Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_No, στις 1 Μαϊου 2010.

  1. Lady_No

    Lady_No Regular Member

    Ο τίτλος προέκυψε απο το θέμα της 'Εμμας αλλά έχει να κάνει με κάτι τελείως διαφορετικό, απ' όσο έψαξα δεν βρήκα να έχει αναρτηθεί παρόμοιο θέμα αλλά...αν δεν είδα σωστά να διαγραφεί το παρρόν.
    Είναι ο σεξουαλικός προσανατολισμός κύριο θέμα στην αναζήτηση του Κυριάρχου σας?
    Μπορεί ένας gay Master να έχει έναν straight σκλάβο ή το αντίθετο - ανάστροφο με γυναίκες?
    Δεν αναφέρομαι σε αυτό που μπορεί να επιβάλλει ένας Master σε μια slave να παίξει με μια Mistress αλλα στην ελεύθερη αναζήτησή της.. Ο/Η Κυρίαρχος είναι τελικά μια σκιά χωρίς φύλο στις φαντασιώσεις?

     
     
  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ο Κυριάρχος, έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι και το νιώθω, είναι πρωτίστως σύντροφος. Επομένως, δε θα μπορούσα να τον δω ως μία σκιά. Έχει φύλο, συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, συγκεκριμένους τρόπους. Με μία γυναίκα Κυρίαρχο θα μπορούσα να έχω μια καλή φιλία, να ζητήσω τη συμβουλή της σε κάτι. Αλλά όχι, δε θα μπορούσα να θέσω το σώμα και το πνεύμα μου κάτω από τις εντολές μιας γυναίκας. Είναι κάτι πέρα από τις δυνάμεις μου, ίσως και πέρα από τα θέλω μου.
     
  3. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

    Εγω νομιζω οτι ενας gay Master δεν μπορει εχει ενα "straight" slave, γιατι απλα ο gay Master ειναι συκια. Εκτος και αν υποκρινεται σε μια D/s σχεσι. Ισως σε καλυψα.
     
  4. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

    Γενικα και θεωρητικα δεν τιθεται θεμα σεξουαλικου προσανατολισμου στις σχεσεις κυριαρχιας-υποταγης μπορει καλιστα να υπαρξουν ολα τα σχηματα ακομη και τα πιο ακραια πχ τραβεστι κυριαρχη με σκλαβα γυναικα.
    Την προσωπικη μου αποψη δεν την γραφω διοτι θ αναψουν φωτιες και δεν εχω διαθεση για αντιπαραθεσεις και συζητησεις που ηδη εχω κανει και διαδικτυακα και σε προσωπικο επιπεδο
     
  5. Lady_No

    Lady_No Regular Member

    Απάντηση: Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

    Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την διατύπωσή σου.  
     
  6. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

    οκ, για να μην μακρυγορουμε. Οταν το "straight" παει, η δεχτει να παει με gay παυει να λεγεται "straight". Το αν καποιο "straight" συμπεριφερεται σαν gay, δηλαδη ανταλαγη φυλων, σε μια D/s σχεσι ειναι αλλο καπελο.
     
  7. Lady_No

    Lady_No Regular Member

    Απάντηση: Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

    Δεν αναφέρομαι σε σεξουαλική δραστηριότητα  
     
  8. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

    τι θα πει "μπορει" ? ..... εγω μεσα στο σπιτι μου μπορει να θελω να ειμαι η Μαρια Αντουανετα και τα 7 φεγγαρια του Κρονου .. αμα η συντροφος μου συμφωνει σε αυτο , τι σημασια εχει ? ...
    απο ποτε η ερωτικη φαντασια χρειαζεται ετυμολογικη τεκμηριωση ?
     
  9. sw

    sw


    Αυτον εδω το το χωρο που προσεγγισαμε, εκθετουμε, ανταλλασουμε και συζητουμε τις σεξουαλικες μας ιδιαιτεροτητες και προτιμησεις, θα μπορουσαμε να τον χαρακτηρισουμε ΑΧΑΝΗ!
    Σαν ανοιχτοι στη διαφορετικοτητα αυτων των προσεγγισεων των ιδιαιτεροτητων των συνομιλητων μας
    και σαν αποδεκτες των περιγραφων των φαντασιωσεων τους, νομιζω πως ολα ειναι πολυ πιθανο να τα περιμενουμε. Μπορει να συναντησουμε μελη του χωρου που να αναζητουν ακριβως οτι περιεγραψες. Οτι εχει σκεφτει καποιος (απλα σαν σκεψη, σαν ιδεα, σαν ερωτηση οπως η δικη σου) καποιος αλλος μπορει να το εχει βασικη διεγερτικη του αφετηρια. Καποιος αλλος να το βρισκει αδιαφορο και καποιος αλλος αποκρουστικο.
    Ειναι εντελως υποκειμενικο θεμα.
    Το μονο που με βρισκει αντιθετο με τη διατυπωση σου, ειναι η συμπερασματικη γενικευση του συλλογισμου σου, στην τελευταια σου προταση. Μου ακουγεται αποφθεγματικη και αποκλειει παρα πολλους επειδη γενικευει κατι που δεν ισχυει για τους περισσοτερους.
    Συγχωρεσε με αν δεν καταλαβα την διατυπωση σου η το που ηθελες να καταληξεις, αλλα νομιζω πως ειναι αφοριστικο να χρησιμοποιησουμε τη λεξη "τελικα".
    Ο Κυριαρχος ειναι μια σκια χωρις φυλο στις φαντασιωσεις εκεινων που τους κεντριζει κατι τετοιο η τους αφηνει αδιαφορους.
    Ο Κυριαρχος δεν ειναι μια σκια χωρις φυλο στις φαντασιωσεις ολων των αλλων που τους φαινεται αποκρουστικο και οσων οι φαντασιωσεις τους θελουν σεξουαλικα ενεργους.



    Γι ργος
     
  10. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

    1 - Αλλαξε τον τιτλο του νηματος σου τοτε απο το παρον σε " Σεχουαλικη συμβατοτητα, και D/s σχεση".

    2 - Το "sex", δηλαδη "μουνακι", "τσουτσουνακι" καθωριζει συμπεριφορες. Ητοι αν αναζητουμε απαντησι στο ερωτημα σου, θα πρεπει να συμπεριλαβουμε και αυτη την παραμετρο.

    3 - Αν παει στο καλο η σεξουαλικη δραστηριοτητα και μεινει στο μυαλο μας η D/s σχεσι μονο, και παλι θα ανατρεξουμε στην ιδιομορφια του καθενος.

    Τωρα απο την εμπειρια μου, γινεται οτι θελεις. Με gay και straight αντιστοφως, με straight και straight, με gay και gay, με θηλυκο και θηλυκο, με αρσενικο και θηλυκο, με αρσενικο και αρσενικο, με αρσενικο και σκυλο, με θηλυκο και αλογο, με ξαδελφους και ξαδελφους κλπ Με σεξουαλικη συμβατοτητα, η χωρις αυτην. Αλλα τοτε θα μιλουσαμε για μεμωνομενα και σπανια περιστατικα χωρις διαχρονικοτητα, και 100% ενεργους συμετοχης.
     
    Last edited: 2 Μαϊου 2010
  11. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

    Διαβαζοντας το ποστ σου, απο παραδρομη τη "συκια" τη διαβασα σα "σκια"...

    Οταν καταλαβα το λαθος μου, με την καλυτερη διαθεση, γελεσα πολυ αυθορμητα.

    Σε τριτη αναγνωση ενοιωσα πως οι (επισης αποφθεγματικοι) χαρακτηρισμοι σου (περα απο το χιουμορ που περιεχουν-θελω να πιστευω-), αφοριζουν ενα σωρο αλλα πραγματα, και περιοριζουν πολυ την φαντασια και την φαντασιωση μου.

    Θελω να ειμαι ριζοσπαστικος ιδιαιτερα μεσα σ αυτο το χωρο και πιστευω πως εχω αποβαλλει καθε ιχνος ομοφοβιας.
    Πριν απο καμια δεκαπενταρια χρονια, εκανα μια φαντασιωση μου πραγματικοτητα.
    Ημουν σε αναζητηση Κυριαρχικης γυναικας.Ο ρολος μου τοτε υποτακτικος. Στη φαντασιωση μου η Κυριαρχικη γυναικα θα με διεθετε σε αντρα φιλο της να με χρησιμοποιησει για να ικανοποιηθει σεξουαλικα εκεινος απο μενα, μπροστα της. Ο σεξουαλικος μου προσανατολισμος απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου μεχρι αυτη τη στιγμη, δεν αλλαξε ποτε.

    Μετα απο ιδιαιτερη προσπαθεια και αρκετο χρονο δαπανημενο στην αναζητηση, η φαντασιωση μου πραγματοποιηθηκε. Αποκτησα την εμπειρια, ενοιωσα αυτο ακριβως που οδηγηθηκα να νοιωσω, και ικανοποιησα τις αισθησεις μου.

    Μονο που για να καταφερω να το πετυχω ολο αυτο επρεπε να συμβιβαστω σε καποια θεματα, που η δυνατοτητες της εποχης και οι γνωσεις μου τοτε δεν μου επετρεπαν να αξιοποιησω. Τους Η/Υ. Με το γραμματοσημο λοιπον, και ισχυρο ποθο να το ζησω και αστειρευτη επιμονη, εστησα ολοκληρο το σκηνικο.

    Δυσευρετες (οπως σημερα... φαντασου τοτε και χωρις μεσα...) οι Κυριαρχικες γυναικες. Αντικατασταθηκε, λοιπον, απο μενα. Πηρα δηλ. το ρολο της μεσα μου (μεσα στη φαντασιωση μου), επικοινωνησα με τον "φιλο" "της" και μας εκλεισα το ραντεβου. Εκπληκτικη προσομοιωση. Οσοι με γνωριζουν καλυτερα ...καταλαβαινουν τη σημασια που δινω στις λεπτομερειες.
    Ολα εγιναν σαν να μην ελειπε κανεις!

    Γιατι κανω τωρα ολη αυτη την αναδρομη;
    Γιατι ενω ημουν στρεητ, ημουν και Μιστρες, ημουν και υποτακτικος που λειτουργησε παθητικα μαλιστα με αντρα (που μονο τον καταναγκασμο μου θα απολαμβανα) και τωρα συζω με την υποτακτικη συντροφο μου σε μια ιδανικη ερωτικη σχεση, με παραδοση του ελεγχου της σε μενα χωρις να ειμαι Μαστερ,
    αναρωτιεμαι τι χαρακτηρισμοι μπορουν να περιγραψουν τα παραπανω.

    Μηπως τα απαραιτητα κατα τα αλλα ταμπελακια, εχουν εισαγωγικο "βραχυβιο" επικοινωνιακο ρολο κατα την πρωτη συσταση μεταξυ δυο ατομων, και οχι κατ αναγη περιγραφικο, της πολυπλοκης ιδιοσυγκρασιας του καθενος μας;
    Επισης οι "συκιες" ειναι ενας χαρακτηρισμος που απευθυνεται σε μια "υπολοιπομενη" ατελη, αιρετικη προσωπικοτητα, που βεβηλωνει τον "αδαμαντινο" βιο των υπολοιπων ακεραια διεστραμενων προσωπικοτητων που τυγχανουν της αποδοχης αυτου του χωρου;  
     



    Γι ργος
     
    Last edited: 2 Μαϊου 2010
  12. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Σεξουαλική συμβατότητα σε μια D/s σχέση

    Δηλαδή, ένας gayMaster δεν μπορεί να καραγουστάρει να έχει τον έλεγχο και να τον παίρνει από τον straight" slave, ποιος θα τον εμποδίσει; Πάντως όχι εσύ κι εγώ με τα στερεότυπα που χουμε στο μυαλό μας. Τι θα πει συκιά; Μόνο οι άντρακλες σιδερόκαβλοι έχουν το προνόμιο να παίζουν κυριαρχικά;

    Εξαιρετικό,sw! Διαμάντι η εμπειρία σου!!! Μακάρι οι περισσότεροι που βρισκόμαστε σ' αυτόν εδώ το χώρο να μη στεκόμασταν φοβισμένοι, αμήχανοι να εκφράσουμε και να βιώσουμε την πολυπλοκότητα του ερωτισμού μας.

    Όχι, ο κυρίαρχος/η δεν είναι απροσδιόριστη σκιά. Έχει φύλο και σεξουαλικό προσανατολισμό. Η ενδιαφέρουσα πρόκληση για μένα είναι να μην περιορίζεται απ' αυτόν αλλά να εξερευνά και διευρύνει ό,τι μπορεί να του δώσει ικανοποίηση.
    Τα συγκεκριμένα πλαίσια D/s και λοιπά υπάρχουν για να ανοίγουν τον ερωτισμό μας, ποτίζοντάς τον με ό,τι γονιμότερο μπορεί να τον ανθίσει κι όχι για να μας βάζουν σε καλούπια, αποδυναμώνοντας τη φαντασία και επιβεβαιώνοντας τις εμμονές μας.