Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ζώνη αγνότητας για αντρες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Hliostalaxth, στις 22 Νοεμβρίου 2006.

  1. DiDi

    DiDi Regular Member

    Re: Απάντηση: Ζώνη αγνότητας για αντρες

    έχει έχει..

    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/t8477/
     
  2. johnx

    johnx New Member

    Απάντηση: Ζώνη αγνότητας για αντρες

    Ανεξαρτήτως απο το σχήμα και αν είναι άνετη ή οχι , η ζώνη αγνότητας σ εναν άντρα επιφέρει την πλήρη υποδούλωση.
     
  3. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Ζώνη αγνότητας (απο το βιβλίο "Η Ιστορία της ζώνης αγνότητος")

    Την πρώτη ζώνη αγνότητος την περιγράφει ο Όμηρος στην Οδύσσεια : τον Ήφαιστο, τον θεό της φωτιάς και σιδηρουργό, που ήταν κουτσός και άσχημος, τον απατάει η γυναίκα του η Αφροδίτη. Για να εκδικηθεί, θα σφυρηλατήσει ένα λεπτό σιδερένιο δίχτυ που θα της φυλακίσει το γεννητικό όργανο.

    Η χρήση μηχανικού μέσου που να εξασφαλίζει την πίστη της γυναίκας ανάγεται στην αυγή του δέκατου πέμπτου αιώνα. Υιοθετήθηκε στην Ιταλία, στη Γαλλία, στη Γερμανία και στην Αγγλία, κυρίως από συζύγους πολεμιστές οι οποίοι, αφού σφράγιζαν το όργανο της ηδονής, έπαιρναν μαζί τους στη μάχη το πολύτιμο κλειδί.
    Η χώρα που επέδειξε τη μεγαλύτερη εμμονή στη σκληρή αυτή συνήθεια ήταν η θεοσεβούμενη Ισπανία, όπως μαρτυρεί σε μερικά σχέδιά του ο Γκόγια.

    Κατασκευασμένη από εύκαμπτο μέταλλο, επενδεδυμένη με βελούδο και φίλντισι, κλειδωμένη με λουκέτο και σφραγισμένη με βουλοκέρι, η ζώνη αγνότητος (φτιαγμένη σχεδόν πάντα επί μέτρω) κάλυπτε το αιδοίο φυλακίζοντάς το εντελώς. Μια τρύπα με οδοντωτό πλαίσιο μόλις και μετά βίας επέτρεπε να εκπληρώνονται οι καθημερινές φυσικές ανάγκες.

    Αυτό το στολίδι εκπροσωπούσε τον σαφή αυταρχισμό που διαπότιζε έννοιες, όπως η τιμή, η ζήλια, η συζυγική πίστη.




    ^*^
     
  4. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Tί όμορφα στολίδια που είναι οι ζώνες αγνότητας, τί υπέροχη που είναι η αίσθηση της καρτερικότητας, της στέρησης και του ελέγχου του οργασμού.  
     
  5. mpilias232

    mpilias232 New Member

    Καιρος για το πρωτο μου ποστ.
    Το καλοκαιρι ειχα βρεθει στο Λονδινο για διακοπες και απο εκει αγορασα το cb-3000.
    το long term use ειναι κατα τη γνωμη μου αδυνατο σε αυτη τη συσκευη (ζωνες πιστευω πως εειναι οι neosteel kai oi tollyboy ολα τα αλλα απλα συσκευες)
    Αφου λοιπον ενθουσιαστικα με το chastity play αποφασισα να αγορασω κατι πιο καλο,πιο ασφαλες και οχι πλαστικο αυτη τη στιγμη φορας το Gerecke The shut ειναι πολυ πιο ασφαλες και με τελειο συστημα κλειδαριας.
    Δεν Ξερω αν επιτρεπεται να ανεβασω φωτογραφιες και σε καμια περιπτωση δεν κανω διαφημιση
    απλα βρικα ευκαιρια για το πρωτο μου ποστ
     
  6. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Re: Ζώνη αγνότητας για αντρες

    Μετά από ένα χρόνο βρήκες την ευκαιρία να κάνεις το πρώτο σου ποστ ??
    Πολύ γρήγορος είσαι ρε φίλε  
     
  7. mpilias232

    mpilias232 New Member

    επειδη ειμαι ενα χρονο μελος δεν μου λες καλωσορισες?? 
     
  8. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Re: Ζώνη αγνότητας για αντρες

    Σάμπως εσύ με είπες ‘’ καλώς σε βρήκα ‘’?
    Άντε καλωσόρισες  , να μην μου στενοχωριέσαι 
     
  9. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Απάντηση: Ζώνη αγνότητας για αντρες

    mpilias δείξε να μάθουμε  
     
  10. Dark_passion

    Dark_passion Regular Member

    Απάντηση: Ζώνη αγνότητας (απο το βιβλίο "Η Ιστορία της ζώνης αγνότητος")

    Φίλη Dementia, το βιβλίο απ' όπου αντλείς τις πληροφορίες σου (Η Ιστορία της Ζώνης Αγνότητας) δυστυχώς περιέχει πλήθος ανακρίβειες και ούτε ίχνος από επιστημονικό πνεύμα. Για παράδειγμα, αν ο συγγραφέας είχε κάνει τον κόπο να διαβάσει τον Όμηρο, θα έβλεπε ότι δεν γίνεται καμιά αναφορά σε ζώνες αγνότητας.

    Το δίχτυ που κατασκεύασε ο Ήφαιστος δεν είχε σκοπό να φυλακίσει το... γεννητικό όργανο της Αφροδίτης αλλά να την αιχμαλωτίσει στο κρεβάτι μαζί με τον εραστή της, τον Άρη. Το σχέδιο αυτό τελικά του γυρίζει μπούμερανγκ και γίνεται ο ίδιος ρεζίλι - καλά να πάθει, αφού προσπάθησε να περιορίσει την ίδια τη θεά του έρωτα!  

    Περισσότερα στη ραψωδία Θ της Οδύσσειας, την οποία μπορείτε εύκολα να βρείτε στο Διαδίκτυο (π.χ. http://forum.kithara.gr/index.php?topic=73431.100).
     
  11. katerina0

    katerina0 New Member

    Απάντηση: Ζώνη αγνότητας για αντρες

    Σας χαιρετω ολους εχω φαει σκαλωμα με τα κλουβακια για τα πουλακια και εχω μια καλη συλλογη απ'αυτα στο ebay θα βρειτε πολλα αν βαλετε chastity
    η cock cage αν αγορασετε απο ευρωπη δεν θα περασει τελωνειο
    Η αφεντρα μου στην αρχη ηταν διστακτικη οταν της την πρωτοπαρουσιασα αλλα πολυ γρηγορα το βρηκε πολυ ερεθιστικο να με κραταει κλειδωμενο
    της δινει την αισθηση της απολυτης κυριαρχειας
    μερικες φορες της αρεσει να με πειραζει οτι εχασε τα κλειδια η τα κρυβει και πρεπει να ψαξω ολο αγωνια να τα βρω αλλες φορες με κραταει κλειδωμενο κατα τη διαρκεια του sex ωστε να ασχολουμαι αποκλιστηκα με την δικη της απολαυση
    οταν ειμαι κλειδωμενος νιωθω σαν να εχει γραπομενο το οργανο μου συνεχως με το χερι της πραγμα που μου προκαλει μια κατασταση ιμηστυσης που με τρελαινει
    νομιζω οτι και μονο σαν δοκιμη αξιζει τον κοπο
    για μεγαλα διαστηματα δεν ξερω μου μοιαζει σαν πληρη ακυρωση
    αλλα για μερικες μερες ειναι φοβερα ερεθιστικο κυριως αν δεν ξερεις ποτε θα ελευθερωθεις
    τα προβληματα που εχω αντιμετοπισει ειναι οι πρωινες σηκομαρες (πρωινο ξυπνημα) και μετα απο μερες στο κατω μερος των ορχεων καποιο ερεθισμο
    θελει ξυρισμα τις τριχες και λαδακι δυο τρεις φορες την ημερα
     
  12. volosslave

    volosslave New Member

    Απάντηση: Ζώνη αγνότητας για αντρες

    Καλησπερα σε ολους,θα ηθελα κ εγω με την σειρα μου να πω την εμπειρια μου κ την αποψη μου για την ζωνη αγνοτητος.Στα πρωτα μου βηματα ως εκπεδευομενος σκλαβος ημουν καπως ανηπακουος στο θεμα του οργασμου,ενω η Αφεντρα μου μου ειχε απαγορευσει να τελειωνω καποιες φορες το εκανα συνηθως κρυφα ομως καποια στιγμη το καταλαβε με ρωτησε αν το κανω κ Της ειπα την αληθεια φυσικα,τοτε απαιτησε να αγορασω chastity κ το εκανα ηταν ενα απο αυτα τα cb δεν θυμαμαι πιο νουμερο ειχε μια οπη μπροστα παντως. Δεν με αναγκαζε να το φοραω πολλες μερες το περισοτερο ηταν 4 μερες ομως πιστευω πψς αν δεν ειχα φορεσει αθτην την συσκευη δεν Θα γινομουν ποτε καλος σκλαβος δηλαδη οπως με ηθελε η Αφεντρα μου ειναι ενα εξαιρετικο εργαλειο για τον ελενχο του οργασμου καποιες φορες βεβαια με πονουσε αλλα αντεχα ενιωθα πληρως ελενχομενος κ μου αρεσε πολυ ειναι τροπος υποταγης κ ταπεινωσης.Απο τοτε ζηταω παντα να ελενχει το οργασμο μου οποια Αφεντρα δεν το κανει πιστευω πως αν με αφησει να τελειωσω θα Της φυγω . Καληνυχτα σε ολους κ να περνατε παντα καλα σας ευχομαι