Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο κύκλος με την κιμωλία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_No, στις 30 Απριλίου 2010.

  1. Lady_No

    Lady_No Regular Member

     

    Ερέθισμα για αυτό το θέμα μου έδωσε μια συμφορουμίτισα (όπως το αποκαλείτε εδώ) με την οποία είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για το νοητό τοίχος που μπορεί να σου επιβάλλει κάποιος..
    Η ερωτηση μου λοιπόν έχει ώς εξής, έχει την δύναμη μια κιμωλία να περιορίσει μια υποτακτική σε έναν κύκλο ή σε οποιοδήποτε σχέδιο. Θεωρείτε ότι είναι αδιαπέραστος τοίχος ή απλά κάτι γελοίο?
     
  2. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: Ο κύκλος με την κιμωλία

    Έχει
     
  3. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Ο κύκλος με την κιμωλία

    η κιμωλια δεν εχει καμια δυναμη , η δυναμη της υποτακτικης μετουσιωνει τον διδιαστατο κυκλο σε τρισδιαστη οντοτητα οπου και περιοριζεται, και παλι η ιδια δυναμη τον κανει αδιαπεραστο η το αντιθετο. σε καμμια περιπτωση δεν θα το ελεγα γελοιο .
     
  4. spectrum

    spectrum Regular Member

    Εξαρταται απο το χερι που θα χρησιμοποιησει την κιμωλια..
     
  5. MySelf

    MySelf Regular Member

    Απάντηση: Ο κύκλος με την κιμωλία

    Έχει τόση δύναμη όσο εσύ της επιτρέπεις να έχει. Ο κύκλος -τετράγωνο - ρόμβος κ.ο.κ είναι καθαρά συμβολικός και τον συμβολισμό τον αποδίδουν τα άτομα τα οποία συμμετέχουν.
     
  6. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: Ο κύκλος με την κιμωλία

    Καθωριζει το οριο που ο Κ εχει θεσει, και εχει διασκευασει θελω του Υ/υ να κινειται μεσα σε αυτο. Η δυναμι του Υ/υ περιοζεται στο να εκτελει εντολες. Δεν τιθεται σκεψι αν πρεπει να μεινει η να βγει απο τον κυκλο. Αν βγει, τοτε θα αντικρυσει νεους οριζοντες πρωτογνορους, και θα δοκιμασει την δυναμι του.
     
  7. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Ο κύκλος με την κιμωλία

    θεωρω οτι αντιμετωπιζεις πολυ ρηχα το θεμα αν το βλεπεις ως μια εκτελεση εντολης απλα
    και δεν νομιζω οτι αυτο εννοει η νηματοθετις οσο για το "αν βγει ..." μα εξω ηταν τους γνωριζε τους οριζοντες και την δυναμη τις εκει εξω ....
     
  8. Lady_No

    Lady_No Regular Member

    Απάντηση: Ο κύκλος με την κιμωλία

    Θάλεια κατάλαβες το βαθύτερο νόημα του θέματός μου... και ήμουν σκεπτική σχετικά με την δημοσίευση του λόγω της φτωχής περιγραφής που έκανα και όμως κατάλαβες τι θέλω να πώ! Μπράβο!  
     
  9. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: Ο κύκλος με την κιμωλία

    Θα συμφωνησω μαζι σου τελικα οτι η κιμωλια δεν εχει καμμια δυναμι λοιπον. Και αυτο, γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι δυναμι χρειαζεται καποιο Υ/υ, εφοσον η δυναμι καποιου Κ ειναι αυτη που καθωρισε η σχηματισε τον κυκλο, και εδωσε εντολη (μεταφρασεται το σαν επιθυμια, παραξενια, φαντασιωσι του Κ κλπ). Με τα λεγομενα σου λες οτι η δυναμι του Υ/υ το εβαλε στο κυκλο, και η ιδια δυναμι δεν το αφηνει να βγει απο αυτον. Δηλαδη ενω ο/η Κ καθοταν και ετρωγε, το Υ/υ βρηκε την δυναμι να παει να στηθει μεσα σε ενα κυκλο σχηματισμενο απο μια κιμωλια για να κανει ησυχια, και ο/η Κ να φαει το φαγητο απολαυστικα. (δεν ειναι σαρκασμος, αλλα πρακτικο παραδειγμα)

    Δεν τιθεται θεμα "εκτελεσις εντολης". Φυσικα δεν γινεται ετσι. Απλα, δεν μπορω η βαριεμαι να επεκτεινω θεματα που εχουν ηπωθει πολλες φορες, και ειμαι σιγουροτατος πως τα ξερεις και εσυ. (την σιγουρια την απεκτησα, διαβαζοντας πολλα αρθρα σου).

    Σιγουρα ηταν "εξω" και καθωρισε το μεσα σαν οριο. Εκεινο το οριο ειναι της κιμωλιας. Παντως δυναμι δεν χρειαζεται γιαυτο, γιατι αν δεν σου αρεσε, τοτε θα χρησιμοποιουσες την δυναμι σου να το αλλαξεις.
     
  10. Απάντηση: Ο κύκλος με την κιμωλία

    Άκρως εμπνευσμένο!!

    Καταπληκτικό, και με συγκινεί ιδιαιτέρως, γιατί μου θυμίζει ένα ποίημα που μου είχε αφιερώσει κάποιος, κάποτε,με τον ίδιο τίτλο...

    Το χέρι που θα σχηματίσει τον κύκλο, χρειάζεται να είναι πολύ εκπαιδευμένο... πολύ σταθερό, πολύ αποφασισμένο, και πολύ από πολλά άλλα, για να αποκτήσει ο κύκλος την συμβολική αξία που του πρέπει...

    Εξαιρετική ιδέα πάντως.
     
  11. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Ο κύκλος με την κιμωλία

    μαλλον δεν τα ειπα οσο επρεπε καλα για να γινω κατανοητη
    η δυναμη χρειαζεται στην υποτακτικη στο να μετουσιωσει την απλη κλειστη γραμμη σε τοιχο αδιαπερασττο

    εκτελωντας απλα την εντολη του Κυριου της απλα καθεται πανω σ ενα κυκλικο δισκο της επιφανειας του δαπεδου απλα γιατι αυτην την εντολη εχει , το κανει γιατι ετσι πρεπει αφου το ειπε ο Κυριος της,
    αν εκεινη τη στιγμη θελησει να σηκωθει και να βγει απο τον κυκλο ξερει οτι μπορει να το κανει και θα εισπραξει μια τιμωρια για την μη εκτελεση της εντολης .

    το θεμα ειναι αν την ωρα που ο Κυριος χαρασσει την κλειστη γραμμη γυρω της γι αυτη υψωνεται αδιαπεραστος τοιχος που γνωριζει οτι δεν μπορει να βγει απο κει ακομη κι αν παρει εντολη , παρα μονο αν ο Κυριος σβησει ενα κομματακι του κυκλου .
    ε! για να υψωσει αυτον τον τοιχο χρειαζεται δυναμη , δυναμη δικη της , δεν εξεταζω που τη βρισκει η απο που την αντλει .
     
  12. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Ο κύκλος με την κιμωλία

    και ποιος κραταει το πανι που θα σβυσει τον κυκλο?