Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ατακες Κυριαρχων και αλλων (split)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Nesaea, στις 31 Μαρτίου 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Η έκθεση προσώπων και καταστάσεων βλέπω πως αναβαθμίζεται. Πλέον, υπάρχει και νήμα ειδικά για το σκοπό αυτό. Ατάκες των Κ, λοιπόν, ή αλλιώς "ξεμπροστιάστε Τον". Και για άλλη μια φορά χρησιμοποιείται ως πρόσχημα η προστασία των λοιπών μελών του φόρουμ, λες και ο καθένας δεν είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του, για τις επιλογές του, λες και δεν έχει τη νοημοσύνη να κρίνει ποιος αξίζει και ποιος όχι, αλλά χρειάζεται την προστασία των άλλων. Γιατί δε λέμε ξεκάθαρα πως σκοπός του νήματος δεν είναι άλλος από την έκθεση ατόμων με σκοπό την ευχαρίστηση του "θιγμένου" από κάποιον, ακόμα και την "εκδίκηση"; Μπορεί να μην ακούγεται τόσο politically correct, τουλάχιστον όμως είναι πιο ειλικρινές και αντιπροσωπεύει πράγματι αυτό που συμβαίνει σ' αυτό εδώ το νήμα...

    Τα "συγχαρητήριά" μου...
     
  2. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Re: Ατακες Κυριαρχων και αλλων (split)

    Βρε βρε βρε , μέρες είχα να σε διαβάσω εσένα , χάθηκες 
    Χρόνια πολλά κιόλας  
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor


    Αγαπητέ, για πολλούς ο στόχος είναι το bdsm, η καύλα, η κυριαρχία. Από εκεί και πέρα το πρόσωπο δεν έχει καμιά σημασία.

     
     
  4. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Ατακες Κυριαρχων και αλλων (split)

    Συμφωνώ.

    Μπα. Εγώ τους γδέρνω κρεμασμένους ανάποδα κια φτιάχνω παλτό. Πολύ επιεική σας βρίσκω. 

    Εγώ είμαι υπέρ.

    Γιατί; Τί μας/Σας αφορά;

    Αυτο-εκπληρούμενη προφητεία. Αν αντιληφθείτε ότι βοηθήσατε κι εσείς, ωιμέ... 

    Εάν ήξερα το νικ του μαλάκα που δέρνει εικοσάχρονα κοριτσάκια με κεραία αυτοκινήτου, θα τον έκανα σούργελο, αγαπητέ MasterDo. Δεν με ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα. Είμαι αρκούντως μητρική και με ενδιαφέρει αρκετά ο χώρος (και τα εικοσάχρονα κοριτσάκια) ώστε να μην νίπτω τας χείρας μου.

    Εγώ ελπίζω και εύχομαι να γλιτώσουν τα εικοσάχρονα. Γελάτε εσείς όσο θέλετε.

    Εάν έχετε να πείτε κάτι συγκεκριμένο, για κάποιον, σας καλώ να το πείτε. Είναι η τρίτη φορά που αναγκάζομαι να το κάνω αυτό μαζί σας. Εν πάση περιπτώσει, είναι προτιμότερο από τις αοριστολογίες, τις οποίες βρίσκω έκφραση ατολμίας, για να το θέσω όσο πιο ήπια μπορώ. Εγώ πάντως, έτσι το κάνω. Έτσι με ανέθρεψε ο πατέρας μου.

    Ο χώρος και τα άτομα που κυκλοφορούν είναι γνωστά. Συχνά δίνω συμβουλές σε καινούργιες και καινούργιους. Όπου μπορώ, τοποθετούμαι και δημοσίως. Εάν πέσει κάτι μεμπτό στην αντίληψή μου, όπως το ανωτέρω παράδειγμα με την κεραία, θα βγω και θα το πω. Είτε σας αρέσει είτε όχι. Τα άλλα, περί πολυγαμίας και μου είπε και του είπα δεν με αφορούν και απέχω από τέτοιες συζητήσεις, όπως δήλωσα πολλές φορές. Θα πρότεινα να κάνετε κι εσείς το ίδιο, αφού δεν σας αρέσουν τέτοιες κατινιές.

    Ίσως θα μπορούσατε να προτείνετε εσείς τον τρόπο με τον οποίο οι πιτσιρίκες θα μπορέσουν να προστατευθούν από κάποιον επιτήδειο, εάν δεν τον βγάλουμε στη φόρα αδιάκριτα και σκληρότατα. Ελπίζω να έχετε κάτι στο νου σας, πέραν της αρνητικής κριτικής. Όταν μία πρακτική δεν μας αρέσει, φροντίσουμε να την αντικαταστήσουμε με μία πρακτική, που μας αρέσει περισσότερο και είναι εξίσου - αν όχι περισσότερο - λειτουργική. Αλλιώς, φοβούμαι ότι μας μένει αυτή που έχουμε. Δεν ωφελούν οι οιμωγές.

    ΥΓ. Όταν λέτε "δημόσια εικόνα" αναφέρεστε στον χώρο των 50 ατόμων; Διότι αν κάποιος νοιάζεται πραγματικά για την εικόνα του σε έναν virtual χώρο 50 ατόμων, τότε θα έλεγα ότι κάπου χάνει λάδια. Ή είναι πολύ δυστυχισμένος στην προσωπική του ζωή, και γι αυτό την έχει αντικαταστήσει με τη virtual...
     
  5. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Ατακες Κυριαρχων και αλλων (split)

    @alnair
    Κατ'αρχην τα σχολια μου δεν γινονται πισω απο την πλατη και ερημην κανενος alnair. Νομιζω αυτο ειναι προφανες. Οπως το διαβασες κι εσυ το διαβασαν και ολοι.
    @elfcat
    αν εδωσα την εντυπωση της κοκκινοσκουφιτσας που την εκανε μαμ ο κακος ο λυκος, ζητω συγνωμη απο τον εαυτο μου.
    @MasterDO
    Δεν εχω καμμια διαθεση να βαραω τα τυμπανα σε αυτο το πανηγυρι που εσεις λετε bdsm... Ειχα την επιλογη να σιωπησω εντελως για το θεμα, και να γλυτωσω και τον πονοκεφαλο.

    Αν εχω δειξει απο τα μεχρι σημερα ποστ μου στο φορουμ πως ηδονιζομαι να προκαλω θεαμα και τηλεθεασεις με δραματα και φτηνες πισωπλατες μαχαιριες, τοτε θα κριθω αναλογως.
    Δεν μου αρεσει καθολου που αναγκαστηκα να δημοσιευσω την συγκεκριμενη εμπειρια μου. Προφανως στο συγκεκριμενο φορουμ ενδιαφερομαστε μονο για προσωπικες εμπειριες που μας γλυκαινουν η μας ερεθιζουν. Τα υπολοιπα τσιζ κακα.

    Ολα καλα και ανθηρα...Οι ανευθυνοι Κ δεν μας αφορουν και ουτε μας ενοχλουν. Απο την στιγμη που εμεις ειμαστε ενταξει, εχουμε και το δικαιωμα να αφοριζουμε οσους μιλουν για εκεινους τους εξωγηινους που δεν τιμουν τον χωρο. Απο την αλλη να μου πεις, (οπως ειπωθηκε αλλωστε) και ποια εισαι εσυ που θα μας πεις ποιος στην εφερε, η τελος παντων σε ενοχλησε με την συμπεριφορα του;
    Μηπως σου ζητανε συχνα να εκτιθεσαι, και να ανοιγεσαι και να μιλας για τον εαυτο σου, και γι'αυτα που σκεφτεσαι και νοιωθεις;
    Μηπως σου ζηταει ο καθε ενας υποσχομενος Κ, να του ανοιξεις την καμερα, να συναντηθει μαζι σου, να του δωσεις τους κωδικους σου, να μην μιλας με αλλους, να μην λες ψεματα, να ασχολεισαι μαζι του, να του δειξεις πως ναι...εισαι υποτακτικη;

    Και μεις εχουμε πληγωθει κυρια lais μου αλλα φερουμε τις πληγες μας με υπερηφανεια!! Δεν γουσταρουμε να μας προειδοποιουν για την συγκεκριμενη Μιστρες η Μαστερ διοτι μας αρεσει, μας γουσταρει να χανουμε τον χρονο μας και ν'αναλωνομαστε οπως ολος ο κοσμος...Ποια εισαι εσυ που θα μοιραστεις μαζι μας μια δυσαρεστη εμπειρια σου;; Που θα μας ενοχλησεις με τις πικριες σου;; Επειδη δηλαδη καθε πετρα που σηκωνεις, βρισκεις και εναν "Κ" που βρωμαει; Εστω και αντικειμενικα..

    ....sshhhh...θα ξυπνησουν! Ξυπνα πρωτα εσυ και ασε τους αλλους.
     
  6. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Όντως, χάθηκα! Είχα πάει να με... διαβάσει κι ο παπάς της ενορίας και άργησα λίγο στο δρόμο  
    Χρόνια πολλά και σε σένα  

    Αγαπητή, αν και προσωπικά δεν εφαρμόζω αυτή την τακτική, δε βρίσκω τίποτα το κατακριτέο σ' αυτούς που το κάνουν. Αυτό που μ' ενοχλεί είναι όταν άτομα που, παρασυρόμενα από την καύλα, την ανάγκη τους για υποταγή ή, αν το θέσουμε και εκτός bdsm πλαισίου, από την επιθυμία τους για σεξουαλική ικανοποίηση ή για συντροφικότητα κάνουν λάθος επιλογές, βγαίνουν και εκθέτουν πρόσωπα και καταστάσεις, σε μια προσπάθεια να πάρουν το αίμα τους πίσω, να εκδικηθούν, ακόμη και να παρουσιάσουν τον εαυτό τους ως "θύμα". Πόσο μάλλον όταν χρησιμοποιούν και το πρόσχημα της "προστασίας των άλλων"
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Ατακες Κυριαρχων και αλλων (split)

    Συμπαθέστατή μου υποτακτική, out of order lais, το σκέφτηκα πριν σε στενοχωρέσω. Εναλλακτική δεν βρήκα και σκέφτηκα ότι καλύτερα να στενοχωρεθείς τώρα που έχεις γερές άμυνες, έστω και vanilla, παρά να μείνεις με κάποιες πλάνες που θα σε ακολουθούν επί μακρόν...

    Όταν κάποια γυναίκα διασύρεται, επειδή τόλμησε να σηκώσει το πέπλο του ιδιωτικού και να καταγγείλει αυτά που την κάνουν δυστυχισμένη, είμαι πάντα με το μέρος της. Οπότε τούτο
    δεν με αγγίζει προσωπικά, αν και καταλαβαίνω τί εννοείς, ότι θα βρεις αντιστάσεις ή και χειρότερα στον καταγγελτικό σου λόγο. Όχι από μένα πάντως, παρά τη διαφωνία μου, τόσο για την αφορμή που επέλεξες, όσο και για την ουσία του αρχικού διαλόγου, γιατί και οι δύο ατάκες έχαναν, όχι μόνο του λεγάμενου, όποιος και αν είναι.

    Μακάρι  

    Δικαίωμα του καθενός και της καθεμιάς είναι να λέει αυτά που θέλει, το περί υποχρέωσης - ηθικής υποθέτω - για ψύλλου πήδημα είναι λίγο υπερβολή. Αν επρόκειτο για βίαια, out of order περιστατικά, αν επρόκειτο για πιθανότητα πρόκλησης βλάβης σε ανύποπτα υποτακτικά πλάσματα, αν επρόκειτο για πιθανότητα απάτης στο κάτω κάτω, και αν πραγματικά γνώριζες, δεν είχες απλά κάποιες ενδείξεις, τότε ναι, θα καταλάβαινα την υποχρέωση.

    Το ότι διαθέτεις τη γνώση του τί είναι καλό και τί κακό για τον χώρο, είναι επίσης υπερβολή, που την αποφεύγουν και Κυρίαρχοι που γνωρίζουν το χώρο σαν τη χούφτα Τους.

    Το ότι έχεις για δεδομένο ότι υπάρχει "χώρος" και το πας πάρα πέρα, ότι προφανώς, αφού είναι "χώρος" πρέπει να έχει και "χωροφύλακες" είναι δύο αντικειμενικά σφάλματα, που είμαι βέβαιη ότι δεν βασίστηκαν σε κανενός είδους παρατήρηση.

    Μπαίνω στην ουσία τώρα.

    Ισχύει το πολύ απλό και παλιό, ότι μία χαζή ερώτηση παίρνει μία χαζή απάντηση.

    Το ότι ρώτησες, με τον τρόπο που ρώτησες, αν ήταν σε αρχικό στάδιο επικοινωνίας, αν μη τί άλλο ήταν όχι ευγενικό, δηλαδή αδιάκριτο. Αλλά και ο λεγάμενος, όποιος και αν είναι - frankly i don't give a damn" - δεν ήξερε να σε ελέγξει και παρασύρθηκε εκεί που τον πήγαινες.

    Ξέρεις, όλες όταν μπαίνουμε στο χώρο και άσχετες είμαστε και out of order γενικώς. Ίσως γενικεύω, ίσως όχι όλες, πάντως εγώ ήμουν και έβγαινα εύκολα, πολύ, out of order. Και άλλες που ξέρω.

    Υπήρξαν και για μένα Κυρίαρχοι που με έκαναν έξω φρενών, με αναστάτωναν, με φόβιζαν, με απωθούσαν, τους ένιωθα απειλητικούς και βέβαια, έβγαινα ακόμα πιό πολύ out of order, όταν μιλούσα μαζί τους. Εκ των υστέρων, όταν έμαθα, είδα ότι άλλος λίγο άλλος πολύ, ήταν μια χαρά παιδιά, απλά ούτε εγώ ήξερα να τους καταλάβω ούτε αυτοί ήξεραν ή ήθελαν να με χειριστούν.

    Όμως, μου άρεσε πάρα πολύ το άθλημα, αυτό που είχα ψιλοκαταλάβει ότι ήταν για μένα. Ήθελα πάρα πολύ να το μάθω. Και αυτό προσπάθησα να κάνω, ομολογώ ότι υπήρξα εξαιρετικά τυχερή στο πώς έμαθα.

    Προφανώς, στη φάση που για μένα προείχε να μάθω, που μου έδινε τεράστια απόλαυση αυτό το πράγμα, δεν με ένοιαζε διόλου αν Αυτός που είχε την καλωσύνη να με αναλάβει και που Τον ευγνωμονώ forever είχε σκλάβα και ούτε είχα διανοηθεί να ρωτήσω, όχι από στρουθοκαμηλισμό αλλά επειδή το θέμα δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τα δικά μου ζητούμενα. Αλλά και από σεβασμό, στο κάτω κάτω. Όμως, τον είχε κερδίσει. Χωρίς να το θέλω, όπως και να ήμουν, τις ώρες που μου έδινε σημασία ήμουν in order όσο ήξερα και μπορούσα και με το παραπάνω.

    Επί της ουσίας, το να ρωτάς έναν ας πούμε κυρίαρχο που μόλις γνωρίζεις αν είναι πολυγαμικός και αν έχει σκλάβα, παραπέμπει σε ένα και μόνο πράγμα. Ότι έχεις σχέδια και όνειρα να βρεις κάποιον να περάσετε όμορφα, παραδοσιακά και βιτσιόζικα και με προοπτικές.

    Όχι παράξενο, άλλωστε σπανιότατα θα βρεις στο χώρο σκλάβα που να μην έχει αίσθημα ιδιοκτησίας για τον Αφέντη της και οι συντριπτικά περισσότερες, και αδέσποτες να είναι ακόμα και λυπημένες στη μοναξιά τους, δεν θα κάνουν κανένα σκόντο στο θέμα του poly. Ελάχιστες θα βρεις να είναι poly με άποψη και αυτές δεν θα γίνουν πιστευτές από κανέναν...

    Το να καταγγέλεις την "απάτη", το "ψέμα" κλπ, αντί για την ανόητα κακή συμπεριφορά απλά, είναι το επόμενο στάδιο, όχι μόνον δεν ανέχεσαι το poly αλλά δεν επιτρέπεται να το ανέχεται και καμία άλλη!

    Οπότε, πάνω σ αυτό

    δεν μπαίνει θέμα η κοπέλα να μη νοιάζεται, γιατί κάνει αυτό που χρειάζεται και αυτό που θέλει με τον λεγάμενο, όποιος και αν είναι.



    τσα!   και εγώ έχω καταλάβει. Ούτε νιώθω ότι έγινα σοφότερη, ούτε πιστεύω ότι ο "χώρος" θα είναι τώρα πιο καθαρός, ούτε κρίνω ότι επρόκειτο καν για πρόβλημα.

    Κακιούλες αυτό για τις αγκύλες αγαπητέ; Πρέπει λέτε να τυγχάνει της συνολικής έγκρισης ένας Κυρίαρχος, τόσο στα λόγια, όσο στις σκέψεις και στις πράξεις για να απολαύσει μία κοπέλλα μαζί του αυτό που η ίδια είναι έτοιμη να απολαύσει και το κερδίζει στο κάτω κάτω με τη στάση της;

    Εδώ μιλάς σωστά αν και καλά σου λέει ο κορνήλιος ότι ποτέ δεν συναινείς να σου λένε ψέματα είναι ένα πολύ καλό truism αυτό, που μου άρεσε.

    Σε κάθε περίπτωση, τόσο λίγο εύστροφος ώστε να χρησιμοποιήσει το δικό μου όνομα ο λεγάμενος, όποιος και αν είναι, δεν πρέπει να είναι. Αν παρ ελπίδα, παρακαλώ ενημέρωσέ με πάραυτα   όχι τπτ άλλο, αλλά οι πιο πολλές μου - κακής ποιότητας - ατάκες Κυρίαρχων, από αυτόν προέρχονται και τις καλές δεν τις δίνω πουθενά ...  

    @dora_salonica,
    σωστά! μας αφορά η σεκάνς με τη σκυλοτροφή, που επιστρατεύσαμε όλες μας τις γνώσεις περί υψηλού και ωραίου, περί σαδισμού και κυριαρχίας για να την κάνουμε ζάφτι, αλλά προς θεού, όχι τα εδώ πέρα. Εδώ σε θέλω, είναι BDSM η ατάκα "δεν σε νοιάζει σκύλα!" ή δεν είναι, τα περί σκυλοτροφής σε άλλη ήπειρο είναι κουβέντα να γίνεται  
     
  8. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Ατακες Κυριαρχων και αλλων (split)

    @tender lily
    Κατ'αρχας σ'ευχαριστω για τα οντως εποικοδομητικα σου σχολια. Η αφορμη οπως λες κι εσυ δεν ηταν παρα μια αφορμη, που ανοιξε ενα θεμα για μενα μεγαλο. Αν εκανα την συγκεκριμενη ερωτηση νωρις η αργα, σε αυτο οι αποψεις διυστανται..Αν την κανω ειναι γιατι θελω ν'αποφυγω μπερδεματα, και διαφωνιες στο μελλον. Με αφορα φυσικα διοτι θα το ξαναπω. Δεν μπορω να βαζω καποιον ως προτεραιοτητα για τον οποιο ειμαι μια επιλογη. Διολου δεν με ενδιαφερει αν δεν βρω ποτε κανενα. Το να συμβιβαστω για να μην ειμαι μονη δεν υπαρχει ως επιλογη απο εμενα. Ο καθε ενας μπορει να ειναι οσο πολυγαμικος θελει...αλλα εδω τιθεται το ερωτημα (παλι...) τι ειναι πολυγαμια και αν συμπεριλαμβανει την αποκρυψη της αληθειας. Δεν την καταγγελω την πολυγαμια οταν εχουν συναινεσει ολοι σε αυτην και δεν υπαρχει εξαπατηση.Πως αλλιως να το πω; Ο καθενας οπως την βρισκει. τελος.

    Ειπα, ανοιγωντας αυτο το σπλιτ οτι θα ηθελα να αναλυσουμε καποια ερωτηματα που τεθηκαν απο ενα αλλο μελος. Θα ηθελα να επανελθουμε σε αυτα.

    Και παλι σ'ευχαριστω. Δεν με στεναχωρησες καθολου.   Δεν επιδιωκω να συμφωνησουν ολοι ντε και καλα μαζι μου, η με τον τροπο που επελεξα να πω κατι.
     
    Last edited by a moderator: 7 Απριλίου 2010
  9. Anna

    Anna Regular Member

    Απάντηση: Ατακες Κυριαρχων και αλλων (split)

    Δεν είχα καμία πρόθεση να θίξω κάποιον ως ονοματεπώνυμο ούτε καν ως nick. Ο σκοπός θεωρώ που συνεχίζετε η συζήτηση, από μέρους μου τουλάχιστον, γιατί δεν έχω κανένα απολύτως δικαίωμα να μιλώ αντί άλλων, είναι μονάχα για να προσέχουν τα νέα μέλη…. Δεν τρέφω καμία κακία προς κανέναν, είμαστε οι επιλογές που κάνουμε (ακόμα και αν κάποιες φορές είναι λανθασμένες…. Από τα λάθη μας μαθαίνουμε!) Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν νοιώθω την υποχρέωση να μιλήσω ή να συμφωνώ με τα λεγόμενα τις lais ή του MindMaster από την στιγμή που συμφωνώ!!! Αν θεωρείτε κάτι τέτοιο ως μεσημεριανή εκπομπή ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, τότε συγχωρήστε με που εξέφρασα την άποψη μου.
    Αν διαβάσατε το post #6 δεν με ενδιέφερε καθόλου το αν μιλούσαμε καν για το ίδιο άτομο. Αλλά μετά από μια συζήτηση που είχα και άκουσα για συμπεριφορές όμοιες, που θεωρούσα ότι απλά είχα κάνει κάτι κακό και ως νέα δεν ήμουν σε θέση να το αντιληφθώ….. Όπως επίσης και για ξεκαθαρίσματα τα οποία είχαν γίνει από την αρχή και δεν εισακούστηκαν ποτέ τελικά….. αποφάσισα να μιλήσω…. (χωρίς ονόματα επαναλαμβάνω)
    Να με συγχωρείτε πολύ για τον ρομαντισμό μου, ίσος να ζω σε μια ουτοπία… αλλά πιστεύω ότι το bdsm βασίζεται κυρίως στην εμπιστοσύνη που πρέπει να έχουν μεταξύ τους το κάθε ζευγάρι!!!! Αν ξεκινάς με ψέματα, πώς θα προχωρήσει? Πόσο θα μπορέσεις να αφεθείς και να εμπιστευθείς τον άλλο?
    Υ.Γ. Ειλικρινά δεν με παίρνει καθόλου να μιλάω γιατί εκείνος συνεχίζει και ελέγχει το παιχνίδι, από πλευράς μου τουλάχιστον… αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ένοιωσα την υποχρέωση να πάρω θέση, με το όποιο κόστος και αν μπορεί να έχει αυτή η πράξη μου.
     
  10. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Ατακες Κυριαρχων και αλλων (split)

     
    Σε ωραια στιγμη μπηκα.. ξεκατινιάζεστε πάλι
    μισο να βαλω τα μπικουτι μου κ εγω κ ερχομαι..

    Μετα το λευτερια στο βδσμ
    παμε για νέο συνθημα

    σωστε τις αθωες καρετα καρετα απο τον κακο λυκο..

    Οποιος/α δεν αντεχει να πάθει για να μάθει.. ας παει σε φορουμ τις εκκλησιας ώστε μέσω παραβολων να αποκτησει εμπειρια.


    υγ: κορνηλιος +10, εμμα, ντιρσε, αλναιρ αλλα και η λιλυ ( νηφαλια και αντικειμενικη τοποθετηση) με καλυψαν εν ολιγοις.
     
  11. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Ατακες Κυριαρχων και αλλων (split)

    Ψάχνουμε για τον κακό τον άνθρωπο που χτυπάει εικοσάχρονα με την κεραία σε αυτό το νήμα ή κάτι χάνω; Ποιος μίλησε για κακοποίηση; Εγώ για ψέματα ακούω που αφορούν την πολυγαμία, κι αυτά μονόπαντα τα άκουσα... Τους σταυρώνουμε κι αυτούς Μήτσο;

    Anna, η εμπιστοσύνη δεν είναι κάτι που το κουβαλάς στο τσαντάκι σου και το δίνεις σε όποιον σου κλείσει το μάτι. Η εμπιστοσύνη ξέρω ότι αποκτιέται σταδιακά, όσο γνωρίζεσαι με τον άλλο και βαθαίνει η σχέση, ίσως είμαι της παλιάς σχολής τι να πω.
     
  12. Anna

    Anna Regular Member

    Απάντηση: Ατακες Κυριαρχων και αλλων (split)



    Αυτό νομίζω ότι είπα και εγώ με το παράδειγμα μου. Η εμπιστοσύνη είναι κάτι το οποίο κερδίζετε, κατακτάτε και θέλει πολύ χρόνο σίγουρα…. Αλλά όταν μέσα σε πάρα πολύ λίγο χρόνο, ανακαλύπτεις ότι δεν μπορείς να έχεις σε κάποιον εμπιστοσύνη λόγω του ότι σου έχει πει διάφορα ψέματα…. και δεν αναφέρομαι μονάχα στην πολυγαμία (που επιμένω, ήταν κάτι που είχε υποτίθεται ξεκαθαριστεί από την αρχή). Τότε που είναι οι βάσεις για να υπάρξει εμπιστοσύνη? Αν από την αρχή ακόμα, ανακαλύπτεις ότι δεν μπορείς να τον εμπιστεύεσαι (και δεν μιλάω προσωπικά για εκείνον αλλά γενικότερα αυτή τη στιγμή, σε μια οποιαδήποτε bdsm σχέση).
     
Thread Status:
Not open for further replies.