Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τιμωρία ή άσκηση εμπέδωσης;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος cassie, στις 22 Απριλίου 2010.

  1. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: Τιμωρία ή άσκηση εμπέδωσης;

    s

    Your above alteration to the string is out of discussion, once it describes the role of communication and its concept within bdsm. Moreover, it has been taken or placed as an illustration of a proper manner of how a Master should act and interfere with his submissive, at the same time when a Master asked that submissive to "shut it up", and stay calmed till next Monday. During the string no sentence was made that a Master like to cut communication with his submissive, and the submissive was not allowed to ask questions after a predominated period of time of silence by him.

    Η ανάρτησή σου στο νήμα περί επικοινωνίας μεταξυ Κ και Υ/υ είναι εκτός θέματος, αφού η καθαυτού ανάρτηση περιγράφει τον ρολο και τον θεσμο της εποικινωνιας μεσα στο bdsm. Επιπροσθετα, η αναρτησι αντικατοπριζει ιδεολογικά στο πως πρέπει να συμπεριφέρεται / λειτουργεί, αλληλοσυνδέεται κάποιος Κ με το Υ/υ του, την ίδια στιγμή που ο Κ έχει ζητήσει από το Υ/υ του να το "βουλώσει" και να παραμείνει ήσυχο μέχρι την επόμενη Δευτέρα. Κατά την διάρκεια του νήματος δεν αναφέρθηκε η καμμιά πρόταση δεν συντάχτηκε με το ότι στο Κ άρεσε να διακόψει την εποικινωνία με το Υ/υ του, και ότι το Υ/υ δπεν είχε το δικαίωμα να ρωτήσει οποιαδήποτε ερώτηση μετα την προκαθορισμένη χρονικη περιοδο σύγασις η σιωπής που ο Κ ειχε ορίσει.

    Με λίγα λόγια τι ζήτησε ο άνθρωπος? Να "σκάσει" και να το "βουλώσει" μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, και μάλιστα δεν φίμωσε κανένα με πλατιά μαύρη μονωτική ταινία στο στόμα, όπως θα ήταν πρέπων!.

    Πάραυτα πιστεύω οτι η παρατήρηση μου στην cassie ήταν ελλιπής αφού δεν απάντησα στο ερώτημα της όσο αφορά το πώς μπορει κάποιος να καταλάβει αν πράττει σωστά, η τι αισθάνεται ο Κ χωρίς να δώσει εξηγήσεις για κάτι. Η παρατηρηση μου ΕΚΦΡΑΖΕΙ μια από τις πολλές εκδοχές. Περιμένω και εγώ να δω και άλλες απαντήσεις..... ή εκδοχές ....
     
  2. aspa1987

    aspa1987 Regular Member

    Απάντηση: Τιμωρία ή άσκηση εμπέδωσης;

    Μα καλα πλακα μας κανεις????Αν δεν ειχε αποψη δεν θα ηταν εδω...Ελεος:mad2:  
     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Τιμωρία ή άσκηση εμπέδωσης;

    Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι, ακόμη και αν είναι πολύ χαμηλού πνευματικού επιπέδου, έχουν τις απόψεις τους. Γνωρίζω ανθρώπους με πολύ χαμηλό IQ, που έχουν περάσει από Ψ επιτροπές που αποφάνθηκαν περί της πνευματικής τους αναπηρίας και ανικανότητάς τους προς εργασία, οι οποίοι συνεχίζουν να έχουν διάφορες και ποικίλες απόψεις για πάρα πολλά θέματα.

    Δεδομένου του γεγονότος αυτού λοιπόν, πρέπει να αναγνωρίσουμε το γεγονός ότι και τα Υ, ασχέτως πνευματικού τους επιπέδου - το οποίο συνήθως είναι εξαιρετικά υψηλό από όσο μπορώ να κρίνω από τα γνωστά μου Υ - έχουν άποψη όπως όλοι οι άνθρωποι (και νομίζω ότι ο αγαπητός Maley αστειευόταν ασφαλώς - το βρήκα πολύ πετυχημένο, by the way).

    Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν επομένως:

    1. Ο Κύριος ενός Υ μπορεί να του απαγορεύσει να εκφέρει την άποψή του, επί συγκεκριμένων θεμάτων ή και επί όλων των θεμάτων, σε κάποια περιβάλλοντα ή και σε όλα τα περιβάλλοντα (θεωρώ το τελευταίο ανέφικτο, εκτός από την περίπτωση που το Υ διαβιεί σε πλήρη απομόνωση).
    2. Ο Κύριος ενός Υ μπορεί να φροντίσει ώστε οι απόψεις του Υ να συγκλίνουν στον μέγιστο δυνατό βαθμό με τις απόψεις του Κυρίου, σε κάποια θέματα ή και σε όλα τα θέματα (αν ασχοληθεί αρκετά, αυτό δεν είναι ανέφικτο). Ο δε τρόπος εκφοράς τους καθορίζεται πάντα από τον Κ, σύμφωνα με την εμπειρία μου.

    Επί του θέματος: βρήκα πολύ χρήσιμο το κείμενο που είχε την καλοσύνη να παραθέσει η Εleni. Όσον αφορά την ερώτηση της νηματοθέτριας, η άποψή μου είναι ότι ο Κύριος του Υ είναι ο πλέον αρμόδιος να απαντήσει στις ερωτήσεις του Υ, σε όσες βέβαια το Υ δεν βρει μόνο του τις απαντήσεις (οι οποίες συνήθως, βρίσκονται εντός μας, όπως μου έχουν επισημάνει πολλάκις φίλες σκλάβες και υποτακτικές, και όπως έχω διαπιστώσει και από τις δικές μου εμπειρίες). Η ενδοσκόπηση είναι ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία σε μία σχέση Κυριαρχίας / υποταγής. Αυτό γίνεται επειδή χωρίς αυτογνωσία του Υ, δεν μπορεί να υπάρξει υποταγή. Σε περίπτωση αμφιβολίας βέβαια, assuming is not allowed. 

    Τέλος, δεν βρίσκω διόλου κακό τον εκνευρισμό ενός Υ. Μου θυμίζει εκείνα τα όμορφα αλογάκια, που είναι λίγο νευρικά και κάπως αβέβαια για τον εαυτό τους, μα τόσο δυνατά και τόσο όμορφα. Αδυνατώ να πιστέψω ότι ένα άτομο της εμπάθειας ενός Κ δεν θα καταλάβαινε (ίσως θα εκτιμούσε κιόλας) ένα Υ που εκνευρίστηκε, όταν το ζόρισε λίγο παραπάνω το καπίστρι. 
     
  4. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τιμωρία ή άσκηση εμπέδωσης;

    Σε διαβεβαιώ να μην έχεις φοβίες γιατί ίσως να μην χρειαστείς και εκείνα τα λίγα.

    Όχι το όμοιο του, αλλά το αντίστοιχό του. Υπάρχει διαφορά που ίσως να μην θέλεις να κατανοήσεις. Τα ομώνυμα δεν έλκονται.

    Η καύλα είναι / δημιουργεί την έλξη ίσως και το πρωταρχικό συναπάρτισμα. Όμως όπως λες δεν είναι και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ κριτήριο. Άλλα παίζει / έχει κύρια θέση στη διατηρήση μιας σχέσης. Φιλικά, μην έχεις ανασφάλειες αν σου πεί κανένας "άντε γεια". Δεν είναι επιχειρήμα αυτο για να περνας εσυ καλά, και να το συγκαταλέγεις στο συνηρμό σκεπτικού σου. Τραβα τον δρομο σου. Είσαι πολυ γλυκεια και έξυπνη για να σου περναν τετοιες σκεψεις.

    Κανείς δεν ερωτεύεται μια εγκυκλοπαίδεια. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα στη ωμή ζωή μας όπου πνευματικά άτομα αποβλέπουν ευχαρίστηση σε κάτι πιο απλό, η κατώτερο κλπ, και αντιστρόφως. Μπερδεμένη ιστορία η ανάλυση τι ειναι σωστό κλπ για τον καθένα.

    Και εγώ είχα κόμπλεξ όπως αυτό για παράδειγμα που μου την έσπαγε να μου φέρνουν αντιρρήσεις, αλλά τελικά το έλυσα. Το προσπερνάω και το συγκαταλέγω στη "σαβούρα".

    Madlene δεν μπορω να συνεχισω το λεκτικο οδοιπορικο, γιατι ηδη εχουμαι βγει εκτος νηματος. Το μονο και τελευταιο που μπορω να πω φιλικα με σιγουρια, ειναι οτι αντιλαμβανουμαι σε ολα τα αρθρα σου προσπαθεις να εδραιωσεις μια ορθολογικη βαση στο συναίσθημα. Πραμα αντιφατικο για ερωτικο περιεχόμενο (δεν αναφέρω προσωπικά, εκεί μπορεί να είσαι το αντίθετο που ανάφερα).
     
  5. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Απάντηση: Τιμωρία ή άσκηση εμπέδωσης;

    Αυτο ήταν το ποστ σου.
    Στο δικο μου απαντησα οτι ο Μαστερ πρεπει να επικοινωνει ωστε εκεινη να μην υποθετει και πεσει σε 'λαθος εκτιμηση'.
    Επισης, δεν το εγραψα στα αγγλικα για να κανω την εξυπνη ηταν παραθεση απο πηγη της οποιας εβαλα και το λινκ.
     
  6. EysWideShut

    EysWideShut Regular Member

    Απάντηση: Τιμωρία ή άσκηση εμπέδωσης;

    με τι "εξοπλισμο" αποφασισατε ολοι να καταταξετε τους ανθρωπους βασει νοημοσυνης?
    μηπως μετρησατε το IQ τους?
    και αντε το μετρησατε , λυπαμαι αλλα δεν ειναι καν ευρεως αποδεκτο απο την επιστημονικη κοινοτητα
    εκτος αυτου δε, εχετε γραψει στα παλια σας τα παπουτσια και το EQ το οποιο ειναι πιο σημαντικο για να εισαι ενας ευτυχισμενος και πετυχημενος ανθρωπος

    οσο για τις επιτροπες που διαβασα , αυτοι κ αν ειναι ρεζιλιδες
    μου θυμιζουν κριτικη σε ποιημα της Δημουλα που ακομα και η ιδια δεν μπορει να το ερμηνευσει..

    και εν τελει τι στα κομματια ειδικη νοημοσυνη θελει η ερμη η υποτακτικη για να μιλησει με τον σουπερ 189 Ιq μαστερ?
    δηλαδη οκ καποιους διαχωρισμους τους δεχομαι ειδικα στο bdsm αλλα το να βαφτιζουμε και ζωο την υποτακτικη και εμας διανοιες ε ελεος πλεον

    μηπως να ταιριαζουμε και τα iq μας στο εξης πριν πηδηξουμε , πριν κανουμε σχεση , πριν παντρευτουμε , πριν κανουμε παιδι?

    νεος με iq 149 ψαχνει συντροφο
    στειλτε πμ
     
  7. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Τιμωρία ή άσκηση εμπέδωσης;

    αμε!!!! και τα "υ" και τα "η" και τα "ι"
    ολα εχουν !!!!! για εκεινα τα "Κυ" επιφυλασσομαι  
     
  8. cassie

    cassie Regular Member

    Απάντηση: Τιμωρία ή άσκηση εμπέδωσης;

    thaleia,

    δεν κρυβω οτι ειμαι μαζοχα. Εχοντας αυτο κατα νου, και εκτος απο περιπτωσεις τιμωριας οπως τωρα, κοιμαμαι στο πατωμα 15 Ιουνιου ως 15 Σεπτεμβριου (οι ημερομηνιες μιλανε απο μονες τους νομιζω). Ομως μου αρεσει, αισθανομαι καλα. Φανταζομαι οτι οι περισσοτεροι απο εσας, καποια στιγμη, εχετε δει τον Κ. σας να κοιμαται. Πόσοι ομως τον/την εχετε "ακουσει" να κοιμαται; Ποσοι εχετε προσπαθησει να καταλαβετε αν ειναι ξυπνητος ή οχι, απο τον ρυθμο της ανασας του;

    Γιατι, κακα τα ψεματα, αργα η γρηγορα ερχεται η κρισιμη στιγμη που πρεπει να ρωτησω: Κυριε, μπορειτε να με λυσετε; η σκλαβα Σας θελει τουαλετα...
     
  9. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Τιμωρία ή άσκηση εμπέδωσης;

    καλημερα cassie
    η ερωτηση μου ειχε καθαρα πρακτικο χαρακτηρα , θεωρω , ισως και να κανω λαθος., οτι βλαπτει το σωμα και την υγεια ο συνεχης υπνος στο πατωμα , υπαρχει καποιο στρωμα? και το γεγονος οτι αναπνεεις διπλα στο πατωμα? εκει που μαζευεται ολη η σκονη? αυτες τις αποριες εχω διοτι θεωρω προτιστο αγαθο την σωματικη υγεια.


    Υ,Γ, τι μου θυμησες μ αυτο : "εχετε προσπαθησει να καταλαβετε αν ειναι ξυπνητος ή οχι, απο τον ρυθμο της ανασας του;"
    ναι το εκανα στην εφηβια μου στον πρωτο μου "αφεντη" τον πατερα μου , οταν κρυφακουγα για να δω αν κοιμηθηκε για να το σκασω απο το σπιτι να συναντησω το πρωτο μου φλερτ  
     
  10. cassie

    cassie Regular Member

    Απάντηση: Τιμωρία ή άσκηση εμπέδωσης;

    Sado M,

    η παρατηρηση σας να το παιξω "χαζη" δεν ειναι κατι καινουργιο για μας. Αν και ειναι κατανοητο οτι το σχολιο σας προκαλεσε καποιες αντιδρασεις, πιστευω οτι μαλλον εννοουσατε καποια μορφη objectification (dollification στην συγκεκριμενη περιπτωση).

    Αν και δεν ειναι το "στυλ" Κυριαρχιας του Αφεντη, εχουμε τη χαρα να δουμε τα αποτελεσματα αυτης της πρακτικης σε ενα ζευγαρι πολυ κοντινο μας. Εγιναν παρεμβασεις στο ντυσιμο, στην συμπεριφορα, στην ομιλια.

    Και λεω "εχουμε τη χαρα", γιατι αφορα δυο ανθρωπους που ουτε χαζοι ειναι ουτε σουπερ μοντελ. Σε αυτη την περιπτωση, κοιτωντας την δουλεια που εχουν κανει, ειναι πραγματικο κατωρθωμα να το "παιζεις" χαζη.

    Το παραδεχομαι: εγω θα δυσκολευτω πολυ να το κανω αν μου ζητηθει (και δεν μιλαω μονο για ballet boots).

    ---------- Post added at 09:38 ---------- Previous post was at 09:29 ----------

    thaleia,

    καλημερα και σε σενα. Να και ενας ανθρωπος με πρακτικο μυαλο που με σκεφτεται!

    Ναι, υπαρχει ενα στρωματακι (ευτυχως). Δεν μπορω να χρησιμποποιω μαξιλαρια, οποτε η σταση μου ειναι απολυτως οριζοντια.

    Αυτο που λες για την σκονη δεν το σκεφτηκα ποτε, δεν το αντιμετωπισα δηλαδη ποτε σαν "προβλημα". Το πατωμα ομως, το καθαριζω εγω. Και ξερεις φανταζομαι με ποιον τροπο οι σκλαβες πρεπει να καθαριζουν τα πατωματα...
     
  11. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Τιμωρία ή άσκηση εμπέδωσης;

    μονο ακουστα εχω οτι καποιες σκλαβες το κανουν , δεν δεχομαι βεβαια το "πρεπει" διοτι θεωρω πως ο,τι γινεται σε οποια σχεση γινεται προς τερψιν κι εμενα ουδολωςη με τερπει ιδεα... ,
    προσωπικα εγω ειμαι σκλαβα απλως οχι και δουλα
     
  12. cassie

    cassie Regular Member

    Απάντηση: Τιμωρία ή άσκηση εμπέδωσης;

    thaleia,

    δε θα φερω αντιρρηση, η αποψη σου ειναι σεβαστη. Να'σαι καλα.