Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. nadu

    nadu Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Fetish Photos

       
     
  2. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Η θρησκοληψία των s (και όχι μόνο) ή αλλιώς τροφή για σκέψη...

    Άσε της ευγνωμοσύνες κατά μέρους και πέσε τρία ευρώ για κάθε για κάθε ευχή , συμβουλή και αλήθεια που σε έχω πει 
    Επίσης και δυόμιση ευρώ για κάθε pm 
    Στα ζητάω τώρα γιατί από βδομάδα θα ανεβάσω της τιμές , ε μην λες ότι σε κλέβω κιόλας  
     
  3. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Μόνο μουσική.

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  4. MySelf

    MySelf Regular Member

    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Μόνο μουσική.

         
     
  6. MySelf

    MySelf Regular Member

    Απάντηση: Μόνο μουσική.

    Μα είναι να αναρωτιέσαι τώρα ;  
     
  7. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Μόνο μουσική.

    Βασικά έχει ένα μεγάλο κενό ανάμεσα στης φατσούλες , και είπα μήπως είχε κάτι που δεν το έβλεπα 
     
  8. MySelf

    MySelf Regular Member

    Απάντηση: Μόνο μουσική.

    LoL  
     
  9. Emma

    Emma Contributor

    Παρόλο που θα δηλώνεις ότι θα ανοίξεις σχετικό νήμα, θέλω προσωρινά να σχολιάσω κάποια πράγματα, στο παρακάτω κομμάτι του ποστ σου, και το κάνω εδώ, έτσι ώστε να μην επιβαρύνουμε το αρχικό νήμα με εκτός θέματος συζητήσεις.
    Αν και όταν ανοίξεις το εν λόγω νήμα, θα μεταφέρω αυτό μου το ποστ εκεί, αν το επιθυμείς.

     

    Ο ελιτισμός που εγώ τουλάχιστον διακρίνω στις πιο πάνω δηλώσεις είναι ένας απ' τους λόγους που άτομα όπως η cob έχουν αυτή τη διαστρευλωμένη εικόνα σχετικά με τους "bdsm ανθρώπους".
    Οι περισσότεροι πέρασαν από vanilla πριν συνειδητοποιήσουν το όποιο bdsmικό ή μη status τους. Κανένας, τολμώ να υποθέσω, δεν ήταν τέλειος σκλάβος/Αφέντης απ' τα πρώτα του βήματα. Πρέπει να γράψει κανείς πολλά "χιλιόμετρα" για να βελτιωθεί, αν μη τί άλλο. Aυτό φυσικά ισχύει και για πολλά άλλα θέματα εκτός του bdsm. Ίσα ίσα που, απ' όσο έχω παρατηρήσει, η πλειοψηφία των vanilla μελών είναι φιλομαθείς και δείχνουν σεβασμό σε αυτό που εξερευνούν. Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις, αλλά πού δεν υπάρχουν εξαιρέσεις; Είναι λοιπόν το λιγότερο άδικο να καίγονται και τα χλωρά μαζί με τα ξερά και στις περιπτώσεις των bdsm αλλά και στις περιπτώσεις των vanilla.
    Επίσης, με δηλώσεις όπως οι παραπάνω ενθαρρύνεται και προωθείται ο ανταγωνισμός (ρατσισμός εκ των έσω, κάνοντας quote τον τίτλο παλιότερου νήματος) για το ποιός είναι πιο καλός σκλάβος ή Αφέντης, έχοντας ως αποτέλεσμα διχασμούς, διχόνοιες και πανικόβλητες προσπάθειες απόδειξης ικανοτήτων, οι οποίες καταλήγουν σε μαλλιοτραβήγματα και κοκορομαχίες.
    Υπάρχει πραγματικά λόγος για όλα αυτά; Ποιό ακριβώς είναι το κύπελλο στο τέλος; Αν είναι ο ύψιστος και τυφλός σεβασμός στη άποψη (και το να επικαλείται ο καθένας το ονομά τους ως παράδειγμα) έχουν περάσει κατά καιρούς και άτομα με μη bdsmικά status, των οποίων η άποψη είναι σεβαστή επειδή it makes sense κι όχι επειδή διέπρεψαν ως Αφέντες ή σκλάβοι. Στην πυρά κι αυτοί λοιπόν;

    Τα παραπάνω δεν απευθύνονται προσωπικά σε σένα Master DΟ και δεν έχω σκοπό να θίξω ούτε εσένα ούτε τα άτομα που αναφέρεις στο ποστ σου. Παίρνω απλά αφορμή για να εκφράσω σκέψεις πάνω σε ένα θέμα που έχει τεθεί ξανά. Καταλαβαίνω το frustration που νιώθουν άτομα του χώρου όταν χλευάζονται ή όταν νιώθουν ότι πρέπει να δικαιολογηθούν για τις επιλογές τους σε vanilla άτομα, αλλά do two wrongs really make a right; Είναι η γκετοποίηση (κάθε είδους) η απάντηση; Στα δικά μου μάτια, πιο πολλά προβλήματα δημιουργούνται παρά λύνονται (και δεν εννοώ αναφορικά με τους vanilla) με διαχωρισμούς όπως αυτοί πιο πάνω.

    Αν κατάλαβα λάθος, παρακαλώ διορθώστε με.
     
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Συμφωνώ με την Emma. Είμαι κι εγώ υπέρ της πολυφωνίας, ακόμη και αν υπάρχουν κρούσματα κάποιων πιο έντονων αμφισβητήσεων και διαφωνιών. Τελικά όλοι ωφελούμαστε από αυτή τη διαδικασία, πιστεύω, one way or another. Και επίσης είμαι κατά παντός είδους ρατσισμού, "φυλετικών" διακρίσεων, ελιτισμού κλπ, όταν μιλούμε για επικοινωνία. Αν και δεν είμαι σίγουρη ότι ο Master DO αναφέρεται στους vanilla, όσο στους "βανιλλίζοντες" μπιντιεσέμερς. Αυτή την αίσθηση έχω.

    Από την άλλη, θα ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα η πρόκληση να καταφέρει να απεικονίσει τις διαφορές ανάμεσα στον μπιντιεσεμικό τρόπο του σχετίζεσθαι, τον βανιλλίζοντα μπιντιεσεμικό, και τον βανίλλα. Και μάλιστα, χωρίς να θίξει κανέναν απολύτως. 

    Αλλά αυτό είναι μάλλον όνειρο θερινής νυκτός. Γιατί όλοι θα το πάρουν στραβά. Καμιά φορά νιώθω ότι βρίσκομαι στο πιο χαριτωμένο μικρό χωριό της Γαλατίας... 
     
  11. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Μόνο μουσική.

    Ανάθεμα σε μ ανατρίχιασες πάλι:conf:
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  12. mona

    mona mea_maxima_culpa

    Απάντηση: Μόνο μουσική.