Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

slave Katt

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Kat, στις 2 Μαρτίου 2010.

  1. Emma

    Emma Contributor

    Mια ερώτηση, αν επιτρέπεται: Στο άλλο σου νήμα (το diary) λες σε ένα σημείο:

    Αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση με το "painslut" στην υπογραφή σου;  
     
  2. Kat

    Kat Regular Member

    Απάντηση: slave Katt

    Thaleia,
    απανταω εδω για οσα μου εγραψες στο diary of slave katerina διοτι εκει θα ηθελα να γραφω μονο τα του ημερολογιου μου.
    Σε ευχαριστω ειλικρινα. Ειστε αρκετοι που μπαινετε στον κοπο να μου γραψετε. Το εχω ξαναπει οτι ενθαρρυνομαι και το εκτιμω αν και δε γνωριζομαστε ουτε ξερω πως λειτουργουν τα μελη μεσα στο φορουμ.

    Η αληθεια ειναι οτι απο την αρχη αναρωτιομουν γιατι ο Κυριος μου μου δινει αυτες τις εντολες (μιλωντας γενικα, οχι μονο στο γραψιμο του ημερολογιου), τι σκοπο εχουν, σε τι θα Τον/μας/με βοηθησει κι ενα σωρο παρομοια ερωτηματα που ξεκινουν με το «γιατι». Να σημειωσω οτι μεχρι τη στιγμη που αυτος ο ανθρωπος επανηλθε στη ζωη μου ~ και που τελικα εγινε Κυριος μου ~ δεν ειχα ιδεα για το χωρο του βδσμ, για εκπαιδευσεις κτλ. Ετσι πολλα απο αυτα που επρεπε να κανω τα αμφισβητουσα διπλα μεσα μου. Οσο ομως χτιζεται η σχεση μου με τον Κυριο μου, οσο εδραιωνεται η αμοιβαια εμπιστοσυνη και οσο αναπτυσσομαι εγω η ιδια, τοσο βλεπω πιο καθαρα και δεν αμφιβαλλω πια. Και ευχομαι να σταματησω συντομα να αναρωτιεμαι γιατι...

    Η δημοσιοποιηση του ημερολογιου μου εχει πραγματι σκοπιμοτητα. Τιποτα δε γινεται χωρις λογο και στοχο ειδικα στα πλαισια μιας εκπαιδευσης. Αυτη τη φορα μου εξηγησε το λογο ομως. Προκειται για την εκθεση μου. Το λιγοτερο που θα μπορουσε να σκεφτει κανεις αλλωστε. Παντως δεν περιμενα να κατσει κανεις να διαβασει οσα γραφω.

    Και ναι, συμφωνω μαζι σου πως μολις δημοσιοποιησες μια εμπειρια σου γραφοντας μου. Ακομα προσθετω οτι, εφοσον καποιος συμμετεχει σε ενα φορουμ και παραθετει τις αποψεις του και τα βιωματα του, παρουσιαζει τη ζωη του εμμεσα η αμεσα, δημοσιοποιειται και εκτιθεται τελικα.

    Amore, more, ore, re.



    Emma,
    Ναι, πραγματι αυτο που εγραψα ερχεται σε αντιθεση με το «painslut». Η υπογραφη μου ομως ηταν αποφαση του Κυριου μου. Δε γνωριζα καν αυτη τη λεξη πριν.


    [...]


    *-------------------------------------------------------------------------*
    Και τωρα το ηθικο διδαγμα της προηγουμενης βδομαδας:
    Δεν αρκει να ειμαι ταπεινη, καλη, κτλ. μονο απεναντι στον Κυριο μου, αλλα ετσι πρεπει να συμπεριφερομαι σε ολους τους ανθρωπους.

    Σκλαβα,
    Κατερινα
     
    Last edited by a moderator: 17 Μαρτίου 2010
  3. Master DO

    Master DO Regular Member

    Απάντηση: slave Katt

    κατερίνα,

    "με τι καρδιά, με τι πνοή,
    τι πόθους και τι πάθος
    πήραμε τη ζωή μας,
    λάθος΄
    κι' αλλάξαμε ζωή."


    Δεν χρειάζεται συστάσεις, έτσι δεν είναι;
    Στη μελοποίηση του Θεοδωράκη υπάρχει μια εγγενής αδυναμία.
    Ακομα και η μαρμαρένια φωνή του Μπ. δεν μπορεί να αποδώσει το κόμμα,
    Σε προβληματίζει αυτό;

    Διάβασα την κατάθεσή σου με προσήλωση.
    Στό διάβα σου θα ακούσεις τα μύρια,
    ήδη ακούς.
    Κακοφωνίες, ακόμα και το ίδιο ληγμένο ρεπερτόριο
    από κάποιους(ες) που όφειλαν να είχαν αλλάξει προ πολλού
    δισκογραφική εταιρεία.

    κατερίνα.
    Αλλάζεις ζωή;
    Έχε το νου σου στο κόμμα.

    Το κόμμα στην περίπτωσή σου είναι το κίνητρο.
    Εάν ναι, γιατί;

    Καλά ταξίδια, μα πρόσεχε.
     
  4. Kat

    Kat Regular Member

    Απάντηση: slave Katt

    Καπου στο φορουμ γραφτηκαν τα εξης:
    «Το bdsm δεν αποτελεί τίποτα παραπάνω από μια απλή σχέση! Με μόνη τη διαφορά ότι το κάθε συναίσθημα μέσα σε αυτή είναι μεγεθυμένο πολλαπλά. Δεν αγαπάω, αλλά λατρεύω. Δεν δίνομαι αλλά παραδίνομαι. Δεν εμπιστεύομαι αλλά αφήνομαι. Δεν νιώθω αλλά βιώνω».

    Χτες Του ειπα οτι σε ποια αλλης μορφης σχεση υπαρχει τοση αμοιβαια εμπιστοσυνη και ειλικρινεια, τοσο εντονα συναισθηματα, αισθηματα, δοτικοτητα και δεκτικοτητα, σεβασμος, ευκρινη ορια, φροντιδα, τοση συζητηση, επιβραβευση κι αναγνωριση, αναπτυξη προσωπικοτητας, ικανοτητων, κτλ;
    Αυτη τη σχεση την κερδιζεις, την οριζεις, τη χτιζεις, δουλευεις πανω σε αυτη, την αναπτυσσεις, την εξελισσεις, βαζει στοχους, δινει κινητρα.

    Ναι, μπορουν ολα αυτα να υπαρχουν και σε αλλες σχεσεις εκτος βδσμ, αλλα εδω ειναι απαραιτητα ολα αυτα. Κι ειναι ορατα. Απαιτουνται. Προϋποτιθενται. Διατασσονται. Καθε μερα. Καθε στιγμη. Αν καποιο χαθει η ελαττωθει η σχεση μπορει να κλονιστει.

    Αφησε με να ειμαι ενθουσιασμενη. Μου θυμισες πως ειναι να ονειρευομαστε..

    σκλαβα,
    Κατερινα
     
  5. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: slave Katt


    Κι εκείνος, τί σου απάντησε, αγαπητή Katt; Εάν βεβαίως, απάντησε κάτι.

     
  6. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Πώς μπορείς να απαιτήσεις σεβασμό; Πώς μπορείς να διατάξεις εμπιστοσύνη, εκτίμηση, δοτικότητα; Τι θα καταφέρει κανείς να κερδίσει, αν μπει στη λογική να πράξει κάτι τέτοιο; Θα λάβει όντως αυτό που θέλει, ή μία απλή επίφαση σεβασμού, μια επίφαση εμπιστοσύνης; Κάποια πράγματα δε μπορείς να τα λάβεις με μία διαταγή, να τα απαιτήσεις από τον άλλο. Χρειάζεται να προσπαθήσεις, να δουλέψεις, να κουραστείς για να τα κερδίσεις. Εκτός, βέβαια, αν σημασία έχουν οι τύποι και όχι η ουσία...
     
  7. Απάντηση: slave Katt

    Πολύ όμορφο...
    Κράτησε απλώς στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι εδώ η απογοήτευση, το ψέμα, η επιπολαιότητα, τα μικρά λαθάκια, τα μεγάλα λάθη, η απροσεξία, η υπόθεση, η αδιαφορία, η πληγή, βιώνονται ακόμη πιο έντονα.
    Δεν είναι κακό να μην το ξεχνάς. 
    Να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου καλές πλεύσεις...
     
  8. aristeidisgalinos

    aristeidisgalinos New Member

    Απάντηση: slave Katt

    kαλημερα κατερινα ειμαι ο Αρηε 43 ετων και ειμαι σχετικα νεος στο χωρο του bdsm μου αρεσει πολυ ο ρολος του αφεντη που ψαχνει μια υποτακτικη σκλαβα δεν εχω αναλογη εμπειρια στο παρελθον παρολο που απο πολυ πριν στα εφηβικα μου χρονια με αναστατωνε και η ιδεα μονο μιας υποτακτικης παρταινερ που απλα θα εκετελουσε εντολες μου θελω να μου πεις πως μπορω να δικτυωθω απο δω μεσα και να γνωρισω ατομα που θα μπορουσα να ανταλαξω καποιες αποψεις και να εχω γιατι οχι αλωστε μια real συναντηση μαζι τους ευχαριστω
     
  9. Kat

    Kat Regular Member

    Απάντηση: slave Katt

    Η απαντηση Του υπαινισσεται στη μοναδικη φραση που δεν παραθεσες.


    Οπως εγραψα, «την σχεση την κερδιζεις, την οριζεις, τη χτιζεις, τη δουλευεις».

    Οπως εγραψες, «χρειαζεται να προσπαθησεις, να δουλεψεις, να κουραστεις για να τα κερδισεις».

    Το «διατασσονται» δεν πηγαινε απαραιτητα στο σεβασμο. Συγνωμη αν σε μπερδεψα, καμια φορα, οταν γραφω δεν ξαναδιαβαζω τι εγραψα. Θα μπορουσα να ειχα αποφυγει αυτη τη λεξη σε αυτο το σημειο.
    Φυσικα ο σεβασμος δεν διατασσεται. Θελω να πιστευω οτι ενυπαρχει μεσα μας προς ολους τους ανθρωπους, αλλα ο βαθυτερος σεβασμος εμπνεεται. Σεβομαι τον Κυριο μου, οχι εξαιτιας των ρολων μας στη σχεση μας, οτι δηλαδη Εκεινος ειναι ο Κυριος μου κι εγω ενα αντικειμενο Του, αλλα Τον σεβομαι για την προσωπικοτητα Του κτλ κτλ (τα οποια δεν αναφερω για να μην δωσω τη χαρα σε κανεναν να πει οτι εκθειαζω το μοναδικο μου Κυριο). Γι’αυτο το σεβασμο, ναι, εχουμε προσπαθησει, δουλεψει, κουραστει και οι δυο. Γι’αυτο αλλωστε καθομαι και γραφω ολα αυτα.


    Eugenie μου, σε ευχαριστω. Εχεις δικιο, ολα τα συναισθηματα βιωνονται μεγεθυμενα, ακομα και τα αρνητικα.
    Ευχομαι να μην βρεθει κανεις στη θεση να σε επιβεβαιωσει.


    Καλησπέρα Αρη και καλωσορισες!
    Για να ανταλλαξεις αποψεις πανω σε θεματα που σε απασχολουν, ε, εισαι στο σωστο μερος! Για να γνωρισεις ατομα απο κοντα, βρισκω καλη την ιδεα να πηγαινεις σε meeting & parties που διοργανωνονται απο ατομα του φορουμ κι οχι μονο. Για παραδειγμα, την προηγουμενη βδομαδα εγινε ενα τετοιο παρτυ στην Αθηνα. Δεν καταφεραμε να παμε με τον Κυριο μου, οποτε δεν εχω προσωπικη αποψη, αλλα απ’ο,τι διαβασα ηταν επιτυχημενο παρτυ.
    Καλες αναζητησεις και περιμενω τα νεα σου  
     
  10. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: slave Katt


    Εάν νομίζεις ότι μπορείς και θέλεις ν' απαντήσεις, αγαπητή, απαντάς... Αν πάλι όχι, δεν θα το κάνω θέμα... Αλλά μη με βάζεις σε παρακαλώ να λύνω γρίφους ως προς το ποιός υπαινίσσεται και ποιός δεν υπαινίσσεται και τί, δεν έχω καμμία τέτοια διάθεση...


     
  11. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: slave Katt

    Πρόσφατα είχα μια συζήτηση γι αυτό το κόμμα και την άνω τελεία που χάνονται στη μελοποίηση και η προσπάθεια μου να επεξηγήσω την διαφορά στα νοήματα, έκανε μια φίλη μου να αναφωνήσει " αμάν ρε λάρα δεν γίνεται δηλαδή να ακούσω ένα τραγούδι χωρίς αναλύσεις?!"  
     
  12. Jomaru

    Jomaru Guest

    "με τι καρδιά, με τι πνοή,
    τι πόθους και τι πάθος
    πήραμε τη ζωή μας,
    λάθος΄
    κι' αλλάξαμε ζωή."

    Δεν χρειάζεται συστάσεις, έτσι δεν είναι;
    Στη μελοποίηση του Θεοδωράκη υπάρχει μια εγγενής αδυναμία.
    Ακομα και η μαρμαρένια φωνή του Μπ. δεν μπορεί να αποδώσει το κόμμα,
    Σε προβληματίζει αυτό;

    το κόμμα ίσως αποτελεί την μεγαλύτερη πρόκληση στην ζωή που επιλέγουμε.. ίσως ένα κόμμα αποκτά μεγαλύτερο νόημα από τις ίδιες τις λέξεις. Για εμένα αντικατοπτρίζει το κάθε σταυροδρόμι στην πορεία της ζωής μου, όπως και την νοσταλγία της επιστροφής μου σε αυτό. Όχι δεν μετανιώνω για τις αποφάσεις που παίρνω, πώς θα μπορούσα άλλωστε αφού αυτές με ορίζουν. Δεν συμφωνώ με το λάθος, η επιλογή δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται ως λάθος ή σωστή , μόνο τ'αποτελέσματα. Μου είναι αρκετά δύσκολο να αποδεχτώ ότι στην πλειονότητα των αποφάσεων μου , βασικό λόγο έχει η καρδιά και όχι το μυαλό μου... όμως αυτός είμαι.. όχι ένα κόμμα που δεν το πρόσεξα κι άλλαξα την ζωή μου, αλλά η ίδια μου η ζωή που εγώ βάζω τα κόμματα της..
    [nomedia=""]YouTube- Filippos Pliatsikas Ligo Oneiro Akoma 1 Official video clip[/nomedia]
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014