Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ελλάδα έχεις ταλέντο...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 23 Απριλίου 2010.

  1. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    ακουσα για ειδικες ομαδες που θα διευκοληνουν παπουδες και γιαγιαδες
    για το μοναχικο ταξιδι
    ποσα χρονια παιρνεις συνταξη γιαγακα
    20 παιδακι μου
    αντε παμε ταξιδακι  
    η καλυτερη λυση του ασφαλιστικου
    αλλα αυτοι πηρανε και μια συνταξη γμτ
    εμεις θα παρουμε μαλλον τα ορη και τα αγρια βουνα
     
  2. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Οι Γερμανοι ξαναρχονται ...


     

    εικονα απο την κατοχικη Αθηνα
     
  3. Babylon

    Babylon Regular Member

    Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Και οι διάφοροι σκεπτόμενοι τα λέγανε τόσο χρόνια, αλλά ποιός τους άκουγε...

    Έβγαλα συμπέρασμα. Είναι επειδή τα λέγανε στα "σκεπτίστικα" η αλλιώς αν θέλετε στα "διανοουμενίστικα". Ο μέσος βλακοβλαχοέλληνας που πανηγύριζε που θα κάναμε τους Ολυμπιακούς, που παίρνει δάνεια και ξαναδάνεια για αμάξια, διακοπές και μπουζούκια, που ψηφίζει για να βολευτεί αυτός και η οικογένεια του στο δημόσιο δεν καταλαβαίνει τα διανοουμενίστικα. Πρέπει να του τα πούμε απλά για να τα καταλάβει και αυτός. Να του πούνε δηλαδή παράδειγμα : Κράτος Ελλάδα χρωστάει πολλά. Ολυμπιακοί θα κοστίσουν πολλά πολλά λεφτά. Ελλάδα δανειστεί κι άλλα. Ελλάδα θα χρωστάει ακόμα πιο πολλά. Ελλάδα πτώχευση. Ελλάδα θα γίνει πουτανάκι της Ε.Ε. Βέβαια από την άλλη θα μου πεις και να του τα εξηγήσουνε, θα τα πιστέψει; Η θα σκαρφιστεί κανένα "Αυτά τα λένε οι Εβραίοι και οι Άγγλοι που έχουνε συμφέροντα κατά της Ελλάδας και δεν θέλουν το Ολυμπιακό πνεύμα να επιστρέψει στην χώρα του." ή "Εξωγήινοι τα διαδίδουν για να δημιουργήσουν εμφύλιο και να επωφεληθούν φέρνοντας και πουλώντας όπλα από τον Πλούτωνα".

    Να δω τι θα λένε τότε, αυτοί που φοβούνται τους Αλβανούς και τους Πακιστανούς. Όταν η "απειλή" δεν θα 'ναι ο κακομοίρογλου Αλβανος εργάτης ή ο πεινασμένος Πακιστανός στα φανάρι και θα 'ναι ο χορτασμένος Άγγλος πολιτικός ή ο κουστουμάτος Ιταλός επιχειρηματίας που θα παίρνει αποφάσεις για την Ελλάδα και όλους μας, εκεί να σας δω έτσι όπως τα κάνατε...
     
  4. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    πρεπει επι τελους ο Ελληνας
    να θυμηθει να καταναλωνει οτι παραγει
    κα να σταματισει να καταναλωνει εισαγωμενα
     
  5. Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Πότε όλοι αυτοί δυσκολεύτηκαν να βρουν εχθρούς για να ρίξουν τις ευθύνες αλλού;
    Όταν δεν φταίνε οι μετανάστες φυσικά θα φταίνε πάλι οι Αμερικανοί, οι Εβραίοι, οι Άγγλοι,οι Γερμανοί (που δεν μας δίνουν τα κατοχικά δάνεια) οι κερδοσκόποι ,οι αγορές (λες και μας έδιναν τα δάνεια με το ζόρι) και γενικά το συμπάν ολόκληρο που συνέχεια ασχολείται μαζί μας . Ζηλεύουν παιδι μου , επειδή έχουμε πετρέλαια αλλά δεν μας αφήνουν τα συμφέροντα να τα βγάλουμε και να γίνουμε και εμείς ζαμπλουτοι , να φοραμε χρυσες κελεμπίες όπως στην Σαουδική Αραβία.(κακούργα παγκόσμια κενωνία) Σίγουρα οι Εβραίοι είναι πίσω απ’ όλα αυτά.
    Το γεγονός ότι το νεοελληνικό κράτος από την ίδρυση του παρακαλεί συνεχώς για σωτηρία και βοήθεια ,και έχει γίνει ο κακός μπελάς, καλύτερα να το ξεχάσουμε και να συνεχίσουμε να θεωρούμε «εχθρούς» όσους μας βοήθησαν και μας βοηθούν και φίλους όσους δεν μας έδωσαν ποτέ τίποτα και γενικά μας έχουν χεσμένους. Το ότι μας έχουν χεσμενους δεν πειράζει. Εμείς αυτούς θα θεωρούμε φίλους υπό μια προϋπόθεση: να είναι εχθροί των συμμάχων μας και γενικά όσων μας βοηθούν γιατί όπως λέει και το ρητό: Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος

    ---------- Post added at 12:44 ---------- Previous post was at 12:42 ----------

    Δηλαδή δεν πρέπει να καταναλώνουμε τίποτα
    Ερώτηση: Αν καταναλώνουμε ότι παράγουμε πως θα κυκλοφορούμε; Με το γάιδαρο;
    Επειδή απ’ ότι ξέρω αυτοκίνητα δεν παράγουμε.
     
  6. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    ναι αυτοκινητα δε παραγουμε
    αλλα μπορουμε να μην τα αλλαζουμε
    με μεγαλη ευκολια αλλα και λιγη
    κινηση με τα ΜΜΜ δεν θα εκανε κακο
    σε κανεναν μας
     
  7. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?


    Τότε θα έρθει η ώρα που ο λαός θα στραφεί στον εθνικισμό.
     
  8. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  9. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    συμφωνω σχεδον με τα περισσοτερα που εχεις πει σχετικα με ολα αυτα τα θεματα .....
    ομως η Ελλαδα και αυτοκινητα εφτιαχνε (Citreon Pony , Λεωνιδας , Stayer ) και αεροπλανα εφτιαχνε
    Κρατικο Εργοστασιο Αεροσκαφων στο Φαληρο ...
    το πυροσβσετικο / ραντισκο PZL ηταν ενα Ελληνικοτατο αεροσκοφος που τα σχεδια του (ξε)πουληθηκαν το 50 στους Πολωνους . ο δε κινητηρας του , ηταν τοσο τελειος κατασκευαστικα που δεν χρειαζοτανε φλαντζες σε κανενα σημειο του ...
    Σημερα , εκεινα τα αεροπλανα του 50 ειναι το δευτερο εργαλειο για την πυροσβεση μετα τα Canadair και το Νο1 για ραντισμα ... επισης αν δειτε απομειναρια των Pony , οι λαμαρινες τους εχουν ακομη το αρχικο τους βαψιμο ....
    Θα ερθει η μερα που ο λαος θα κρεμασει τους εγκληματιες ..... ζωντανους και πεθαμενους ....
     
  10. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Το θέμα, δηλαδή, είναι να παράγουμε τα πάντα, από ντομάτες μέχρι αεροπλάνα, προκειμένου να είμαστε οικονομικά αυτόνομοι, κάτι σαν την Αλβανία επί Enver Hoxha ένα πράγμα. Ή να σταματήσουμε να καταναλώνουμε ξένα προϊόντα και να στραφούμε στα ελληνικά (τα οποία ως επί το πλείστον είναι κάκιστης ποιότητας), προκειμένου να στηρίξουμε την εγχώρια παραγωγή. Αλήθεια, πόσες χώρες με πληθυσμό 11 εκατομμύρια κατοίκους, ελάχιστες πλουτοπαραγωγικές πηγές και έκταση μόλις 130.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα έχουν καταφέρει κάτι τέτοιο, χωρίς να έχουν βυθιστεί στη μιζέρια; Πώς θα σας φαινόταν αν και άλλες χώρες, οι οποίες αγοράζουν ελληνικά προϊόντα, ακολουθούσαν μία "στροφή" στην κατανάλωση μόνο εγχώριων προϊόντων; Μήπως, εν τέλει, η λύση δεν είναι να στραφεί ο κόσμος στην κατανάλωση των ελληνικών προϊόντων για "λόγους εθνικής οικονομίας", αλλά η βελτίωση της ελληνικής παραγωγής, η εκμετάλλευση τομέων όπου υπάρχει (ή, μάλλον, θα μπορούσε να υπάρξει) συγκριτικό πλεονέκτημα, προκειμένου να αναβαθμιστεί η θέση της χώρας στο διεθνές εμπορικό γίγνεσθαι; Είτε μας αρέσει είτε όχι, η αγορά πλέον είναι παγκοσμιοποιημένη. Λύση δεν είναι η άρνηση της πραγματικότητας, αλλά η κατανόησή της και η προσαρμογή σ' αυτή (και δεν εννοώ με μείωση του εργατικού κόστους, δεν υπάρχει λόγος να πρέπει κατ' ανάγκη να ανταγωνιστούμε ούτε την Κίνα, ούτε τη Βουλγαρία).
     
  11. Re: Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Εντάξει , να μην τα αλλάζουμε αλλά καύσιμα που θα βρούμε;
    Θέλω να σου πω με δυο λόγια πως τα ζητήματα είναι πολύ πιο περίπλοκα.

    H citroen είναι ελληνική; Δεν το ήξερα!!!
    Ισνογκουντ , αυτά τα εργοστάσια ήταν εδώ επειδή η Ελλάδα είχε τότε χαμηλά μεροκάματα. Τα pony ήταν Ελληνικά , αν δε κάνω λάθος.


    Σ αυτό έχεις δίκιο. Αν ήσουν ο οδηγός ενός πονυ και είχες ατύχημα οι λαμαρίνες του δεν παθαίναν τίποτα.(όχι σαν τα καινούργια που διαλύονται απορροφώντας την σύγκρουση) Ο οδηγός βέβαια απεβίωνε αλλά μην τα θέλουμε και όλα.  Η χήρα του οδηγού είχε τουλάχιστον ένα ωραίο πόνυ.
    Ισνογκουντ , είσαι όλα τα λεφτά μερικές φορές.  
     
  12. Re: Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Ο εθνικισμός ήταν και είναι παρόν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Για την ακρίβεια -στους νεότερους χρόνους- ουδέποτε εγκατέλειψε την γηραιά ήπειρο. Είναι ένας από τους βασικούς λόγους που η πολιτική ενοποίηση της Ευρώπης σήμερα είναι ανέφικτη. Ο λαός λοιπόν έχει ήδη στραφεί στον εθνικισμό πριν απο αιώνες, εκτός κι’ αν όταν λες "εθνικισμό" εννοείς εθνικοσοσιαλισμό η κάτι άλλο.