατζάκια τους τρέχουν... Έλεος πια μ' αυτούς τους αφορισμούς!
     
  10. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    Re: Απάντηση: Και η κουτσή μαρία έγινε Pro Domme !

    είσαι σίγουρος ότι δεν τρέχουν? και αν ναι πως? άσε γιατί άλλα ξέρω εγώ.
     
  11. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Και η κουτσή μαρία έγινε Pro Domme !

    Αν θεωρήσουμε ως τέρψη της σεξουαλικής πείνας μόνο τη διαδικασία της διείσδυσης, τότε ναι, θα συμφωνήσω απόλυτα, οι πελάτες των pro-Dommes δεν είναι σεξουαλικά λιγούρια ή, κι αν είναι, τότε αναζητούν σε λάθος μέρος την ικανοποίησή τους. Ωστόσο, οι επιθυμίες που επιθυμούν να καλύψουν, αν μη τι άλλο, δεν έχουν να κάνουν με την ηδονή τους; Πάω στοίχημα πως κάποιος που απευθύνεται σε μία pro-Domme λαμβάνει ικανοποίηση εντελώς διαφορετική από αυτή που λαμβάνει ένας θεατρόφιλος που βλέπει μια παράσταση ή ένας gourmand που γευματίζει σε κάποιο καλό εστιατόριο. Δεν ικανοποιεί απλά μια επιθυμία του, αλλά τις ερωτικές του ανάγκες, την καύλα του. Και υπό αυτή την έννοια, δε βρίσκω μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε μια pro-Domme και μία πόρνη. Και οι δύο ικανοποιούν τις ερωτικές επιθυμίες των πελατών τους, ασχέτως αν ο τρόπος που το κάνουν είναι διαφορετικός.
     
  12. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Και η κουτσή μαρία έγινε Pro Domme !

    Ακριβώς. Συμφωνώ. Απλώς επεσήμανα την διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στο να "λιγουρεύεται" κάποιος ένα μουνί, και στο να επιθυμεί κάποιο συγκεκριμένο τρόπο ερωτικής ικανοποίησης μέσα από μία συνεύρεση μπιντιεσεμικού τύπου, όπως αυτή που είμαι βέβαιη ότι πραγματεύεται αυτό το - κάπως πικραμένο, θα έλεγα - νήμα.

    Υπό αυτό το πρίσμα, και επειδή συμφωνώ ότι μιλούμε για το λειτούργημα της πορνείας, βδελύσσομαι ειλικρινά τους αφορισμούς περί "κουτσής μαρίας" και όλα τα "αγανακτισμένα" ποστ περί της άσχετης πουτάνας που το παίζει και αφέντρα και περί των δισεκατομμυρίων που έχει αποσπάσει από τα αθώα "θύματά" της. Κατανοώ την απογοήτευση των αντρών που άλλα περίμεναν και άλλα βρήκαν, αλλά θα έπρεπε να καταλαβαίνουν ότι η αίσθηση της σκλαβιάς, αν αυτό πράγματι αναζητούν, είναι μία αίσθηση που έχει ένα τρομακτικά μεγάλο τίμημα, πολύ μεγαλύτερο από αυτό που πληρώνουν για ένα δίωρο. Θυμάμαι ότι σε ένα πάρτι κάποτε μίλησα με έναν άντρα που γράφει και σε αυτό εδώ το νήμα και τον ρώτησα εάν όντως είναι διατεθειμένος να το πληρώσει αυτό το τίμημα. Η απάντησή του ήταν, Όχι.

    Κυρίως όμως αυτό που βδελύσσομαι είναι η χρήση του όρου "καημένη" και ο υποβιβασμός της δουλειάς μίας ιερόδουλης, που τάχα είναι τόσο εύκολη που μπορεί να την κάνει οποιοσδήποτε. Προσωπικά, δεν έχω ουδεμία αίσθηση ανωτερότητας προς μία πουτάνα. Και θα ντρεπόμουν, αν είχα.