Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και υγεία' που ξεκίνησε από το μέλος extreme32, στις 6 Μαρτίου 2008.

  1. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Re: Απάντηση: AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?

    εγω ομως εχω διαβασει και αυτα.

    "Γνωρίζαμε αρκετοί από μας ότι οι τέσσερις αρχικές μελέτες του Γκάλο που δημοσιεύτηκαν στο Science το 1984 και χρησιμοποιούνται ακόμα ως βάση για τους ισχυρισμούς ότι ο HIV προκαλεί το AIDS, έχουν ελεγχθεί ως άκυρες και σφαλερές. Κυκλοφόρησε τελευταία το βιβλίο της Βρετανής δημοσιογράφου Janine Roberts ¨Ο φόβος του αόρατου", όπου παρουσιάζεται σε φωτογραφική ανατύπωση το δοκίμιο της μιας από τις τέσσερις αυτές ιδρυτικές μελέτες. Βλέπουμε ότι ο Γκάλο έκανε εκτεταμένες χειρόγραφες "διορθώσεις" στις μετριοπαθείς αλλά έντιμες αναφορές του βοηθού του Πόποβιτς, με θυμωμένες διαγραφές όποιων δεδομένων ήταν ανεπιθύμητα, αλλά και με προσθήκες - χωρίς καμία επιστημονική αιτιολόγηση - θρασύτατων ισχυρισμών ότι ο ιός που προκαλεί το AIDS είχε ανακαλυφθεί.

    Μια από τις διαγραμμένες αναφορές: ¨Παρά τις εντατικές ερευνητικές προσπάθειες, ο αιτιολογικός παράγοντας του AIDS δεν έχει εντοπιστεί".


    Και επισης διαβασα και αυτο:

    "Ο ίδιος ο Dr. Luc Montagnier, μετά τη βράβευσή του με το Νόμπελ Ιατρικής το 2008 “για την ανακάλυψη του ιού ΗΙV”, δήλωσε στο ντοκιμαντέρ House of Numbers: “Μπορούμε να εκτεθούμε στον HIV πολλές φορές χωρίς να μολυνθούμε. Το αμυντικό μας σύστημα... θα απαλλαγεί από τον ιό μέσα σε λίγες εβδομάδες, αν έχουμε ένα καλό αμυντικό σύστημα... Ειναι σημαντική γνώση που πολλές φορές αγνοείται τελείως. Οι άνθρωποι πάντα σκέφτονται πρώτα τα φάρμακα και τα εμβόλια... Δεν υπάρχει κέρδος [στη διατροφή]”. Και κάποιοι πάλι έκαναν ότι δεν άκουσαν, δεν είδαν, δεν κατάλαβαν."

    Αρα να που καποιοι αμφισβητουν και εχουν εναν αντιλογο. Και οταν τους ζητηθει να απαντησουν τι λενε και γιατι το λενε θα το κανουν. Ομως δεν το βλεπω να γινεται ποτε τελικα ουτε η αντιπαραθεση να πραγματοποιειται και οι κλασικοι να κλανουν απαξιωτικα τις εκλησεις για διαλογο με τους αρνητες και εγω τελικα θα μεινω με τις αποριες μου
     
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?

    Όπως ο γιατρός δεν μπορεί να υπογράψει το πιστοποιητικό που του ζήτησαν, αυτοί μπορούν να υπογράψουν το αντίστοιχο? Ό,τι μη εμβολιαζόμενα δεν κινδυνεύουν από μηνιγγίτιδα?
     
  3. Απάντηση: AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?

    Νομίζω ότι είναι το λιγότερο αφελές και ανόητο να να γινόμαστε γιατροί για ένα τόσο σοβαρό θέμα.
    Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι η πρόληψη ώστε να μην μας συμβεί και η ενημέρωση στους δικους μας ανθρώπους.
     
  4. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?

    Συμφωνω, οτι το καλυτερο που εχω να κανω για να μη συμβει σε μενα και στους δικους μου το κακο, ειναι η προληψη, η ενημερωση μου και η ενημερωση των γυρω μου.
    Επειδη λοιπον αγαπαω τη ζωη μου, να που -επισης- βασιζονται οι επιλογες μου για να τη σωσω:

    A definitive review and close reading of medical peer-review journals, and government health statistics shows that American medicine frequently causes more harm than good. The number of people having in-hospital, adverse drug reactions (ADR) to prescribed medicine is 2.2 million. (1)* Dr. Richard Besser, of the CDC , in 1995, said the number of unnecessary antibiotics prescribed annually for viral infections was 20 million. Dr. Besser, in 2003, now refers to tens of millions of unnecessary antibiotics. (2, 2a)

    The number of unnecessary medical and surgical procedures performed annually is 7.5 million. (3) The number of people exposed to unnecessary hospitalization annually is 8.9 million. (4) The total number of iatrogenic [induced inadvertently by a physician or surgeon or by medical treatment or diagnostic procedures] deaths is 783,936.

    The 2001 heart disease annual death rate is 699,697; the annual cancer death rate is 553,251. (5) It is evident that the American medical system is the leading cause of death and injury in the United States.

    Στα ελληνικα:
    Τριτη αιτια θανατου ο καρκινος με 553 χιλιάδες νεκρους το χρονο στις ΗΠΑ.
    Δευτερη αιτια θανατου οι καρδιοπαθειες με 700 χιλιαδες νεκρους.
    Πρωτη αιτια θανατου ...το AIDS;
    Οχι: Η ιατρικη, με 784 χιλιαδες νεκρους.

    Μπορω να ψαξω παρακατω, να βρω σε ποια θεση βρισκεται η μαστιγα του AIDS ως απειλη, και μετα απο ποσες αλλες αιτιες θανατου, και να προσαρμοσω την αγωνια μου γι αυτο, αναλογως. Για παραδειγμα, ποσο κατω -σε καθαρους αριθμους- ειναι ως απειλη απο τα τροχαια δυστυχηματα; Ποσο κατω απο την ηπατητιδα;

    Μπορω επισης στην πορεια να συγκρινω τα στοιχεια αυτα με την ενταση της 'διαφημισης' περι της μαζικης δολοφονικοτητας του AIDS.
    Μετα, να κανω τις υποθεσεις μου -ως γνησιος συνομοσιολογος- για το ποιοι και για ποιο λογο εχουν συμφερον να κανουν τοσο μεγαλη φασαρια και να πλυνουν τον εγκεφαλο μου για κατι που ως παραγοντας θανατων ειναι μαλλον ασημαντος σε σχεση με ολα τα υπολοιπα που θα μπορουσαν και θα επρεπε να προλαβουν, επενδυοντας στην προληψη.
    Μπορω ομως και να μην ασχοληθω μ αυτο το κομματι.
    Μπορω απλα να αποφασισω χρησιμοποιωντας τα ψυχρα στοιχεια της στατιστικης, τι θα αποφυγω στην πορεια της ζωης μου, και με ποια σειρα!

    Σε καθε περιπτωση ομως, οφειλω να αποφασισω για τη ζωη μου ο ιδιος, οπως ειναι αναφαιρετο δικαιωμα μου, αλλα και υποχρεωση μου.

    *Τα νουμερακια σε παρενθεσεις στα παραπανω στοιχεια ειναι παραπομπες σε ερευνες που ειτε εχουν γινει αποδεκτες απο μεγαλο μερος της επιστημονικης κοινοτητας, ειτε απο μικροτερο. Ο καθενας μπορει να βαθυνει οσο επιθυμει ο ιδιος στη διερευνηση των στοιχειων. Εγω εφτασα μεχρι το οτι: το 2000 δημοσιευθηκε στο JAMA η ερευνα στα επισημα στοιχεια του υπουργειου υγειας των ΗΠΑ, που δειχνει την Ιατρικη, με τη λαθος ή τη σωστη εφαρμογη της, να προκαλει 248 χιλιαδες θανατους το χρονο και να ειναι η τριτη αιτια θανατου. Αυτο, μαζι με τις καθημερινες εμπειριες μου, προσωπικες και ανθρωπων γυρω μου, με τους γιατρους και την ιατρικη, μου αρκει.
    Δε χρειαζομαι περισσοτερα για να διαμορφωσω την αποψη μου. Αν καποιος θελει να το παει βαθυτερα, θα πρεπει να περασει και απο αυτες τις ερευνες και να τις απαντησει.
     
  5. sado81

    sado81 Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?


    Έχω να δηλώσω τα εξής: ο επιστήμονας Dr. Luc Montagnier είναι διεθνούς κύρους και ΜΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΜΕ δηλώσεις που έκανε. Ότι δήλωσε για έκθεση και ανοσία από τον ιό ΗΙV EINAI AΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΟ, όπως και για όλους τους παθογόνους ιούς που προσβάλλουν τον άνθρωπο!!!!!!!!! Και αυτό διότι ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα θα μπορέσει να εξουδετερώσει το ιό, υπάρχουν νουκλεάσες, πρωτεάσες και άλλα αμυντικά ένζυμα που ΔΡΟΥΝ ΩΣ ΦΡΟΥΡΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΑΘΟΓΟΝΟ Η ΙΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ και επιστρατεύονται πρώτα για γρήγορη εξουδετέρωση της δομής. Επιπλέον τα εξωτερικά όργανα του ανθρώπου όπως δέρμα, εκκρίσεις στα γεννητικά όργανα π.χ. βλέννες που παράγονται κατά την διάρκεια σεξουαλικής επαφής ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΙΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ. Και όλα αυτά λειτουργούν ως πρώτο στάδιο εξουδετέρωσης ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ο Dr. Luc Montagnier. Αν λειτουργήσουν καλώς αν όχι τότε πάμε σε αντισώματα. Τα αντισώματα είναι η πιο εξελιγμένη μορφή που έχει ο οργανισμός απέναντι στην ΑΜΥΜΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Τα αντισωματα είναι πρωτείνες και παράγονται από πολυπληθείς λειτουργικούς συνδυασμούς γονιδίων εξ'ου και η τεράστια ποικιλομορφία τους.Είναι το δέυτερο φρούριο που επιστρατεύει ο οργανισμός όταν αποτύχει το πρώτο. Όταν προσβληθούμε από έναν ιό παράγονται αντισώματα που μας προστατεύουν και μας προσφέρουν ανοσία απέναντι από μελλοντικές εισβολές ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΜΩΣ ΙΟΥ!!!! ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ Ο Dr. Luc Montagnier ΚΑΙ παρερμηνεύτηκαν!!! Αν προσβάλλομαι από τον ίδιο τύπο ΗΙV και έχω καλό ανοσοποιητικό σύστημα τότε κάθε φορά θα είναι επιτυχής η εξολόθρευση. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο HIV ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΕΤΡΟΟΙ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ εξαιτίας του τρόπου πολλαπλασιασμού τους!!!!!!!! Άρα αν κολλήσω ένα μεταλλαγμένο τύπο το πιο πιθανό ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΣ. Σίγουρα αυξάνονται οι πιθάνοτητες εξουδετέρωσης και σε αυτή την περίπτωση αυξάνονται ανάλογα με το πόσο καλή είναι η γενικότερη υγεία του. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΝΕ!!!! Αυτός είναι και ο ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕΤΡΟΙΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ!!!! Άσε που τα αντισώματα αργούν αρκετά να παραχθούν, είπαμε ότι απαιτούνται συνδυασμοί.

    Αυτά τα θέματα είναι αποδεδειγμένα πλήρως και αδιαμφισβήτητα. Κανείς από τους αμφισβητούντες δεν μπόρεσαν να δημοσιεύσουν ποτέ κάτι σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά, διότι οι ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΙΧΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Πηγαίνετε σε όποιο εργαστήριο ιατρικής ιολογίας θέλετε και το πιο εύκολο είναι να σας ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΧΘΕΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΗΙV και όλη η οικογένεια του HIV υπάρχει και καλά κρατεί. Πλήθος δημοσιεύσεων με πλήρως τεκμηρωμένα πειράματα ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ αποδεικνύουν την ύπαρξη του ιού, τη δομή του, την συμπτωματολογία του κ.τ.λ.
    Σας επαναλαμβάνω ότι με τη πρόοδο της μοριακής βιολογίας τα πράγματα είναι τόσο επιστημονικά αποδεδειγμένα όπου 1+1 μας κάνει 2. Εκτός και αν ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ και ζείτε στις εποχές των μαγισσών, ή του Γαλιλαίου που πίστευαν ότι η ΓΗ είναι επίπεδη.
    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ, ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ 99,9% ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΓΥΡΟΤΑΤΟΙ (αναγνωρισμένοι διεθνώς με δημοσιεύσεις σε περιοδικά με υψηλό impact factor) που μιλάνε για τους κινδύνους από το AIDS. Kανείς δεν είναι τόσο ηλίθιος από τους εκατοντάδες χιλιάδες ερευνητές ώστε να πιστεύει σε κάτι που δεν υπάρχει και να περνάει ώρες ατέλειωτες στα εργαστήρια για ανακάλυψη καινούργιων πραγμάτων που αφορούν το AIDS, όταν αυτό το κάτι έχει αποδειχθεί και συνεχίζει να αποδεικνύεται ότι υπάρχει με τις πιο σύγχρονες εργαστηριακές μεθόδους

    ---------- Post added at 01:52 ---------- Previous post was at 01:08 ----------

    Ως βιολόγος θα απαντούσα και στα παραπάνω επιχειρήματα του αμερικανικού περιοδικού. Πρώτον οι γιατροί είναι άνθρωποι δεν είναι θεοί λάθη γίνονται παντού, αλλά με μια διαφορά ΟΤΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΗ, δεύτερον το περιοδικό αναφέρεται σε λανθασμένες πολιτικές του συστήματος υγείας και ΛΑΘΟΣ ΔΩΘΗΚΕ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ. Είναι γνωστό και στην Ελλάδαεδώ και πολλά χρόνια ότι υπάρχει μια κατάχρηση αντιβιοτικών που οδηγεί σε δημιουργία παθογόνων στελεχών μικροοργανισμών και αυτό οφείλεται πρώτον στη πίεση που δέχονται οι γιατροί από τους ίδιους τους ασθενείς με την παραμικρή αδιαθεσία να θέλουν αντιβίωση και δεύτερον στην ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ στο πρώτο. Δεν ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, αλλά οι πολιτικές, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ (που δεν πηγάζουν πάντα από επιστήμονες!!!!!!!!!) ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ το ίδιο ισχύει και για τα άλλα που αναφέρονται. Και κάτι ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ σύμφωνα με τον Παράκελσο: "δεν είναι η ουσία που κάνει το δηλητήριο αλλά η δόση" Ο Παράκελσος είχε πει αυτό που ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ: τις περισσότερες φορές για τις δυσμενείς επιδράσεις δεν ευθύνονται τα ίδια τα φάρμακα, αλλά η κακή χρήση που γίνεται σε αυτά τις περισσότερες φορές ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ. Το ότι θα βρεθούν γιατροί που θα δίνουν φάρμακα για κέρδος από φαρμακευτικές εταιρείες υπάρχει αλλά ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ
     
    Last edited: 22 Μαρτίου 2010
  6. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?

    διαβάστε το καλά όλοι. ό,τι αναφέρει ο φίλος παραπάνω είναι όλο το ζουμί.
    συνομωσία ξεσυνομωσία ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. καποτίτσα και άγιος ο Θεός.
    στο κάτω κάτω είμαστε σίγουροι με τη χρήση της για την αποφυγή και πολλών άλλων ανεπιθύμητων ασθενειών.
    κάλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε.
    όποιος θέλει και νομίζει ότι μπορεί να το παίξει μελ γκίμπσον στο "θεωρίες συνομωσίας" ας το κάνει κάπου αλλού και για άλλο θέμα. όχι σ' αυτό όχι γι' αυτό.
     
  7. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?

    Φιλε μου, δε μου φαινονται για 'επιχειρηματα' οι καταγραφες που εκαναν οι ερευνητες πανω στα επισημα κρατικα στοιχεια τους. Φαινεται ομως οτι δεν το μελετησες πολυ, ετσι δεν ειναι;

    Deaths Per Year Cause
    106,000 Non-error, negative effects of drugs
    80,000 Infections in hospitals
    45,000 Other errors in hospitals
    12,000 Unnecessary surgery
    7,000 Medication errors in hospitals
    250,000 Total deaths per year from iatrogenic* causes

    Και μονο ο πρωτος αριθμος, οι 106.000 θανατοι απο ορθη χορηγηση φαρμακων, συμφωνα με τα πρωτοκολα δηλαδη επιλογης φαρμακου και δοσολογιας, περιπου οι μισοι απ τους θανατους που προκαλει η ιατρικη καθε χρονο στην Αμερικη, μιλα για μια κριση στο ιατρικο συστημα ετσι δεν ειναι; Αν οχι, θελω την εξηγηση σου.

    Γιατι, αν οι θανατοι αυτοι ειναι απο φαρμακα που εχουν βασιστει σε ερευνες που εχουν δημοσιευθει σε ιατρικα περιοδικα, που εχουν εγκριθει απο αλλους επιστημονες, που η παραγωγη τους εγινε συμφωνα με το πρωτοκολο, που οι παρενεργειες τους εχουν ερευνηθει και καταγραφει, που περασαν απο το μισκροσκοπιο της FDA και εχουν κριθει ασφαλη και ενδεδειγμενα, που εχουν και παλι μια βιβλιογραφια σχετικα με την αποτελεσματικοτητα τους, που χορηγουνται με τον τροπο που πρεπει, αλλα που στο τελος αφηνουν μια τετοια σειρα απο νεκρους στο περασμα τους, κατι δεν πρεπει να πηγαινει και πολυ καλα με το ολο συστημα.
    Βλεπεις; Μονο 7000 θανατοι απο λαθος χορηγηση φαρμακων στα νοσοκομεια. Μπορουμε να αντεξουμε 7000 θανατους απο λαθος φαρμακα.
    Αλλα δεν ειναι αυτο το ζητημα.
     
  8. sado81

    sado81 Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?

    Όλα τα φάρμακα αναγράφουν παρενέργειες που έχουν διαπιστωθεί και καταγραφεί επισήμως, είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΟ να υπάρχουν ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ή ακόμα και θάνατοι. Ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά σε κάθε φάρμακο διότι έχει το δικό του γενετικό προφίλ.Το θέμα είναι για πιο λογο παρατηρήθηκαν αυτοί οι θάνατοι και ποιοι παράγοντες συνέβαλλαν στην εκδήλωση αυτών των θανάτων. Έπασχαν από βαριά νοσήματα ή ανίατες ασθένειες οι ασθενείς, είχαν ήδη εξασθενημένο ανοσοποιητικό, είχαν χρόνια νοσήματα, είχαν ιατρικό ιστορικό, ήταν φάρμακα που ανακλήθηκαν διότι με νεότερες έρευνες φάνηκαν ότι έχουν πιο σοβαρές παρενέργειες, ήταν στο τελευταίο στάδιο της ζωής τους οι ασθενείς, τι ηλικία είχαν, έπαιρναν συνδυασμούς φαρμάκων ΚΑΙ ΑΛΑΛ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ; Αν υποθέσουμε ότι έγινε ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ τότε είναι απολύτως φυσιολογικός ο αριθμός, ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΗ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ. Όλα αυτά δεν μας τα λέει το περιοδικό, αλλά αρκείται σε ένα ξερό αριθμό 106.000 που δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες. Ακόμα και ο συνολικός αριθμός 106.000 ΕΊΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ πλήρως ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ για παρενέργειες φαρμάκων. Ξέρεις πόσα εκατομμύρια των εκατομμυρίων ανθρώπων έχουν σωθεί και σώζονται κάθε λεπτό από φάρμακα, χειρουργικές επεμβάσεις, νοσηλεία, εμβόλια κτ.λ.; Πράγματα για καινούργιες θετικές ή αρνητικές επιδράσεις στη υγεία ήδη υπάρχοντων φαρμάκων (η επιστήμη της φαρμακολογίας τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί αρκετά στη μελέτη αυτών) ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ και αυτό γιατί η προόδος στο τομέα των επιστημών ζωής ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΗ. Τα καινούτγια φάρμακα σε πολύ λίγα χρόνια θα είναι πλέον πλήρως εξατομικευμένα σε κάθε ένα ξεχωριστά ασθενή, θα λαμβάνεται υπόψην συγκεκριμένες περιοχές του γονιδιώματος του κάθε ασθενή και οι ιατρική πλέον προσανατολίζεται προς στις λεγόμενες γονιδιακές θεραπείες. Η νανοβιοτεχνολογία, μοριακή βιολογία και βιοπληροφορική είναι κλάδοι άμεσα συνυφασμένοι με την φαρμακευτική και συμβάλλον τα μέγιστα στην ανακάλυψη καινούργιων φαρμάκων που θα έχουν ελάχιστες παρενεργειες στον ασθενή. Αυτό είναι και το μεγάλο στοίχημα όλων των παραπάνω επιστημονικών κλάδων: το εξατομικευμένο ατομικό φάρμακο που θα είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά για το καθένα από εμάς. ΤΑ OΦΕΛΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΕΣ Η ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ, ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ κ.τ.λ.
    ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ. Αν σταματήσουν για 1 ώρα τη λήψη φαρμάκων οι θάνατοι παγκοσμίως θα εκτοξεύοταν κατακόρυφα στις αμέσως επόμενες ώρες!!! Μην προσπαθήτε να αποδείξετε ανυπόστατες θεωρίες που τους λείπουν αποδεικτικά στοιχεία και επιστημονική κάλυψη.
     
    Last edited: 22 Μαρτίου 2010
  9. Flowform

    Flowform Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?

    Φιλε μου δε θα μπω τωρα να δω ολο σου το ποστ και να του απαντησω... Ισως αργοτερα.
    Μου κανει εντυπωση η αγνοια σου παντως, για βιολογος.
    Απ οσο ξερω, δεν υπαρχει πιο 'εγκυρο' ιατρικο περιοδικο παγκοσμια απο το JAMA.*
    Επισης, φαινεται να μην καταλαβαινεις τη διαφορα αναμεσα στην παραθεση στατιστικων που προερχονται απο το ιδιο το υπουργειο υγειας, και σε 'θεωριες' που μπορει να πειθουν ή να μην πειθουν καποιον.

    Οι πληροφοριες δεν ειναι ξερες, αλλα καποιος πρεπει να μπει και να διαβασει λιγακι τα στοιχεια που του παραθετουν για να εχει την πολυτελεια της αποψης ε; Αντι να μιλαει για πειθω, για αποδειξεις και για ανυποστατες θεωριες...

    *Συγνωμη, δεν ειναι προσωπικο, αλλα δεν κρατιεμαι! Μου θυμισες τον Σ., προσφατο υπουργο περιβαλλοντος. Ο επιτροπος σε θεματα περιβαλλοντος Δημας τον ελεγξε (εκανε τη δουλεια του ως κατ ουσια προϊσταμενος του) για την ανυπαρξια οποιουδηποτε περιβαλλοντικου πλανου της Ελλαδας, ακομη και την ανυπαρξια εργου στο να μετρηθουν οι περιβαλλοντικοι οροι στην Ελλαδα, -κατι που οδηγησε να ημαστε η μονη χωρα που αποβληθηκε απο το πρωτοκολο του Κυοτο. Αντι να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα, ο Σ. δηλωσε: "Δε θα ασχολουμαστε με τον καθε υπαλληλο της ΕΕ και τις ανοητες αποψεις του".
     
  10. ariadni

    ariadni Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?

    Sado81 είναι πλήρως κατανοητά τα όσα γράφεις. Στην επιστήμη δεν χωράνε ζητήματα πίστης. Και όπως πολύ σωστά είπες, άλλο πολιτική και άλλο επιστήμη.
    Όπως ξέρεις, η στατιστική είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος για να λέμε καμιά φορά ψέματα. Όπως επίσης κι ένας πολύ όμορφος τρόπος για να βγάζουμε πολλές φορές τα συμπεράσματα που εμείς θέλουμε να δούμε.
     
  11. sado81

    sado81 Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?

    Δεν παρατήρησα ότι πρόκειται για το JAMA και θεώρησα ότι το περιοδικό παρέθετε απλά αυτά τα στατιστικά που έγραψες. Αλλά και το JAMA να είναι έτσι μου παρουσιάζεις ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ 2000!!!!!!! ΕΛΕΟΣ σήμερα έχουμε 2010!!!! Ξέρεις πόσες εξελίξεις έχουν γίνει στο τομέα της ιατρικής και φαρμακολογίας μέσα σε 10 χρόνια. ΠΆΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είναι σαν ένα χάσμα μεταξύ τηλεοράσεων με οθόνες plasma και τηλεοράσεων με απλές οθόνες. Αν μπορείς πάντως να μου πεις τον τίτλο του άρθρου στα αγγλικά ή σε πιο τεύχος έχει δημοσιευτεί να το κοιτάξω πιο εύκολα. Πάντως μου μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας να κατηγορούν οι γιατροί την ίδια τους την επιστήμη για τους θανάτους αυτούς ή στατιστικολόγοι διότι στο άρθρο υποθέτω κάποιος θα ερμηνεύει τα στατιστικά και το υπουργείο υγείας να μην ρίχνει την ευθύνη στην επιστήμη της ιατρικής. Το θεωρώ παρατραβηγμένο. Είναι άλλο πράγμα μέσα από το αρθρο του περιοδικού να ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΦΟΡΕΙΣ και άλλο να κατηγορούνται ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΚΛΑΔΟΙ. Αν μου δώσεις το τίτλο του άρθρου θα με διευκόλυνες πάντως. Σου επαναλαμβάνω πάντως ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, είναι ελάχιστος και αναμενόμενος και από πλευράς στατιστικής επιστήμης. Αν μπορούσες πάντως να μου πεις το τιτλο του άρθρου θα με διευκόλυνες, διότι ως βιολόγος θέλω αποδείξεις
     
    Last edited: 22 Μαρτίου 2010
  12. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Φιλε μου Sado81

    Δεν εχω ουτε την προθεση ουτε τη γνωση για να σου πω οτιδηποτε σε αυτα που λες. Το προφυλακτικο καλο ειναι να το φοραμε για χιλιους δυο λογους. (οκ , ισως για λιγοτερους). Το οτι δεν εμπιστευομαι το τι υποστηριζουν τα εγκυρα περιοδικα, οι τοσοι και τοσοι επιστημονες και οι φαρμακοβιομηχανιες ειναι μονο δικο μου θεμα. Ξεκιναει απο το τσουβαλιασμα των εναλλακτικων και των τσαρλατανων και παει πολυ μακρυα. Εγω πηγα σε δυο συζητησεις για το συγκεκριμενο θεμα και ακουσα γιατρους να χτυπιουνται και να υποστηριζουν οτι το ολο θεμα ειναι μουφα. Τους ακουσα. Δεν ειχα την γνωση να καταλαβω αν αυτα που ελεγαν ηταν σωστα. Γιατροι ηταν και μαλιστα αγανακτισμενοι. Απο εμενα ηξεραν περισσοτερα. Εψαξα να δω τους γιατρους τους οποιους ειχαν προσκαλεσει για ανοιχτη συζητηση και που εχουν την αντιθετη ορθοδοξη αποψη. Δεν ηταν εκει. Η αιθουσα ειδικα στη Θεσσαλονικη ηταν γεματη κοσμο. Επρεπε να ειναι εκει να βαλουν τα πραγματα στη θεση τους αν δεν ειναι ετσι οπως παρουσιαζονται. Για μενα οτι και να ακουσω ,ηταν λαθος που δεν ηταν εκει.
    Θα σου δειξω μια συνεντευξη απο εναν ανθρωπο που γνωρισα και μιλησα μαζι του. Ησυχος ανθρωπος και πολυ απλος. Περισσοτερο για μουσικη μιλησαμε βεβαια παρα για ιατρικα θεματα. Για τα ιατρικα μιλησα με δυο οροθετικους που μου εξηγησαν γιατι εκοψαν τη θεραπεια τους. Και παλι μου μιλησαν με ορους ιατρικους μακρυα απο τις δικες μου γνωσεις. Ο ανθρωπος της συνεντευξης ειναι ο Dr. Andrew Maniotis, PhD, Επίκουρος (Assistant Research Professor) Καθηγητής, Διευθυντής Προγράμματος της Κυτταρικής και Αναπτυξιακής Βιολογίας του Καρκίνου στα Τμήματα Παθολογίας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου του Illinois, στο Σικάγο. Δεν ξερω τι ειναι αυτο αλλα πρεπει να εχει σχεση με βιολογια. Κι εσυ εχεις σχεση με βιολογια. Διαβασε το και αν θες πες μας που λεει μαλακιες.
    HIVwave - AIDS: Ενα παγκόσμιο σκάνδαλο


    Αν θες σου δινω και το e-mail του για αμεση επικοινωνια ή για οποιες αποδειξεις ισως θες να ζητησεις απο τον ιδιο

    Σ ευχαριστω